Jump to content
Sign in to follow this  
Corsten

Everton - Werder Bremen 31.7. klo 22.00

Recommended Posts

Suorana tänään UBC35 kanavalla: http://www.myp2p.eu/Matches/Match2.htm

 

Mielenkiinnolla odotan Pienaarin näkemistä, ja Cahillin paluuta. Myös Johnsonin kunto mielenkiintoinen, ei maaleja harkkamatseissa vielä. Myös AvdM:n kunto mielenkiintoista nähdä, kolme 90 minuuttista jo takataskussa kesältä. Ja kuulemma hyvin pelannut ja vienyt 2. luokan pakkeja. Pikkuhiljaa alkaa mahanpohjassa kutkuttamaan, sillä kausi on jo niin lähellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitosta tosiaan linkistä. :thumbsup1:

 

Sen verran korjausta, että van der Meyde on ehtinyt jo neljä 90-minuuttista pelata tänä kesänä. Pohjois-Irlanti, Preston, Stirling ja Kendal. Otteet ovat olleet sinällään lupaavia, että noita väläytyksiä taidosta on näkynyt. Peruspeli on tosin raporttien mukaan ollut melkoista kuraa, pelaamattomuus näkyy. Tosin alkukaudesta voi olla hyvä vaihtopelaajan roolissa ja keväällä voi jopa kisata avauspaikasta, jos siis vain ehjänä pysyy. :rolleyes:

 

Ja Toffeemiehen privasteluunkin lähti vastaus...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olihan Kendal ottelussa raporttien mukaan muutama väläys, mutta ei VDM tosiaan lähelläkään ole Valioliigatason pelaajaa, ainakaan 90 minuutin ajaksi...

 

Ja pohdintaa illan ottelusta:

 

Evertonin kokoonpano:

Howard

Hibbert

Lescott

Yobo

Valente

Neville

Arteta

Carsley

Cahill

Johnson

Anichebe

 

Kohtalaisen mielenkiintoinen avaus keskikentän osalta, kaksi puolustavaa pelaajaa (Carsley, Neville) ja kaksi hyökkävää pelaajaa (Arteta, Cahill). Yhtään varsinaista laitapelaajaa ei keskikentällä ole, Arteta nyt laidalla pystyy pelaamaan, mutta onko muusta kolmikosta sitten kenestäkään laidalla pelaamaan, vai vetääkö Moyes jollain hyvinkin erikoisella muodostelmalla. Puolustuksen neljän linja ja hyökkäyksen kaksikko ovat selkeitä.

 

Penkiltä löytyy: van der Meyde, Osman, Stubbs, McFadden, Jagielka, Ruddy, Vidarsson, De Silva, Beattie, Vidarsson.

 

Ilmeisesti veskaria ei vaihdeta, jos ei pakottavaa tarvetta tule, muuten olettaisin Turnerin olevan vaihdossa Ruddyn sijasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Missä Pienaar?

Sorry, kopioin tekstini huolimattomasti FF2:lta. Siellä tuli todettua, että Pienaar on Saksassa järjestelemässä itselleen viisumia saatuaan työluvan. Olisihan etelä-afrikkalainen ollut mielenkiintoista nähdä ottelussa.

 

Striimi toimii.

 

Pienaar oli jo katsomossa eli ehtinyt takaisin Englantiin ja ilmeisesti viisumin kanssa ei ole ongelmia. Katsomosta bongattu myös eräs Wiganin laitapakki James Vaughanin seurassa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pienaaria näyttivät katsomossa.

 

Järki lähtee näiden striimien kanssa. Mikähän pitäisi olla koneen suorituskyky/ nettinopeus, että tuon saisi näkymään inhimillisesti ilman mitään katkoja?

 

Onneksi pian saa väijyä pelit ihan tölviitsion kautta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katsomosta bongattu myös eräs Wiganin laitapakki James Vaughanin seurassa...

No tuosta ei kyllä paljoa vielä jaksa innostua, miksei se olis katsomassa suosikkijoukkueensa peliä :)

 

Järki lähtee näiden striimien kanssa. Mikähän pitäisi olla koneen suorituskyky/ nettinopeus, että tuon saisi näkymään inhimillisesti ilman mitään katkoja?

