Jump to content
Sign in to follow this  
jyril

Chelsea peli

Recommended Posts

:shock: Manu huilauttaa varmaankin joitain pelaajiaan cl pelissä, ja se kyl kannattaiskin sillä mun mielest su chelsea peli o paljon tärkeämpi, lontoolaisten ois aika saada kunnolla turpaan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luulen ja toivon, ettei Fergie huilauta muita kuin Keanea. Molemmat ottelut on kuitenkin aika tärkeitä. CL peli lohkovoiton takia ja Chelsea peli valioliigan kannalta. Manun mahiksia Chelseaa vastaan heikentää huomattavasti se seikka, että eräs Veron ei pelaa siinä matsissa :!: .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veron on kuulema ollut pettymys myös Chelseassa (niinkuin oli sitä jo manussa) joten se tuskin peliä ratkaisee. Sitäpaitsi Chelsealla kyllä riittää sitä materiaa Veroninkin jälkeen.

 

Chelsealla on myös kotietu takanaan mutta toisaalta se ei välttämättä liikoja merkitse kärkiottelussa. Molemmat haluavat taatusti voittaa ja tulossa on hyvä ottelu. Kunpa vain voittaisimme.

 

Toivottasti Keano pystyy pelaamaan, sillä hänellä on päällään uskomaton vire! Lisäksi alkukauden yllättäjät Fortune ja Neville ehdottomasti kentälle, sillä nämä kaksi voisivat yllättää Chelsea miljoonamiehetkin. Mutta toivotaan parasta (pelätään pahinta)

Share this post


Link to post
Share on other sites

kuten jo aiemmin olen sanonut, pelottaa tuo sunnuntain chelski- matsi niin saatanasti. pitää onnistua hyvin. vähän huonompi päivä ja chelsealla vauhti päällä ni takkiin tulee ja pahasti. normaalilla esityksellä manulla hyvät mahikset ainakin tasapeliin. ei se arsenalikaan manulle oikein mitään voinut, vaikka peli päättyikin 0-0....

 

toivottavasti keane on täydessä iskussa. mielelläni näkisin myös p. nevillen keskikentällä, saatais chelsean maailmantähdet kuriin.

 

vaikea sanoa miten käy. hyvällä pelillä manu voittaa, mut kyl chelsea aika vahva on ollu :roll:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun mielestä Chelsin pelien tasot on vaihdelleet aika paljon.. Välillä "helppoja" jengejä vastaan vaikeeta mut sit taas tulee älyttömiä murskavoittoja... :o

 

Mut varmaa on se että kumpikin joukkue luultavasti lähtee pyolustuksen kautta koska ensimmäinen maali jompaan kumpaan suuntaan voi olla pelin kannalta ratkaiseva..

 

Mutta veikkaan kuitenkin että ManU voittaa tasaisemman suorituksen ansoista 2-1... :lol:

 

Ruud- Boy tekee 2 häkkiä ja Crespo saa punasen :twisted:

Share this post


Link to post
Share on other sites

pian se sitten nähdään...

nimittäin se että onko "meillä" syytä huoleen vai ei. ManUn pelit eivät , varmaankaan kenekään mielestä, ole tällä kaudella olleet aivan parhaan laatuisia. toisaalta se ns herääminen ja loppurutistus on aina kuitenkin saapunut keväällä.

mestareiden liigassa helpohko jatkopaikka lohkesi niin helpohkosti kuin pitikin, eikä yksi tappio saksanmaalla vfb stuttgartille maailmaa kaada. kyseinen joukkue on sitäpaitsi ehdottomasti ollut syksyn yksi parhaista joukkueista euroopassa. eli hyvin on champions league alkanut, peliaikaa vaan rohkeasti sitä vähemmän saaneille viimeisessä alkulohkon kotipelissä.

valioliigassa united pysyttelee kärjessä niin ikään kuitenkin hieman lontoolaisien perässä. tappioita on kaksi, chelsealla vasta yksi ja arsella ei yhtäkään. nyt ei todellakaan siis ole aika chelsealle hävitä, keskinäiset otteluthan mestaruuden suurelta osin ratkaisevat.

