Jump to content
Sign in to follow this  
tomine

Valioliigassa 2007/2008 (Rovers)

Recommended Posts

Joukkueessa palloilevat tulevalla kaudella seuraavat pelaajat…

http://www.paitsio.com/Kokoonpano.191.0.html

...osasta pelaajista myös hieman enempikin aukeaa tietoa nimeä napsauttamalla (lisää niitä tulee tässä hiljalleen).

 

 

Siirtomarkkinat : Viime kaudesta joukkue ei ole liiemmälti siirtomarkkinoilla hillunut, tällä kaudella massiiviset tv-rahat ovat nostaneet kesällä siirtomarkkinoilla hinnat melkoisen pilviin ja Mark Hughes ei ole halunnut lähteä omien sanojensa mukaan tuhlaamaan ja maksamaan "ylihintaa" pelaajamarkkinoilla.

 

Tullut : Käytännössä kentälle tulevalla kaudella halajaviin osastolle on tullut kaksi kärkimiestä alle 21-vuotiaiden EM-kisojen maalipyssy Maceo Rigters hyökkäyspäähän olemattomalla £350,000k siirtosummalla. Sekä Bayern Munchenistä paraguaylaisten oma lemmikkilapsi Roque Santa Cruz hintaan £3.4m

 

Lähtenyt :Tärkeintä kuitenkin lienee se että seuran tärkeimmät pelaajat ollaan saatu jatkuvista siirtohuhuista huolimatta pidettyä ja heille pitkät sopimukset tehtyä (mm. Gamst, McCarthy, Bentley, Reid, Nelsen). Näin ollen ainoaksi lähtijäksi on jäänyt toppari Andy Todd jolle ei peliajasta enää takuita ollut, myöskin Francis Jeffersin asema joukkueessa ei ole kovin vakaalla pohjalla.

 

Sairastuvalta palailijoita : Keskikentälle odotellaan malttamattomana Reidin paluuta (missasi koko viime kauden) sekä puolet (loppu)kaudesta missannutta Savagea. Puolustukseen myös puolisen kautta sairastuvalla viettänyt kokenut hollantilainen Ooijer tekee paluuta. Kyseinen kolmikko tuo toki lisää laajuutta ja materiaalia joukkoon. David Dunn on saanut pitkästä aikaa ehjän pre-seasonin itselleen, joten kunnossa pysyessään tuo uusia tuulia ja luovuutta annoksen Roversin keskikentälle.

 

Joukkueena mennään : Jos loukkaantuneet ja viime tammikuussa tulleet jätkät sulautuvat aikaisempien veikkojan kanssa yhteen ja yhteishenki on korkealle pitäisi Roversin pystyä parhaimpana päivänä kiusaamaan tosissaan ketä vain, tosin viime kausina myös melkoinen ailahtelevaisuusa on on merkittävä tekijä. Hyvänä päivänä Rovers pelaa todella hyvää ja aktiivista karvauspeliä ja vie tilan ja ajan vastustajalta jo keskikentällä ja iskee todella nopeasti laidoilta keskitysten sadellessa tai Bennin maalivainun kohdilleen sattuessa mutta huonona päivänä häntäpään sakkeja(kaan) vastaan mikään ei tunnu onnistuvan ja pelaajat ovat kuin varjoja itsestään. Roversin on monesti ollut melkeinpä vaikeampi pelata sellaista joukkuetta vastaan jota se pystyy hallitsemaan peliä selvästi, tuolloin maaliteko tuppaa olemaan todella vaikeata. Vastustajien hienokseltaan hallitessa tai vauhdilla päästä päähän hurlumheitä mentäessä nopeat iskut laidoilta vastaan ovat olleet kaikista tehokkain tapa Roversilla viime vuosina.

 

Vahvuudet : mainiossa kunnossa olevia jätkiä jotka jaksavat painaa fyysisesti menemään suht vikkelästi koko pelin, tosin räjähtävää lähtönopeutta puuttuu vähän jokapuolelta. Erikoistilanteissa mainiot jakelijat. Valmennusporras miettii taktisia kuvioita aina yksityiskohtaisesti vastustajan mukaan ja scouttaa niitä paljon. Toivottavasti joukkuehenki, joka on muutaman vuoden kerinnyt kasvamaan ryhmässä ja nykyään joukkue alkaa olemaan ns. Sparkyn joukkue.

 

Suuri ? : Keskikentän keskusta, riittääkö siinä luovuus ja pallohallintataito erityisesti hyökkäyssuuntaan ? myöskin pallon omalla joukkueella rauhassa pitäminen ja pelin rytmittäminen tuottavat ongelmia Tugayn askeleen alkaessa jo painaa. Tässä tulee myös suuria ongelmia erityisesti johtotilanteessa jos aletaan lopussa vain vetäytymään ja varmistelemaan niin omissa kolisee jossain vaiheessa liian usein, varsinkin kun omassa päässä tuppaa aina ne muutamat mokat perinteisesti tulemaan jossain vaiheessa peliä, joten toivottavasti aktiivisesti hyökätään johtotilanteessakin tulevalla kaudella. Keskeltä löytyy peliä rikkovia pelaajia jotka jaksavat kipittää vaikka koko päivän ilman palloa siihen tontille kyllä riittää ja ahkerasti töitä paiskivaa duunariosastoa, vaan miten taidon ja pelisilmän laita ?

 

Heikkoudet : Korttien napsimisherkkyys, jätkät eivät todellakaan väistele kun menevät tosissaan tilanteeseen. Palaavatko loukkaantuneet tasolle jota heiltä odotetaan ? Hieman ”tasapaksu” materiaali, josta ei tunnu huonona päivänä sitä todellista sytyttäjää ja ratkaisijaa löytyvän... monesti suurin osa jätkistä pelaa hyvin tai sitten huonosti kuten joukkuekaverinsakin siinä vieressä. Pelaa liian usein ”vastustajan mukaan” monesti hyviä vastaan nostaa pelaamisen tasoaan (toissa kaudella ManUa useamman kerran ja viime kaudella Poolia vastaan), kun taas heikommassa pelissä vajoaa itsekin toisen mukana (viime kaudella mm. Watford (v), Fulham (v), West Ham (v). Viime kaudella otteet myös pelin sisällä vaihtelivat käsittämättömällä tavalla, monesti ensimmäinen puoliaika meni aivan nukuksissa ja vastaanottavana osapuolena ja tauon jälkeen taas viilettivät kuin tuulispäänä ja hurmoksessa (kuten esim. Newcastle (k) sekä Reading (v).