 

Kyllä mulla ainakin näyttää vielä full screenilläki ihan hyvältä ja ei yhtään katko...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everton niskan päällä tilanteiden ja kulmien valossa selkeästi. Hyvältä näyttää.

 

Kommentaattorina The Ratters. Ei haluaisi hänkään nähdä uutta muuttoa Kirkbyyn, mutta samaan hengenvetoon totesi, että eteenpäin on mentävä.

 

Enempää ei jaksa pelistä vielä kommentoida.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eka puoliaika täyttä hallintaa. Bremen joutui lähinnä roiskimaan kaukaa.

 

Hyvin tullaan laidoilta ilman laitureitakin. Jobo vireessä. Parhaimmat paikat Nevillellä ja Viktorilla.

 

Keskialueella pelataan timanttia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mullakin pelaa ihan kohtuu hyvin toi striimi. Eka puoliaika oli mielestäni Evertonin hallintaa aika selkeästi, mutta se viimeinen terävyys maalin edesää oli viel hiukan hakusessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

SopCastin striimi toimii ihan jees, pari kertaa lähteny buffeeramaan.

 

Peli ihan kelpoa, Arteta väläytellyt jo pariin otteeseen, Johnsonikin pääsee hyvin viireeseen juuri ennen kauden alkua. Nyt vaan 2. puoliajalla pari maalia ja hyvä maku suuhun ja kohti viikonlopun Crystal Palace harkkapeliä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lopputulos 2-2, Maalintekijöinä McFadden ja Anderson da Silva. Valente kummassakin maalissa täysin tuuliajolla. Kyseinen herra pelasi kyllä ihan hyvin hyökkäyssuuntaan, mutta karkeat virheet alakerrassa näkyivät sitten tulostaululla. Toka jakso oli täysin Evertonin hallintaa ja Arteta vei muutaman kerran Bremenin pakkeja todella näyttävästi, kaikenkaikkiaan ihan ok esitys varsinkin kun tultiin lopussa tasoihin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

EvertonTV toimi oikein hyvä. Hyvä laatu eikä pätkinyt yhtään.

 

Itse pelistä. Viihdyttävä peli, ei mikään höntsäily, vaan miestä otettiin välillä ihan kunnolla. Meillä oli paljon enemmän paikkoja kuin Bremenillä, mutta laukauksissa oli toivomisen varaa. Varsinkin Neville, jolla oli kaksi hyvää laukaisupaikkaa ja yksi puskupaikka.

 

Arteta oli aivan häikäisevä, piti Saksan maajoukkuemiehiä välillä ihan pilkkanaan. No kilometrin parempi kuin kukaan muu kentällä. Sellaista taituruutta en muista nähneeni pitkään aikaan. Missään.

 

Howard: ei kovin paljon tekemistä, hoiti hommansa hyvin. Ottelun loppupuolella erinomainen vastaantulo.

 

Hibbert: Hibbert. Eipä tuosta paljon enempää voi sanoa.

 

Yobo+Lescott: jäätävää työskentelyä. Pitivät sakut ihan pimennossa. Ei menty ohi, yli eikä läpi.

 

Valente: sekä hyvää että huonoa. Syötti maalin ja oli tehdä yhden, mutta sakujen ensimmäinen menee puhtaasti Nunon piikkiin, ja toinenkin mahdollisesti.

 

Carsley, Neville: Nevillellä oli paljon paikkoja ampua, menivät enemmän säähavaintopalloiksi.

 

Cahill: kelpo peli, mutta ei mitään ihmeellistä. Pelinrakentelu oli täysin Artetan varassa.

 

Johnson: tuttua tavaraa, riistää palloja, joihin ei ole mitään asiaa, mutta terävyys puuttui. On tärkeä jo sen takia, että pistää puolustajat hikoilemaan, he eivät voi koskaan rentoutua kun Johnson on kentällä.

 

Anichebe: yllättävän vahva esitys. Miten on tekniikka voinut parantua yhdessä kesässä noin paljon? Pudotteli palloja hyvin alas.

 

Stubbs+Jagielka: epävarmempi kuin ekan puoliajan parivaljakko. Varsinkin Stubbs oli pari kertaa aika pahasti myöhässä. Jagielkasta ei tällä näkemisellä osaa vielä sanoa mitään.

