Jump to content
Sign in to follow this  
Antiko

Juve ottelut 07-08

Recommended Posts

Kunhan muistuttelen. EN JAKSA SELITTELEMÄÄN MITÄÄN ENKÄ PYYTÄÄ ANTEEKSI, HEITIN SEN VITSINÄ, JOS RIITTÄÄ HUUMORIN TAJUA NIIN HYVÄ, JOS EI NIIN HAKKAA PÄÄSI VIEREISEMPÄÄN SEINÄÄN.

No ei paljon naurattanut. Ja näyttäisi tämä linjasi jatkuvankin melko lailla aiheen vierestä. Luepa, vaikka ensin tämän foorumin säännöt ja opettele ne (eli puhu jalkapallosta, pysy asiassa, ÄLÄ solvaa toisia käyttäjiä tai voit unohtaa tämän foorumin.)

 

Ja kaikille teille bilanisteille, jotka eivät maltaneet pysyä siellä omassa kolossaan, olette kyllä melko naurettavia, kun tulette tänne meidän puolellemme avautumaan. Minun puolestani saate itkeä niin paljon kuin haluatte omalla puolellanne (siihenhän teillä kyllä riittää materiaalia koko vuoden osalta), mutta jos tulette tänne, niin keksikää edes jotain järkevää sanottavaa, joka liittyy jalkapalloon (tuomareiden moittiminen ei ole sitä!). Tällä kertaa nolasitte itsenne (ja kanssakärsijänne) kyllä perusteellisesti.

 

Ps. Inzaghi pelasi ihan loistavan ottelun, harmi, ettette huomanneet sitä, kun keskityitte niin kovasti salaliittoteorioihinne ja muuhun p*askaan. Toivon todella, että Fiorentina vie teiltä Champions-paikan, jospa tulisitte hieman tolkkuihinne.

 

EDIT: Kirjoitin tämän viestin 13.4.2008 aamulla - joten pikkuhiljaa jotain tolkkua tuohon serverin kelloon , per favore.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pippon tokas maalis haiskahti kyl pahasti paitselo.... Ja en kyllä nähny juventuksella paitsiota. Esim camoranesin maali oli aivan selvä paitsio interiä vastaan mut tästä matsista en pystynyt löytää kuin yhen epäilyttävän maalin.

 

Kyl juven puolustus oli aika eksynyt. Onneksi hyökkäys paikkas puolustus virheet. Onko muuten joku jo valmis syömään sanansa Sissokosta? (hah sanoinhan että hän on vahvistus!) :rules: lukekaa jostain takaa :rules:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juve ottelut 07-08

 

Eli aletaan laittaa topic ylös, koska kausi käynnistyy lauantaina. Tänään julkaistiin pelaajien numerot, ja huomenna muistaakseni uudet paidat!

 

1 Buffon

2 Birindelli

3 Chiellini

4 Almiron

5 Zebina

6 Zanetti

7 Salihamidzic

8 Camoranesi

9 Iaquinta

10 Del Piero

11 Nedved

12 Belardi

14 Andrade

17 Trezeguet

18 Boumsong

19 Criscito

20 Palladino

21 Grygera

23 Nocerino

24 Olivera

25 Zalayeta

26 Blasi

28 Molinaro

30 Tiago

31 Novembre

32 Marchionni

33 Legrottaglie

 

Buffon, Del Piero, Criscito, Andrade, Tiago, Grygera, Boumsong, Zebina ja Trezeguet ovat maajoukkuekomennuksilla, toivottavasti vältytään loukkaantumisilta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kauden avaus edessä Livornoa vastaan. Pientä ennakkoa:

 

