Jump to content
Sign in to follow this  
Big Duncan 4ever

Tottenham - Everton TI 14.8.07 Klo 22

Recommended Posts

Hyvältä näyttää ekan jälkeen. Spursilla on ollut kyllä vaarallisia hyökkäyksiä, mutta pahimmat ongelmat poistuivat, kun Yobo ja Stubbs vaihtoivat puolia. Stubbs ei pärjännyt alkuunkaan Bentille ja sitä kautta Spurs rakensi vaarallisia paikkoja.

 

Kova toinen puoliaika kyllä tulossa. Keskikentän on saatava Spursin pelinrakentelu kuriin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kontrolloitu puolustuspeli ja Howardin komea reaktiotorjunta Defoen lähentelyssä. Varsin mainio kauden avaus. Täysillä pisteillä eteenpäin:icon_lol: Sopcastilta pääs striimaileen ihan siedettävällä kuvalla, pelistä sai hyvin selvän.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaba jaba jee!!!

 

Jees! Kyllä tämä aina huonon seksin voittaa mennen tullen ja palatessakin!

Loistava peli, loistavaa Moyes, loistavaa koko joukkue!

Vaikea nimetä yhtä tiettyä yli muiden, Mikky nyt oli taas ihan kunkku, mutta kestonaurunaiheeni Ossie pelasi hienon pelin, samoin Victor aiheutti hämminkiä Spursin pakeille...Stubbs ja etenkin Yobo pelasivat ns. nimipyssyt ihan pimentoon. Missä Bent? Missä Berbatov (lukuun ottamatta yhtä vaarallista puskua)? Tietenkin myös Howard nappasi muutaman hyvän torjunnan.

 

Tällä asenteella kun pystytään jatkamaan lauantaina, saatetaan hyvinkin nähdä kolmas voitto putkeen.

Come On You Blues!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spurs 4 joukkoon? :D

 

Joo,o,Arteta liekeissä (katsoin muutaman minsan),hienosti on alkanut Toffeilla,onnittelut teille!!

 

Tottenhamia on tullut seurattua Temen takia,mut eipä kyllä muuten sympatioita seuralle heru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iso virtuaalinen tuoppi niin Evertonille kuin Evertonin faneille. Kyllä Liverpoolin ykkösjoukkue pelasti tämän illan totaalisesti. Kiitosta vain.

 

Everton sarjakärki ja Osman voittaa maalipörssin! Kuka olisi uskonut :icon_lol:

 

Nooh enemmän mä kostun tuosta Tottenhamin sijoituksesta, 20:s.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loistava peli, viihdearvo oli niin kauan hyvä kunnes Everton päätti pistää luukut kiinni. Sen jälkeen kumpikin joukkue pystyi luomaan vielä muutaman maalipaikan, mutta suurin intensiteetti meni. Kypsä esitys, ainoa kunnon säikähdys oli Berbatovin tolppa. Se sisään, niin homma olisi ollut ihan eri näköinen.

 

Vaikea poimia MOM:ia, mutta itse antaisin sen Yobolle. Stubbs oli muutamassa tilanteessa myöhässä, mutta Joseph hoiti nekin. Lescott oli pari kertaa vähän vaikeuksissa laidallaan, ja Spursin maalihan meni hänen piikkiinsä, eli siltä osin homma meni fifty-fifty. Hyvä peli kuitenkin. Arteta osoitti jälleen olevansa liigan parhaita keskikenttämiehiä. Aivan loistavaa pallollista peliä.

 

WE SHALL WE SHALL NOT BE MOVED!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kokonaisuutena varsin viihdyttävä peli, ei tarvinnut miettiä nukkumaan menoa missään vaiheessa. Etukäteen en pahemmin Toffeesin mahdollisuuksiin uskonut, mutta hyvä että toisin kävi.

