Jump to content
Sign in to follow this  
Mitrocock

Liverpool - ManU 16.12 klo 15:30

Recommended Posts

Mikä sunnuntai tulossa!

 

Kiteytettynä olisi hyvä jos ManU pelaisi Anfieldilla edes tasapelin ja Chelsea voittaisi Arsenalin (melko todennäköistä), silloin kolme joukkuetta olisi 37 pisteessä mutta ManU kärkeen maalieron turvin.

 

Mahdollinen kokoonpano

 

- - - - - - Tevez - - Rooney - - - -

Giggs - Anderson - Carrick - Ronaldo

- - Evra - Vidic - Rio - Brown - - - -

- - - - - - - - - VDS - - - - - - - - -

 

 

Tulosveikkaus 1-2

 

Canal+ :lla SuperSunnuntai 16pvä. Varmasti syystä :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viime kauden ja nykykunnon perusteella Manu on mielestäni jonkinasteinen suosikki. Liverpoolin voitto olisi ylllätys, huolimatta hyvistä näytöistä sieniliigassa. Liverpoolilla lienee myös suuremmat paineet, tappio alla Englannissa ja pakko olisi ottaa pisteet kotona. Tasapeli on toki myös hyvinkin mahdollinen, joka tietenkin olisi Lontoon joukkueiden kannalta ehkä se paras vaihtoehto.

 

Heitetään nyt villi arvaus 1-1 Gerrard ja Tevez!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä! Vuoden toiseksi tärkein päivä lähenee (kevään pelit ovat himpun verran tärkeämpiä).

 

Odotettavissa kuuma peli, jossa myös tuurilla on mahdollisesti osansa. Luonnollisesti luotan omiin 100%:sti, joten oma veikkaukseni lopputuloksesta on 1-3. Poolin maali Torres ja ManU:n maalit Ronaldo, Wazza ja Tevez..

 

Kyllähän tätä tulevaa sunnuntaita on odotettu..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näissä peleissä on jotain. Ne vaan sytyttävät aina ja itseluottamus on kovempi kuin koskaan.

 

Siitä olen kyllä Cescin kanssa täysin eri mieltä, että ManU olisi suosikki siksi, että pelit olisivat kulkeneet viime aikoina paremmin. Molemmilla on yksi vahinko ihan "lähimenneisyydessä" (siis tappio ns. helpossa pelissä). Molemmat olivat täysiä vahinkoja, joita nyt sattuu, ei mielestäni voi lukea oikein vireeseen jotain yksittäistä tappiota. Poolille kuitenkin tiistaina elintärkeä voitto ja siitä heruu varmasti lisävirtaa; ManUlla tätä tärkeää peliä ei edes ollut, joten levännyt ManU tulee Anfieldille. Siksi ManU saattaa olla suosikki, että se on peitonnut Poolin niin karvaan monesti viime kausina ja paineet ovat meillä kovemmat tällä hetkellä.

 

-------------Reina-------------

Arbeloa---Carra---Sami----Riise

-------Lucas----Mascherano---

Benayoun----Gerrard-----Kewell

------------Torres-------------

 

TAI

 

-------------Reina-------------

Arbeloa---Carra---Sami----Riise

------Gerrard----Mascherano---

Benayoun----------------Kewell

--------Kuyt-----Torres--------

 

Itse melkein toivoisin ylempää kokoonpanoa, sillä uskon ManUn lähtevän 4-4-2-taktiikalla liikkeelle ja Anderson ja Carrick lienevät keskikentän keskustassa. Lucas-Stevie-Mascherano ottaisivat pojista henkisen ja pelillisen yliotteen ja keskikenttä siten haltuun. Arbeloa vasemmaksi pakiksi Ronaldoa vastaan ja Kewell on hyvä auttamaan puolustuspäähän, onneksi ManUn oikean pakin nousuista ei tarvitse juuri välittää, kun Brown jää kuitenkin suurimman osan ajasta alas ja on aika kehno hyökkäämään. Toista se on sitten oikealla puolella, kun Evra rynnii 24/7 ylöspäin, taas Giggs on Ronaldoon verrattuna enemmän älykkö kuin nopea peluri. Täysin erilaiset laidat siis ManUn oikea ja vasen. Finnanin pelikunto on vielä epäselvä, mutta mikäli hän ei ole pelikunnossa, niin John-boy vasemmalle ja Arbeloa oikealle.