viime kaudet manulla ja arsella ei ole varsinaista haastajaa ollut, nyt on kolmantena pyöränä chelsea, ainakin toistaiseksi. charlton, fulham ja birmingham seuraavat kärkikolmikkoa mutta varmasti tulevat jäämään sen vauhdista yhä enemmän. seitsemäntenä majileva newcastle on 14 pistettä kärjestä, joten mestaruus on eittämättä kolmen kauppa.

siis irrationaalisena lopetuksena toivon vain ettei chelsea nyt pysty meitä yllättämään, sillä tällä kaudella jahdattavia olisi kaksin kappalein (oletuksena arsen pistesaaliin karttuminen viikonloppuna). tällä kaudella siispä ManU voisi ottaa hiiren roolin ja karata londonerseilta jo ennen kevään koittoa, eikö...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ohho...ottaa hieman koville tällainen, mutta pakko tunnustaa että Chelsea oli parempi joukkue tänään.

Sanoisinpa että yhtä pelaajaa ja yhtä asiaa olimme ilman:

Paul Scholesia ja mielikuvitusta

Henkilökohtaisesti olisin halunnut nähdä ensimmäisen vaihdon jo ekan puoliajan jälkeen, mutta viimeistään 60. minuutin kohdalla. Peliin tuli heti uusi tempo vaihtojen jälkeen.

Kysyisin lopuksi vielä mielipidettä siitä että Giggs pelaa oikeaa laitaa?

Tässähän tulee se ongelma vastaan että Scholes on poissa...

Sanomattakin selvää että pelaajien on ruvettava pelaamaan parempaa jalkapalloa, jos mielivät puolustaa mestaruutta...JA VARMASTI MIELIVÄT!!!

KAUSI EI TÄHÄN TAPPIOON KAADU!

Share this post


Link to post
Share on other sites

United kuitenkin taisteli loppuun asti. Mielestäni se oli todella positiivista. Fulham ja Southampton matseista puuttui yritystä, mutta nyt jengi yritti täysillä. Kaikki kunnia voitosta Chelsean miehistölle - aivan uskomattoman hyvää joukkuepuolustusta.

 

...ja täysin samaa mieltä noista vaihdoista ja Giggsistä. Giggs vasempaan laitaan minne kuulukin. Kleberson tai Ronaldo olisi pitänyt saada paljon aikaisemmin kehiin - Fortune ei tänään oikein vakuuttanut, mutta silti piti roikuttaa sitä siellä kentällä. Tosin Fortune ei ole ikinä vakuuttanut minua, mutta tulos on ollut kieltämättä hyvää tällä kaudella. Toisaalta tyhmää uhrata Giggs oikeaan laitaan vain siksi, että Fortunella on hyvä kausi menossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä en ole koskaan huomannut mitään valtavaa eroa Giggsin pelissä oli hän sitten oikealla tai vasemmalla, ehkä ihan pienen hitusen paremmin hän vasemmalla pelaa, mutta harvoin se nyt joukkuetta kaataa, ei tänäänkään(eilen). Giggs ei ole taaskaan parhaassa vireessään, muistan että tämän saman asian kanssa oltiin ongelmissa viime vuonnakin. Minusta Giggs pelaa kymmenen-viisitoista hyvää tai jopa erittäin hyvää peliä kaudessa ja se nyt ei vain riitä, ainakaan siihen mitä minä Giggsiltä odotan. Giggs ei pelaa potentiaaliinsa ja se on vaan niin harmillista nähdä. Giggs on jollain tavalla menettänyt nuoruus vuosiensa suoraviivaisuutta. ManU:n nopeat hyökkäykset usein suorastaan pysähtyvät Giggsiin. Kuka olisi kymmenen vuotta sitten uskonut että olemme tälläisessä tilanteessa.

 

Van Nistelrooy pelaa hyvin, mutta hän nyt vain kertakaikkiaan on niitä pelaajia joilta odottaa jotain käänteentekevää ja sitä emme saa.