 

 

Mark Hughes on peluuttanut käytännössä koko ajan todella perinteistä 4-4-2 systeemiä, joissa laitapakeilla on lupa nousta aktiivisesti jos tilaisuus tulee ja muutenkin laidat melkoisen ratkaisevassa asemassa hyökkääjien ruokkimisessa, keskustan lähinnä hankkiessa pallo omalle joukkueella ja pistämässä riekaleiksi vastustajan peliä...

 

...viime kaudella Sparky käytti melkoisen pientä määrää pelaajia pahimmissakin otteluruuhkissa ja kokeiluja ei hirveästi tullut. Toki pitkät loukkaantumiset hieman verottivat materiaalia melkoisen kapeaksi joten osittain pakon sanelema juttu, tuleva kausi näyttää tuleeko enempi rotaatiota vai pelaavatko luotto(aloitus)miehet taas hirmuisen määrän pelejä kauden aikana.

 

 

Seuraavassa pelipaikat ja tuuraajat noin pääpiirteittäin, Gallagher tai Derbyshire pystyvät pelaamaan myös keskikentän laidoilla ja Dunn pelaa todennäköisimmin keskikentän keskustassa. Ooijer pystyy myös pelaamaan topparina. Todennäköisesti Reid ei pitkän loukkaantumisensa jäljiltä aloita avuksessa mutta mahdollisuudet on varmasti napsasta tuo paikka omakseen kauden loppua kohden, Dunn on myös herkän loukkaantumishistoriansa kanssa kysymysmerkki millaiseen kuntoon ja vireeseen mies pääsee, kärkkyy tiukasti paikkaa avauksessa tosin siellä keskellä enempi kuin laidassa.

 

hyökkääjät

McCarthy-------Roberts/Santa Cruz

(Derbyshire)---(Rigters)

lisäksi löytyy Gallagher sekä Jeffers

 

keskikenttä

Gamst-----Savage-------Reid------Bentley

(Peter)----(Mokoena)--(Tugay)—(Dunn)

 

puolustajat

Warnock----Nelsen©--------Samba--------Emerton

(Berner)----(Henchoz)----(Khizanishvili)--(Ooijer)

 

Maalivahdit

Friedel

(Brown)

lisäksi löytyy Enckelman, Nielsen

 

 

 

Seuraa heitä tulevalla kaudella 2007/2008

 

Toppari Christopher Samba joka saa elämänsä tilaisuuden. Isokokoinen mutta ei mikään muskelimies vaan melkoisen ”hento” veikko. Pääpelissä joukkueen eliittiä ja jopa jalalla pelattaessa varsin erinomainen kokoisekseen ja pystyy nousemaan tilaisuuden tullen pallon kanssa ja antamaan avaavia syöttöjä. Todella pitkästä aikaa tuo myös kaivattu pääpelivoimaa erityisesti erikoistilanteisiin. Todella pitkät raajat jolla pystyy kurkottelemaan tilanteisiin ja niitä pelastamaan kun ajoittaisia virheitä vielä sijoittumisessa tuppaa sattumaan, mutta kokemuksen kertyessä ja iän karttuessa varmasti oppii peli peliltä ja treeni treeniltä lisää pätevän valmennusjohdon neuvomana. Pelaaja jolla hyvä mahdollisuus todelliseen läpilyöntiin tulevaisuudessa.

 

Keskikenttäpelaaja David Bentley, löysi vihdoin ja viimein viime kaudella ”oman tonttinsa” kentältä (oikealla keskikentällä) ja samalla myös omien sanojensa mukana kadoksissa olleen peli-/elämänilon ja sehän näkyi. Ensimmäistä kertaa urallaan pelasi kokonaisuudessaan vahvan kauden ja alkoi lunastamaan niitä lupauksia joita hänen harteilleen nuorena lastattiin. Todella taitava ja mainio napakka keskityskone niin halutessaan. Viime kaudella tuli myös fyysistä vahvuutta rutkasti ja itseluottamusta lisää roimasti joidenka turvin uskaltaa haastaa vastustajia tiukkaankin vääntöön ja juoksuvoimakin riittää laidalla heidän ohittamiseen. Pystyykö pitämään tasonsa ja sitä parilla pykälällä vielä nostamaan, jolloin tie olisi nuorukaiselle auki aina aivan huipulle asti.

 

Hyökkääjä Matt Derbyshire, nuorukainen joka iski ällikällä viime kaudella varmasti jopa joukkueen johto sekä valmennusportaan kuin omat fanitkin. Peliaika voi olla tällä kaudella todella tiukassa, viime kaudella sitä loukkaantumisten takia tuli mutta nuorukainen ei jättänyt tilaisuuttaan käyttämättä. Tuntuu olevan todella luontainen maalintekijänvaisto pojalla verissä, suhteellisen vikkelä ja periksiantamaton kaveri joka tuntuu tietävän aina missäpäin maali sijaitsee ja palloa sinne lykkää tavalla tai toisella. Hieman heiveröisen oloinen vielä kovemmissa väännöissä. Joukkueen oma kasvatti ja seuran suuri fani pienestä pojasta pitäen pelejä paikan päällä katsomossa käyden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Roquen tullessa meidän jengi varmaan aika valmist kamaa? Toivoisin kovast jostain Tugaylle korvaajaa mutta ei taida meidän nappuloilla sellaista irrota?

 

Näkisin myös että hankkimalla oikean pakin saisimme leveyttä porukkaan, Emerton voisi stuntata Bentleytä tarvittaessa helpommin ja enimmäkseen näen Ooijerin topparina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Roquen tullessa meidän jengi varmaan aika valmist kamaa? Toivoisin kovast jostain Tugaylle korvaajaa mutta ei taida meidän nappuloilla sellaista irrota?

 

Näkisin myös että hankkimalla oikean pakin saisimme leveyttä porukkaan, Emerton voisi stuntata Bentleytä tarvittaessa helpommin ja enimmäkseen näen Ooijerin topparina.

Sparky on sanonut että jos sopivaan hintaan tarpeeksi hyvä pelaaja on tarjolla niin aina ollaan kiinnostuneita joukkuetta Vahvistamaan.

 

En nyt hirveänä yllätyksenä pitäisi vaikka keskikentän keskustaan (toivottavasti vaikka tätä hieman epäilen) tai puolustuksen oikeaan laitaan vielä jok(t)u(t) lainalla saapuisivat. Yleensä ollut miehen tapana vielä viime hetkillä varsinkin noita lainasiirtoja tehdä, ensin näytille ja sitten kenties omaksi. Hyökkääjiähän pitäisi nyt olla jo tarpeeksi tuon Santa Cruzin tulon jälkeen ja kovasti tämän päivän pelin jälkeen vakuutteli että kukaan tänään kentällä esiintyneistä neljästä hyökkääjästä ei tule lähtemään seurasta.

