Jump to content
Sign in to follow this  
JOMBA

Pasi Rautiainen on sankarini

Recommended Posts

Pasi Rautiainen on sankarini

 

Voi helvetinhelvetinhelvetti. Italiaanot kaatuilee omiaan, pallo käteen ei rankkia, paitsiovihellyksen paikka mutta ei, pallottomalta pelaajalta otetaan vauhti pois, vittuettvituttaatällanen, liverpoolilla on suomipuolustus, luis garcialla manukengät jalassa, eikö sitä olisi voinut pudota jatkosta jo aiemmin, milan-chelsea ei olisi pahemmin kiinnostanut, haista sinä tzämppionsliiga hevonplatini!

 

Niin, ja jos puolustava pelaaja estää hyökkäävää pelaajaa pääsemästä palloon, ja näin ollen antaa pallon vieriä pääty- tai sivurajan yli, on estetyllä pelaajalla oltava oikeus paukata estäjää turpaan. (tämä on ehdottomasti saatava sääntökirjaan, herra Blatter)

 

Ihmisestä on 70% vettä; Maldinista on 100% paskaa.

 

-Pasi Rautiainen

 

 

Huh huh, aika roisia settiä..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko Pasi tosiaan sanonut noin? Linkkiä peliin.

 

Ei sinänsä olisi kyllä mitenkään yllättävää, sillä onhan hän täysi sekopää, jonka ansiosta en kaipaa tippaakaan Nelosen UCL-lähetyksiä. Kun katson matsia, haluan, että studiossa on asiantuntija. Jos haluan nähdä pellen, katson Cirque du Soleilia Kakkoselta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täytyy yhtyä edellisiin positiivisiin vastauksiin ja todeta, että Pasi on kaikessa värikkyydessään mahtava kommentaattori. Ikävöin koko vuoden ja tulen myös jatkossa ikävöimään nelosen UCL-lähetyksiä ja Pasin puoliaika analyysejä, jotka oli aina höystetty värikkäillä nimillä ja vertauksilla. YLE:n studiosta puuttuu se tietty rentous, mikä Even ja Rautiaisen studiossa oli.

 

Onkohan näille Pasin kootuille sanonnoille joku laittanut ihan oman sivun pystyyn? Joskus tuli revettyä oikein kunnolla, kun Pasi sanoi ystävällisesti Ricardo Carvalhoa "Algarven rantarosvoksi":mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän Nelosen UCL-studiot olivat aivan mahtivia Rautiaisen ansiosta. Rautiaisella riittää asiantuntemusta, ja mikä tärkeintä tunnetta! Hän on aina tunteella mukana, toisin kuin YLE:n porukat, joita ei tunnu hetkauttavan mikään tapahtuma kentällä.

 

Rautaisella ei koskaan riittänyt aika, vaan puhetta olisi tullut vaikka kuinka pitkään. Toista on nyt YLE:n studiossa, jossa keskustellaan rauhallisesti illan pelistä noin 5 minuuttia ja loput ajasta käytetään johonkin muuhun kuin Herkkusieneen.

 

Rautiainen rulettaa!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Sanoin tuomaria apinaksi. On muakin sanottu lehdissä. Kaikki me ollaan hännällisiä." Pasi Rautiainen Iltalehdessä 2.9.2003

 

Inzaghi on sellainen pelaaja jota tekisi mieli vedellä edestä ja takaa, sivulta ja kaikilla saksilla ja kaikilla viikatteilla. Täytyy sanoa, että on kova jätkä, kun meni tonkin pelin ratkaisemaan maaleillaan. Kuka olisi edes joulun aikoihin uskonut, että Milan vie Mestareiden liigan ja finaalin ratkaisee Inzaghi kahdella maalillaan? En minä ainakaan. Rautiainen MTV3:n haastattelussa

 

Joo elämä on laiffia, Pasi Rautiaisen nimi on alkanut pyörimään HJK:n ensi kauden valmentajaehdokkaissa. Klubin kiinnostavuus ainakin minun silmissäni kasvaisi kyllä melkoisesti, jos Rautiaisen palkkaisivat. Rautiainen tuskin klubin tarjouksesta kieltäytyisi, ainakaan, jos ei samassa jonossa Lyytyikäisen ohella paperia ole tarjoamassa Hämäläinen tai Beckenbauer. :icon_lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pasi on kyllä äijä! Uskomatonta leksaa lentää aina, kun mies pääsee avautumaan. Minun henkilökohtainen suosikkini oli Nelosen UCL-studiossa heitetty kommentti:

"mustaa tulee edestä ja takaa - joku tykkää, joku ei".

 

Oi niitä aikoja. Nelonen olisi saanut pohjustaa otteluita ajallisesti reilummalla Pasi-analyysillä, sen verran kaverilla olisi sanottavaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uusimmassa veikkaajassa numero28 on aukeaman verran juttua Pasi Rautiaisesta, tai no itse Pasista varsinaisesti mutta miehen ajatuksista, näyttäähän tuo myös lehden kannessa paistattelevan :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä juttu kyllä. Kyllä tämän miehen pitäisi kotimaassa valmentaa, paljon olisi hänellä annettavaa suomalaiselle jalkapallolle. Piti poimia noi pari kommenttia kyseisestä jutusta joita vähän väliä innokkaana penkkiurheilijana itsekkin katsomossa miettii. :icon_lol:

 

"Miksi jotkut pelaajat osaavat aina syöttää sen oikean syötön: oikean kovuuden, kierteen ja oikealle jätkälle? Ja toiset kusipäät eivät osaa. Se on jalkapallon salaisuus."

 

"Mä tykkään niistä futaajista jotka löytävät sut - niiden kanssa mä tykkäsin myös pelata. Ja toiset ei perkele hiffaa sitä ikinä."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×