Jump to content
Sign in to follow this  
Toffeemies

Aston Villa - EVERTON 23.9.2007 klo 16:00

Recommended Posts

Aston Villa - Everton ottelua koskevat kommentit ennen ja jälkeen tänne, kiitos.

 

Jokohan AJ:n maalitili aukeaa, vai muuttuuko selkäapina selkägorillaksi? Mikkya kaivataan ehdottomasti kentälle, eikä se näköjään Mad Dog:kaan pahaa tekisi.

 

Lisäys: jos joku keksii striimin, ei kun linkkiä kehiin. Taas saa kiitellä Canalia. En voi kun ihmetellä, eikö näitä(kin) otteluita voisi näyttää edes jälkilähetyksenä, jos kerran muita turhia uusintoja otteluista pyörii tämän tästä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä, 14.00 Englannin aikaa ja 16.00 Suomen aikaa.

 

Hirveitä odotuksia ei tälle ottelulle ole, kokoonpanon näkemisen jälkeen vasta tietää uskaltaako Evertonilta odottaa yhtään mitään. Edelleen epävarmaa pystyvätkö Arteta, Gravesen ja Howard pelaamaan, Pienaar kaiketi kunnossa, tosin ei sekään kait aivan varmaa ole...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo eipä ole kauheita odotuksia itselläkään Villa-Everton pelistä. Mutta ihmettä toivotaan ja toivotaan että Yakubu kantaa hintalappuaan kunnialla ja tekee maalin/maaleja! Kokoonpanosta ei tietoakaan kuka sattuu olemaan pelikunnossa ja kuka ei. Eipä ole rotaatio ongelmia.

 

Kapea on rinki etenkin jos joudutaan ilman Artetaa pelaamaan niin se on tervemenoa pisteille sen verran heikohko on keskusta ylöspäin pelatessa Osmaneineen ja Nevilleineen. Ja Canal Miinukselle Isot Kiitokset kun peliä ei tule edes tosiaan jälkilähetyksenä,vittu mitä toimintaa ei voi muuta sanoa! No pääasia että neljän koplan pelit tulee Derby-vierasmatsia myöden ja viidesti uusien nekin pelit!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sama. Ei paljoa odotuksia, jos vierasvoitto tulee, rinnastaisin sen yhtä kovaksi kuin Tottenham vierasvoiton. Mahdollisuuksia on, mutta nyt tarvii jo Andyn saada onnistumisia, muuten Beattie syndrooma iskee ja pahasti. Arteta voisi tuoda sen mahdollisuuden voitoon, mutta on tämäkin herra ollut vähän pimennossa. No, ei se oo ku katsoa peli ja toivoa parasta, Gravesenin peliä odotan innolla, mikäli herra edes pelaa. Viimeisin huhu olisi, että Arteta ja Tommy olisi pelikunnossa. Mikelillä on kuiteskin nilkka ollut turvonnenna koko viikon, mutta kyllä teippi jalassa pystyy aina pelaamaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Villa tulee olemaan yksi meidän päävastustajista tällä kaudella, mutta kun keskuíkenttä on mitä se on tällä hetkellä ja Villa on aika hyvässä vireessä, niin en paljoa odota tästä pelistä. AJ:n olisi saanut tiputtaa tästä pelistä penkille, mutta näköjään Yak sinne joutui. AJ olisi hyvinkin saattanut sisuuntua penkkikomennuksesta niin, että olisi tullut vaihdosta tekemään kauan odotetun maalin. Nykytarjoilulla on turha odottaa AJ:lta maalia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

EI JUMALAUTA. MIKS SIELLÄ ON HIBBERT JA OSMAN! Ja Yakkekin tiputettu, ihan hyvä veto, herättelee miehen varmaan hommiin, niin laiska on ollut. Tässä siis avaus:

 

 

wessels

 

hibbert yobo lescott baines

 

pienaar jagielka neville osman

 

anichebe johnson

Share this post


Link to post
Share on other sites

EI JUMALAUTA. MIKS SIELLÄ ON HIBBERT JA OSMAN! Ja Yakkekin tiputettu, ihan hyvä veto, herättelee miehen varmaan hommiin, niin laiska on ollut. Tässä siis avaus:

 

 

wessels

 

hibbert yobo lescott baines

 

pienaar jagielka neville osman

 

anichebe johnson

Tasuri ois loistava tulos tolla kokoonpanolla..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toimi(i)ko jollain tuo sopcastin striimi? Mulla ainakin paloi käämit just nyt; pelkkää perkeleen vihreää ruutua kaikki tyynni.