 

Ja nyt sitten Liverpooliin: Vakuuttava 4-0 jyräys Ranskassa siis alla. Torres oli huikea - toivotaan, että sama saa jatkoa, uskon siihen myös vahvasti. Kuyt lienee kuitenkin avauksessa ihan kovan työntekonsa takia, siinä kyllä "menetetään" keskikentän miesylivoima. Gerrard on pommittanut maaleja viime peleissä oikein olan takaa. No ManUlta ei Ronaldo ole jäänyt senttiäkään jälkeen, ainakaan maaleissa mitattuna. Viime peleissä ManUa vastaan ei olla saatu maaleja oikein yhtään, nyt meillä on nopea, vahva ja taitava hyökkääjä, joka osaa myös viimeistellä. Nyt on kyllä huomattavasti tuo tehokkuus tasoittnut näiden kahden seuran välillä.

 

Uskon, että ottelusta tulee huikea. Pelissä voi käydä ihan miten vaan. Veikataan optimistisesti 2-0: Torres ja Gerrard. Sama draivi päälle kuin tiistaina ja homma on hyvällä mallilla!

 

Posted Image Posted Image Posted Image

 

EDIT: Finnan <-> Riise

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aloitetaan näin aluksi pelaajauutisilla. Hargreaves on kunnossa. Myös Sheasy on kunnossa. Eli poissaolijoita ovat samat vanhat, Scholes, Neville ja Park. Parkin merkitys ei tätä matsia silmäillen ole suuri, mutta Nevillen ja Scholesin poissaolot tietyskikin ovat. Tämä ei kuitenkaan tule yllätyksenä.

 

Odotan kokoonpanon olevan täysin samanlainen kuin ketjun ensimmäisessä viestissä, sitä myös toivon. Hargreavesin en usko aloittavan. Hän luultavasti olisi oikeanlainen pelaaja aloittamaan Liverpoolia vastaan, jos olisi hyvässä pelikunnossa. Voihan hän tietysti ollakin, mutta voiko tuntuma olla hyvä? Poolia vastaan Hargo mielestäni sopisi hyvin kentälle, koska hän tekee paljon töitä, pysäyttää hyökkäyksiä eikä menetä palloa vaan saa sen pelattua eteenpäin. SAF sen tietää onko Hargreaves valmis tämänkaltaiseen otteluun. Entä jos on ja SAF pistää hänet kentälle? Kumpi otetaan tilalta, Anderson vai Carrick? Voisi olettaa, että Andersonin, mutta toisaalta Hargreavesin ja Carrickin yhteispeli ei ollut kovin hyvää Boltonia(?) vastaan. Tosin se oli vain yksi ottelu. Uskon kuitenkin Hagreavesin olevan vielä penkillä, jos avauksessa niin veikkaisin Andersonin väistyvän. Fletcherin en oikein usko olevan Andersonin tilalla, vaan jos joku on niin sitten Hargreaves.

 

Niin. Hyökkäyskaksikkona aloittaa vuorenvarmasti Tevez & Rooney. Taktiikkaa ei lähdetä muuttamaan mihinkään pois 4-4-2:sta. Pitää myös muistaa molempien kärkien, varsinkin Tevezin, huikea työmäärä alaspäin... Tässä ei ole mitään probleemia. Puolustus aloittaa tottakai samalla koostumuksella mihin on totuttu.

 

Keskikentällä tämä ottelu ratkaistaan, kuten niin monet näistä kohtaamisista. Tietysti jokainen maalipaikka pitää käyttää 100%, erityishuomio Tevez nyt hereillä! Luis_Garcian kertomaa Poolin kolmen keskustanmiehen keskikenttäpelaajan henkistä yliotetta en täysin käsittänyt. :icon_lol: Pelillisestä voidaan keskustella. Gerrard on ollut kovassa iskussa. Hargreaves olisi paras mies pysäyttämään hänet. Carrick on mielestäni parempi eri tyylisten kk-pelaajien neutraloimisessa. Anderson ja Carrick kumpikin pelaavat hyvin molempiin suuntiin. Pallo pitää yrittää pysäyttää aina keskialueella ja siitä pistää se nopeasti omille, eritoten Tevez hakee hyvin paikkaa. Siitä sitten palloa nopeasti siirtämällä laidoille, Ronaldolle ja siitä nopeasti ylös. Keskikentän pitää pysyä skarppina koko ottelun ajan.