Juventus lähtenee liikenteeseen perinteisellä 4-4-2 muodostelmalla. Pari kysymysmerkkiä ilmassa leijuu: Crisciton päivän kunnosta ei varmaa tietoa ole joten topparina voi yhtä hyvin aloittaa Chiellini Molinaron vallatessa vasemman pakin paikan. Mahdollisesta keskenkuntoisuudesta huolimatta Domenicon Serie A-debyytti on enemmän kuin lähellä. Toinen ongelma on oikean laiturin tontti, Camoranesi kun on vasta 15-20 minuutin pelikunnossa. Laidalla saattaa aloittaa Iaquinta tai Salihamidzic, ellei Ranieri sitten yllätä ja tunge koko trioa keskustaan kerralla. Ei siinä, Almiron-Tiago-Nocerino yhdistelmä kuulostaisi kyllä hemmetin kovalta ja Nedved kovettaisi hyökkäävänä keskikenttämiehenä... Todennäköistä se ei silti taida olla.

 

Amaranton alakerran kolmio Amelia-Galante-Knezevic on toki kivikova, mutta joutuu takuulla kovan paineen alaiseksi kun laidat vuotavat ja keskikentän keskustan Pulzetti & Loviso-kaksikko ei juuri vakuuta. Laitapakit eivät loista ja Filippinit taas tiedetään, toivottavasti tuomarilinja on tiukka niin Juve tulee laidoilta heittämällä läpi. Pahaan paikkaan tuli kuitenkin tuo Marchionnin loukkaantuminen, hän olisi ollut omimmillaan tällaisessa matsissa juoksemassa laidasta läpi. Iaquintalla kenties saumat avaukseen, Pasqualen juoksuttaminen olisi kyllä hauska nähdä.

 

Nooh, jos ei laidoilta niin sitten keskeltä. Nedved ja Salihamidzic tykkäävät leikata paljon keskelle, ja Tiago & Almiron pari osaa pelata palloa aivan eri tavalla kuin sen superjoukkueen Émerson ja Vieira. Periaatteessa osaamista siis riittää, mutta pallon härkämäisesti ylöstuominen ei heilläkään vakuuta, joten Nedvedin on otettava siinä paljon vastuuta. Del Piero auttanee ja tulee todennäköisesti hakemaan palloa reilusti melko alhaalta jättäen Trezeguetin etsimään tilaa piikkissä.

 

Giannicheddan poissaolo voi näkyä Livornon pelissä raa'alla tavalla jos Almiron saa palloa jalkaansa kuten haluaa ja aikaa löytyy niin Del Piero ja Trezeguet maalaavat varmasti useammin kuin kerran. Tiago pelasi Portugalin paidassa täyden matsin Armeniaa vastaan ja aloittanee Nocerinon upeasta preseasonista huolimatta myös lauantaina. Tässä on nyt erinomainen tilaisuus hankkia jättivoitto alle jos hyökkäyspeli lähtee toimimaan kuten toivotaan, samoin nollan pitäminen olisi tärkeää itseluottamuksen kannalta. Tavano-Tristan on kyllä melkoinen arvoitus kaikille, mutta en usko heidän vakuuttavan vielä näin pian. Andraden ja ilmeisesti Crisciton on silti oltava jatkuvasti valppaina, sillä Tristanin läpijuoksut ja Tavanon oveluus pallon kanssa eivät ajatuksina paljoa houkuta. Silti uskoisin Juven kovan prässipelin peittävän tehokkaasti pallojen pelaamisen juonikkaalle kärkikaksikolle.

 

Optimistisesti veikkaan 3-0 kotivoittoa, maalintekijöinä Del Piero, Trezeguet ja Nedved.

 

Buffon

Zebina - Criscito - Andrade - Chiellini

Salihamidzic - Tiago - Almiron - Nedved

Trezeguet - Del Piero

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kausi alkaa tänään vihdoinkin!

 

 

Optimistisesti veikkaan 3-0 kotivoittoa, maalintekijöinä Del Piero, Trezeguet ja Nedved.

