Jump to content
Sign in to follow this  
The Peoples Club

Everton-Middlesbrough 30.9.2007 klo 18.00

Recommended Posts

Eli tänne pelin tunnelmat. Tästä pelistä ei kelpaa kuin voitto jos oikeasti halutaam jotain tällä kaudella saavuttaa. Boro on paha, mutta ilman muuta voitettavissa, jos saadaan puolustus vihdoin toimimaan ja hyökkäys tekemään maaleja. Kärjessä saa mun mielestä jatkaa Fad ja Yak. Fad on yllättäen noussut tehokkaimmaksi pelaajaksi, mutta ilmeisesti miehen paras paikka on kärjessä, jossa häntö on aika haarvakseen käytetty. Loukkaantumisia tuli lisää keskiviikkona, joten saapa nähdä ketkä ovat pelikunnossa. Toivottavasti Neville pistetään vihdoin oikeaksi pakiksi, jossa hän on mielestäni parhaat pelinsä Evertonissa pelannut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eeverttonin mielipiteeseen yhtyen: vain kolme paunaa kelpaa. Aivan sama, millä marginaalilla.

 

Yak voisi nyt nostaa profiiliaan ja pistää pari. Ja voih, kuinka toivonkaan Mikkyä kehiin. On tuo peli sen verran yksipuolisen olematonta ilman "El Matadoria".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loukkaantumistilanne on melkoisen paha: Hibbert, Valente, Gravesen, Howard, Johnson, Yobo ja Arteta ovat kärsineet pikkuvammoista viime aikoina, joten ketkä näistä ovat Moyesin käytössä vai onko kukaan ratkeaa ilmeisesti vasta huomenna. Cahill ja Vaughan tietysti edelleen sivussa...

 

Artetaa tosiaan eniten kentälle kaipaisi, mutta vaikka kaikki mainitut pelaajat olisivat sivussa on Moyesilla käytössään sellainen nippu, jolla Boron pitäisi Goodisonilla kaatua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

McFadden ja Yakubu aloittavat kärjessä. Go James!

 

Arteta palannee keskikentälle ja puolustuksessa on nelikko Baines-Lescott-Stubbs-Neville(?). Wessels maalissa.

 

Myös borolla lukuisia pikkuloukkaantumisia avainpelaajilla (Mido, Sanli, Woodgate;) ).

 

Ongelmat puolustuspelissä on tiedostettu ja Moyes onkin panostanut tähän entisestään. Sen verran nuo loukkaantumiset kyllä verottavat että eiköhän reppu heilu meidänkin päässä.

 

3-1 meille ja James latoo 2 häkkiä. Osman vaeltelee suurimman osan pelistä jälleen yössä ja iskee paikan saatuaan maalin. :D

 

-L

Share this post


Link to post
Share on other sites

Osmanin ollessa poissa buuakset kerää Hibbo oikeana pakkina ja Neville keskikentällä. Onneksi Arteta palaa. Se riittänee ratkaisemaan tämän ottelun.

 

Yobo tippunut penkille, kuten viime viikolla vähän ehdottelinkin. Taitaa tosin pienet loukkaantumisetkin vaivata.

 

Johnsonkin häipynyt kokoonpanosta, mutta AVDM:n (!!) ollessa penkillä AJ pakostakin kärsii jostain loukkaantumisesta, ei nyt sentään niin kaukana kokoonpanosta voi olla.

 

1-0 voitto. Baines.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huh, oli ihan fifty-sixty tämäkin. Voitto kuitenkin. Borolla oli ekalla puoliajalla kolme avopaikkaa.

 

Meillä keskikentän keskusta teki parhaansa lahjoittaakseen voittonsa pois. Niin Neville kuin Jagielkakin olivat umpisurkeita. Aivan mahdoton määrä pallonmenetyksiä ja harhasyöttöjä. Sen sijaan laidoilla yhteistyö pelasi ajoittain näyttävästi, Artetahan liikkui oikealta puolelta ympäri kenttää. Pienaarin ja Artetan yhteistyötä oli mukava katsoa. Pienaarin kyky käyttää palloa on hienoa katsottavaa, mutta se edellyttää, että muut pelaajat ovat samalla aaltopituudella. Pystyy kuitenkin luomaan järkevillä syötöillä tilaa jopa Artetaa paremmin. Arteta tietysti totuttuun tapaan heilutteli tahtipuikkoa. Jos meillä olisi ollut keskellä joku, joka osaa laukoa, niin noista Pienaarin syötöistä olisi ollut kovasti iloa, nyt laukaukset jäivät tussahduksiksi.

 

Puolustus oli ajoittain pahasti tuuliajolla. Baines varsinkin oli suurissa vaikeuksissa omalla laidallaan. Hibbo hoiti puolustuksen, mutta pallollisena ei tietenkään edellenkään kerää hurrauksia.

 

Hyökkäys oli mitä oli. Yakubu kyllä pystyy suojaamaan palloa, mutta terävyys puuttuu täysin. Yksi loistopaikka hänelle pelattiin, mutta puski yli.

 

Kaiken kaikkiaan, hyvä että voitettiin ja pidettiin nollat, mutta tuuriakin oli matkassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiinnitin huomiota erityisesti samaan asiaan kun Makis, eli keskikentän keskustassa oltiin kyllä kovissa vaikeuksissa! Harhasyöttöjä, pallon menetyksiä, sijoittumisvirheitä etc. Tuntui aina pahalta, kun kaverin topparit hoiti sen pitkän pallon ja kakkospalloissa ei keskikentällä meidän miehiä näkyny. Kyllähän siinä Gravesen ja Cahill tulee tarpeeseen.

 

Hyvä, että voitettiin (taas). Kunhan saatais toi injury -osasto takas, niin pakka alkais tiivistymään ja varmaan homma parantua monella tapaa. :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×