 

Mielenkiintoista spekuloitavaa riittäisi vaikka kuinka paljon. Jatketaan sitä vielä . :drool:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voittoa lähetään hakemaan taas! Viikonlopun kruunaisi jos Arsenal ja Chelsea pelaisivat vielä tasan, mikä on hyvin paljon mahdollista. Kokoonpano voisi olla seuraavanlainen:

 

---------Rooney - Tevez

-Giggs - Hargo - Anderson - Ronaldo

------Evra - Vidic - Rio - Brown

-----------------VdS

 

Kuten G.Rossi jo mainitsikin Hargreaves olisi hyvä keskikentälle taistelemaan, viemään palloja ja pelaamalla niitä sitten eteenpäin. Tämä tokikin vain, jos on kunnossa, muuten Carrick tilalle. Muutoinhan avaus on melko selvä.

 

Eiköhän se hoidu 2-0 ja maalintekijöinä Rooney ja hyvään vireeseen yltynyt Ronaldo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun mielest Carrickin pitäs olla avauksen selviö, Hargo/Anderson rinnalle. Aivan kauheita tärskyjä saa kyllä tästä ottelusta, oottaa oikee innolla. Toivottavasti pelistä ei tule mitään pelkkää puollustamista. Huh huh mikä huippuviikonloppu tulossa!

 

edit:

Täytyy vielä sanoa, että yllättävän vähän on keskustelua tästä matsista! Mielestäni Unitedin suurin rivalry-matsi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin. Tänään on todellinen supersunnuntai. Kaksi huikeaa otelua tiedossa, joista ensimmäisenä se vieläkin huikeampi.

 

Mielestäni tällaisessa ottelussa kuin Liverpool - ManU, on vähän turhaa lähteä spekuloimaan sitä, kumpi on suosikki. Ottelussa, jossa kaksi jättiläistä selvittävät välinsä, ei kumpikaan ole suosikki, vaan molemmat lähtevät samalta viivalta.

 

- - - - - - Tevez - - Rooney - - - -

Giggs - Anderson - Hargreavs - Ronaldo

- - Evra - Vidic - Rio - Brown - - - -

- - - - - - - - - VDS - - - - - - - - -

 

Tuollaista kokoonpanoa toivon avaukseen. Ainoa epäselvyys on tuo keskikentän keskusta. Jos Hargreavs on kunnossa, niin ilman muuta avaukseen. Hän on vähän kärsinyt loukkaantumisista, mutta ei niin pienessä ajassa ole tuntuma voinut kadota niin kokeneelta pelaajalta. Anderson on pelannut ilmiömäisen alkukauden ja osoitti viimeistään Arsenal-ottelussa, etteivät suuretkaan ottelut huimaa. Kehiin vaan! Carrick olisi hyvä ottaa sitten vaihdosta sisään, mutta avauksessa näen Anderson-Hargreavs -kaksikon parempana vaihtoehtona.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin. Tänään on todellinen supersunnuntai.

 

Tosiaan supersunnuntai...Tämä on hyvä elämänohje kaikille foorumin käyttäjille:

 

Älkää ihmeessä valitko lapsenne ristiäisiä samaan aikaan kun United pelaa...Ja varsinkaan kun vastassa on Liverpool :stress: Digiboxi tallentamaan ja kun vieraat häipyy niin pelin seuraaminen alkakoon.

 

:wallbang: Ei ahdista yhtään ;)

 

 

United kuitenkin voittaa 2-1 ja ManU maalit Rooneyn nimiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avauskokoonpanosta

 

-------------Reina------------

Arbeloa---Carra---Sami---Riise

------Mascherano--Gerrard---

Benayoun--------------Kewell

-------El Niño----Kuyt-------

 

Subs: Itandje, Babel, Crouch, Aurelio, Lucas.

 

C'mon REDS!!!