 

Buffon

Zebina - Criscito - Andrade - Chiellini

Salihamidzic - Tiago - Almiron - Nedved

Trezeguet - Del Piero

Aika optimistinen kyllä olet. Itse olen tyytyväinen "pelkkään" voittoon, mutta nuo lukemat kyllä kelpaisi hyvin myös minulle. Kyllä on hienoa että pelit taas alkavat, kyllähän sitä on odotettu! Koska ei Serie A ole mitään ilman Juvea!

 

Itse asiaan. Kokoonpano voisi olla tuo, mutta se riippuu onko Criscito saatu parsittua pelikuntoon. Azzurinien harjoituksissa loukkaantui, ja ei mitään tietoa, mikä vaiva on kyseessä. Eli jos on pelikuntoinen, yllä oleva kokoonpano on varmasti aika oikea. Muuten puolustuslinja on kuten Rambokin totesi:

Zebina- Andrade- Chiellini- Molinaro

 

Toivotaan Zebinalta vähemmän loukkaantumisia tälläkaudella, koska niin Birindelli, että Grygera ovat loukkaantuneina. Vaikka en erityisemmin pidä Zebinasta, ainakin Capello sai miehen ihan hyvään vireeseen, vaikka aika hasardeja joka ottelussa tulee.

 

Iaquinta, ja Camo tulevat varmaan vaihdosta kentälle. Ja luultavasti Nocerino, joka voisi jopa olla avauksessa, kun Tiago on ollut ainakin toistaiseksi aika pihalla. Marchionni on kanssa loukkaantuneena, taas vaihteeksi. Todella harmi, koska potentiaalia on vaikka muille jakaa, mutta ei ole pahemmin Juvepaidassa päässyt sitä esittelemään.

 

Giannicheddan poissaolo voi näkyä Livornon pelissä raa'alla tavalla jos Almiron saa palloa jalkaansa kuten haluaa ja aikaa löytyy niin Del Piero ja Trezeguet maalaavat varmasti useammin kuin kerran.

Juu, hyvä huomio! Todella loistavaa Juven kannalta, ettei Gianni ole kehissä. Olisi muuten varmasti pelannut elämänsä ottelun tänään. Tavano- Tristan on kyllä todella iso kysymysmerkki. Tavanon loisto Empolikauden jälkeen, laina Romassa oli pettymys. Eli saa nähdä, onko vanhassa viressä, mutta toivotaan että ei olisi! Tristan on varmaan ensimmäinen vaihto, koska tuskin ihan heti tottuu Italofudikseen, no katsotaan. Filippiinin sikailijakaksoset kanssa vastassa, toivotaan että tuomari on hereillä, koska sukille tullaan ja kovaa.

 

Eli tänään pitkä odotus päättyy, ja tänään kolmepistettä jää Torinoon. Jos veikkailla pitäisi, sanoisin optimistisesti 2-1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näyttääkö Canal+ Juven matsia tänään???

Jo pelkästään surffaamalla Canal+:n nettisivuille etusivulla on iso mainos Serie A:n alkamisesta ja tieto siitä että 21:25 alkaa lähetys ottelusta Juventus-Livorno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näkyy SopCastilla. LiveTV Plus (V512+A32) tuollaselta kanavalta, hyvä kuvanlaatu mutta jokin venäjänkielinen selostus ...

 

20 min pelattu 0-0.

Loistava peli Juvelta 5-1!!

 

 

28' [1 - 0] D. Trezeguet

 

33' G. Pasquale (Keltainen)

 

40' C. Zanetti (Keltainen)

 

45' M. Loviso (Keltainen)

 

70' A. Grandoni (Keltainen)

 

71' [2 - 0] V. Iaquinta (pen.)

