Jump to content
Sign in to follow this  
-ichabod-

Travian

Recommended Posts

Pelaakos täällä kukaan Traviania? Kyseessä on ilmainen selainpohjainen roolipeli, jossa pyritään tekemään mahdollisemman suuri kylä. Idea on sopivan helppo ja itse olen ainakin kovasti peliin innostunut. Ainut miinus on siinä, kun pelin aloitin niin muilla on jo sellaisia 5000 asukkaan äijiä, joille ei voi pahemmin pistää vastaan. Itseäni ei ole onneksi alettu farmaamaan :D mutta meidän liittoumassa olevia kyllä. Jos joku pelaa ja kaipaa liittoa, niin hyvä olisi tiedossa ;) http://www.travian.fi Tuolta löytyy paremmin tietoa. Itse pelaan Speed3x servolla ja se on suomenkielinen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin ei ole kylää speed3x-servossa. Itse en jaksaisi kyllä noita normaaliservoja pelaillu, kun itselläni ei aina edes tahdo kärsivällissyys riittää speedissäkään :D Itselläni nyt on siellä sellanen noin 1100 jamppaa omissa kälissä ja kaksi kylää on yhteensä. Kolmas on suunnitteilla. Sotajoukkoja on noin 1000 eli ei vielä paljoa, mutta ajan kanssahan nekin sitten kasvavat...

Share this post


Link to post
Share on other sites

MBnetissä kyseistä peliä koskien tälläinen uutinen lykätty ihmisten ilmoille luettavaksi...

 

Skandaali Travianissa

(23.11.2007)

Uutista muokattu 23.11 klo 15:32.

 

Travianin saksalainen kattoyhtiö Travian Games GmbH on vapauttanut Suomen palvelimien ylituomari Hayinin epäilyistä tänä aamuna käytyjen keskustelujen jälkeen. Hayinin oman vastineen yhdessä saksalaisen ylläpitäjän kommenttien kanssa voit lukea täältä.

 

Hayinin aseman säilyttämisen puolesta on myös aloitettu oma adressi adressit.comissa.

 

 

Alkuperäinen uutinen:

 

Suositun verkkopeli Travianin suomalaispalvelimilla on noussut tuomariskandaali. Suomen kaikkien travian-palvelimien ylituomari Hayinin epäillään pelanneen varsin omituista peliä.

 

Travianin sisäinen valuutta on kulta, jota pelaajat voivat ostaa oikean maailman euroilla. Kullalla saa paitsi nopeutettua tuotantoaan, myös sodittua tehokkaammin. Jokaisesta eurosta mitä pelaajat kuluttavat peliin saa Travian Games GmbH:n valitsema ylituomari tietyn prosentin. Nyt S1-palvelimen peli näyttää pahasti siltä, että Suomen ylituomari Hayin on tuominnut peliä pitkälti maksimoidakseen oman rahatuotantonsa, sekä suosiakseen pelissä omia kavereitaan.

 

S1-palvelimen epämääräistä tuomarointia on pitkään epäilty tiettyjen pelaajien toimesta, mutta nyt räikeämmät suosimiset ovat nostaneet asian viimein yleiseen tietouteen. Viimeinen niitti tuli, kun S1-palvelimen voitolla olleen CAU-liittouman pelaajia tuomittiin massiivisesti rikkomuksista, joita Hayinin tuttavien liittoumat ovat järjestelmällisesti tehneet ilman rangaistusta pitkin kulunutta pelivuotta. Tuomarikähmäilyn salassa pysymisen mahdollistaa ensisijassa se, että pelin säännöistä tai tuomioista ei sen sääntöjen mukaan saa edes keskustella.

 

Tällä hetkellä pelin pelaajat keräävät nimiä adressiin, jonka tarkoituksena on saada saksalainen emoyritys puuttumaan asiaan. Adressilla haetaan paitsi tuomari Hayinin oikean henkilöllisyyden paljastamista, uuden ylituomarin valintaa, sääntömuutoksia, tuomaroinnin muuttamista läpinäkyvämmäksi, sekä ylituomarin palkkiorakenteen muuttamista sellaiseksi joka ei mahdollista hyväksikäyttöä. Adressi sekä lisätietoa asiasta löytyy tyytymättömien pelaajien perustamalta foorumilta.

 

Travianin saksalainen kattoyhtiö Travian Games GmbH on vapauttanut Suomen palvelimien ylituomari Hayinin epäilyistä tänä aamuna käytyjen keskustelujen jälkeen. Hayinin oman vastineen yhdessä saksalaisen ylläpitäjän kommenttien kanssa voit lukea täältä.

 

Hayinin aseman säilyttämisen puolesta on myös aloitettu oma adressi adressit.comissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itseäni tuo uutinen ei koske, kun en pelaa normiservoilla, vaan olen erikoistunut speedeihin :D Myöskään kultaa en ole ostanut, kun ei travian sentään niin hyvä peli ole, vaikka joskus olisi mieli tehnyt. Toivottavasti jatkossa ei tuollaista enää tapahdu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uusi Speed Alkaa Suomessa!!!

 

Nyt huomenna eli maanantaina alkaa uusi speed Suomessa klo 7.00. Kaikki, joita travian saattaisi kiinnostaa mukaan vaan. Peli on ilmainen ja sitä voi selaimen avulla pelata. Jos ei kiinnosta, niin poistaa vaan tilinsä. Jos tarvitsette apua, niin kysykää vaan rohkeasti!!

 

Eli näin rekisteröidyt travianiin:

1. Valitse rekisteröidy ja sieltä Speed 3x

2. Sitten aukeaa sivu, johon laitat nikkisi ja tilin salasanan. Täällä myös valiset heimosi ja aloitusilmansuunnan. Aloittelijoille suosittelen heimoksi Gallialaisia. Myös Roomalaiset ovat ihan hyviä. Itse otan Teutonit, joilla pelaan Ruotsin Speedillä. Siellä sijoitus on 300 eli ihan hyvin. Pelaajia kun on se 10k :D Ilmansuunnaksi otin koillisen, mutta sillä ei ole niin väliä. Jos täältä paitsiosta moni tulee mukaan, niin sitten kannattaa sopia yhteinen ilmansuunta. Itsellä on jo pääsy hyvään liittoumaan koillisessa, niin siksi menen sinne.

3. Teille tulee sähköposti, jonka avulla tilisi aktivoidaan. HUOM! Tili voidaan aktivoida vasta huomenna klo 7.00 eli sitä ennen ei voi.

 

Jos ja kun rekkaatte ja apua tarvitsette, niin ottakaa yhteyttä. Nikkini on ichabod ja ilmansuunta koillinen (+/+)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×