Hyppää sisältöön


Kuva
- - - - -

Kotimaan sarjat


 • Kirjaudu vastataksesi
399 vastausta aiheeseen

#381 Royfish

Royfish

  Royfish

 • Members
 • 2 539 Viestit
 • LocationPori, Western Finland

Lähetetty 18.07.2011 - 22:34

Re: Kotimaan sarjat Taisit olla aika mukava valkku? :D Jees, joo, suomifutiksesta sen verran, että tänään olin (taas) Interin pelissä Turuus, ja samoin siellä oli (taas) huippumeininki! Interin kannattaporukalle poikkeuksellisen iso :thumbsup1: siitä, etteivät juurikaan koskaan ole ainakaan mun kuullen sortuneet näihin homovittuhuora-huuteluihin, vaan alusta loppuun hyvällä meiningillä kannustaa omiaan! Lahtihan tässä alaosastolla lie listaykkönen, kyseenalanen kunnia.... Lisäks ihailtavan hienoo peliä, Furuholm vaan kämmi 10 avopaikkaa, joilla olis nyt jo voinu voittaa maalipörssin! :D Ja samaa mieltä noista pleikan pelaajista! MItäs vielä? Säilyykö LoPa kakkosessa??? Hävisivät viimeks SalPalle, joka on siis pelaanut ykkösessä! Featuring Viikinsaaren saunakeskustelu.... :icon_lol: Hyvää lomaa ja kivaa helteistä työviikkoa, ken töissä hikoilee... Lupasivat loppuviikolle yli +30!!!

#382 Lasse Tikka

Lasse Tikka

  Master of Reality

 • Members
 • 4 565 Viestit

Lähetetty 18.07.2011 - 22:49

Re: Kotimaan sarjat

Taisit olla aika mukava valkku? :D


Mähän olin kiltti kun koiranpentu. Joskus joku äippä vähän kentän laidalta katseli pitkään kun mulla oli käytössä ne Haddockin manaukset. Pojathan ei muuta kun nauroivat päin naamaa :)

#383 lfcsmith

lfcsmith

  Liverpool FC, OLSC Finland

 • Members
 • 4 518 Viestit

Lähetetty 20.07.2011 - 14:50

Re: Kotimaan sarjat

PK-35 kauden puolivälissä sarjan paalulla! Tähän ei varmaan kauheen moni "asiantuntijakaan" olis laittanu vetorahoja?? Ittelle ainakin jonkunmoinen yllätys, ja ei kai itse jengikään lähteny varsinaisella nousutavoitteella liikenteeseen? Tänään löi HIFK:n 3-2, ollen jo 3-0 johdossa. Mikäs tän jengin taustat ja meininki oikeestaan nyt on? Onko kellään tietoa, kutsuen Jonea ja Jonesta, teiltä yleensä löytyy infoa? :thumbsup1:

Tämmösiä nimiä siellä on maalintekijöinä vilkkunu mm kuin Gomez-Marttila, Ristola, Seferi, Raimi.... Onhan tää PK pelannu tossa 90-luvulla liigassa, mut sillonhan se oli Helsingin PK, nyt Vantaan, mutta samaa organisaatiota?

Yksi tappio alla, matkalle on kaatunu mm. AC Oulu vieraissa, ettei tää ihan satunnainen tähden lento ole! Mutta riittääkö lento loppuun asti? Ja tosiaan, onko tosissaan edes tavoite? Ei tästä nykyfutiksesta aina tiedä, mutta kai nyt periaatteessa noustaan, jos on noustavissa!?


PK-35 on perustettu aikanaan Viipurissa, mikä selittää seuran karjalaisväritteiset pelipaidat. Sodan jälkeen näistä Viipurin seuroista Reipas muutti Lahteen ja Sudet on nykyisin Kouvolassa ja tämäm PK-35 on vaikuttanut pitkään Pihlajamäessä Helsingin puolella.

