Jump to content
Sign in to follow this  
eevertton

Kesäpuinti

Recommended Posts

Huhuille ja stadionille on omansa, joten tämän topiikin voisi aloittaa vaikka uutisilla Cahillin ja Artetan uusista viiden vuoden sopimuksista.

 

http://www.evertonfc.com/news/archive/duo-agree-new-long-term-deals.html

 

Hyvä homma!

 

Ja Everton tietysti julkisti sopimukset ennen lopullista allekirjoittamista, Kenwrightin sanoin "We did it in the Everton Way - quietly, efficiently and away from the glare of the spotlight." ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loistava homma! Saadaan nauttia Artetan mahtavasta futiksesta vielä ainakin pari vuotta. Nykyisten pelaajien sopimustilanne alkaa olla aika hyvällä mallilla. Jokohan kohta saataisiin niitä tietoja muutamasta laadukkaasta vahvistuksesta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

:thumbsup1: :thumbsup1: :thumbsup1: Artetalle

 

:thumbsup1: Cahill:ille.

 

Artetan sopimus loistohomma ja piristää kyllä muutoin hiljaista kesää. Cahill:in sopimus kanssa hyvä, vaikkakin itse pikkuhiljaa toivoisin enemmän 4-4-2 formaatiolla pelaamista. Toivottavasti myös siirtorintamalla mennään samalla tavalla hiljaisesti eteenpäin "quietly, efficiently and away from the glare of the spotlight." ?

 

(pakko oli saada tuo kommentti jotenkin omaankin postiin mukaan :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kommentoidaan nyt tännekin. Aika lailla puuntakaa itselleni tuli, varsinkin Cahillin uusi sopimus, mutta positiivistahan tämä on. Tällä hetkellä kaikki profiiilipelaajat (Mikel, Tim, AJ, Howard, Yobo, Joleon) ovat pitemmän sopimuksen alla eli näyttää tältä kannalta todella hyvältä.:partyhat: Eí kait tänä kesänä sitten muuta.

 

Noita akatemian uusia tulokkaita (osa toki jo aiemmin nähty) ei taida olla mainittu missään otsikossa, joten listataan ne tänne: Jack Rodwell, James McCarten, Luke Powell, Michael Stewart, Tom McCready, Moses Barnett, Karl Sheppard, George Krenn, Hope Akpan, Danny Redmond ja Louis Codling.

 

Itselleni vain Rodwell on aiemmin tuttu nimi, Barnettista ja Krennistä olen saanut hieman lisätietoa netistä ongittua ja lupaavilta näyttävät. Sheppard sitten hieman vaikuttaa vain kokeilulta, josko sattuisi kehittymään positiiviseen suuntaan. Muista en sitten osaa mitään sanoa.

 

Edit. Kai sitä kohta voi baariin lähteä, olisihan tämän asian vähemmin täytesanoin voinut ilmaista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jep,

Mikelin ja myös Cahillin jatkosopimukset kyllä lämmittävät täälläkin päässä. Erinomainen juttu ja näin saadaan tuota aiemmin vellonutta huhuilua kavereiden tulevaisuudesta rauhoitettua.

 

Muuten tämä kesän alku on ollut turhauttava...SheffU:n jupakka kuulemma selviää tiistaina ja Jagielkan siirto saadaan toivottavasti ensi viikolla suoritettua. Kipperilla ja WSAG:lla on ollut kovasti huhuilua, että ensi viikolla pamahtaisi muutama siirto ja laina ja yksi näistä olisi "kova nimi". Toivottavasti näin tapahtuukin ja kohtahan pre-season alkaa ja mielelläni näkisin uusien pelaajien liittyvän rinkiin ennen sitä.

 

No, huhuilun puolellehan nää menee ja onhan tuota opittu ettei kaikkea (tai mitään) kannata uskoa, ennen kuin virallisilla sivuilla on kuva uusista hankinnoista pelipaita päällä. Siitä huolimatta tämä "huhu" hieman piristi meikäläisen aamu, tämä kertonee enemmän siitä että kauden päätyttyä odottelin siirtojen tapahtuvan huomattavasti nopeammin. Valitettavasti ensi kauden tv-rahat ja käsittämättömät pelaajien hinnoittelut ovat aiheuttaneet sen, että vain muutama isompi siirto on tapahtunut. No, ehkäpä ensi viikolla rysähtää...jos ei niin sitten ei auta kuin venttailla ja tsekkailla epätoivoisesti uusia huhuja netistä. :howler:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lescottin ja Johnsonin siirrot alkaa tuntua koko ajan vaan paremmilta kun katsoo tätä tämän kesän hintasirkusta. Seuran johtoa voi kritisoida monista asioista, mutta ainakin viime kesän hankinnoissa onnistuttiin erinomaisesti ja rahat sijoitettiin viisaasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

No, huhuilun puolellehan nää menee ja onhan tuota opittu ettei kaikkea (tai mitään) kannata uskoa, ennen kuin virallisilla sivuilla on kuva uusista hankinnoista pelipaita päällä.