 

Koko joukkue pelasi maltillisesti ja onnistui pitämään Spursin paljon kehutun hyökkäyksen pimennossa. Berbatovin tolppa säväytti, mutta onneksi se ei johtanut mihinkään vakavampaan. Neljättä maalia odottelin, mutta hyvä näinkin.

 

Lescott oli hyvä, vaikka Spursin maalissa töpeksikin. Howard oli itse varmuus, samoin Yobo. Stubbsia olen fanittanut jo vuosikymmenen, joten on ilo nähdä että konkari pärjää kelvollisesti edelleen. Arteta oli tuttuun tapaansa loistava, milloinkahan suuremmat seurat alkavat kosiskella miestä oikein tosissaan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli kyllä varsin hyvä esitys varsinkin kun sää oli ainakin ekajaksolla vaikea. Arteta oli mielestäni taas aivan loistava, tosin koko joukkue pelasi ja taisteli hyvin. Tästä on hyvä jatkaa ja täytyy toivoa et pistetili kasvaa jälleen lauantaina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

täytyy varmaan kausiveikkaukseen muuttaa sijoituksiksi joulu 1. - kevät 1. Ja maalintekijä Osman 38 häkkiä. Loistava peli juuri viihdearvoltaan, Eikä pahemmin ollut hätää missään vaiheessa, ja jos tehoja kerran löytyy niin pienet takaiskut ei haittaa.:thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hemmetti toi Osman on ristiriitainen pelaaja, saattaa pelin aikana tunaroida niin että tekis mieli repiä hiukset päästä mutta sitten tekee tällaisia ratkaisumaaleja. Hämmentävää.

 

Mutta Ossielle ja Evertonille suuri :thumbsup1:

Ja Arteta :heart: oli taas sitä omaa luokkaansa, kausi kaudelta parantaa. Nyt vielä Fernandez rinkiin niin tämähän näyttää jopa hyvältä.

 

Jokohan alkaa "We will win the league"-laulut soimaan :smile_ani:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loistava vierasvoitto joka on arvossaan vielä ehkäpä loppukaudestakin!

 

Paljon oli hyvää mutta paljon jäi vielä kyllä pelillisesti parannettavaa seuraaviinkin peleihin, mutta kaikki kunnia pelaajille ja Moyesille taktiikan onnistumisesta! Vierasvoitto on aina iso asia Valiossa ketä vastaan hyvänsä.

 

Tottenhamilla oli tosiaan omat mahdollisuutensa pelissä jotka jätti käyttämättä mutta Toffees sen sijaan viimeisteli ensimmäisellä puoliajalla murhaavalla prosentilla.

Ja tosiaan Mr. Osman aiheutti täälläkin taas avauskokoonpanon ilmaantuessa ruutuun aikamoisen kiroilun mutta näpäyttipä jo toisen kerran tällä kaudella että osuu taas vaihteeksi puitten väliin.

 

Arteta oli taas Man of the Match rauhoitti ja rytmitti Evertonin-peliä ja jakoi syöttöjä kuin eräs J.Litmanen 90-luvulla Ajaxissa. Baski alkaa olemaan ehdottomasti liigan parhaimpia keskikenttäpelaajia kaikilla mittareilla!!

 

Muitakin onnistujia oli etenkin puolustuspäässä Yobo erikseen mainiten. AJ oli taaskin hiukan ponnettoman oloinen viimeistelyissään mutta kun saa sen yhden repun sisään niin tulosta alkaa varmasti syntymään.

 

Anichebe oli ihan ok mutta ei lähelläkään ikätoverinsa Vaughania tasoa ainakaan vielä voi kehittyä tietysti peliaikaa saadessaan nopeastikin. Pojan ensimmäinen kosketus tahtoo karata vielä usein jalasta kuin louhikosta ja pääpalloihin ei välillä edes hyppää mutta kaikki aikanaan!

 

Vielä kun saadaan Baines ja se odotettu uusi hyökkääjä kentälle kuka onkaan niin varokaa muut! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×