 

JOS Reid kuntoutuu (siis suuri JOS) niin irlantilainen pystyy oikeata laitaa keskikentällä pelaamaan tai pakkina hätätapauksessa tarvittaessa. Toivottavasti Emerton pysyy poissa keskikentältä, vain ja ainoastaan siellä laidallaan puolustajana josta voi niitä nousujaan tehdä jos paikkaa tulee paljon tehokkaampaa kuin että mies itse on se laitalinkki, näki jo tarpeeksi kauan että keskikentällä ei homma vaan yksinkertaisesti toimi hänen kohdallaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuossapa tulevan kauden numerot...

 

1 Brad Friedel

2 André Ooijer

3 Stephen Warnock

4 Christopher Samba

5 Tugay

6 Ryan Nelsen

7 Brett Emerton

8 Robbie Savage

9 Roque Santa Cruz

10 Benni Mccarthy

11 David Bentley

12 Morten Gamst Pedersen

13 Zurab Khizanishvili

14 Steven Reid

15 Aaron Mokoena

16 Stèphane Henchoz

17 Maceo Rigters

18 Paul Gallagher

19 David Dunn

20 Bruno Berner

21 Sergio Peter

22 Keith Treacy

23 Francis Jeffers

24

25 Andy Taylor

26 Eddie Nolan

27 Matt Derbyshire

28 Tony Kane

29 Martin Olsson

30 Jason Roberts

31 Peter Enckelman

32 Jason Brown

33 Francis Fielding

34 Gunnar Nielsen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitä h*lvettiä. Monta hyökkääjää Hughes tarvitsee? :rolleyes_ani:

24 numerolle odotetaan jotakuta kenties?

 

Tuossa noista kärjistä hieman mitä Sparky on heistä kommentoinut...

Santa Cruz "It is something that I feel we needed, a target man, someone who gives us that threat and presence in the air which maybe our other strikers don't give."

 

"We've got great variation, I've got Matty (Derbyshire) and Maceo (Rigters) with great pace and enthusiasm, Benni (McCarthy) with his goalscoring ability, Jason (Roberts) with his power and his pace, but what we haven't had is probably a real threat in the air and that is what we have addressed."

 

 

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin eiköhän suht kokenut kolmikko McCarthy, Roberts, Santa Cruz tule päävastuun kantamaan. Tarvittaessa lisäksi löytyvät nuoret, vähintään kelvollinen Derbyshire sekä Rigters ? jotka pystynevät tarvittaessa pelaamaan myös laitalinkkeinä.

 

Jos loukkaantumisia tulee ja otteluruuhkissa, en näkisi että tuossa viisikossa välttämättä liikaa on kärkimiehiä. Ainakin pelipaikoista tulee kunnon vääntö.

 

Sitten nämä reserviheput jotka myydään mielellään (Jeffers) tai lainalle/myydään? (Gallagher).

 

 

Ketään ei nykyisistä pelaajista varmaankaan napannut ottaa selkämykseensä tuota numeroa 24 Tiedä onko siihen sen enempi ketään tuloillaan, mistäs noita tietää ? vaikka johtuis siitä sponsorimainoksesta siinä paidan rinnuksissa :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kausi käyntiin Boron vieraana

 

Ensi viikonloppuna sitten kausi avautuu Middlesbroughin vieraana. Jo monen ! vuoden ajan Rovers on tupannut pelaamaan kauden avauspelinsä täysin päin p*rs*ttä, toivottavasti tänä vuonna oltaisiin hieman paremmalla tahdilla liikkeellä ja Intertoton herättelemänä jo alusta asti.

 

Kun kahtelee vieraiden topparien poissaololistaa mitä ainakin on ilmoitettu etukäteen jo pitkät tovit mutta saas nähdä tekeekö joku noista ”ihmeparantumisen” (Woodgate, Huth, Pogatetz, Rigot)...

 

...ainoastaan voitto kelpaa tällöin, viimeisimmissä harkkapeleissä ilmeisesti jokin oma junnukaksikko toppareina tahkonneet heillä. Toki Tuncay, Yakubu, Downing kolmikon kanssa pitänee olla kuitenkin erityisen tarkkana. Tuon lisäksi heiltä lienee Rochemback pelikiellossa ? kun jossain harkkamatsissa ulosajettiin ja jotain valituksen tapaista kait suunnittelivat mutta liekö läpi meni ?

 

Boro on muuten sopinut viime vuosina taas melkoisen mukavasti vastustajaksi. Taidettiin kohdata toissakaudella peräti neljä kertaa Cupit mukaan lukien ja kaikki päättyivät Roversin voittoon, kuten kumpainenkin kohtaaminen viime kaudella. Tosin siinä sitä onkin jo kyseisestä joukkueesta niin monta voittoa peräkkäin että joskushan tuonkin kurssin on käännyttävät, toivottavasti ei kuitenkaan vielä !

 

Avausmatsin jälkeen on suht kovia vastustajia useampi vastassa joten aloitus ei todellakaan ole helpoimmasta päästä ja siinä välissä pitää vielä käydä suomessa vierailemassa. Tuonkin takia mainio alku olisi namia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tais olla ainoa peli ”yllättäen” taas kerran Roversin peli jota Canal+ ei näyttänyt.

 

Eipä se Roberts sitten ollutkaan pelikiellossa tänään kuten luulin aiemmin luulin, ilmeisesti kerkes jo sen ennen viime kauden loppua täyteen lusia.

 

Huomionarvoista lienee että Rigters ja Emerton jätettyn kokonaan katsomonpuolelle. Elikkäs Derbyshire lienee nuorisokaksikosta se edellä menevä ainakin alkukauden ja Emerton varmaan saa maksaa siitä että meni pre-season muualla ja taitaapa mies taas muutaman kuukauden päästä olla aussien leivissä joten Ooijerille ilmeisesti pelituntumaa tuolta haetaan tosissaan täksi kaudeksi.

 

 

Roversin avaus....

 

McCarthy---Roberts

 

Gamst---Savage---Dunn---Bentley

 

Warnock---Samba---Nelsen©---Ooijer

 

Friedel

 

vaihdossa…

Brown

Mokoena

Tugay

Santa Cruz

Derbyshire

 

 

Boron avaus...

Schwarzer, Davies, Wheater, Riggott, Taylor, Tuncay, Boateng©, Arca, Downing, Yakubu, Aliadiere

...vaihdossa...

