Jump to content
Sign in to follow this  
Toffeemies

Hieno ele.

Recommended Posts

Tuosta lainasin Paitsion uutissivulta ja oli tämä uutisoitu muuallakin....

 

"Liverpoolilta Tribute Ultimatum

 

Anfieldillä ei tänään kotijoukkuetta tervehdi legendaarinen "You'll Never Walk Alone" vaan arkkivihollisen, Evertonin tunnuslaulu, "Johnny Todd".

 

Keskiviikkona, 22. päivä elokuuta, Liverpoolissa murhattiin 11 vuotias Everton-fani, Rhys Jones, lähellä kotiaan raa'asti ampumalla kolmasti päähän lähietäisyydeltä. Rhys oli suuri Everton fani sekä kausikortin haltia ja piti surmahetkellä suosikkiseuransa pelipaitaa päällään.

 

Vaikka ei ole mitään syytä epäillä, että murhaaja olisi murhannut Rhysin hänen kannattamansa joukkueen vuoksi, haluaa Liverpool FC osoittaa kunnioituksensa ja tukensa Rhysin perheelle ennen kuulumattomalla tavalla.

 

Maailmanlaajuisesti tunnettu Liverpoolin tunnuslaulu "You'll Never Walk Alone" ei tänään tervehdi tutusti joukkueita sisääntulossa vaan tuolloin on määrä soittaa Evertonin tunnussävel "Johnny Todd". Sen lisäksi annetaan minuutin kestävät aplodit ja Liverpool pelaa mustat surunauhat käsivarsissaan läpi ottelun. Rhysin perhe tulee seuraamaan ottelun kunniapaikalta Anfieldillä."

 

Ilman mitään skeptisiä motiivin hakuja totean, että on hieno ele Liverpoolilta ja osoittaa, että seuraan katsomatta nuoren pojan julma surmaaminen todella kosketti koko kaupunkia. Poolille :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo,

tuli katsottua matsin alku ja siellähän se Rhysin perhe oli paikalla. Kertoivat että "Z-Cars Anfieldillä olisi saanut Rhysin nauramaan oikein kunnolla". Asiallisesti naapurit hoitivat homman ja minuutin aplodit olivat raikuvat kuten Goodisonillakin lauantaina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×