Who the fuck are Man Utd? :shades:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avauskokoonpano

 

VDS

 

Brown

Evra

Rio

Vidic

 

Ronaldo

Giggs

Anderson

Hargreaves

 

Tevez

Rooney

 

Eli aivan normaali ja odotettukin. Hargo ottaa sitten Carrickin paikan.

Voittoon!

 

EDIT: Eräiden lähteiden mukaan Alonso ei ole Poolin avauksessa, tilalla Käit. Onkohan näin, editoi Luis jos tarpeen. :mrgreen:

EDIT2:

EDIT 2: Onko Andersson avauksessa??? Toiset lähteet kertovat muuta. Rospa editoi, jos tarpeen.

On se avauksessa, lähteesi ovat heikot. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hetki enään ja sitten se alkaa. Kämmenet hiessä jo valmiiksi, kuten asiaan kuuluu.

 

Avauksessa ei mitään ihmettelemistä. Hargo aloittaa, mikä on ihan ok. Carrick voidaan ottaa sitten rauhoittamaan peliä jos tarvii.

 

Lopputulos 0,1-1,2; tasurikaan ei olisi paha, mutta voitto on Poolia vastaan aina ykköstavoite.

 

EDIT tulipahan painettua sadannen kerran "submit reply" -nappulaa :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

ManU, you made my day ! 0-1

 

Pelin alku oli tasainen ja hermostunut, molemmilta joukkueilta nähtiin paljon virheitä.

 

Sen jälkeen tahti muuttui ja ManU sai pelistä enemmän kiinni. 43minuutilla Tevez maalinkattoon Rooneyn nappi syötöstä.

 

Toinen puoliaika alkoi vauhdilla ja ManUn hallinnassa, mutta Pool yritti kovasti tasoitusta, tuloksetta. Keskitykset menivät järjestään harakoille tai Edwinin syliin. 50min kohdalla Torres filmasi eikä keltainen kortti ollut kaukana. Rio kettuuntui kaveriin ja näytti että pysy pystyssä äläkä filmaile.

 

Loppu mentiin Poolin tahtiin ja Rooney missasi unelmapaikan jonka Ronaldo syötti tarkasti.

 

Sekainen ja kova peli, mutta voitto se on mikä ratkaisee!, kiitos Tevez, Red Devil

 

+++ Tevez Paras, yksinkertaisesti. Teki maalin myös Chelseaa vastaan, se kertoo kovuudesta jotain.

++ Anderson Ei ollut SAFin kehuminen puppua, loistava peli ja ManUn selkäranka tänään!

+ Hargreaves Hyvä puolustuksessa!

 

-/+ Ronaldo Ensimmäisen puoliajan peli heikoa, mutta petrasi toisella puoliajalla ja teki itselleen enemmän tilaa. 3 pelaajaa roikkui koko ajan kiinni.

 

--- VDS Oli heikko huono tänään, aiheutti lähes 2 maalia, kiitos Evralle ja Andersonille pelastuksista! VDS pelasi toisen puoliajan hyvin ja varmasti.

-- Giggs Ei mitään ihmeellistä, keskitykset heikkoja. Toi kuitenkin rauhallisuutta hyökkäykseen.

- Puolustus ekalla puoliskolla, aika haparaa. Toiselle loistava!

 

Lisämiinukset Torreksen kahdelle uimahypylle ja "Massan" ininälle.

Poolin paras Babel. Selvä valinta, oli se joka eniten yritti tasoitusmaalia mutta tällä kertaa Unitedin puolustus oli hyvä toisen puoliajan.

 

GLORY GLORY MAN UNITEEEEED !!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

moi voitto tuli

 

JESJESJES!!! Ansaittu voittohan sieltä tuli Tevezin maalilla. Siitä kaikki oleellinen CR:n viestissä. Anderson oli ihan kunkku keskikentällä Hargon kanssa; peittivät hyvin syöttösuunnat ja katkoivat paljon. Tevez oli loistava JÄLLEEN. Maalin lisäksi puolusti ahkerasti, josta on vain hyötyä tällaisessa pelissä. Topparit pelasivat muuten hyvin, mutta pelinavaus oli melko kehnoa. Ronaldo ekalla puoliajalla ihan yössä, toisella paransi huomattavasti. VDS vois ottaa silmät kätee välillä.