Jones, Gook, Cattermole, Johnson, Hines

 

 

EDIT

Rovers ilmeisesti pelasi yleisesti ottaen melkoisen kehnosti (varsinkin keskikenttä) mutta vaihtopenkiltä tulleet kärjet toivat aivan uudenlaista virtaa ja säpinää joukkueen peliin.

 

Valitettavasti kylän "superlädi" Dunn ei taida loistaa siellä pelintekijän kengissä. Bentley on ilmeisesti ilman Emertonin tukea huiman aseettomampi laidallaan hyökkäyksellisesti kuin aussin kanssa ollessaan. Sen sijaan Santa Cruzin sai aivan pirusti kehuja ja loisti kun irti päästettiin. Miestä kehutaan isokokoiseksi, hyväksi pääpelaajaksi, nopeaksi ja erittäin taitavaksi joka voi käyttää kumpaakin jalka hyödykseen pallolla leikitellessä.

 

Mainiota kuitenkin että takaa menivät ohitse joka varmasti nostaa itseluottamusta mukavasti eikä taatusti ole pahitteeksi. Tosin puolustuspäässä rivijen harvennusta kokenut kotijoukkueelle voi povata tälle kaudella vaikeata kautta tulevaksi ja voitto olikin ainoa tulos joka meikäläiselle ”kelpasi” tästä pelistä.

 

 

Ensimmäisen maalinsa Boro pisteli vaparista ja näyttää nuo edelleenkin olevan melkoinen akilleen kantapää tuolle Friedelille. Tosin miehen mielestä ilmeisesti menee muurin piikkiin...

31min Middlesbrough 1-0 Blackburn

Stewart Downing strikes a crisp, low free-kick through the Rovers wall and in at Brad Friedel's near post. The giant American keeper is furious at Robbie Savage and Morten Gamst Pedersen who were the weak bricks in that flimsy wall.

http://www.dailymotion.com/video/x2qj3h_10-downing-v-blackburn-by-ktn_sport

 

Toisen puoliajan alkajaisiksi Benni sai ilmeisesti päähänsä kunnon tällin ja miehelle happimaskia ja niskatukea laitettiin.

 

What looks like a serious injury for Blackburn's Benni McCarthy. He took a bang under a high ball from Andrew Davies, initially seemed fine but then fell to the ground. Fortunately the Rovers physio was in close attendance and got the South African in the recovery position ASAP.

Blackburn's Benni McCarthy is stretchered off with an oxygen mask over his face at the Riverside. Roque Santa Cruz comes on for his debut.

 

Näillä näkymin tuosta ilmeisesti selvittiin pelkällä säikähdyksellä...

http://tinyurl.com/26hovm

 

Mutta mikä sisääntulo SANTA CRUZILTA !!! mies täräytti melkoisen siltä istumalta heti kentälle päästyään tasoituksen !

63 MINS GOAL! Roque Santa Cruz makes his mark just 2 mins and 30 seconds after coming on! Bentley crosses from the right and Roque Santa Cruz rises high to head down into the corner of the net. Middlesbrough 1 Rovers 1

http://www.dailymotion.com/video/x2qjx7_11-santa-cruzs-v-middlesbrough-by-k_sport

 

Hieman myöhemmin kentälle päästettiin vaihtopenkiltä irti Derbyshire ja mitäpä hetkeä myöhemmin tapahtuikaan, minuutti ja ensikosketuksella verkko heilumaan :smile: ja maalia kehutaan todella upeaksi ! no tuosta linkistä tuon voikin sitten katsella...

79 MINS GOAL!! Anything Santa Cruz can do Derbyshire can do better! A quite stunning strike. From the left corner of the area he strikes the ball over the Schwarzer and into the far corner of the net. Middlesbrough 1 Rovers 2

http://www.dailymotion.com/video/x2qjtw_12-matt-derbyshires-v-middlesbrough_sport

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ilmeisesti hieman Boron kipparilta Boatengilta kärähtänyt käämit pelin jälkeen oman joukkueen tappion takia ja tykittänyt pallolla päin Gamstia josta seurannut käsirysyä jossa ollut vahvasti mm. Savage mukana selvittelemässä tilannetta...

 

It secured Mark Hughes' team a victory that was harsh on Boro before an enjoyable match gave way to a melee at the final whistle that seems likely to prompt disciplinary action. "[George] Boateng smashed the ball at Morten [Gamst Pedersen] and nearly knocked him out," Rovers midfielder Robbie Savage said. "We stick up for our players, but it was handbags."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arse ennakkoa Urheilulehdessä

 

Tuossa Urheilulehden "ennakkoa", pisti ainakin se silmään että viime kaudella neljästä pelistä Arsenal ei kyllä kolmea voittanut mutta mitäpä noilta Arsenal hihhuleilta muuta voisikaan odottaa :D Siis kaksi (Valioliigassa) ois siihen oikea luku heittää sekä kerran tasan ja kerran Roversille (siis FA Cupissa sekä uusinnassa)...

 

http://urheilulehti.fi/jalkapallo/valioliiga/article143140-1.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

19.8.2007 Blackburn-Arsenal 1-1 (0-1)

 

Pientä viilausta tapahtunut pariin edelliseen matsiin Roversin ryhmässä… elikkäs Emerton palannut laitapakiksi avaukseen ja Ooijer tipahtanut penkille. Benni palannut sairastuvalta penkillä, jonne saanut seuraksensa Robertsin jonka avauksen paikan vienyt Matty.

 

avauksessa...

Derbyshire---Santa Cruz

 

Gamst---Savage---Dunn---Bentley

 

Warnock---Samba---Nelsen©---Emerton

 

Friedel

 

vaihdossa…

Brown

Ooijer

Tugay

McCarthy

Roberts

 

 

Vierailta avauksessa oli mm. Valioliigassa debyyttinsä palloillut kroaatti Eduardo.

avauksessa : Lehmann, Sagna, Fabregas, Toure, Eduardo, Gallas©, van Persie, Hleb, Flamini, Clichy, Walcott

vaihdossa : Almunia, Senderos, Denilson, Song, Bendtner

 

 

 

Ensimmäinen puoliaika...

Rovers aloitti ihan pirteästi alussa mutta hyvin nopeasti Touren torpattua Lehmann ja pienen tauon jälkeen ote siirtyi vastustajille.

 

Arsenalin johtomaali tuli taas melkoisen perinteisenä lahjana vastustajille, tällä kertaa meni Friedelin piikkiin joka pompotti pallon takaisin peliin ja sählingin jälkeen pallo verkoista kaivettiin.