Mulla ainakin toimii ihan kohtalaisesti, joskin hieman välillä pätkii. Peli tosin on niin kauheeta paskaa että taitaa olla parempi katella muita kanavia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

PPStream pätkii välillä mutta melko stabiili. Paskaa todellakin. Niin pitkään ku Osman on kentällä, taattua paskaa... Pitkämäkikin ja GP finaali alko kiinnostamaan enemmän tällä hetkellä ku toi peli...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toimiihan tuo. Muutamia mietteitä tuosta rakeisesta kuvasta (voipi olla että joskus mennyt siis pelaajat sekaisin..)

 

Taas tasaista fyysistä vääntöä, ei liene yllätys että Villan kaapit saaneet pienen yliotteen. Varsinkin Johnson, Pienaar ja Osman eivät pärjänneet ensimmäisen puoliajan fyysisessä taistelussa. Anicheben kokemuksen puute taas näkyi hänen otteissa, Moyes voisikin napata Victorin vaihtoon ja heittää Yakubun kentälle (jos pelikuntoinen).

 

Bainesin ja Lescottin otteita on kyllä ollut mukava seurata puolustuksessa, mitä nyt maalissa Bainesia tönäistiin (ja suuntasi puskunsa väärään suuntaan) juuri ratkaisevalla hetkellä ja pallo tipahti Carewn jalkaan. Kukaan ei ainakaan vasemmalta ohi juokse. Hibbokin on pelannut puolustussuuntaan ihan hyvin.

 

Keskikentällä se taas mättää, joko yritetään liian hankalia syöttöjä, pelataan laitaan ja roiskaistaan tai turvallisesti alas. Tommyä olisi tässä pelissä omimmilaan, vahvaa vääntöä ja yllättäviä ratkaisuja. Kaukovetojakaan ei ole kukaan edes kokeillut.

 

Paha tästä on nousta, Villa pelaa kurinalaisesti ja Evertonilta puuttuu se kuuluisa cutting edge. Helvetisti yritystä ja vähän tuuria niin piste, miksei kolmekin. Mutta epäilen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paskaa mitä paskaa. Ihme peliä kyllä. Evertonin parhaimmat paikat vapareista, Johnsonin yritys oli jo jotain, mut Osmanin yritys 23 metristä täysillä muuriin. Artetaa ikävä erikoistilanteissa. Peli on niin ponnetonta joka osa-alueella (puolustuksesta ylös päin siis). Nyt tarvitaan kyllä jonkin sortin herätys. Moyes vaihtoon? Enpä tiiä.

 

Pelottaa jo keskiviikon Carling peli, siitä pataan niin hyvä tulee...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moyes vaihtoon :lol: Ei kauaa kestänyt.

 

Toinen puoliaika alkoi ihan kelvollisesti, peliä levitettiin ja laidalta saatiin keskityksiäkin. Muutaman puolittaisen paikan Laursenin loistavasti johtama Villa-puolustus suvaitsi antaa. Mutta sitten tuli Yobon totaalinen nukahdus, Agonlahor läpi ja game over.

 

Lopun pelin Villa kyttäsi vastaiskuja ja näillä miehillä ei Everton puhko yhdenkään Valioliigajoukkueen puolustusta, varsinkaan silloin kun joukkueen kaikki pelaajat ovat pallon alla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paskaa peli oli, ei voi mitään. Toka jaksolla peli parantui ja oli hyvin hallussa kunnes Villa teki toisen maalin jonka syöttäjäksi merkattiin veskari Carlson. Maali kyllä paitsiolta hieman haiskahti. Sen jälkeen ei voittajasta ollu epäselvyyttä, Villa puolusti ja Everton hakkasi päätään Villan muuriin. Keskikenttä oli aivan yössä, mutta niin oli kyllä mielestäni koko muukin jengi, voittojen tielle olisi kyllä päästävä mahdollisimman nopeasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Osman oli taas huono, mutta Hibon mollaajiin en suorita yhdyntää. Herra Osman oli tänään taas oma itsensä. Vastustajasta kun ei päästä ohi, niin heittäydytään mahalleen ja huudetaan "hey mr referee". Tänään sukellukset eivät toimineet.

 

Baines oli meidän paras äijä. Hienosti piti Agbonlahon kurissa oikealla laidalla ensimmäisellä puoliajalla. Baines odotti varmasti vaparia tilanteesta, joka johti ekaan maaliin. Laho työnsi Bainesin nurin.

 

Anichebe oli saamaton. Ensimmäisen puoliajan paras ja ainoa tilanne meni hukkaan, kun kaveri ei tajunnut leikata etutolpalle.

 

Jobohan on ollut tähän saakka aivan päällikkö. Pikkuisen paitsioansa toimi tai petti, niin Joeta ollaan heti tiputtamassa penkille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moyes on ollu ruorissa jo pitkään, ja silloin tällöin seura tarvitsee herätyksen, koko seura siis. Uudet tuulet puhaltamaan, mutta vaikee sanoa onko se oikea teko juurikin nyt. Mutta jotain täytyy tapahtua, että suunta muuttuu; hyvä ottelu Boroa vastaan ensi sunnuntaina olisi hyvä kurssinmuutoksen mahdollisuus.

 

Vaughania on kyl ikävä (just hyvä kärkipari AJ:n kanssa), Artetan poissaolokin näkyy. Cahill, parantaako peliä? Sen näkee sit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kauden toistaiseksi huonoin ottelu, tosin heikoimmalla materiaalilla, joten aivan liian huolestunut ei pidä olla. Olettaen että joukkueen terveystilanne kohenee nopeasti.

 

Muutama huoletumisen aihe kuitenkin:

 

Yobo - Hyvää peliä topparina muuten, mutta jo kolmas ottelu putkeen, jossa harmillinen virhe johtaa ainakin vällillisesti vastustajan maaliin. Unitedia vastaan näki päiväunia, kun Vidic puski kulman maaliin. Metalistia vastaan huono purku ja itsensä pelaaminen täysin ulos laidalla, johti tasoituksen aiheuttaneseen hyökkäykseen. Nyt helpossa purkupaikassa pusku jäi boxin sisään, Baines joutui vaikeaan paikkaan ja pallo Carew'n toimesta maaliin. Toinen maali oli mielestäni paitsio, Yobo pelasi oikein paitsioansan, mutta avustava nukkui.

 

Neville - Kentän huonoin, häviää 1 vs 1 -tilanteita puolustussuuntaan, ei osaa syöttää, jotenkin ei edes asenne tuntunut riittävän. Ei tällaisilla esityksillä kuulu avaukseen, eikä todellakaan ansaitse nauhaa käsivarteen.

 

Osman - Tuttu juttu, tasaisuus puuttuu ja tänään oli sitten koheltamisen vuoro. Ei siitä sen enempää.

 

Moyes - Vaihtoi hyökkääjät päittäin kahden maalin tappiotilanteessa, mikä ei auttanut yhtään mitään. Olisi olettanut, että ryhmitystä olisi voinut edes yrittää muttaa hyökkäävämpään suuntaan.

 

Yakubu - Kun kukaan ei pysty luomaan paikkoja, ei viimeistelijästä ole mitään apua.

 

AJ - Jälleen vähän pirteämpi kentällä, mutta hukkasi Evertonin ainoan hyvän maalintekopaikan, kun laukaus pomppivaan palloon epäonnistui. Tehottomuus alkaa olemaan jo erittäin kroonista.

 

Positiivista:

 

Hibbo - Piti Youngin hyvin kurissa, liukas laituri pääsi vain kerran kunnolla ohitse. Pelasti kulman maaliviivalta ja katkaisi hyvin Villan hyökkäyksen yliajalla. Tällä tasolla, kun esitykset säilyisivät ei Hibbo ole ongelma joukkueelle, jos nyt ei mikään pelastajakaan.

 

Pienaar - Yritti paikata Artetaa ja pystyi aivan laadukkaaseen pallolliseen peliin, joskin jäi täysin ilman tukea. Hieman pehmeä, mutta tilaa saadessaan vaarallinen, mitä ei muista ottelussa nähdyistä Evertonin keskikenttäpelaajista voi millään sanoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Moyes - Vaihtoi hyökkääjät päittäin kahden maalin tappiotilanteessa, mikä ei auttanut yhtään mitään. Olisi olettanut, että ryhmitystä olisi voinut edes yrittää muttaa hyökkäävämpään suuntaan.

 

 

Mun mielestä peli hieman piristy vaihtojen myötä (luonnollisesti, hieman), mut olet oikeassa, ryhmitystä ois pitäny muuttaa. Muutenkin kanssasi erittäis samoilla linjoilla...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×