Jump to content
Sign in to follow this  
Tomba

ManU - Middlesbrough

Recommended Posts

Noniin voittoa lähetään hakemaan nyt kun peli on ruvennut rullaamaan melkeinpä viime kauden tapaan. Sarjassa 17. sijalla majaileva 'Boro matkustaa OT:lle. En ole ihan selvillä enään noista loukkaantumisista, mutta avaus voisi olla tämmönen?

 

------------ Rooney

-------------Tevez

-Giggs-Anderson-Fletcher-Ronaldo-

------Evra?-Vidic?-Rio-Brown

----------Kuszczak

 

Keskikentälle vasemalle voisi myös avaukseen päästä Nani. Keskutasta en ole ihan selvillä lähinnä loukkaantumisten takia. Evra ja Vidic avaukseen, jos ovat kunnossa? Kuszczak maalille, kun VDS ei ole ihan parhaillaan ollut?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boro on aina ollut yksi hankalimpia vastuksia ManU:lle. Mutta tällä hetkellä Borolla menee aika huonosti ja itseluottamus ei ole huipussaan kun taas ManU:n peli kulkee peli peliltä paremmin. Ferdinandin ja Vidicin pitää saada pidettyä Mido pois keskityspalloista.

 

Voitto ainoa hyväksyttävä tulos. Toivotaan vielä Pool-Arsu pelistä tasuria, niin voitaisiin nousta Arsun kanssa tasapisteisiin. Tosin Arsulla yksi peli vähemmän pelattuna.

 

Tulos: 2-0. Maalintekijät: Rooney ja Tevez.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vähän siipirikkosena joudutaan lähtemään liikkeelle, mutta onneksi vastapuolellakin on loukkaantumishuolia. Borosta ei ikinä tiedä, millä asenteella otteluun tulevat, joten minkäännäköiseen löysäilyyn ei ole varaa. Ei ainakaan, jos Arsu halutaan kiinni saada.

 

Peli ratkeaa pitkälti keskikentällä, jonne veikkaan SAFin heittävän Fletcherin Andersonin kaveriksi. Alakerrasta puuttuu nyt molemmat vakituiset laitapakit, Evran tilalle sitten O'shea tai Pique. Luulen että VDS saa vielä jatkaa ykkösmaalivahtina, mutta moneen virheeseen ei ole kuitenkaan varaa mikäli mies haluaa Kuzzan takanaan pitää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuo Tomban avaus onvarmasti aika lähellä oikeaa. Sellaista tietoa on tullut, että Hargreaves on valmis pelaamaan ja SAF on sanonut, että hänen luultavasti tulee aloittamaan. Neville mahdollisesti palaa, mutta ei ainakaan avaukseen. Vidic pelasi jo tiistaina UCL:ää, joten on kunnossa. Evra on myös kunnossa, ei siinä mitään loukkaantumista ollutkaan, vain pientä kipua lämmittelyssä.

 

---------Rooney - Tevez

Giggs - Anderson - Hargreaves - Ronaldo

------ Evra - Rio - Vidic - Brown

------------Maalivahti

 

Tämä siis olettaen Hargrevesin pelaavan, Fletcher toki muuten. Voi myös olla, että vaikka Hargreves aloittaa Fletcher aloittaa myös, koska muuten keskustassa olisi täysin uusi pari. Pitää myös muistaa, että O´Shea olisi ollut keskustassa tiistaina ilman Evran loukkaantumista, joten tämäkin on mahdollista. Tuolla avauksella toivon kuitenkin mentävän. Maalivahti jää SAFin päätökseksi, siihen en edes ota kantaa.

 

On myös kerrottu, että Carrickin ja Sahan pitäisi olla kunnossa Arsenal-ottelussa. Ei siis tässä vielä kumpikaan.

 

Tästä voitto on tottakai pakollinen. Kolme pistettä jää Old Traffordille, 3-0 Rooney x2 ja Tevez.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mielenkiintoista on kyllä lähteä peliä katsomaan, koska viime aikojen esitykset ovat olleet erittäin hyviä. Peli on ollut erittäin iloista, enkä muista milloinka olisin katsonut peliä yhtä iloisin mielin, kuin Villaa vastaan.