 

Ensimmäisellä puoliajalla Roversin kärjet eivät juuri palloja saaneet. Tosin peli oli puolin ja toisin melkoisen tukkoista painia ja vääntöä sekä pirusti vapaapotkuja keskialueella. Roversin paikka tuli 32 minuutilla kun Samba ja Nelsen voittivat kaksi pääpalloa peräkkäin selvästi mutta tolppa oli pelavastavana enkelinä Lehmannilla.

 

Vaikuttaa kyllä pelottavan veltoltaja hampaattomalta lammaslaumalta toi Roversin sakki (tosin jotain pientä heräämisen merkkiä edes löytyi kun ensimmäinen puoliaika alkoi loppua lähestymään), mitä nyt viikon sisään ovat noi kolme peliä tahkonneet. Ilman Benniä ovat kyllä hyökkäyssuuntaan aivan avuttomia ja kuutamolla :( Gamst ja Bentley tuntuvat olevan lähnnä varjoja entisestään. Ilmeisesti Dunnin pitäis edes jotenkin peliä tehdä mutta on vaan täyspaska ja ihan turhake siellä kentällä, jopa Mokoena vaikuttaisi miehen rinnalla jalkapalloilijalta !!!

 

Positiivista että Emerton tuntuu olevan edelleen aivan uusi mies tuolla puolustajan tontillaan kuin mitä pari kautta sitten keskikentällä oli. Juurikaan muuta positiivista sinivalkoisten ryhmästä vaikea löytää, toki Sambalta taas mukavaa peliä ja pari yksittäistä väläytystä ja Nelsen tuntuu löytäneen taas tasoansa takaisin, joka miehellä ennen pahoja loukkaantumisia oli.

 

+++Emerton

++Savage

+Samba

---Dunn

--täysin olematon hyökkäyspeli

-keskikenttä pois lukien Savage

 

 

Toinen puoliaika....

 

Heti alkajaisiksi Savage koetti filmata puhtaasti rankkaria mutta onneksi tuomari oli tehtäviensä tasalla.

 

Kuitenkin Rovers aloitti taas ihan pirteästi ja pääsi mukavasti peliin mukaan ja syöttöpelikin alkoi toimia avain toisella tavalla kuin ensimmäisellä jaksolla ja muutenkin peli eli aivan toisella tapaa kuin ensimmäisellä jaksolla.

 

Rovers lähti hakemaan pitkillä korkeilla syötöillä kulmittain usein Derbyshire ja muutaman kerran onnistuikin siinä. Kerran pääsi myös Matty puskemaan mutta oli ajautunut jo liian pieneen kulmaan, tosin Arsenalin pakki oli lähellä sohia palloa omaan maaliinsa.

 

Reilun tunnin kohdalla kulmapotkusta pääsi Samba tuikkaamaan jalalla takatolpalta ja Fabregas torjui viivalta pallon kädellään mutta syystä tai toisesta (ei hajuakaan mistä) ? peli oli jo vihelletty poikki.

 

Seitkyätyks, ja takaa-ajo tuotti tulosta ja vähintäänkin ansaitusti jo. Tosin kiitos menee Lehmannille joka imaisi melkein kohti tulleen vesdon yläkulmaan pomputtaen, laukojana oli Dunn. Joten lahjamaalit tasoittuivat.

 

Seitskytäneljä, mainiosti Santalta jatkettu pääpallo jonne Gamst kipais mutta emeni sivuverkkoon etukulmasta. Heti perään toisessa päässä. Melkoinen mylläkkä kun Friedel haparoi ulostulossaan mutta puolustus paikkasi.

 

Kahdensankytäkolme, Nelsen joutui ottamaan toisen keltaisen ja ulosajo, muuten olisi van Persie karannut yksinään karkuun.

 

 

+++ koko joukkue tuntui saavan syöttöpeliään hieman jengoilleen

++ asennetta tulla tupsahti roppakaupalla

+ Santa Cruz ei taida mikään kovin maalitykki olla mutta todella mainio tuolainen all-around häärääjä ja todelliselta joukkuepelaajalta vaikuttaa, joka pystyy mahtavasti suojaamaan palloa ja tuomaan muita mukaansa hyökkäyksiin.

 

 

Tulevaa... elikkäs ilmeisesti Nelsenille yhden ottelun pelikielto tuli, onneksi tuolle tontille löytyy varastosta kuitenkin Ooijer sekä Khinzanishvili. Ensimmäinen puoliaika ei paljoa luvannut mutta toinen toi mukavasti uskoa tulevaan ja siihen että toi sakki osais pelatakin. Piste kelpaa mainiosti :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paljo pistetään likoon???Reading peli ei paljon vakuuttanut ja Blackburn pelas ihan hienosti arsua vastaan,mitä ehdin peliä katella.

Perustan sen siihen että yleensä nämä ns. asennejoukkueet (joita pitkälti Blackburn ja Everton kuitenkin loppujen lopuksi ovat) pelaavat melkoisen monesti surkean (asennettoman) pelin jälkeen kuin hullut ja joukkue joka on pelannut kelpo pelin taas tuppaa pelaamaan heikomman pelin sen jälkeen, asenne tuppaa löystymään ja leijumaan aina mainion voiton/tasaurin jälkeen ? jostain kummasta syystä vaikka niin ei saisi käydäkään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Ilmeisesti Dunnin pitäis edes jotenkin peliä tehdä mutta on vaan täyspaska ja ihan turhake siellä kentällä, jopa Mokoena vaikuttaisi miehen rinnalla jalkapalloilijalta !!!"

 

? Niin huono mies ei ollut ja toisella puoliajalla oli meidän parhaita, valittiin vielä man of match:iksi.

 

Vielä Evertonista sen verran että aika tasoissa ollaan heidän kanssaan joten voi päättyä ihan miten vaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin huono mies ei ollut ja toisella puoliajalla oli meidän parhaita, valittiin vielä man of match:iksi.

No en kyllä tajua minkä perusteella valinta tehtiin, ilmeisesti puhtaasti sen takia kun teki maalin jonka toki Lehmann täysin tyylipuhtaasti imutti. Mielestäni vaikkapa Samba tai Savage ois paljon enemmän tuon valinnan ansainnut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

25.8.2007 Everton-Blackburn 1-1 (0-1)

 

Kapteeni Nelsenin napsastua edellisessä pelissä kaksi keltaista, joten yhden ottelun pelikielto tässä ottelussa sitten lusittua tuli hänen osaltaan ja kapteenin hommia hoiteli kokenut maalivahti Friedel.

 

Roversin avaus...