 

Hienoin hetki maalin lisäksi oli, kun Rio näytti Torresille ettei enää olla missään Espanjassa!

 

LOISTAVA FIILIS!!!

 

E: Sama ku Francolla. Myöhemmin ehkä jotai syvällisempää :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai että kun maistuu voitto hyvältä.

 

Ehdottomasti yksi kauden kohokohdista, kun päästään nujertamaan Liverpool. Näin upeaa fiilistä ei saa mistään muusta yksittäisen liigaottelun voitosta.

 

*** Tevez. Maali ja loistavaa taistelua.

** Anderson. Keskikentän herra ja hidalgo.

* Ferdinand. Varmaa puolustamista.

 

Vielä on sen verran paljon meikäläisellä veressä adrenaliinia, etten kykene syvällisempään kirjoittamiseen. Se jääköön muille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voitto mikä voitto! Meni aika puolustamiseks, mut tyyli pisteitä ei jaeta. Jännä peli kaiken kaikkiaan.

 

Ronaldolle ei pahemmin tullut apuja ja kun on 2-3 pelaajaa vastassa nii siitä on paha mennä ohi.

 

Tevezille tuli yks paikka ja siitä se teki sen! :thumbsup1: Loistavaa!

 

Nyt jännää Arsun ja Chelskin kohtaamista, tasuri vois olla hyvä :lick:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mahtavaa!!!

 

Jos joku matsi pitää voittaa niin tämä!!! :D

Neljäs nollapeli peräkkäin punaisten kotiareenalla!

 

Tevez, Anderson, Evra... loistomatsit, muut sitten heti kannassa.

Koko joukkueelta täysiin pisteisiin juuri tarvittava suoritus. Vauhdin takia meni välillä roiskimiseksi ja boxissa ottelun tärkeys näkyi hieman törmäilynä, mutta tulos ratkaisee!

 

Hunajata hunajata!!! :hug:

 

Tämän päivän seuraavasta sitten tasapeliä odotellessa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika paska tuomari muuten. Saatiin todellakin nähdä brittifudista tänään. Olis kyllä kiva ollu nähdä ihan jalkapallookin, oli sen verran taitoo kentällä. Näytää muuten siltä että Ronaldo on päässyt jälleen tuomarien silmätikuksi, kuten pelkäsinkin. Lisäksi mm Andersonilta ja Torresilta pystyi vetään aika lailla mehut tyhjiin dumarin siunauksella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jes!

 

Mahtavaa, mahtavaa! Ei taas kerran ole sanoja kuvailemaan tätä tunnetta, kiitos United!

 

Ensimmäisellä puoliajalla peli oli heikkoa, toisella parempaa. Pelin alku oli aika selkeästi Poolin ja United oli jo hätää kärsimässä, mutta mitä vielä! En edes enää muista ensimmäiseltä puoliajalta mitään muuta kuin Tevezin maalin. Paitsi VDS:n haparointi on mielessä, onneksi Pool ei käyttänyt sitä hyväkseen ja puolustus toimi Unitedilla erinomaisesti lukuunottamatta VDS:ää. VDS:llä ei kommunikointi pelannut pakkien kanssa ja haparointia oli paljon. Toisella puoliajalla ei nin paljoa, vaan otteet paranivat.

 

Tevezin maali! Tämähän tuli kulmapotkusta. Kulmalta pallo maata pitkin Rooneylle 18 metriin, siitä veto maalia kohti, johon Tevez hallitusti pistää jalkaa väliin kahdesta metristä. Aluksi pelästyin jo paitsiota, mutta taisi Carra tms. nojaila tolppaan. Tevez!

 

Mitäs toisella puoliajalla tapahtui? En oikeasti edes muista ainakaan vielä mitään muuta kuin voiton! United ainakin lähti hyvin pelaamaan Poolin syötellessä harhoja. Tevez nappasi ainakin kahdesti pallon helposti Poolin pakeilta ja siitä syntyi hässäkkää. Sitten oli se Rooneyn missaus, joka syntyi vastahyökkäyksestä. Ei ylettänyt palloon. Oli tosiaan Unitedilla aluksi pallo hallussa, mutta sitten Pool oikeastaan loppupelin hallitsi, mutta ei kauhean vaarallisia paikkoja onneksi saanut. Muutaman, mutta ei onneksi maalia. Vastahyökkäyksillä muutamaan otteeseen tultiin pistämällä pitkää palloa yksin kärkeen siirtyneelle Ronaldolle. Tevez ja Rooney siirtyivät oikeastaan keskikentälle. Pulssi singahti muutamaan otteeseen maximiin, mm. Babelin laukaus aiheutti tälläistä.