 

71' V. Iaquinta (Keltainen)

 

80' A. Nocerino ( Keltainen)

 

85' [3 - 0] V. Iaquinta

 

86' [4 - 0] D. Trezeguet

 

90' [5 - 0] D. Trezeguet

 

90' [ 5- 1] M. Loviso

 

 

Treze hattutemppu Iaguinta 2maalia mielestäni kärkimiehet onnistuivat ekaa kertaa tämän kauden peleissä kunnolla ja mitä paremmassa paikassa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näkyy SopCastilla. LiveTV Plus (V512+A32) tuollaselta kanavalta, hyvä kuvanlaatu mutta jokin venäjänkielinen selostus ...

 

20 min pelattu 0-0.

90 min ja 5-0.

 

Trezegol kovassa iskussa,hattutemppu tehtynä!

 

Kaveria kritisoitiin kovasti kesä-heinäkuun kieppeillä,mutta ainakin minulle yllätys,että kausi alkoi miehellä (ja Juvella) noinkin hienosti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guess who just got back today?

Those wild-eyed boys that had been away...

 

Analyysiin ei pysty nyt, hieno ja tunteellinen päivä minulle kun Vepsu käytännössä varmisti sarjapaikkansa ja Juventuksen paluu oli vähintäänkin näyttävä lahjarankkarista huolimatta. Kuka muuten enää ihmettelee kun olen noita nuoria jaksanut hehkuttaa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guess who just got back today?

Those wild-eyed boys that had been away...

 

Analyysiin ei pysty nyt, hieno ja tunteellinen päivä minulle kun Vepsu käytännössä varmisti sarjapaikkansa ja Juventuksen paluu oli vähintäänkin näyttävä lahjarankkarista huolimatta. Kuka muuten enää ihmettelee kun olen noita nuoria jaksanut hehkuttaa?

Tämä todellakin oli tunteellinen päivä Kummimuija naimisiin ja vielä Juven mahtava voitto ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juve 5 - Livorno 1

 

Trezeguet hattutemppu ja Iaquinta kaksi maalia.

 

Ja sitten pientä analyysin tynkää... Juven hallinnassa ottelu mentiin ja kotijoukkue loi vaarallisimmat tekopaikat. Livornolla ei ollut ensimmäisellä puoliajalla taikka koko ottelussa mitään sanomista ja heidän maalipaikkansa olivat todellakin vähissä. Juvella oli jo ensimmäisellä puoliajalla muutama vaarallinen mesta ja johto olisi voinut tauolle mentäessä olla suurempikin. Etenkin Trezeguet oli pelipäällä.

 

Ottelun lopullinen ratkaisuhan tuli, kun Juve sai lahja rankkarin Iaquintan mennessä boksissa helposti nurin. Iaquinta viimeisteli itse pilkulta helpottaneen 2-0 johto maalin. 2-0 osuman jälkeen Juve sai renoutua ja pelata vapaantuneesti, jolloin isännät iskivät vielä loppuun kolme maalia nopeassa ajassa. Livornon kavennusosuma oli lähinnä kosmeettinen.

 

+++ Trezeguet. Loisto peli heikohkon preseasonin jälkeen ja kolme maalia.

++ Nedved. Jaksoi ahertaa keskikentällä ja loi vaarallisia paikkoja. Keskikentän sielu.

+ Iaquinta. Kaksi maalia, toinen rankkarilta ja toinen osuma vahinko ohjaus. Hyvä suoritus vaihtopelaajana Juve-debyytissään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juve is back! Niin on joo, mutta onko mikään muuttunut? Lahjarankkari ratkaisi ottelun lopullisesti. Mitä jos 1-0 tilanteessa toisessa päässä samanlainen tilanne (sellainenhan sielä oli) olisi vihelletty rankkariksi?

 

No, joo. Parempi joukkue voitti mutta lopputulos ei vastaa kyllä ottelun kulkua. Livornon pojat eivät ilmeisesti tiedä sanasta ammattiylpeys mitään. Kavereilla loppui pelaaminen rankkarimaalin jälkeen täysin. Itseäni Juven peli ei ainakaan vielä häikäissyt loistokkuudella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juve is back! Niin on joo, mutta onko mikään muuttunut? Lahjarankkari ratkaisi ottelun lopullisesti. Mitä jos 1-0 tilanteessa toisessa päässä samanlainen tilanne (sellainenhan sielä oli) olisi vihelletty rankkariksi?