 

McCarthy---Santa Cruz

 

Gamst---Savage---Dunn---Bentley

 

Warnock---Samba---Ooijer---Emerton

 

Friedel©

 

vaihdossa...

Brown

Mokoena

Tugay

Derbyshire

Roberts

 

 

Evertonin avaus…

Howard, Hibbert, Baines, Yobo, Arteta, Johnson, McFadden, Stubbs, Neville©, Osman, Carsley

vaihdossa…

Wessel, Lescott, Jagielka, Pienaar, Anichebe

 

 

Ensimmäinen puoliaika…

Kotijoukkue aloitti melkoisen räväkkäästi mutta Rovers sai rikottua sen vahvan alkurypistyksen kestettyä melkoisen railakkailla otteilla.

 

Sitten isku vastustajan selustaan kun Gamst pääsi huijaamaan paitsioansan ja sai pallon napsastua roikkupallon haltuunsa rinnalla ja ilmasta suoraan näppärä vippauas selkä maaliin päin rangaistuspolkun kohdalta joka päättyi kuitenkin ylärimaan, siitä kimmonneen pallon kävi sisään tuikkaamassa sisään Santa Cruz.

 

Maalin jälkeen 10->20 minuutin välillä Rovers sai vahvan otteen pelistä ja sai luotua useammankin mainion maalintekotilanteen mm. Dunn yritys takakulmaan putoavana tipautuksena mutta Howardin loistopelastus esti maalin. Myös Samba pääsi kulmapotkusta puskemaan mutta Baines toimi maaliviivalta putsaajana.

 

Lopussa taas ote siirtyi hienokseltaan kotijoukkueelle ja vieraat jotuivat useamman kerran rikkomaan suht vaaralliselta etäisyydeltä vapareita jaellen mutta niistä kuitenkin selvityivät.

 

Samba se taas hääräs niin omassa kuin hyökkäyspäässä melkoisesti ja mies alkaa jo nyt olemaan kyllä melkoinen legenda :) jo Legenda elikkäs Friedel myös taas mies paikallaan ja oma itsensä muutaman otteeseen ja todella varmoja otteita.

 

Toinen puoliaika...

Ei ne koskaan opi. Koettakaa vaan jäädyttää sitä peliä, satavarmasti kolisee aina omissa tuolloin jossain vaiheessa.

 

Tosin pakko myöntää tällä kertaa että tuonne seitkytäseittämän minuutille asti se toimikin yllättävän hyvin ja Everton vaikutti yllättävänkin aseettomalta, varsinkin Johnson mutta sittenhän se tasoitus sieltä tuikattiin. Kohtuullisen hyvin ja kypsästi kuitenkin tuohon asti Rovers pystyi pelaamaan, tosin omat hyökkäykset olivat taas aivan mitäänsanomattomia, jäädyttämisen kustannuksella.

 

Loppu olikin sitten lähinnä kynsien pureskelua että kestävätkö vieraat vai eivät, tasapelipisteessä roikkuen kiinni. Yliajalla vielä yhden hyvän yleisen hässäkän yläriman jälkeen vieraat saivat mutta palloa ei verkon perukoille saatu.

 

Tasapeli jos viikko sitten maistui todella makealta niin on hieman väljähtänyt jälkimaku, olis koko pistepotti kyllä kelvannut. Pääasia että tappiota ei kuitenkaan tullut.

 

Maalit :

15min 0-1 Santa Cruz

78min 1-1 McFadden

http://www.footytube.com/2007/08/26/everton-1-1-blackburn-2/

 

 

+++ Samba, katkoi melkoisen useasti

++ Dunn alun wrestlingin jälkeen pääsi ajoittain jo muutaman syötönkin pistämään.

+ Gamst oli mukavasti pelissä mukana, siis jos vertaa tämän kauden aikaisempiin peleihin tällä kaudella. Tosin välillä tuntuu vähän huolimattomuutta olevan syötöissä.

 

Laitapakit pääsivät suht helpolla, koska Everton ei kovin hanakkaasti sieltä puskenut mutta silloin kun yritti niin Emerton (joka suunnilleen yksikseen vastasi oikeanlaidan pelistä Roversin osalta) ja Warnock pelasivat mainiosti. Myös Savage keskikentällä taas huhki energiseen tapaansa, tuntuu olevan ainakin näin alkukaudesta paremmassa vireessä kuin mitä oli viime kaudella ennen loukkaantumistaan.

 

-- Bentley, kesällä ei taida olla juurikaan muuta tehnyt kuin tosiaan levätä kun sitä lepoa kaipasi. Eipä juuri jätkän laidalta pelattu eikä niillä harvoilla kerroilla sieltä mitään tullut, edes apua puolustukselle. Odotukset toki olivat melkoiset viime kauden jälkeen mutta vielä ei ole päässyt sille tasolle että hänestä olisi pelejä ollut joukkueensa eduksi ratkomaan. Huomattavasti enemmän odotan.

- McCarthy meni sitten lähinnä käsien levittelyksi, asenne täysin hukassa ? toki huikeaa taitoaan taas väläytteli muutamaan otteeseen pallon kanssa.

 

 

Tulevaa toivottavasti se Reid nyt hiljakseen alkaisi tekeemän paluuta kentille (jos nyt enää miehestä pelaajaksi on). Miehelle kuitenkin käyttöä olisi, kun pystyy keskikentällä pelata mitä paikka vaan, jos ei aloituksesta niin toisi ainakin vaihdosta aivan uudenlaista vauhtia ja puhtia lopussa keskikentälle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2.9.2007 Blackburn-Man City 1-0 (1-0)

 

Ennen todella tärkeiden maajoukkueiden pelejä jonne myös David Bentley nyt viimein suuntaa, pelattiin Ewoodilla tuikitärkeistä sarjapisteistä melkeinpä paikallistaistoa, tärkeistä siinä mielessä mitä Europaikoille halajaviin seuroihin tulee.

 

 

Roversin avaus... jossa ei mitään yllättävää (ilman loukkaantumisia mennään varmaan tällä permamentilla koko kausi lävitse ilman suurempia variaatioita, pelin lopussa sitten kärkimiehet vaihtoon ja kenties Tugay tai Mokoena riippuen tulostaululla olevasta tilanteesta), näyttää vahvasti siltä että Rigters on selvä vitoskärki ja Khizanishvili melkoinen hätävara pakkina hieman kokeneemman hollantilaisen hoitelevan penkkiveikon roolin...