Kun Pussikeskus-nimisen firman omistaja alkoi sponsoroida vahvasti PK-35:n edustusjoukkuetta ja seuran valmentajaksi saatiin Pasi Rautiainen, nousi PK-35 Veikkausliigaan. Muistaakseni edustusjoukkue oli tuolloin jo erotettu taloudellisesti emoseurasta. Minulla oli muuten tuolloin onni olla yksi seuran pääsponsoreista (tietysti työnantajan rahoilla). Kun seuran toimitusjohtaja Erkki Salo ei saanut tulovirtaa riittäväksi ja Hjallis Harkimo tarvitsi palloilullisen ja pian sen jälkeen myös toiminnallisen mahalaskun tehneen Finnairin Palloilijoiden eli FinnPan tilalle toisen joukkueen uudelle stadionilleen Töölöön, päätyi edustusjoukkuetta pyörittänyt Pussikeskuksen kaveri myymään seuran edustusjoukkueen Hjallikselle ja sen nimeksi muutettiin FC Jokerit. Tästä palloseurasta ei tarvinne sen enempää muistella.

Emoseura PK-35 jatkoi Pihjalamäessä ja jatkaa edelleenkin. Seuralla on Jokerit-vaiheen aikanakin edustusporukka jossain suomensarja- tai maakuntasarjatasolla. Perustoiminta pyörii yhä Helsingissä, sitä en tiedä pyöriikö myös Vantaalla. Tyttärentyttäreni ainakin käyvät tällä hetkellä PK-35:n junioriharjoituksissa Pihlajamäessä.

Vantaalle rakennettiin aikanaan jalkapallostadion vahvasti Finnforestin organisoimana ja kai tukemanakin. Samoihin aikoihin yhtiö rakennutti nykyisin (ehkä alun alkaenkin) Tapiolan omistuksessa olevaa puupääkonttoria itselleen Tapiolaan. Nykyisin Finnforestia ei tosin ole yhtiönä ja tässä puupääkonttorissa on ainakin Tapiolan toimintoja. Tästä stadionista piti tulla eräänlainen myyntinäyttely, mutta en tiedä vastaavanlaisia stadioineita juurikaan muualle rakennetun. No kun oli stadion, piti sinne saada futista ja Gösta Sundqvistin Johanneksen Pallon ja Norssin jalkapallojoukkueen fuusion jälkeen syntynyt Allianssi, joka nousi aina Veikkausliigaan asti tullakseen sieltä sitten alas surullisen kuuluisien tapahtumien, jotka ovat rinnastettavissa näihin nyt akuutteihin RoPS-juttuihin, seurauksena, sitten saatiin houkutelluksi Vantaan ykkösjoukkueeksi. Kun Allianssi putosi ja Pukinmäessä ollut PK-35:n kotikenttä on aika vaatimaton - etenkin nyt kun se ravintola, joka palveli pelitapahtumien aikana "kisakeskuksena", paloi - saivat Vantaan stadion, jonka toimitusjohtajana on muuten samainen Erkki Salo, ja PK-35 sitten sovituksi, että tämä edustusjoukkue siirtyy Vantaalle. Eli erityisen vantaalainen seura se ei ole, kun seura on perustettu Viipurissa ja toiminut pääosan historiastaan Helsingissä.

Olisko tuossa tiedonkalastelijoille riittävästi hajatietoja ensihätään.