 

McFadden: hyvä maali, hyviä syöttöjä varsinkin Osmanin kanssa, mutta myös muutama ihan käsittämätön virhe, kuten puolittaisessa läpiajossa, jossa lähinnä potkaisi pallon puolustajalle...

 

Osman: hyvä esitys, hyviä syöttöjä ja kuljetuksia.

 

van der Meyde: surkea. Pallon saadessaan yleensä juoksi päin vastustajaa ja menetti pallon.

 

Anderson: ristiriitainen. Maali ja hyvä puolenvaihto ensimmäiseen maaliin, mutta menetti pahasti pallon pari kertaa keskialueella.

 

Ja kuulemma sekä Baines että McCarthy bongattu stadionilla :lick:

Share this post


Link to post
Share on other sites

En nyt jaksa copypasteta, kun tuota tekstiä tuli tuonne melkoinen määrä suollettua.:icon_lol:

 

 

Mutta pari asiaa tässä pikaisesti esiin:

 

Cahill? Loukkaantuiko vai oliko vain dramaattisen näköinen tunnin kohdalla tapahtuva vaihto? :wth:

 

Ja tosiaan baski oli aivan maaginen. :thumbsup1:

 

Lusitaani taasen melkoisen rajusti pihalla.:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja kuulemma sekä Baines että McCarthy bongattu stadionilla :lick:

Tuskin riittää Evertonin rahat McCarthyn hankintaan, jos vielä Bainesiin meinaavat melkoisen summan pistellä, jätkä lienee enempikin tulkkina maanmiehelleen ja hyvälle kaverilleen Pienaarille. Santa Cruzin tulon jälkeen en jaksa uskoa että Rovers enää Beattiesta(kaan) olisi kiinnostunut vaihtokauppana Benniin +suuremmankaan rahatukon kera.

 

Tosin jos Benni sattuisi jotenkin ihmeellisesti Evertoniin päätymään tänä kesänä ! niin tuolloin jätkän paskanjauhantapuheiden kautta arvostus kyllä meikäläisen silmissä tipahtais tasolle nolla tuon kiittämättömän p*skan kohdalla ja toivotan miehelle onnea niihin niin kovasti haikailemiin Mestareiden Liigan peleihin tulevalle kaudelle joita varmasti Evertonissa tulee riittämään kovastikin tulevaisuudessa, muihin peleihin toki en.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu, kiitoksia vaan Corstenille linkistä! Oli kyllä mainio esitys Evertonilta vaikka tasuriin jouduttiinkin tyytymään.. Vielä kun valiossa pystytään pitämään peli samalla tasolla niin eiköhän paikka kuuden sakissa liene jokseenkin hallussa. Puolustuksessa Yobo ja Lescott olivat taas takuuvarmoja tapauksia ja Valentekin pelasi mielestäni jo paremmin mitä olen tottunut mieheltä näkemään.. Arteta ja Cahill loistivat myös, ja Andykin näytti välillä osaamistaan vaikka olikin ehkä vielä vähän kohmeessa:lol: Tästä on hyvä jatkaa!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jagielka oli aika perus, ihan jees. Ja jos Valentelle ei tuu varmuutta Crystal Palacen pelissä, luulen että kauden avauksessa Lescott ottaa vasemman pakin tontin ja Jagielka toppariksi. Carsley ja Neville hoitavat hommansa kyllä keskellä. Timantti tuntui toimivan eilen, Arteta oli erittäin näkyvä niin reunalla kuin keskelläkin. Cahillin pääpelivoimaa tullaan tarvitsemaan hyökkäyspäässä, ja hyvältä se eilenkin näytti. AvdM oli kyllä aika paska. Osman oli yllättävän hyvä: vaihtopelaaja (toi virtaa kentälle). Avaukseen ei ole asiaa.

 

Mielenkiinnolla odotan lauantain kamppailua; pelaako Jagielka keskikentällä vai topparina. Ja muutenkin tärkeä peli ennen kautta. Yritän etsiä meille linkin lauantain aamupäivän aikana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei keskikentän oikealle laidalle ole Osmanin lisäksi oikein vaihtoehtoja. Hibbertin nousujen varaan ei oikean laidan hyökkäystä voida laskea. Artetan peluuttaminen oikealla avaa saman ongelman vasempaan laitaan. Ossie nähdään tulevallakin kaudella useammin avauksessa kuin penkillä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×