 

Santa Cruz---McCarthy

 

Gamst---Savage---Dunn---Bentley

 

Warnock---Nelsen©---Samba---Emerton

 

Friedel

 

vaihdossa…

Enckelman

Ooijer

Tugay

Derbyshire

Roberts

 

 

Manchester Cityn avaus…

Schmeichel, Richards, Johnson, Ireland, Bianchi, Elano, Petrov, Corluca, Hamann, Dunne©, Garrido

 

vaihdossa…

Hart, Ball, Onuoha, Geovanni, Mpenza

 

 

Ensimmäinen puoliaika... alku ei luvannut hyvää kun vieraat siirtelivät palloa melkoisen vaivattoman oloisesti ja kotijoukkueen energiapaukkukin (Savage) loukkasi jalkansa ja aikansa linkuteltuaan joutui vaihtoon. Friedel joutui kerran venymään myös Petrovin laukaukseen joka tuli onneksi sen verran kaukaa että sai torjuttua.

 

Ensimmäinen erikoistilanne josta mainio keskitys kaikkien muiden ylitse Samban päähän joka jatkoi päällänsä maalille, Santa Cruz puski kohti maalia joka Smeichel vielä komeasti venytti torjunnaksi syöksyen mutta lopulta tilanteeseen tuli McCarthy joka pääsi viimeistelemään tyhjiin.

 

Maalin jälkeen Rovers pelasi todella hyvin ja vei mukavasti ja pari maalintekopaikkaakin loi mm. Dunnin pusku hieman ylitse vaparitilanteesta. Myöhemmin toinenkin maali oli lähellä kun kulmapotkusta pallo meni matalana suoraan takatolppaan ja siitä Cityn pelaajien kuin tolpan ja yläriman kautta kimpollen lopulta muualle kuin verkon perukoille. Kulma tuli myös mainiosta tilanteesta kun Santa Cruz ehätti korkeaan palloon ja puski hienosti maankautta pompun joka oli jo yläkulmaan vauhdilla menossa mutta vieraiden veskari teki mainion venytyksen.

 

Lopussa vielä Gamst pääsi puolustajan edestä näppärästi tuikkaamaan Bentleyn matalasta keskityksestä kohti etualakulmaan mutta veto jäi hieman voimattomaksi.

 

Joukkueena Rovers oli selvästi (yhtenäisempi) parempi ensimmäisellä puoliajalla. Vieraiden pelin rakentelu oli lähinnä Elanon yksilösuoritusten varassa (keskikentän keskelta nuori Johnson otettiin jo ensimmäisellä puoliajalla vaihtoon) ja Garrido & Petrov kaksikolla laidalla pallo pompiskeli melkoisesti jalasta ajoittain.

 

+++ Santa Cruz teki huikean määrän duunia, hyviä juoksuja puolustuslinjan taakse, hakee palloja, jakaa niitä todella rauhallisesti omille, voittaa pääpalloja. Jos ja(t/k)saa samaa mallia taleen ylitse niin todella mainioksi hankinnaksi tulee osoittautumaan.

 

++ Erikoistilanteet, nyt on kaksi erinomaista jakelijaa (Gamst, Bentley) ja kolme vahvaa pääpelaajaa (Samba, Santa Cruz, Nelsen) pistää maalille vastustajien pelotteeksi.

 

+ Rauhallista peliä pysyvät esittämään, ajoittain turhankin ?

 

 

Toinen puoliaika... heti alkajaisiksi Santa Cruz näppärästi maalinteko paikkaan mutta kun viimeistely piti tuikata tuli huti ja pallo suoraan maalivahdin syliin.

 

Melkoisen aikaisessa vaiheessa ja todella nopeasti kaksi keltaista peräkkäin Tugay nappasi, varsinkin jälkimmäinen oli helvetin tyhmästi otettu.

 

Tuosta City sai otteen ja pyöritti peliä, tosin maalipaikoille eivät juurikaan päässeet ja oikeastaan koko toisen puoliajan Friedel pääsi todella helpolla.

 

Onnekis Dunne otti myös toisen keltaisen, josta olisi suoran punainenkin ollut paikallaan kun alimpana kaatoi Santa Cruzin joka olisi mainiolle maalipaikalle päässyt.

 

Loppupelin aikana Rovers sai luotua pari todella hyvää maalintekopaikkaa Emertonille, jonka veto meni suoraan päin maalivahtia, sekä Gamst joka hienon haltuunoton jälkeen aivan liian löysää vippiä joka meni suoraan maalivahdin käsiin, myös Samba pääsi kulmasta puskemaan mutta ylitse.

 

Roversilta mainiota peliä ja Joukkue voitti tällä kertaa Cityn muutamat yksilöt vähintäänkin ansaitusti. Maistuu ja makealta :smile:

 

 

+++ Koko joukkueen todelliselle taisteluilmeelle ja duunia painetaan itseään säästelemättä ja kaverinkin puolesta.

++ Dunn löytänyt sen tason mitä Valioliigassa vaaditaan ja tarvitaan. Taitoakin löytyy ja pyyteetöntä duunia ja paljon. Toivottavasti pysyy kunnossa.

+ Samba, jälleen kerran Sparky taikoi täysin tuntemattomasta jätkästä todella huikean potentiaalin omaavan pelimiehen Roversin miehistöön. Mainiota myös että Nelsen on taas loukkaantumisten jälkeen vanha oma itsensä ! Tuo topparikaksikko lienee (siirtosumma)hinta/laatusuhteeltan Valioliigan parasta aatelia, tulihan Nelsen ilmaisella siirrolla ja Samba "naurettavalla" muutamalla sadalal tuhannella.

 

--Tugay, täysin järjettömän ulosajon otti itselleen.

- Saa niitä maalejakin tehdä, paikkoja oli vaikka kuinka ratkoa peliä.

 

 

Tulevaa... toivottavasti Savage ei loukkaantunut pahemmin, jätkä tuo kuitenkin sellaista positiivista energiaa ja hulluutta omalle joukkueelle (jota kukaan muu ei tuo) niihin talven synkkiin, märkiin, pimeisiin ja kylmiin päiviin ja tuolloin se olisi todella tarpeen. Kuitenkin tuo keskikentän keskusta ei liian paljon vaihtoehtoja ole.

Share this post


Link to post
Share on other sites

BurnBlack kirjoitti:

Tulevaa... toivottavasti Savage ei loukkaantunut pahemmin, jätkä tuo kuitenkin sellaista positiivista energiaa ja hulluutta omalle joukkueelle (jota kukaan muu ei tuo) niihin talven synkkiin, märkiin, pimeisiin ja kylmiin päiviin ja tuolloin se olisi todella tarpeen. Kuitenkin tuo keskikentän keskusta ei liian paljon vaihtoehtoja ole.