 

Haluaisin kuitenkin pientä rotaatiota. Toivoisin kuitenkin Piqueta avaukseen, jolloin toinen vakiotopparikaksikosta voisi ottaa lepiä. Anderson ehdottomasti avaukseen ja mikäli Owen on kunnossa, niin ehdottomasti kentälle - laidoille Ronnie ja Nani.

 

Tulosveikkaus 3-0. Wazza, Ronnie ja Anderson!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anderson ehdottomasti avaukseen ja mikäli Owen on kunnossa, niin ehdottomasti kentälle - laidoille Ronnie ja Nani.

Tästä täysin samaa mieltä. Keskustassa Andersonin kanssa pelaa Giggs, joka saa varmaan vapaan roolin. Jos Giggs ei pelaa niin Owen-Fletcher-O`Shea kolmikosta joku pelaa keskellä.

 

Hyökkäyspeli on erittäin nautittavaa katseltavaa tällä hetkellä. Kahdessa edellisessä pelissä olisi voitu tehdä 5-8 maalia/peli paremmalla viimeistelyllä. Omiin saattaa mennä, koska panostus taitaa olla hyökkäämisessä.

 

United tekee kahdesta viiteen maalia ja innokas hyökkääminen maksaa yhden tai kaksi takaiskua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Erittäin hankala peli tulossa, vaikka United on saanut pelinsä nyt hyvin kulkemaankin. Boro on ollut aina hankala vastus riippumatta siitä, missä kohtaa sarjataulokkoa ovat majailleet. Gareth Southgate osaa keittää käärmesoppaa. Heillä on jokin ihme kyky voittaa isompiaan ja toisaalta sitten taas hävitä uskomattomasti näennäisesti huonommille. "Ailahteleva" joukkue ja siksi niin vaarallinen. Koskaan ei tiedä miten matsi heillä sujuu.

 

Tuolla jotain saman suuntaista.... :shades:

https://www.veikkaus.fi/info/urheilua/vakio/index.html

 

( tähän vielä... en sanonut että Hargo on uusi Keane, vaan että nyt meillä on vihdoin pelaaja ( jos pysyy ehjänä) Keanon paikalle, puolustava keskikenttä. Mutta nää on aina näitä kun haastatellaan puhelimitse... muuten hyvä. )

 

Mutta päivän epistolaan. Evra ja Scholes siis ainakin pois tästä matsista. Nyt Rio taitaa olla sitten ainut joka on pelannut tämän kauden kaikki ottelut.

 

Mikäli Giggs on avauksessa, hän voi jatkaa uransa 100:nen liigamaalinsa metsästystä.

 

1,tai 2-0 meille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

( tähän vielä... en sanonut että Hargo on uusi Keane, vaan että nyt meillä on vihdoin pelaaja ( jos pysyy ehjänä) Keanon paikalle, puolustava keskikenttä. Mutta nää on aina näitä kun haastatellaan puhelimitse... muuten hyvä. )

 

 

Seli seli :blink: Nyt tiedät mitä kaikkee julkisuus tuo mukanaan...Odota vaan kun seiska alkaa kirjoittelemaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

4-1.

 

Taas 4 maalia ja hienoa hyökkäyspeliä. Mahtavaa yhteistyötä keskikenttäpelaajien ja kärkien välillä. Hienoja maaleja kyllä nähtiin myös tänään! Ensimmäinen maali, jonka teki Nani oli upea kaukolaukaus hyvien harhauttelujen jälkeen. Toinen ei ollut kovin kummoinen; Downing pisti käsittämättömän harhasyötön suoraan Rooneyn jalkaan, joka pääsi tälläämään läheltä pallon sisään. Tilanteessa Nani prässäsi hyvin. Ensimmäinen puoliaika päättyi 2-1.

 

Toisella puoliajalla hyökkäyspeli parani entisestään ja sitä oli hieno katsoa. 3-1 maali oli aivan uskomattoman tyylikäs. Anderson vippasi pallon Tevezille, joka jatkoi sen suoraan Rooneylle 16 alueen sisälle. Rooney otti pallon haltuun ja pisti kantapäällä takaisin Tevezille, joka sijoitti pallon varmasti sisään. 4. ja viimeinen maali oli hieno vastahyökkäys. Rooney teki hyvän kuljetuksen, sai pakit peräänsä, ei lähtenyt laukomaan, vaan syötti Tevezille hyvään paikkaan. Carlitos harhautti pakin ja pisti pallon sisään Boro-pakin käden kautta.