Pakko oli tämä lause lainata kun tämänpäiväinen sekoilu on taas kerran seuran puolesta selvitetty. Jos joku ei satu tietämään, oli seuran VIRALLISILLA sivuilla tänään A.J:n kuva ja otsikko että hän on palannut täyteen harjoittelukuntoon. Otsikon alla luki kuitenkin että argentiinalaisTÄHTI Juan Roman Riquelme siirtyy Evertoniin kolmen vuoden sopimuksella. Homma selitettiin niin että palvelun tarjoaja oli vain testannut uutta sivustoa, eikä sen pitänyt näkyä/ei ole mitään totuuden pohjaa, perskele!!!

Mutta, kuten Garp jo sanoikin, on parempi luottaa vain virallisen sivun tekstiin, ja siihenkin vasta silloin kun poseerataan Moyesin/Blue Billin kanssa Goodisonilla pelipaidan kanssa!

Vaikka asia täysin kiistettiinkin, jäi ainakin itselleni todella kutkuttavan odottava fiilis, josko se sittenkin olisi totta, eikä Kieran Richardson!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tää Riquelme-juttu on kyllä jo komediaa parhaimmasta päästä...ja tämä alle viikko sen Kenwrightin "We did it Everton way" kommentin :howler:

 

Mitä helvetin suviuunoja siellä on sivuja päivittämässä? Vai onko tässä jotain perää ja sivu lipsahti ennenaikaisesti ulos? WTF? Everton way indeed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varmaankin tämän otsikon alle sopivat myös treenipelit. Huomenna alkaa! :hopeful:

 

Kopioinpa suoraan tuonne FF2:n puolelle naputtelemani jutut:

 

Huomenna alkaa Toffeesin kausi harjoituspelien osalta. Ohjelmassa on ottelu Buryä sekä Pohjois-Irlantia vastaan. Pelaajat on jaettu kahdeksi joukkueeksi, mutta uusi hankinta Phil Jagielka ei ole kummasakaan joukkueessa mukana. :undecided: Cahill on maajoukkuetehtävissä Australian mukana, Yobo Nigerian matkassa ja Howard ylimääräisellä lomalla maajoukkuetehtävien jälkeen.

 

 

Pohjois-Irlantia vastaan: Iain Turner, John Irving, Joleon Lescott, Nuno Valente, Andy van der Meyde, Anderson de Silva, Lee Carsley, Ryan Harpur, Stephen Connor, Lars Stubhaug, Andrew Johnson, James Vaughan, Kieran Agard, Lee Molyneux, Jack Rodwell, Hope Akpan, Michael Stewart.(akatemiapelaajat kursiivilla)

Buryä vastaan: John Ruddy, Tony Hibbert, Alan Stubbs, Patrick Boyle, John Paul Kissock, Philip Neville, Mikel Arteta*, Bjarni Vidarsson, Victor Anichebe, James Beattie*, Steven Morrison, Leon Osman*, Scott Spencer, Darren Dennehy, Jamie Jones, Aidan Downes, Shaun Densmore, Lukas Jutkiewicz, James Hall, Moses Barnett. (akatemiapelaajat kursiivilla, *=pelikunto epävarma pikkuvammojen takia)

Edit. En nyt turhaan lähde uutta viestiä tekemään...

 

Bury kaatui Jutkiewiczin maalilla 1-0, tasollisesti peli ei kuulemma ihmeitä tarjonnut. Tasaista, kovaa vääntöä, lievästi Toffeesin hallintaa. Lukas oli pirteä ja paikkoja oli useampaankin, yhteistyö Anicheben kanssa toimi hyvin. Kukaan pikkuvammoista kärsinyt ei pelannut ja ihan hyvä onkin kokeneita pelaajia säästää tässä vaiheessa.

 

Pohjois-Irlannista irtosi 2-0 voitto. Maalintekijät Vaughan ja vaihdosta tullut Agard. Oli kaiketi hieman parempitasoinen ottelu, mutta ei mitään suuria tämäkään tarjonnut. Ottelussa parhaiten esiintynyt Vaughan joutui vaihtoon saatuaan kolhun selkäänsä, mutta tällä kertaa sentään mitään vakavaa ei tapahtunut ja vaihtoonotto oli kaiketi vain varotoimi. Vaihdosta tulleet akatemiapelaajat Connor ja Agard vastasivat toisesta maalista.