 

Puoliajalla kommentaattorit sanoivat että jalka oli röntgattu eikä murtumia ollut. Puhuivat että olisi "bruise" jalassa, se on kivulias mutta paranee nopeasti tiedän jopa omasta kokemuksesta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just.

 

Onneks selvisi bruisella.

 

Meikäläisen klappi menee rikki, joudun menee kunnalliseen arvauskeskukseen ja siellä kerrotaan että LEpää.

Lepään 4 vkoa ja mennään uudestaan käymään. Ja sanotaan että on luumustelma -ehkä.

Sattuu vielä pirusti.

Parin vkon päästä uudestaan, ja vasta nyt pääsen röntgeniin.

"hehheh, hiusmurtumahan siellä on!". Naureskelee Kunnallisveikkaaja.

.

Pitäsköhän mennä tonne Englantiin pelaamaan ammatikseen. Sais noi kuvat nopeemmin!

.

Ja takas asiaan;

ONNEKSI SAVAGE ei loukkaantunut. Aika pirun tärkee pelaaja siihen keskelle.

.

Ja huhhuh kuinka siisti voitto. Nyt jaksaa maanantainakin hymyillä!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Käykää lancashire evening telegraphin nettisivuilla katsomassa Savagen haastattelu ja minkä keskustelun se on saanut aikaiseksi Arse-faneissa.

 

BLCKBRN nykyään lääkärissä käydessää pitää asioita vaatia, se on melkein ainoa tapa saada ylipäätänsä mitään apua tässä "hyvinvointivaltiossa".

Share this post


Link to post
Share on other sites

15.9.2007 Chelsea-Blackburn 0-0 (0-0)

 

Maajoukkuetauon jälkeen taas paluu seurapalloiluun... pitkänmatkan reissuilijat Santa Cruz, McCarthy sekä Mokoena olivat ennen pelejä tsekkauksen alla kuinka matkustelustaan olisivat toipuneet ja mukana menossa olivat ... edelleen kuitenkaan Steven Reidiä ei mukana menossa ollut.

 

Kotijoukkueelta olivat poissa mm. Lampard, Ballack sekä Drogba. Sekä joitain muita ilmeisesti huilivuorossa.

 

 

Roversin avaus...

 

McCarthy---Santa Cruz

 

Gamst---Savage---Dunn---Bentley

 

Warnock---Nelsen©---Samba---Emerton

 

Friedel

 

vaihdossa…

Brown

Ooijer

Mokoena

Derbyshire

Roberts

 

Chelsean avaus…

Cech, A. Cole, Essien, Shevchenko, Sidwell, J. Cole, Kalou, Wright-Phillips, Terry©, Alex, Belletti.

vaihdossa...

Cudicini, Mikel, Malouda, Ferreira, Ben Haim

 

 

Ensimmäinen puoliaika…

Ensimmäinen kakskytä mentiin melkoisen veljellisissä ja rauhallisissa merkeissa vuorotellen palloa sopuisasti pidellen mutta ei juuri mitään kummoisempaa aikaan saaden. Sitten seuraavan vartin Chelsea ottikin melkoisen spurtin ja pisti höyryllä menemään ja Friedel sai huhkia palkkansa eteen ja todella mainiosti palloja torjui/napsi. Ensimmäistä kertaa myös tällä kaudella Roversin puolustus oli ajoittain hieman enemmänkin hujan hajan vikkelien ja näppärien syöttöjen ja jätkein puristuksessa (lähinnä Colet) Roversilla ei juurikaan maalipaikkoja ollut ja kontrolloidut hyökkäyset ensimmäisen vartin jälkeen tyrehtyivät melkoisen olemattomiin.

 

Toinen puoliaika...

Rovers lähti käytännössä vain ”tappamaan Chelsean peliä” ja sitä mahdollista yhtä pistettä käytännössä hakemaan. Eipä toinen puoliaika juurikaan mitään tarjonnut (Roversin kannalta, tai no piste tuli, tosin sekin tais tulla avustavan(linja)tuomarin avustuksella, Friedel taas joutui sen loistopelastuksen tekemään jotta piste tuliaisiksi mukaan lähti, tosin samassa tilanteessa Samba veti todella uhrautuvan syöksypuskun purkaessaan tilanteesta melkein kentän pinnasta ja samalla Sheva tykitti mies takaraivoon (ei siis todellakaan tarkoituksella) miestä pisteltiinkin sitten aikansa paareihin ja niskatukea jne... jonka takia lopulta peli päättyi vasta 99minuutilla.

 

Toisella puolijalla lähinnä esille nousi tuormari(t) jotka hylkäsivät paitsiona Chelsean maalin ja muutenkin lopussa kortteja alkoi välillä viuhumaan tilanteista kummallekin vaikka edes vastustajaan ei kunnon kontaktia ollut. Rovers ei taas hirveästi maalipaikkoja rakennellut, lopussa (about 70-80minuutin välillä) pari kimpoilua oli lähellä pomppia onnekkaasti ja yhteen niistä Cech joutui jo venyttämäänkin.

 

+++ Friedel oli taas kerran mies paikallaan ja pelasti useampaan otteeseen.

++ Warnock katkoi ajoittain todella hyvin ja varsinkin vaihdosta tulleelta Maloudalta tuntui vievän peli-ilon totaalisesti puhtailla riistoilla. Ensimmäisellä jaksolla taas SWP ei juurikaan päässyt peliin mukaan Stephenin laidalla.

+ Nelsen taistelija vailla vertaa, tyylikkäästi rinnalla torjui yhden Chelsean tykityksen.

+ Santa Cruz teki taas melkoisen määrän duunia ja pyrki hakemaan palloja ja jakamaan muille mutta apuja ei juuri muilta tullut laisinkaan.

 

-- Hyökkäyspelistä ei tullut oikein pelin aikana juuri yhtikäs (sen verran ylivoimainen Chelsea sillä osastolla oli) mitään. Tosin ei sitä edes täysillä uskallettu lähteä hakemaan, vaan selvästi pistettä oltiin metsästämässä.

- Bentley meni käsien levittelyksi ja ”kärsivän katseen” viljelyyn joka tilanteen jälkeen, jäi turhan monesti hölkkäilemään hyökkäyspäähän kun vastustajat menivät jo vauhdilla toiseen päähän.

 

 

Tulevaa... toivottavasti Samba ei nyt loukkaantunut pahemmin, eikä kovin pitkää huilia olisi tulossa jottei tuo mainiosti toiminut toppari parivaljakko nyt hajoaisi ja (erityisesti erikoistilanne) pääpelivoimaa katoaisi melkoisesti tuon myötä.

 

Siirretty

-mode-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×