Jump to content
Sign in to follow this  
tomine

FA CUP 2007/08 (Rovers)

Recommended Posts

Hiljalleen taas alkaa lähestymään se kierros kun Valioliigan seuratkin kisaan mukaan karauttavat (kolmannella kierroksella).

 

Tänään arvottu kyseisen kolmannen kierroksen ottelut ja mainiota että kotipeli sieltä pölähti. Vastaan tulee sarjaporrasta alempaa Coventry City jota manageroi tällä hetkellä Ian Dowie.

 

Seurat ovat kyseisessä Cupissa viimeksi ottaneet yhteen 1996/1997 jolloin Tim Sherwood vei Roversin johtoon ensimmäisellä minuutilla mutta lopulta Coventry meni ohitse Eoin Jessin ja Darren Huckerbyn maaleilla.

 

 

Ottelut kolmannella kierroksella…

Preston v Scunthorpe

Port Vale or Chasetown v Cardiff

Colchester v Peterborough

Bolton v Sheffield United

Blackburn v Coventry

Brighton v Mansfield

Northampton/Walsall v Millwall

Charlton v West Brom

Watford v Crystal Palace

Luton or Nottingham Forest v Liverpool

Plymouth v Hull

Aston Villa v Manchester United

Tranmere v Hereford

Tottenham v Reading

Burnley v Arsenal

Bristol City v Middlesbrough

Fulham v Bristol Rovers

Huddersfield v Birmingham

Horsham or Swansea v Havant & Waterlooville

Sunderland v Wigan

Oxford or Southend v Dagenham & Redbridge

Everton v Oldham

Derby v Sheffield Wednesday

Southampton v Leicester

West Ham v Manchester City

Ipswich v Portsmouth

Wolves v Cambridge

Barnsley v Blackpool

Chelsea v QPR

Stoke v Newcastle

Swindon v Burton Albion or Barnet

Norwich v Bury

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se reissu ei pitkään kestänyt. Turpiin ottivat ja täystyrmäysellä.

 

Täydelliset tuurivoitot umpipaskoilla esityksillä liigassa häntäpään sakeista (Derby, Sunderland tais sarjapaikka sentään niiden turvin säilyä) eivät sitten jaksaneet kantaa joukkuetta enää Coventryä vastaan FA Cupissa yhtään mihinkään. Friedelikään ei enää venynyt perinteiseen rankkarintorjuntaan :D

 

Avauksessa tietenkin superduo Mokoena&Tugay ja lädien suureksi iloksi myös hypetettu Super-Treacy pääsi paska-Gamstin tilalle näyttämään huikeita taitojaan. Harmi että Bentley ei saanut vieläkään kaivattua lepoa, noh sitä onneksi tulevilla Cupi(e)n kierroksilla sentään tarjolla joissa Roversia siis nähdä enää ei tämän vuoden osalta.

 

Hyökkäyspää lepää tällä hetkellä yksinään Santa Cruzin varassa, toivottavasti tuo bulgarian veikkonen todella vakuuttaa trialilla tai maalinteko tulee olemaan täyttä tuskaa loppukaudella jos RSC on pelistä poissa. Heh, Samba viskattiin kärkeen pelin lopussa :D tosin taishan tuo kolisutella tolppia jo ennen tuota... Maceo Rigters voitaneen sanoa kiitos ja näkemiin.

 

Vaikuttaa kyllä siltä että Sparkyn tuoma huuma on pahasti kadoksissa koko joukkueelta ja jätkät keskittyy nykyään vatvomaan kaikkea turhanpäiväistä mutta eipä juuri olennaiseen. Sparkylle käynyt samoin kuin Sounessille ? alussa loistavassa nosteessa, sen jälkeen ”menetti pukukopin” ja alkoi kierrättämään jätkiä oudoilla pelipaikoilla ja lähinnä nykyään arvotaan ja vatvotaan ties misä ketä sattuis minäkin yksittäisenä päivänä huvittamaan sinivalkopaidan puolesta oikeasti ”taistella”.

 

Sparky mutta jauhappa taas jotain käsittämätöntä paskaa siellä medialle pelin jälkeisessä tilaisuudessa.