 

No, joo. Parempi joukkue voitti mutta lopputulos ei vastaa kyllä ottelun kulkua. Livornon pojat eivät ilmeisesti tiedä sanasta ammattiylpeys mitään. Kavereilla loppui pelaaminen rankkarimaalin jälkeen täysin. Itseäni Juven peli ei ainakaan vielä häikäissyt loistokkuudella.

Jep, mikään ei ole muuttunut ja sensi jakaa edelleen Rolexeja tuomareille. Voitkin joutessasi laskea, montako rankkaria Juvelle vihellettiin viime kaudella ja tulla sitten itkemään lisää. Lahjarankkarista huolimatta Juventus oli kohtalaisellakin pelillä täysin suvereeni.

 

Vaikka numerot mairittelevat Juvea, ei ainakaan minulla ole esityksestä nokankoputtamista. Voitto oli enemmän kuin ansaittu, ja Juven ei suhteellisen aikaisen johtomaalin ansiosta tarvinnut missään vaiheessa löytää sitä ylimääräistä vaihdetta itsestään. Juuri tällainen kauden alku tuli kaikinpuolin tarpeeseen. Kopioidaanpas oma teksti FF:ltä tännekin:

 

Viiden tähden Juventus, paluu oli upea! Vanhan rouvan esitys olisi toki voinut olla pelillisesti paljonkin parempi, mutta tällainen tulos kohottaa varmasti itseluottamusta. Varsinkin puolustuksessa on rutkasti petrattavaa, mutta keskikenttä toimi jo olosuhteisiin nähden erinomaisesti ja paranee entisestään kun Camoranesi pääsee täyteen kuntoon. Juven parhaat:

 

*** David Trezeguet - Tappavan tehokas, teki jälleen kerran täsmälleen sen mistä palkkaa maksetaan. Varsinkin toinen maali näytti hyvältä, heikommalla jalalla tyylikäs viimeistely. Aina oikeassa paikassa.

** Pavel Nedved - Vanha herra jaksaa aina vaan, raakaa raatamista joka suuntaan! Uskomatonta, että jaksaa vielä tuossa iässä tehdä noin paljon töitä. Luovia ja fiksuja ratkaisuja pallon kanssa ja pyyteetöntä puolustustyöskentelyä. Todella erinomainen esimerkki nuoremmilleen.

*Giorgio Chiellini - Yksi oli heikosta puolustuksesta selvästi yli muiden tänään, Chiellini näytti miksei Juve ollut halukas myymään miestä saarille. Erinomaisen hyvää puolustustyöskentelyä, mutta oli erittäin tehokas myös ylöspäin pelatessa. Jatkaa onneksi kentällä viime kauden tapaan ja kesän pahat muistot ovat selvästi ja takana päin.

 

Kaikille debydanteille hatunnosto! Nocerino yllätti positiivisesti haastamalla rohkeasti ylöspäin, muttei silti voittanut palloja aivan niin paljon kuin odotin. Kenties hieman omituinen kenttäryhmityskin vaikutti, mutta silti positiivinen esitys häneltä. Iaquinta tuli Trezeguetin pariksi kärkeen, enkä kieltämättä odottanut tältä kaksikolta mitään erityistä. Mutta mitä vielä, Iaquinta kalasti rankkarin, teki siitä maalin ja sai onnekkaasti maalimerkinnän Nedvedin kimmokkeestakin. Positiivisinta oli kuitenkin se syöttö Trezegolin maaliin, erinomaista työtä! Almiron sai palloa paljon, jäätyi ajoittain mutta osoitti hyvää aloitteellisuutta ja juonikkuutta. Ripaus tehoja lisää niin hyvä tulee. Brazzo osoitti olevansa rotaatiopaikan arvoinen, jaksaa tehdä töitä kiitettävästi ja varmasti käyttökelpoinen varamies jatkossakin. Tiago tuli penkiltä ja pelasi selkeästi varmemmin kuin preseasonilla. Puolustuksessa Andrade ja Criscito olivat hukassa ajoittain, mutta ei ihme etteivät he ole vielä kyenneet sopeutumaan täysin toisiinsa, on siinä Buffoninkin kanssa tekemistä. Kommunikointi ja yhteispeli tulee kuitenkin paranemaan varmasti kun yhteisiä peliminuutteja kertyy ja kaksikolle voi ennustaa valoisaa tulevaisuutta.