 

Taistelupeliä tämä oli.

 

+++ Tevez

++ Anderson

+ Hargreaves

 

Plussat menivät nyt noin, mutta Evralle, Riolle, Vidalle ja Brownillekin ne olisi voinut antaa. Tevez teki maalin ja pelasi muutenkin erinomaisesti kuten aiemmin sanottua. Anderson oli jälleen ekalla puoliskolla loistava, mutta toisella hyytyi hieman, oli kuitenkin koko pelin ajan vähintäänkin hyvä. Hargreaves oli tärkeä lenkki tämän voiton saavuttamiseen. Kaikki varmasti huomasi miksi! Ja siis joo, Hargo - Anderson toimi erittäin hyvin.

 

Miinuksia en tuttuun tyylin jaa, varsinkaan näin voiton jälkeen. Jos niitä joillekin pitäisi antaa niin Ronaldo ja VDS. Ronaldo onneksi paransi viimeiset 20 minuuttia. VDS oli karmea monessa tilanteessa, mutta onneksi hänkin piristyi ja otti muutaman hyvän torjunnan.

 

Filmauksia tänään nähtiin pariin otteeseen kummaltakin puolelta. Torres kaatuili Poolin puolelta ja Ronaldo Unitedilla. Ronaldo onneksi kaatuili vain pelin alussa ja lopetti siihen. Jos oikein näin niin taisi Kewell filmata Brownille kortin? Mielestäni kaatui helposti, mutta en ole varma. Kaikenlaista ruikutusta sun muuta ihan tuttuun tyyliin tälläiselle pelille ilmeni. Tuomari selviytyi mielestäni ihan OK.

 

Paljon olisi vielä kirjoitettavaa ja fiilistelyä, mutta ei tässä edes muista mitään. Voitto on joka tapauksessa loistavaaaaa!!

 

UNITED!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liverpool-ManU

 

Hieno voitto! Henkisestikin tärkeä vaikka ei kantissa taida tällä hetkellä vikaa ollakaan.

 

Liverpool ei ole voittanut ManU:a neljään vuoteen ja sitä ennenkin taisi saldo olla aika monta vuotta...

 

Liverpool on hyvä, mutta ei vielä tarpeeksi hyvä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aahahahahahahahahahahhhaaa... voitto Poolista vieraissa ja mestaruus askeleen lähempänä...uskomattonman hieno fiilis tällä hetkellä.

 

Taktisesti aivan LOISTAVA ottelu ja SAF näytti jälleen mikä on miehiään. Annettiin tila suosiolla kotijoukkueelle ja iskettiin vastahyökkäyksistä tehokkaasti. VdS pariin kertaan aiheutti tykytyksiä omalla maalilla mutta muuten ei suurta hätää ollut. Keskikentän kaksikko Anderson-Hargo toimi mainiosti molempiin suuntiin.

 

Plussat menevät seuraaville:

+++ Evra (jälleen todella arvokas apu hyökkäyspäässä)

++ Tevez

+ Anderson

 

Muita onnistujia tänään ilman muuta myös Hargo ja Rio.

 

Päästiin sarjakärkeen (kenties pysyvästi) ja saatiin entistä vahvempi henkinen yliote Poolista. Hienoa, hienoa.

 

UNITED !!! :heart:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos ManU!

 

“Look around

They're movin' in

Hold the ground

When they begin

 

We can do it

We can do it

And if they wanna they can try

But they'll never get near

And they can keep out of here

Gonna keep on drivin' never stop

 

United, united

United we stand

United we stand one and all

So give me hope

Don't give in

 

Make a stand

We're gonna win

We can do it

We can do it

And if they wanna they can try

But they'll never get near

And they can get out of here

Gonna keep on drivin' never stop

 

United, united

United we stand

United we stand one and all

So give me hope

Don't give in

 

So give me love”

 

(Judas Priest: United)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sama meno jatkuu. Ei maalia ManUn verkkoon, ei kirveelläkään. Tää alkaa mennä jo henkiseksi.