 

Rio oli alussa vähän pihalla, mutta paransi otteita hyvin ottelun kuluessa. O'Shea yllätti todella positiivisesti! Hargo & Anderson pari keskikentällä toimi hyvin, ei mitään valittamista. Nani & Ronaldo olivat ihan hyviä. Ronaldo ehkä hieman huonompi, vaikka teki paljon hyviä nousuja. Vaparit jo tuttuun tapaan olivat heikkoja, siitä miinusta. Tevez ja Rooney pelasivat loistavasti yhteen kärjessä ja kaksikko tekikin yhteensä 3 maalia.

 

Hyvä matsi kaiken kaikkiaan. Ensi viikonloppua pääsee odottelemaan hyvin fiiliksin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Putki jatkuu...Jälleen neljä maalia. Esitys ei ehkä yltänyt Villa pelin tasolle mutta eipä voi haukkua esitystä. Puolustamisessa oli havaittavissa lievää laiskuutta. Etenkin M`boron maalissa puolustus oli laiskaa.

 

Hyökkäyspeli on erittäin nautittavaa katseltavaa. Yhden kosketuksen nopea peli näyttää niin helpolta tällä hetkellä. Paikkoja tulee luodaan hyvällä tahdilla. Rooney-Tevez akseli näyttää mahtavalta. Yhteinen sävel on löytynyt ja kolmas maali olikin tästä hieno osoitus. Keskikentältä tulee kaksikolle niin paljon tukea, ettei vastustajat voi yksinkertaisesti pitää kaksikkoa koko aikaa pihdeissä.

 

Arvosanat:

 

VDS 6 Rauhallista muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Brown 6 Keskitykset ei tänään näyttäneet kovinkaan hyviltä.

Rio 7 Kelpo peli mutta eka maalissa Vidicin kanssa yössä.

Vidic 7 Ei häikkäissyt. Sanoisin normaalia vaisumpi peli.

O`Shea 6 Muutamia väläytyksiä niin hyvässä kuin pahassa.

Nani 9 Eka maalin jälkeen kävin kusemassa hunajaa.

Owen 7 Hyvin mukana loukkaantumisen jälkeen. Parantaa varmasti.

Anderson 7 Paljon hyviä passeja mutta toisaalta myös huonojakin.

Ronaldo 6 Paikkoja tehdä maali mutta eipä osunut. Muut loistivat.

Tevez 9 Aivan huikea esitys jälleen.

Rooney 9 Eipä voi kun ihastella Rooneyn otteita tällä hetkellä.

Fletcher 6 Ei häikkäissyt eikä pettänytkään jämä minuuteilla.

Pique 6 Samat sanat kuin Darrenille.

Giggs 6 Taisi käydä kentällä.

 

+++ Nani

++ Rooney

+ Tevez

 

Nani on tehny kaksi maalia valiossa...Tietääkö miten ruma maali tehdään :icon_lol: Välillä voisi luopua pallosta aiemmin ja välillä yrittää itse. Rooney on aivan huikeassa iskussa. Maaleja syntyy ja yhteistyö Tevezin kanssa toimii. Tevez oli jälleen mahtava. Uskon nyt viimeistäään maalihanojen auenneen lopullisesti. Enkä usko hanojen sulkeutumiseen ihan lähimain. Makuasia kenet kolmikosta olisi voinut nimetä parhaaksi, näin tänään.

 

--- Ronaldo

-- Brown

- O`Shea

 

Ronaldo oli tänään tuhlaileva. Paikkoja oli muutamaan maalin ja kyllä yksi olisi pitänyt noista paikoista tehdä. Lopussa ei sitten onnistunut syötöt eikä kikat. No tänään muut hoiti maalinteon, ensi kerralla Ronaldo. Brown ja O`Shea molemmat tekivät pari pientä virhettä. Tänään siitä miinusta.

 

Milloin viimeksi United on pelannut lauantaina klo17? Ei kotona ainakaan vähään aikaa....Oman muistini mukaan. Tuomari oli varmaan hyvä kun ei tullut oikein edes huomattua.