 

Aiemmasta listauksesta puuttuvista pelaajista unohtui McFadden, jonka toipumista jalkavammasta odotellaan. Skotti on menossa röntgeniin, jotta selviää onko hiusmurtuma parantunut itsestään. Toivottavasti on, koska huilista voi tulla melko pitkä, jos hyökkääjä joutuu vielä leikkaukseen tämän takia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varmaan useimmilla onkin jo tiedossa, että huominen Preston peli näkyy (toivottavasti) suorana EvertonTV:n kautta. Ottelu alkaa 21.30 Suomen aikaa. Ilmeisesti myös lauantain peli Real Salt Lakea vastaan näkyy livenä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

James Vaughan loukkasi ilmeisesti olkapäänsä pudottuaan puskutilanteen jälkeen maahan huonossa asennossa. Näytti aika pahalta tilanne. Saa nähdä kuinka pitkä sairasloma pojalla on tiedossa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivotaan, että Vaughan selvisi mahdollisimman vähin vaurioin.

 

 

Tässä muutamia kuvia illan koitoksesta:

 

Simon Whaley (PNE) laukoo:

http://www.sportbox.tv/images/actionimages/football/2007/07/18/1184785764_spt_ai_preston_everton_02.jpg

 

James Vaughan maassa loukkaantuneena:

http://www.sportbox.tv/images/actionimages/football/2007/07/18/1184785957_spt_ai_preston_everton_03.jpg

 

Vaughan paareilla:

http://www.sportbox.tv/images/actionimages/football/2007/07/18/1184785753_spt_ai_preston_everton_01.jpg

 

Moyes puhelin korvalla:

http://www.sportbox.tv/images/actionimages/football/2007/07/18/1184785966_spt_ai_preston_everton_04.jpg

 

Simon Whaley laukoo PNE:n 1-0 -johtoon:

http://www.sportbox.tv/images/actionimages/football/2007/07/18/1184785973_spt_ai_preston_everton_05.jpg

 

Neil Mellor (PNE) nurmen pinnassa - HUOM. Rutkasti viime kaudesta kaventuneet posket.

http://www.sportbox.tv/images/actionimages/football/2007/07/18/1184786167_spt_ai_preston_everton_06.jpg

 

Fashion Icon David Moyes? - verkkarien sijaan puku päällä

http://www.sportbox.tv/images/actionimages/football/2007/07/18/1184787093_spt_ai_preston_everton_07.jpg

 

Patrick Agyemang (PNE).. ja olisiko Nuno Valente?

http://www.sportbox.tv/images/actionimages/football/2007/07/18/1184787664_spt_ai_preston_everton_08.jpg

 

"Lancaster lad" James Beattie yrittää harhauttaa Youl Mawenea (PNE). Taustalla Kevin Nicholls (PNE) ja Lee Carsley (Everton).

http://www.sportbox.tv/images/actionimages/football/2007/07/18/1184787874_spt_ai_preston_everton_09.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katsoiko kukaan tätä matsia?? Oliko millasta peliä ja miten Jagielka pelasi?

Katsoi. Ihan mukavaa peliä harkkamatsiksi, kaksi hienoa maalia, eikä tietoakaan sopuisasta höntsäilystä. Vaughanin loukkaantuminen näytti ikävältä ja on myös sitä, Biffa oli samanlainen kuin ennenkin...Jagielka ei mielestäni näyttäytynyt sen enempää hyvässä kuin pahassakaan, kerran laittoi tyhmää väliin kulmassa jonka moke koppasi. Jahka pääsee remmiin sisään, niin kyllä siitä hyvä tulee.

Tässä vaan samalla mietin, voisiko Jagsia sysätä keskikentälle kirittämään kaljupäätä? Nythän lähinnä Hibbon paikan on puhuttu olevan vaarassa.

 

Seuraavaksi Jenkkilään. Vielä kun Werder Bremen-pelin näkisi, olisi hyvin kuukauden maksulle saatu vastinetta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vielä kun Werder Bremen-pelin näkisi, olisi hyvin kuukauden maksulle saatu vastinetta.

Matsi tulee Setanta Sportsilta livenä, eli eiköhän siitä jonkunlaista striimiä löydy. Ja ajankohtahan on ensi viikon tiistai 31. päivä ja klo 20 paikallista aikaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Matsi tulee Setanta Sportsilta livenä, eli eiköhän siitä jonkunlaista striimiä löydy. Ja ajankohtahan on ensi viikon tiistai 31. päivä ja klo 20 paikallista aikaa.

EvertonTV näyttää sekä Bremen- että Crystal Palace matsit livenä. Näin olin lukevinani. Saa ainakin rahoille vastinetta näin alkukaudesta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cahill huilaa sitten seuraavat 3kk...:depressed:

 

http://www.liverpoolecho.co.uk/everton-fc/everton-fc-news/2007/08/02/tim-cahill-out-for-three-months-100252-19558710/

 

jos tästä jotain positiivista haluaa hakea niin ehkä seurajohto tajuaa, että kokoonpano kaipaa lisää syvyyttä. Pari loukkaantumista avainpelaajille ja kausi on paketissa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×