 

Pool oli - kuten olettaa sopii, kun Anfieldillä pelataan - huomattavasti aktiivisempi. ManU vetäytyi, varsinkin satuaan sen yhden maalin. V***tus on armoton, ei tästä mihinkään pääse. Maali oli ManUlta hieno kuvio, Benayounilta kohtalokas virhe jäädä viivalle seisomaan.

 

Mitä nyt torresin filmeiheihin tulee, niin kaatui kyllä helposti. Liekkö tuo Rio nyt mistään filmaamisesta syyttänyt, uskon enemmän siihen, että mies - kuten aivan oikein olikin - käski vaan Torresin mennä siitä edestä tönimästä. Ottelun ainoa "dive without contact" nähtiin kuitenkin Cristiano Ronaldolta ensimmäisellä puoliajalla, kun mies ihan jo kuvitteli Arbeloan jalan edessään, että siihen on hyvä kaatua. Ohi meni kuitenkin tyylillä. Ronaldo paransi otteitaan huomattavasti toiselle puoliajalle ja antoi upean syötön Rooneylle, joka jäätyi pahemman kerran paikassa, josta peli olisi pitänyt niitata.

 

Jos nyt hiukan katkeran suloista jossittelua vielä halutaan, niin oli kyllä niin selvä käsivirhe Tevezillä ManUn rankkarialueella. Pelasi pallon omaan käteensä ja rankkari olisi ollut ainoa oikea tuomio. Se nyt kuitenkin jäi tuomarilta näkemättä. Kuitenkin: Pallo olisi pitäny laittaa pilkulle ja luoja tietää, mitä olisi tapahtunut.

 

Jos nyt palataan siihen mitä ei jäänyt tapahtumatta, niin pisti kyllä todella ärsyttämään Carran ja etenkin Carran (:mrgreen:) pitkän pallon roiskiminen. Kuyt oli tuttuun tapaansa puujalka. Mascherano pelasi ihan ok, mutta käsien levittely ärsyttää erittäin paljon. Torresille aika mahdoton peli, kun ManUlla minimissään seitsemän äijää omassa boksissa. Benayounille se virhe, muuten pitää palloa liiankin hyvin ja kauan. Kewell, erittäin hiljaista. Gerrardilla täysin sama, viime hetken vaparista olisi pitänyt vetää edes maalia päin. Riise oli mielestäni Poolin paras pelaaja tänään, ihan turhaa oli ottaa hänet pelkän maineensa takia vaihtoon; hyvä peli norskilta. Arbeloa oli ihan ok. Samilla nyt ei mitään ihmeellistä, yhde kerran Chrisu vedätti aika pahasti. Reinalla ei mitään tekemistä pelin aikana, ei asiaa Tevezin ohjaukseen. Babel oli hyvä tultuaan sisään. Crouch nyt oli omaan tapaansa kömpelö hujoppi.

 

Poolin paras: Riise

Poolin huonoin: Kuyt

 

ManUn paras: Evra tai Anderson

ManUn huonoin: VdS

 

Alemmuuskompleksi saa jatkoa... ManUa vastaan vaan Poolilla menee kaikki päin helvettiä. Sama miehistö, kuin upeassa Marseille-pelissä ja nyt katastrofaalista munailua milloin missäkin.

 

Arsenal-Chelsea. ->

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glory Glory

 

Aijai kun maistuu. Koppi huuti ja tuomari ja Vds yrittivät poolia auttaa kaikin keinoin mut on se ManU vaan niiiiiiin kova. Nyt alkaa maistua mestaruudelta ja jälleen kerran pooli voi sen unohtaa :D

 

Mukava nähdä miten Tselski-Arsussa käypi. Nyt näyttää toooooodella hyvältä.

 

Glory Glory Man United

Glory Glory Man United

Glory Glory Man United

And the Reds go marching on on on

 

¤¤¤ Rio & Evra

¤¤ Tevez

¤ Anderson & Hargreaves ja oiskeestaan koko joukkue hienosta taistelusta paitsi VDS-------

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×