 

Arsenalia vastaan pitää peräpään olla tiiviimpi ja koko joukkueen osallistua paremmin puolustamiseen. Neljän maalin putki saanee jatkoa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tosiaan hyvä peli jälleen, voittoputki ja Rooneyn maaliputki sai jatkoa. Kaikki onkin Tomban ja guidon toimesta aika hyvin jo sanottu.

 

Mut joo. Tevez ja Rooney häikäisivät. Teveziltä ei välttämättä muuten ollut aivan yhtä hyvä ottelu kuin edelliset, mutta nyt tuli maalit. Rooney jatkoi huikeaa virettään, niin maalinteossa kuin muussakin pelaamisessa. Nanin maali oli loistava kuten myös Tevezin ensimmäinen.

 

Nani ja Anderson jatkavat hyviä otteitaan ja ovat loistavasti sopeutuneet Valioon, eivät vielä varmastikaan täysin, mutta silti on jo hyvää peliä kummaltakin. Hargreavesilta tänään oli vasta kauden neljäs ottelum varmaa peliä. Arsenal peliä silmäillen tämä ottelu oli tärkeä Hargrevesille, koska nyt hän on varmasti valmiina avaukseen niin kovaan otteluunkin.

 

Brown oli tänään pettymys. Pelasi mielestäni huonoimman ottelun tällä kaudella. Siinä tilanteessa missä ,olikohan se Downing, pääsi puskemaan aivan vapaasti ja teki melkein maalin Brown oli todella yössä. Hyökkäyspelikään ei toiminut tänään paria hyökkäystä lukuunottamatta. O´Shea oli perusvarma O´Shea. Topparikaksikko on se tuttu. Uskon, että Arsenalia vastaan puolustus on enemmän hereillä ja hyökkäys jatkaa loistavaa peliään.

 

Milloin viimeksi United on pelannut lauantaina klo17? Ei kotona ainakaan vähään aikaa....Oman muistini mukaan. Tuomari oli varmaan hyvä kun ei tullut oikein edes huomattua.

Tosiaan taisi olla ensimmäistä kertaa Unitedin matsi tähän aikaan tällä kaudella. Tuomarista en löydä minäkään mitään sanottavaa, joten kai se oli sitten hyvä! Pelikin oli vähän sellainen, että ei siinä paljoa mitään väärää tapahtunut.

 

Tästä voi jatkaa luottavaisin mielin Arsenalia vastaan! Itse ainakin luotan täysin voittoon, tasapelikin riittää Emiratesilta. Mutta kuitenkin uskon voittoputken saavan siellä jatkoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tosiaan hyvä peli jälleen, voittoputki ja Rooneyn maaliputki sai jatkoa. Kaikki onkin Tomban ja guidon toimesta aika hyvin jo sanottu.

 

Mut joo. Tevez ja Rooney häikäisivät. Teveziltä ei välttämättä muuten ollut aivan yhtä hyvä ottelu kuin edelliset, mutta nyt tuli maalit. Rooney jatkoi huikeaa virettään, niin maalinteossa kuin muussakin pelaamisessa. Nanin maali oli loistava kuten myös Tevezin ensimmäinen.

 

Nani ja Anderson jatkavat hyviä otteitaan ja ovat loistavasti sopeutuneet Valioon, eivät vielä varmastikaan täysin, mutta silti on jo hyvää peliä kummaltakin. Hargreavesilta tänään oli vasta kauden neljäs ottelum varmaa peliä. Arsenal peliä silmäillen tämä ottelu oli tärkeä Hargrevesille, koska nyt hän on varmasti valmiina avaukseen niin kovaan otteluunkin.

 

Brown oli tänään pettymys. Pelasi mielestäni huonoimman ottelun tällä kaudella. Siinä tilanteessa missä ,olikohan se Downing, pääsi puskemaan aivan vapaasti ja teki melkein maalin Brown oli todella yössä. Hyökkäyspelikään ei toiminut tänään paria hyökkäystä lukuunottamatta. O´Shea oli perusvarma O´Shea. Topparikaksikko on se tuttu. Uskon, että Arsenalia vastaan puolustus on enemmän hereillä ja hyökkäys jatkaa loistavaa peliään.