 

Fortunen peluuttamista keskikentällä en minäkään näe järkeä, ihan hyvä rotaatio/utility man, mutta ei ihan avausmies tärkeimpiin otteluihin, kuin kenties loukkaantumissumissa. Korkeintaan samaa voi sanoa Forlanista vaikka noita maaleja on nyt tullutkin niin mitä minä olin näkevinäni oli vähintäänkin umpisurkeaa, aina kun mies sai pallon (liian usein) niin nähtiin jokin aivan käsittämätön ratkaisu.

 

Keskikentällä peli kuitenkin hävittiin. Jopa Keane varsinkin ensimmäisellä puoliajalla pelasi epätyypillisen huonosti. Näin jälkiviisaana (ja muutenkin viisaana) Klebersonin peluuttaminen avauksessa olisi ollut oikea ratkaisu hänellä on hyvän liikkeen lisäksi tarjottavana kuitenkin edes jotain hyökkäyspäässäkin, olisiko hän sitten voinut sitä Fortunen roolissa jommalla kummalla laidalla tarjota niin en tiedä, Phil Nevillen paikka kun Keanen rinnalla tuntuu jo ehkä oikeutetustikin aika lailla sementoidulta. Siis lähinnä Klebe olisi ollut kiva nähdä Forlanin tilalla ja paluussa 4-5-1:n. Niin 4-5-1:n, kun meillä nyt kertakaikkiaan on vain yksi kunnollinen hyökkääjä niin pakko kai sitä on ukkoja survoa enemmän sitten sinne keskikentälle.

 

Oikeastaan kukaan Unitedin pelaaja ei Howardia lukuunottamatta nyt kovin erikoisesti pelannut, paitsi että nuoressa Ronaldossa on sitä jotain mitä Giggsiltä on kadonnut.

 

No nyt kun on lähes jokainen kentällä ollut haukuttu niin ei esityksestä silti kovin huono maku jäänyt, tuntuu että Unitedin viimeinen sana on sanomatta. Joka kaverin on nyt vaan tsempattava toisten enemmän toisten vähemmän, mutta niinhän meillä on usein ollut tapana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chelsea oli eilen parempi joukkue ja ansaitsi voittonsa. ManU ei oikein missään vaiheessa päässyt normaalille tasolle. Fortune, Neville ja Keane eivät pystyneet rakentamaan peliä toivotulla tavalla. Vaihdot tulivat aivan liian myöhäisessä vaiheessa, että niillä olisi ollut vaikutusta ottelun lopputulokseen. Yleensä Ferguson muutenkin tekee vaihtoja liian myöhäisessä vaiheessa. ManU:n paras oli mielestäni Howard, joka teki muutaman hyvän torjunnan. Vaikka ManU:n esitys ei ollut loistava ja ottelu hävittiin, niin kausi on pitkä ja monta ottelua on vielä jäljellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chelsean puolustus oli eilen loistava. Tosin sitä kyllä helpottu ManUn lievä mielikuvituksettomuus.

 

Klebersonin olisin minäkin nähnyt mieluummin kentällä kuin Forlanin tai Fortunen ja Giggsin olisin laittanut sinne vasemmalle laidalle, koska sopii sinne mielestäni hitusen paremmin.

 

Kaksikosta Forlan Fortune olisin toisen nähnyt mieluummin tulevan pois kentältä viimeistään 60 minuutin kohdalla, Ronaldon tieltä.

 

Tämäkin tosin vaan on jossittelua, Chelsea oli kumminkin sen verta hyvä. Ehkä peluuttamalla Klebersonia tai Ronaldoa heti avauksesta ja vaihtamalla toisen peliin aikasemmin olisi tuonut voiton, ehkä ei. Mutta vahva mielipide on minulla se, että ManU tarvitsee vähintään yhden hyökkääjän lisää.