#384 Royfish

Royfish

  Royfish

 • Members
 • 2 539 Viestit
 • LocationPori, Western Finland

Lähetetty 20.07.2011 - 15:46

Re: Kotimaan sarjat no vot, sano raumalainen! Tulihan tossa koko historiikki hienosti, kiitokset! En tosiaan itse ole perillä noista kuvioista juurikaan, paitsi nyt kun sain valaistuksen. :D En ole koskaan ollu PK:n pelissä, enkä varmaan menekään, mutta silmiin on pistäny tuo tän kesän menestys ykkösessä, saas nähdä nousevatko?? Muistan muuten yhden jutun sillon kun PK-35 oli noussu Veikkausliigaan, vai oliko se sillon vielä Sm-sarja, no pääsarja kuitenkin. Niillä oli eka peli muistaakseni vieraissa MyPaa vastaan? Kuitenkin ekan pääsarjapelin ne voitti, ja sain sen pitkävetolapulla kiinni! :cool: Muistan senkin kun silloisen työporukan kans noita pähkäiltiin, ja mä olin ainoo joka usko et ne nousijajengin hurmoksella vie ekan! Näinhän usein käy, sitten tahti laantuu, niinku tais käydä PK:llekin.... Jep, taas ollaan viisaampia Suomi-pallon suhteen! :thumbsup1:

#385 Lasse Tikka

Lasse Tikka

  Master of Reality

 • Members
 • 4 565 Viestit

Lähetetty 01.08.2011 - 17:14

Re: Kotimaan sarjat 50-vuotiaiden SM-turnaus Kuopiossa pelattu. Alkulohkon kakkosia kun hävittiin ekassa matsissa Toolan Hannun KaVolle 1-2. Tarkoitti sitä että puolivälierissä pelattiin isäntäjoukkuetta ja hallitsevaa Suomen mestaria vastaan. Peliaika 1-1 ja rankkareilla ulos. Tulos siis täysin sama kuin neljää viikkoa aiemmin 55-vuotiaiden SM:ssä. Vituttaa vieläkin, ja aika paljonkin vituttaa. Oma peli suht jees molemmissa, kummassakin turnauksessa saldona tehty maali mutta eihän se oikeen lämmitä. Kirjottauduin Espoonlahden Fressiin lokakuun alusta. Otan jonkun ammattihemmon tekeen mulle ohjelmat puoleksi vuodeksi niin olen ensi kauden alussa kondiksessa. Silloin me otetaan kultaa, jommassakummassa sarjassa. Josta tulikin mieleen että tietääkö kekään teistä sellasta joka voisi tollasen ohjelman tehä?

#386 Royfish

Royfish

  Royfish

 • Members
 • 2 539 Viestit
 • LocationPori, Western Finland

Lähetetty 10.08.2011 - 15:48

Re: Kotimaan sarjat Nimipäivä tänään 10.8: Lauri, Lasse ja Tikka. Onnea! :D

#387 Lasse Tikka

Lasse Tikka

  Master of Reality

 • Members
 • 4 565 Viestit

Lähetetty 11.08.2011 - 21:28

Re: Kotimaan sarjat Hehe, kiitos kamu. Tikan päivä!

#388 Shearer

Shearer

  Junior Member

 • Members
 • 720 Viestit

Lähetetty 12.08.2011 - 08:56

Re: Kotimaan sarjat Tänään pelataan kuulemma joku väsynyt Hjk-Honka matsi Soneralla. Yleisöllä ja kannattajilla taitaa kuitenkin olla tiukka pähkinä purtavaksi, meneekö kattomaan rahamiesten palloa vai sitä oikeaa amatöörimeininkiä viereisellä Pallokentällä, kun Trikiinit hakee kuutosdivarissa kauden avausvoittoaan :D Odotan vähintään 5000 katsojaa Bollikselle :cool:

#389 Royfish

Royfish

  Royfish

 • Members
 • 2 539 Viestit
 • LocationPori, Western Finland

Lähetetty 14.08.2011 - 19:52

Re: Kotimaan sarjat Jahas, nyt kun valiot ja muut britti- ja eurosarjat on potkaistu käyntiin, on luonnollisesti kotomaan sarjat kääntyneet jo viimeiselle qartaalille.... Mestari ja vissiin putoajakin lie aika selkeitä, eli HJK ja RoPS. Soisin näitten kyllä olevan toisin päin :D Inter vie kakkostilan jos ei ryssi niin kuin perjantaina paskiksella, muuten JJK ainakin siinä vielä kiinni. Nousijat on Lahden, Oulun, PK-35 ja OPSin kauppa. Mielenkiintosimmat on kakkosen nousijat, eli SJK tapiottomana jo miltei varma. Mutta mulle suurin yllättäjä kyllä b-lohkon BK-46. Voitti tänään pahimman kilpailijan, Ilveksen 4-0. Joukkue ei ole hävinnyt SJK:n lailla yhtään peliä! Aika jytky, jotten sanois, vaikka olihan siellä hankittuna näitä etelä-amerikkalaisia vissiin tälle kaudelle vahvistuksesksi? Katellaan kuin käy!

#390 Pele

Pele

  Junior Member

 • Members
 • 194 Viestit

Lähetetty 16.08.2011 - 23:40

Re: Kotimaan sarjat

Mielenkiintosimmat on kakkosen nousijat, eli SJK tapiottomana jo miltei varma. Mutta mulle suurin yllättäjä kyllä b-lohkon BK-46. Voitti tänään pahimman kilpailijan, Ilveksen 4-0. Joukkue ei ole hävinnyt SJK:n lailla yhtään peliä! Aika jytky, jotten sanois, vaikka olihan siellä hankittuna näitä etelä-amerikkalaisia vissiin tälle kaudelle vahvistuksesksi?


Kakkosesta nousee tällä kaudella vain yksi joukkue. Lohkojen ykköset ja paras kakkonen pelaavat välierät ja finaalin noususta. Eli SJK ja BK-46 eivät ole varmoja nousijoita, vaikka lohkonsa todennäköisesti voittavatkin.

Todennäköisin nousija on kuitenkin SJK.

#391 Shearer

Shearer

  Junior Member

 • Members
 • 720 Viestit

Lähetetty 17.08.2011 - 08:52

Re: Kotimaan sarjat Eikös se ollut viime vuonnakin niin, kun Hifk nousi ykköseen...Tänä vuonna sama homma! Ykkösestä putoaa 4 suoraan ja voittaja nousee liigaan Ropsin tilalle :grumpy:

#392 Royfish

Royfish

  Royfish

 • Members
 • 2 539 Viestit
 • LocationPori, Western Finland

Lähetetty 17.08.2011 - 21:23

Re: Kotimaan sarjat Joo, oli se viime vuonna jo sama systeemi, eli lohkojen voittajat pelasivat nousukarsinnan. Tätä mäkin tarkoitin, mutta muovailtakoon nyt sitten että BK-46 on nousukarsintapaikalla.... Paska systeemi, todella epäreilu, ja niinkuin jo aikaa sitten puhuttiin, tää palloliiton harkittu sarjojen alasajo on täysin käsittämätöntä???!! Kyllä olis ihan oikeutettua, että pitkän kauden ja TAPPIOTTOMAN sarjan (ainakin tähän asti SJK ja BK-46) olisi jo suora nousu! sitte vaikka kakkoset pelais karsinnan tai jotain. Vähä niinku Englannin divareissakin? Joo, en ymmärrä tätä touhua.... On se sentään niin, että ykkösen voittaja nousee suoraan veikkausliigaan. Niin ja Ykkösestä tosiaan kaheksan putoo suoraan, ja seuraavat kolme karsii.... :ass: Eikös nyt kakkonen muutu neljään lohkoon ens kaudella, ja niistäkö vaan yks nousee ykköseen? Eihän tossa nyt ole monellakaan seuralla muuta motivaatiota ku palloilla, pöllöillä ja vietellä saunailtoja, kuhan ei putoo kolmoseen.... Iso :ass:

#393 Pele

Pele

  Junior Member

 • Members
 • 194 Viestit

Lähetetty 17.08.2011 - 21:44

Re: Kotimaan sarjat

On se sentään niin, että ykkösen voittaja nousee suoraan veikkausliigaan. Niin ja Ykkösestä tosiaan kaheksan putoo suoraan, ja seuraavat kolme karsii.... :ass:


Paskat on systeemit, muttei sentään ihan noin paskat. Ykkösestä siis neljä putoaa suoraan ja kukaan ei karsi.