 

 

 

Harvinaisen hyvin kiteytetty. Ekan puoliskon jälkeen Tevez oli se josta olin eniten pettynyt. Liikaa harhasyöttöjä, odottelua ja "toivotaan toivotaan" -tilanteita. Eka maali oli kyllä nätisti rakennettu ja toinen oli mikä oli mutta... jotain uupuu. Siis kyllähän jätkä raataa hyvin kentällä, etenkin alaspäin mutta toisinaan liikaa yksityisyritteliäisyyttä ja tuntuu kuin kävisi dieselillä eli kestää aikansa ennenkuin kunnolla käynnistyy. Etenkin viime kauden vika matseissa ei tuollaista näkynyt vaan häikäisi kentän aina kun siellä oli. En usko tähän "Rooneyn kanssa on vaikea pelata" -teoriaan joten mikä vikana?

 

Nanin laukaus oli kyllä niin hieno, että noita saisi tulla lisää. Kyllähän kaveri yrittikin mutta oikein sydäntä lämmitti miten uusi kaveri on NOIN hyvän itseluottamuksen saanut. Oliskohan maanmiehellä mitään tekemistä asiaan?

 

Josta hyvänä aasinsiltana Ronaldoon. Illan pettymys. Tevezin toisen maalin jälkeen näki miten pettynyt kaveri oli kun entinen "paras kaveri" Väiski ei hänelle palloa tarjoillutkaan vaikka miten vieressä vilkutti. Hyviä yrityksiä mutta kun maestrolta viet tietyn hehkun alkaa virheiden määrä kasvaa. Hyviä nousuja mutta ei muuta erityistä. Wes ruskea kyllä edelleen yrittää ruokkia kaveria mutta tänään oli vain keskitykset aika hukassa. Harmi sinänsä.

 

Anderson jaksaa ilahduttaa koko ajan enemmän ja enemmän. Ok, pari liian innostunutta ohitaulausta mutta kokonaisuutena erittäin positiivinen. Välillä Owenin kanssa pelatessaan aloin miettimään mitäs meillä on tilalle laittaa? Ai niin, Paul ja Carrick. Pitkästä aikaa keskikenttä näyttää sellaiseltä ettei tartte heti heittää pyyhettä kehään kun ensimmäinen mies loukkaantuu. Loisto hankinta SAF:lta!

 

Owenille myös pisteet sillä jälleen kerran loukkaantumisen jälkeen kaveri keräsi itsensä jotenkin kasaan ja esitte erittäin vahvan näytöksen. Toivotaan vaan, että kaveri alkaa kestämään nyt terveenä.

 

O'sheata ei voi liikaa koskaan kehua. Ok, kaverilla on takaan huonojakin pelejä mutta kun muistaa epäsäännöllisen peliajan ja etenkin pelipaikat niin ei voi olla kuin tyytyväinen mieheen. Asenne aina peliin päästessä kohdallaan ja kun ikää tulee kokemuksen tuomat edut vaan parantaa asemaa.

 

Topparikaksikko tänään ok vaikka etenkin Vidicille muutama haparointi sattuikin. Ehkä pieni tauko sai sen aikaan mutten kuitenkaan liian hädissäni tilanteesta ole. Boron ainoan maalin saa koko alakerta ottaa piikkiinsä. Ehkä niin aikaisin tullut johtomaali sai aikaan jonkin oudon "tää peli on jo meidän" -tunteen.

 

Tästä on taas hyvä jatkaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaikki oleellinen itse ottelusta on jo kirjoitettu, mutta asia mihin kiinnitin itse huomioni oli pallottomana pelaaminen. Tällä kokoonpanolla jo itse liike ja vauhti ovat sellaista luokkaa, että vastustajalle annettava aika on niin minimaalisella tasolla, että heikompia hirvittää. Paras esimerkki oli Rooneyn maali, missä Nani karvasi pallon pois.Tahtotaso joukkueella on aivan loistava.

 

Eteenpäin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jumankekka tuo kärki on alkanut loistaa! Vastassa oli kuitenkin yleensä meille vaikea Boro, joka ei nyt saanut oikein mitään aikaiseksi.

