Jump to content
Sign in to follow this  
dille33

Uusi onlinejalkapallomanagerpeli

Recommended Posts

Tervehdys. Kerrankin löysin internetmanageripelin, joka ei ole viellä alkanut. (ei siis tarvitse koittaa pyrkiä kärkeen, kun kaikki muut ovat jo pelanneet 10 kautta ja niiten pelaajat monta kertaa sun pelaajia parempia. Sivu on http://www.powerplaymanager.com .. Peli on viellä testausvaiheessa ja käyttäjiä on jo lähemmäks 20 000.. Suomalaisia on tällä hetkellä 14. eniten.. PowerPlay Manageri on luultavasti laajin internetmanagerpeli tähän asti, koska siin on monta eri peliä.. mm. Jääkiekko,Jalkapallo,Koripallo,Formula 1, Baseball, Ampumahiihto, Tennistä ja monta muuta.. onks muut jo odottamassa pelin alkua??

 

eli mukaan vaan @ http://www.powerplaymanager.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ensimmäinen "testiajo" oli torstaina 25.10 ja tarkoitus olisi että ensimmäinen peli alkaisi marraskuun aikana. Valitettavasti(?) ensimmäinen laji tulee olemaan JÄÄKIEKKO, mutta jos kaikki menee tämän osalta putkeen niin perässä seuraavat muut lajit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikuttaa parhaalta managerointipeliltä, jota olen ikinä koittanut, mutta jääkiekon kokoversioo saadaan oottaa pitkälle ensi vuoden puolelle. Virallisen tiedon mukaan n. 4½ kuukautta, mutta arvioiden luotettavuudesta voidaan olla montaakin mieltä. 1½ vuotta sitten arvioitiin valmistumisen kestoksi ½ vuotta, joten hyvin on projekti venynyt. Tuoreimman tiedon mukaan jääkiekon valmistuttua seuraava laji olisi jalkapallo...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt on jääkiekon kokoversiota saanut pelata jo toista kautta ja täytyy sanoa, etten ole turhaan odottanut. Suosittelen rekisteröitymään! Tosin kiekko on vielä ainut laji, jota voi pelata. Kuningaslajin betaversion pitäisi kuulemma alkaa ensi vuoden alussa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×