Kakkosesta putoaa yhteensä kymmenen joukkuetta eli lohkojen kolme viimeistä ja huonoin neljänneksi viimeinen. Eli ainoat karsinnat liiton sarjoissa pelataan ykköseen noususta. Kaikki putoamiset on suoria.

#394 Royfish

Royfish

  Royfish

 • Members
 • 2 539 Viestit
 • LocationPori, Western Finland

Lähetetty 18.08.2011 - 11:08

Re: Kotimaan sarjat no tuo "8 putoo ja 3 karsii" oli semmonen karrikoitu mieltä osoittava provokaatio :D Mutta kuten totesit, paskat on systeemit! Miten palloliitto voi koskaan kuvitella tämmösillä jutuilla saavansa katsojia näihin peleihin?? Suomessa kun ei kuitenkaan olla semmosia fanaatikkoja, että seurattais jengiä 6-divariin asti... Tai siis suurin osa porukasta ei ole! Sehän menee ns. tuularin suusta aina niin, että en mä jaksa peleissä käydä, ku ne putos viime kaudella, eikä nousuun ole mahiksia... Eli jos joku porukka nyt takoo sitä kakkosen keskikastia, saavuttamatta nousua tahi putoomista, ei se suurta yleisöä kiinnosta! Ja samalla se tappaa näitä seurojakin.... Toki nyt tosta joku vois kysäistä, että eihän koskaan kaikki vois nousta? no ei, mutta esim. kaikille kakkosen lohkovoittajille pitäis se nousu taata! Muutenkin Suomessa on tommosta palloilua, eli ei edes yritetä nousta, kuhan nyt pysytellään sarjassa. Ketä tämmönen voi oikeesti kiinnostaa???

#395 jone

jone

  Junior Member

 • Members
 • 1 171 Viestit

Lähetetty 22.08.2011 - 13:21

Re: Kotimaan sarjat

Ykkösen dogfight livenä:

http://www.hifk-band...hp?news&nid=296

Eli jos et pääse paikalle Poriin, niin olkaa hyvä !

Pikku pikku kuriositeettina mainittakoot, että pieni, mutta sitäkin
sitkeämpi osa Stadin Kingejä menee tähän matsiin fillareilla :-)

Toki sinne dösäkin lähtee.

#396 viljanen

viljanen

  Junior Member

 • Members
 • PistePistePiste
 • 35 Viestit

Lähetetty 22.08.2011 - 15:56

Re: Kotimaan sarjat Olihan tunnelmaa kun HyPS kohtas RiPSin Hyvinkäällä!(IIIdivarii).Meitä oli iso lauma Riksusta matsii kattoos, saatiin "pikku"kaupunkiin vähän menoo ja meininkii!!!Ainut miinus reissussa oli että HyPS teki viimeisellä minuutilla 2-1 voittomaalin.Muuten oli kyllä hauskaa koko rahan edestä,liput 0 euroo peliin!

#397 Royfish

Royfish

  Royfish

 • Members
 • 2 539 Viestit
 • LocationPori, Western Finland

Lähetetty 25.08.2011 - 08:38

Re: Kotimaan sarjat Viime maannantaina Turun Derbyssä mainio tunnelma! Vaikka peli oli 0-0, tarjosi se kuitenkin vauhdikkaita tilanteita ja muuta. Yleisöä 7800, ja molemmilta kannattajaporukoilta + muultakin yleisöltä hyvää meininkiä! Tähän ei päästä missään muualla Veikkausliigassa tällä hetkellä, that´s a fact :icon_lol:

#398 Royfish

Royfish

  Royfish

 • Members
 • 2 539 Viestit
 • LocationPori, Western Finland

Lähetetty 29.09.2011 - 18:12

Re: Kotimaan sarjat jep, jep, molemmat jäi sitte noususta tänä vuonna. Siis HyPS ja RiPS. Jospa ens vuonna sitte taas? Nähdään derbyssä. Maksoinpa kannatuksen vuoks RiPSin jäsenmaksunkin... :D Ja viime la nähtiin parasta ja luovinta futista ikinä, kun Rixun raviradalla pelas Teken valmentamat 6-vuotiaat, RiNSin turneessa. Tuolla on oikeesti se aidoin fiilinki! ;)

#399 hyeenamies

hyeenamies

  Junior Member

 • Members
 • 1 885 Viestit
 • LocationKoe-eläin-puisto

Lähetetty 30.09.2011 - 11:18

Re: Kotimaan sarjat

jep, jep, molemmat jäi sitte noususta tänä vuonna. Siis HyPS ja RiPS. Jospa ens vuonna sitte taas? Nähdään derbyssä. Maksoinpa kannatuksen vuoks RiPSin jäsenmaksunkin... :D

Ja viime la nähtiin parasta ja luovinta futista ikinä, kun Rixun raviradalla pelas Teken valmentamat 6-vuotiaat, RiNSin turneessa. Tuolla on oikeesti se aidoin fiilinki! ;)


Kiitos kannatuksesta (rips)!
radanvarsiderpyjä odotellessa.hehe.

vai parasta ja luovinta.hahahahah. Mun luotsima joukkue hävis kummatkin pelit.
Mut mepä oltiinkin rins P05 crazy gang, meit vastaan vihellettiin kaks pilkkua. :D

En muuten ole valmentaja, mutt tottakai autan valmentajia esim.tälläisissä turnauksissa.
joten joukkueen johtajana puhtaasti toimin. torstaipeleissä hieman vanhemmilla pojilla teen tuomarinhommia ja lempinimeni on jälleen kerran "tuhannen vuoden sukurutsauksen tulos". :boogy:

mut joo, junnufutis on kiva asia.

#400 Royfish

Royfish

  Royfish

 • Members
 • 2 539 Viestit
 • LocationPori, Western Finland

Lähetetty 03.10.2011 - 20:20

Re: Kotimaan sarjat Jep, jep, ja todella kannatuksen vuoksi! Sillä vaikka nyt asunkin tois puolel rattaa, niin olen enemmän Rixulainen ja rixulaismielinen! t. Maukan vanha naapuri Lopentieltä :D Mutta nyt päättyy tosiaan kotimaan potkupallot, ja ehkä mielenkiintoisin juttu sijoittuu taas ykkösen nousukarsintaan? Karsinnassa mukana SJK, BK-46, Ilves ja hajuton, mauton Klubi04. SJK ja BK-46 ovat molemmat pelanneet koko divarin 26 peliä ilman tappiota! Ilves taasen pääsi karsintoihin kuin viiminen T-juna Riihimäelle. Olisi siis aikamoinen vääryys, ja siis tulee olemaan, kun tällaisen suorituksen jälkeen ainakin toinen jengi tippuu, EIKÄ SAA SUORAA NOUSUA, kuten kyllä kuuluis! :mad: Edelleen on sarjasysteemeissä jotain mätää. Ja nythän systeemit muuttuu, mutta miten muuttuu?? Alunperinhän ainakin niin, että 2-divariin tulee nyt neljä 10 joukkueen lohkoa. Ykkösestä nousee nyt yks suoraa ja yks tippuu veikiksestä, eli Lahden ja Rovaniemen reippaat vaihtavat porrasta :cool: Ykkösestä tippuu nyt 4 ja vaan 1 nousee... Sitte vielä semmosiakin huuhaa huhuja, että Tampere U:lle palautettaisiin lisenssi liigaan??? tän täytyy kyllä olla joku ankka?
0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää