Jump to content
Sign in to follow this  
Toffeemies

James Vaughan

Recommended Posts

Kyllä on nuorukaisella ollut huonoa tuuria lyhyen (aikuis-)uransa aikana!

 

Juuri kun on vuosien päivät kestänyt taistelu polven kanssa taaksejäänyttä elämää kuten myös muut taistelussa tulleet kolhut, menee sitten olkapää sijoiltaan Prestonia vastaan treenipelissä. Itse kokemuksesta tiedän että tuo vamma vie ainakin kuukauden - puolitoista ennen kuin treenaminen täysillä jälleen onnistuu.

 

Mutta Vaughan on taistelija enkä epäile hetkeäkään, etteikö jäbä tulisi entistä nälkäisempänä takaisin. Ongelma tietenkin on, että hyökkäyspakka menee kauden alusta uusiksi. Olisiko Biffalla sitten viimeinen mahdollisuus?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eipä tämäkään voinut parhaalla tavalla mennä. :depressed:

 

Leikkaus ja neljän kuukauden sivussaolo on tuomio tapahtuneesta.evertonfc.com

 

Peesaisin Sheedyä tässä tilanteessa eli 4-5-1 on todennäköisin vaihtoehto millä Moyes miehistöään peluuttaa. Toki kotipeleissä voi kahta kärkeä käyttää, johon on tarpeeksi vaihtoehtoja ilman Vaughania, Anichebe, McFadden, BT ja Lukas ovat kuitenkin joukkueessa. AJ tietysti ykkösvaihtoehto.

 

Toki olen koko ajan ollut sitä mieltä, että hyökkääjä voidaan hankkia, jos BT saadaan jonnekin siirrettyä oikeaan hintaan. Ja Smudgeria ollaan taas tabloideissa tunkemassa hullun lailla Toffees-paitaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo-o,

todella paskempi juttu Vaughanille. Pojalle tuntuu tulevan näitä loukkaantumisia enemmän kuin laki sallii. Koettelee varmasti henkistä puolta ja täytyy toivoa, ettei tästä seuraa mitään pelityylin muutoksia vaan kaveri uskaltaa tervehdyttyäänkin ajaa tilanteisiin lujaa.

 

Vaikka yhdellä kärjellä mentäisiinkin, niin hyökkäysvoimaa keskikentältä kyllä löytyy Cahill, Arteta ja Pienaar kolmikosta (Osman ja VDM :rolleyes: lisäksi). Puolustavia kk-miehiähän on tarpeeksi jo Nevillen, Carsleyn, Jagielkan ja mahdollisen Vogelin siirron myötä. Viiden keskikenttä itseasiassa näyttää hyvältä vaikka mielellään 4-4-2 taktiikalla pitäisi ainakin kotimatseihin lähteä.

 

Oho: samaahan tässä tuli taas toistettua kuin muutkin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×