 

Nani-Rooney-Tevez-Ronaldo alkaa pelottavasti muistuttaa etelämmän Euroopan ihmenelos; Ronaldinho-Henry-Eto'o-Messi ryhmitystä. Näiden alla sitten vielä Scholes, Andersson tai Carrick, joten hyvältä näyttää...

 

Moni fani ei Anderssoniin ole paljon luottaut, mutta minusta kaveri on parantanut koko ajan, eikä hirveitä hasardeja ole tullut. Lisäksi hänellä on vielä monta pelivuotta edessään. Unitedissa pitää kaverilla olla taitotaso kohdallaan, sillä tosi suuret saappaat pitää täyttää tuolla pelipaikalla.

 

Oho: Rönkä kehui Maunoa lähetyksessä maasta taivaaseen!?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oho: Rönkä kehui Maunoa lähetyksessä maasta taivaaseen!?

Mitä on tapahtunut?? =)

 

Sanon nyt ennen seuraavaa kommenttia, että en ole nähnyt muuta kuin highlightsit pelistä...

 

Jotenkin tuo O´Shea oli aika kahvilla tuossa Boron maalissa...Mitenkäs se loppupeli meni? Tuliko hyvää puolustusta, vai tarttiko puolustella pahemmin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Enemmänkin pistäisin kaksikon Vidic ja Rion piikkiin tuon maalin. Aika vapaasti pääsi puskemaan, mutta pitäähän sitä toki O'Shevaa pilkata ihan muuten vaan vaikka pelasikin todella hyvän pelin.

Jep. Ihan järkyttävää puolustamista toppareilta. En tiedä, mistä tämä johtui. Mulle ei tullut mieleenkään laittaa sitä O'Shean piikkiin, mutta laitakkaa toki, jos tahdotte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu todella Boron maali meni Rion ja Vidan piikkiin, eipä tainnut olla kunnolla puhetta kumman kaveri... O'shean piikkiin ei missään nimessä

 

Itseasiassa Vida ja Rio lähtivät nostamaan linjaa, jättäen Aliadieren paitsioon. Brown jäi kuitenkin linjan alapuolelle merkkaamassa ukkoaan iholta. Tietenkin olisi helpompi ollut ehkä ottaa iholta hyökkääjä, joten sikäli maali meni toppariparin piikkiin.

 

Parasta pelissä oli mielestäni huomata, että vaikka Ronaldo oli melko yössä, niin peli kulki silti erittäin mainiosti. Verrattuna viime kauteen nyt tullaan sellaisella ryöpytyksellä, että alta pois. Liike ja pallonsiirtely on jotain uskomatonta. Tuntuu, että Tevezinkin pelissä on vielä terävyys vähän kateissa!? Owenin peli oli huippuluokkaa, vei palloja jalasta, ei menettänyt ja laskin ottelussa hänelle yhden harhasyötön. Anderson oli pirteä vaikka välillä ei ajatukset oikein natsanneet. Nani on kyllä ihmemies viemään hyökkäysalueella palloja vastustajan jalasta. Huhhuh!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itseasiassa Vida ja Rio lähtivät nostamaan linjaa, jättäen Aliadieren paitsioon. Brown jäi kuitenkin linjan alapuolelle merkkaamassa ukkoaan iholta.

No ei todellakaan näin. En tiedä, mitä Vidic teki, mutta toivottavasti ei ainakaan ansaa väsännyt. Nääs on se paitsioansa hankala tehdä, kun syöttäjä ja syötön vastaanottaja ovat linjassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No ei todellakaan näin. En tiedä, mitä Vidic teki, mutta toivottavasti ei ainakaan ansaa väsännyt. Nääs on se paitsioansa hankala tehdä, kun syöttäjä ja syötön vastaanottaja ovat linjassa.

En viitsi tästä nyt alkaa enempää väittelemään, mutta Sanli ei ollut linjassa kun keskitys lähti. Ja mielestäni Aliadiere olisi jäänyt paitsioon, mikäli Brown olisi ollut Vidan ja Rion kanssa linjassa. Pitäis katsoa tarkemmin (uudestaan) tai ottaa puhelu kaksikolle Vidic/Rio...En tiedä!!?? Tämä oli minun ensimmäinen ajatus tilanteesta. No, kohta on jo lauantai...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×