 

Toivottavasti Coventry menee pitkälle, alemman sarjan sakkeja on aina mukava nähdä Cupeissa mahdollisimman monta mahdollisimman pitkälle :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ainut pieni lohtu tässä on se, että konttas kyl yllättävästi muutkin valioliigaporukat. Voidaanpa keskittyä liigamatseihin eikä tarvi energiaa kuluttaa turhiin cup-otteluihin.:moan:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ainut pieni lohtu tässä on se, että konttas kyl yllättävästi muutkin valioliigaporukat. Voidaanpa keskittyä liigamatseihin eikä tarvi energiaa kuluttaa turhiin cup-otteluihin.:moan:

Muiden Valioliigajoukkueiden konttaaminen ei sinänsä lohduta pätkän vertaa... melkeinpä päinvastoin. Nythän olisi ollut vaan entistä paremmat mahdollisuudet mennä tosi pitkälle ! kun niitä tuollakin tahdilla heti kättelyssä tipahteli.

 

Niin no "turha ja turha" ehkäpä Liigacup on oikeasti melkoinen turhake kun ei noita kahta eri cupia tarvis kuitenkaan olla, lähinnähän se on suurten joukkueiden reservi- ja jämäcup.

 

Yleensä sanotaan että Cupit on turhia jos tiputaan sitten jos mennään jatkoon niin ovatkin taas pirun tärkeitä ja niistä ammennetaan sarjaankin voimaa... FA Cup on kuitenkin helpompi reitti (jos yhtään onni arvonnoissa käy) tiensä niille Eurokentille selvittää melkeinpä kuin itse sarjan kautta. Todennäköisempää myös se on että sarjassakin pelataan hyvin jos Cupeissakin hyvin tahkotaan, pelaajat kuitenkin mieluummin pelaavat kuin treenaavat (varsinkin paskojen esityksien jälkeen), tai jos pelkästään eilinen oli asenteesta kiinni eipä sitäkään voi hyväksyä... ainoastaan sillä tekosyyllä voinee mennä läpi että ensi viikonloppuna sitten todellakin Bolton todella tyrmätään nurmenrakoon.

 

Kyllähän se jo pelkkä finaaliin pääseminen olis aika hieno juttu FA:ssa erityisesti niille jotka paikanpäälle menevät tunnelmasta nauttimaan. Toki eipähän tuotakaan kannua enää ikinä varmaan kukaan muu voita kuin joku niistä muutamasta suuresta, joten siltä ainoat ilonaiheet nykyisin tuppaa olemaan nää alkukierrokset missä jotain satumaisia yllätyksiä vielä silloin tällöin nähdään.

 

No tippuminen ei sinänsä haittaa p*skan vertaa vaan se tapa millä sieltä lähdetään. Ensin toitotetaan että tää on tosi tärkeä ja tähän panostetaan todella paljon, pistetään kuitenkin melkoisen vahva joukkue vielä peliin ja esitys totaalisen ala-arvoinen.

 

Fakta nyt on kuitenkin se että peli on tällä hetkellä todella heikoissa kantimissa ja viime aikojen esityksillä ihan yksi lysti mihinkä keskittyvät jos esitykset ovat luokkaa viimeisen kuukauden ajalta varmaan lähinnä kesäloman suunnitteluun. Ainoastaan Chelsea peli oli asenteeltaan sellainen joka mieltä lämmitti ja Man City peli oli ihan kohtalainen, muut pelit ovat olleet jo pidemmän aikaa melkoista sontaa, ainoastaan yksi tai kaksi pelaajaa kelvollisesti per peli pelanneet, se nyt ei vaan riitä yksinkertaisesti mihinkään.

 

Jonkinsorttista Huhunynkää ilmassa että eilisen pelin jälkeen ois Savage ja Bentley ottaneet oikein kunnon ”käsirysyn” merkeissä yhteen. Robbiehan katseli pelin taas kerran katsomossa ja David kentällä meni siinä missä aina ennenkin. Jotain Savage on kuitenkin touhunnut aiemmin(kin) (liekö Sparkyn vai joidenkin pelaajien kanssa aiemminkin yhteen ottanut) kun tuolla tavalla kokonaan porukasta tiputettiin katsomoon kokonaan vaikka Reid ja Dunn ovat myös sivussa. Noh voi toi käsirysy kyllä jo olla vaan pelkkää tuulestatemmattuahuhua vailla totuutta ja pelaajan ulos savustamista entisestään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×