 

The boys are back in town!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viime kauden rankkareilla ei ole mitään tekemistä tämän illan pelin kanssa, vai onko? Missä se Sensi jakaa niitä Rolexeja? Hyvä kun vanha kunnon Franco pysyy jaloillaan enää.

 

Jos tuo oli viiden tähden Juventus, niin sanonpahan vaan että kyllä tulee olemaan kylmä kyyti tällä kaudella. 5 maalia on aina hieno saavutus mutta esitys ei ollut kyllä hyvä. Lisäksi Livorno on yksi heikoimmista joukkueista Serie A:ssa tällä kaudella.

 

Mutta nauttikaa toki voitosta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viime kauden rankkareilla ei ole mitään tekemistä tämän illan pelin kanssa, vai onko? Missä se Sensi jakaa niitä Rolexeja? Hyvä kun vanha kunnon Franco pysyy jaloillaan enää.

 

Jos tuo oli viiden tähden Juventus, niin sanonpahan vaan että kyllä tulee olemaan kylmä kyyti tällä kaudella. 5 maalia on aina hieno saavutus mutta esitys ei ollut kyllä hyvä. Lisäksi Livorno on yksi heikoimmista joukkueista Serie A:ssa tällä kaudella.

 

Mutta nauttikaa toki voitosta!

Joo nautitaan ja FORZA MICCOLI!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viime kauden rankkareilla ei ole mitään tekemistä tämän illan pelin kanssa, vai onko? Missä se Sensi jakaa niitä Rolexeja? Hyvä kun vanha kunnon Franco pysyy jaloillaan enää.

 

Jos tuo oli viiden tähden Juventus, niin sanonpahan vaan että kyllä tulee olemaan kylmä kyyti tällä kaudella. 5 maalia on aina hieno saavutus mutta esitys ei ollut kyllä hyvä. Lisäksi Livorno on yksi heikoimmista joukkueista Serie A:ssa tällä kaudella.

 

Mutta nauttikaa toki voitosta!

Eli voit sanoa JO nyt että Livorno on heikon joukkue?? otappa huomioon romasista, se että yksittäisessä pelissä ei tartte olla 5 tähden joukkue vaan riittää että on yksinkertaisesti parempi kuin toinen! ja sitä Juve tänään oli... parempi kuin toinen... Mielenkiintoista nähdä kun huippu kuntoinen Trezegol ampuu Roman nurin...Romalta ei taida löytyä yhtään yhtä hyvää viimeisteliää, vai??? Joka tapauksesa Juvelta vakuuttava suoritus kauden ensimmäisestä pelistä!. Forza Juve ja Trezegol!!!

 

Jos tuo oli viiden tähden Juventus, niin sanonpahan vaan että kyllä tulee olemaan kylmä kyyti tällä kaudella.

Mutta nauttikaa toki voitosta!

Tulen ja varmasti muut Juventinot tulevat takertumaan tähän lauseesi että "kylmää kyytiä tulee" vielä monta kertaa. Itse uskon että Juventus tulee olemaan Scudetto taistelussa mukana ja jos ei niin ainakin vähintään Roman edellä...:blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×