 

Ja lisäyksenä: Howard oli ehkä ainoa joka pelasi täysin omalla tasollaan. Yksi virhe, mutta paikkasi senkin komeasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takkiin tuli ja ansaitusti :( . Chelsean puolustus oli kieltämättä hyvä, vai tekiko United sen vain hyvän näköiseksi?? United on nyt pelannut muita kärkiporukoita (Arsenal kotona, Chelsea vieraissa ja Fulham kotona) vastaan ja saaliina on kokonaiset 1 piste ja ihan yksi kokonainen maali tehtynä. Alkaa hälytyskellot soida kun ei pystytä maalintekoon vähänkin järjestäytyneitä puolustuksia vastaan. Tietenkin osa selitystä on Scholesin poissaolo, mutta ei niin paljon voi yhden miehen varassa olla joukkueen peli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manun pelistä on puuttunut tällä kaudella keskikentältä rakentava pelaaja. Tälläkin sivulla on paljon puhuttu uudesta hyökkääjästä kun minun mielestä pitäisi hommata keskikentällä taitava pelaaja joka osaa jakaa unelmasyöttöjä.

 

Chelsea pelissäkin tuntui että ainut mahdollisuus hyökkäyksiin oli laidoilta kun keskellä oli vaan puolustavia pelaajia. Neville, Keane ja Klebersson ovat hyviä pelaajia mutta kaikki ovat kuitenkin puolustavia keskikenttämiehiä. Veron olisi ollut oikean tyyppinen pelaaja jos olisi pelannut tasollaan. Niinkuin Ruud sanoi jossain haastattelussa, että tällä kaudella jakelu ei ole ollut viime kauden tasoa. :roll:

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, sinänsä ihan sama mistä ja miten hyökkäykset käynnistyy. Laidoilta lähtevissä hyökkäyksissä on tullut välillä ikävä Bechamia, joka keskitti todella tarkasti ja Ruud sai kunnon tarjoilun. Täytyy myöntää, etten itse pitänyt Becksin lähtöä suurena menetyksenä, mutta nyt on mielipide kyllä muuttunut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manu sai tappion, saattoi ansaita tai ei niin Fregie vois mun mielest miettiä peluutusta, kuuluuko fortune kentälle vai ei,

 

Nyt menossa hyvä kausi mutta ei ole vakuuttanut minua ikinä, Klebersson olisi parempi vaihtoehto, tai Ronaldo, Manun pitää vaan ostaa uus hyökkääjä, Jos owen olis lähdössä niin siinä olis ratkaisu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mut, toi keskikentän tehottomuus on kyl huollestuttavaa. Ei ilman kunnon syöttöjä ruudinkaan tasoinen pelaaja tee maaleja. Tosin joskus se onnistuu mutta voittoon asti ei varmastikkaan. Tarvitaan kyl joku Becksin tasoinen keskikenttä ja yks kunnon hyökkääjä. Vähä sivu aiheen mutta Chelsea ottelun jälkeen ni sekin tuli todistettua :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyökkäykset pysähtyvät usein Giggsiin, koska rakentaminen aloitetaan niin alhaalta, että Ryanin saapuessa kahta pakkia vastaan alueen tuntumassa on vain RVN, ja hänelläkin kaksi kaveria iholla.

 

Pujottelukeppien kanssahan tuo ei ole pattitilanne, jompikumpi pääsee vapaaksi, mutta huippupuolustukset eliminoivat tuollaiset asetelmat 99-prosenttisesti.

 

Silloin pitää odotella muita mukaan, ja tällä hetkellä sieltä puuttuu juuri se mies joka "haistaa veren" ja ilmestyy tyhjään tilaan. Onneksi sellainen kaveri kuitenkin on palkkalistoilla, vaikkakin loukkaantuneena.

 

Toinen huippukärki helpottaisi kummasti noissa tilanteissa ilmestymällä takatolpan tuntumaan.

 

Mitä mieltä kukin muuten oli Giggsin pelaamisesta oikealla laidalla Liverpool-pelin jälkeen? Silloinhan se saattoi olla ihan hyväkin ratkaisu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×