Jump to content
Sign in to follow this  
Mitrocock

Sunderland - Man United 26.12 KLO 17.00

Recommended Posts

Valioliigassa ei jäädä kinkkua mutustamaan, tälläkin hetkellä Unitedin miehistö luultavasti on treenaamassa keskiviikkoa varten.

 

Stadium of Light vuorossa, kolmen pisteen haku Sunderlandista ja sen jälkeen valmistautuminen taas lauantaina West Hamia vastaan pelattavaan vieras otteluun.

Toive aloitus:

- - - Tevez - - Rooney - - -

Giggs -Anderson - O.H - CR

Evra -- Rio - Vidic -- Brown

- - - - - - Kuzza - - - - - -

 

Giggs ehdottomasti avaukseen, Nania vaihdosta sisään toisella puoliajalla hassuttamaan väsyneitä puolustajia. Hargreaves avaukseen jos kunnossa, Carrick ei saanut eilisestä puhtaita papereita joten näin tällä kertaa.

 

Wes tutulle paikalleen ja Rio toppariksi tällä kertaa :D Simpsonia en toivo avaukseen, oli melkoista hakemista ensimmäisellä puoliajalla eilen.

 

Ronaldo pelaa varmasti hyvillä mielin, paras kausi punapaidassa menossa. Luulisin, että ottaa pelin rauhallisemmin ja syöttää maalin/pari Tevezille ja Rooneylle jotka ovat hienosti pedanneet maaleja Ronaldolle tällä kaudella.

 

Tulosveikkaus 0-3 Rooney (2), Tevez (1).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tähän peliin voisi kokeilla ja ajaa sisään Carrick-Hargreaves-kaksikkoa keskikentälle. Anderson näytti olevan aika puhki viime pelissä ja muutenkin.

Carrick-Hargreaves kaksikko taisi kokeilla yhteispeliä jo Bolton matsissa. Ja miten siinä sitten kävikään? Peli alkoi rullata vasta kun Anderson tuli kentälle. Todennäköisesti jossain määrin muutoksia tulee Everton matsin kokoonpanoon verrattuna, toivottavasti ei liikaa. CR#7:n ehdottama avaus sopisi minulle. Hankala peli kuitenkin tulossa. Kotona voitettiin Sunderland niukasti 1-0 joten helpolla huomennakaan ei päästä.

 

Tulosveikkaus: 0-1, maalintekijä Ronaldo (rp)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Carrick-Hargreaves kaksikko taisi kokeilla yhteispeliä jo Bolton matsissa. Ja miten siinä sitten kävikään?

Yhen matsin perusteella aika tuomitsevaa, en nyt tarkota, että se Bolton-matsi oli hienoa katseltavaa kaksikolta.

 

Park tekemäss paluuta tässä ottelussa :o? Mites Garyn ja Scholesin tilanne vielä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samalla (taas)lähtisin kuin avausviestissä. Giggs vasemmalle ehdottomasti, pelasi sen verran hyvin (ekan puoliajan) sunnuntaina. Keskikentälle mieluiten Anderson ja Hargo, koska se kaksikko tuntuu toimivan lähes täydellisesti.

 

Keskikentän kaksikoista sen verran, että mielestäni SAF saisi peluuttaa Scholes & Carrick / Anderson & Hargreaves. Kummallakin kaksikolla sen verran hyvin sujuu kahdestaan peli. Huomenna mieluiten siis Andersonia ja Hargoa kehiin. Veikkaan, että brassilla kuitenkin jonkin verran painaa jaloissa ja tämän takia vaihdosta voisi jo puoliajalla tulla Carrick kehiin.

 

Puolustuksesta vielä jotain. Rio toivottavasti palaa avaukseen, koska Evertonia vastaan huomasi, kuinka tärkeä pelaaja hän on. Brown tällöin oikealle laitapakiksi.

 

Olisi muuten hienoa nähdä Ji-Sung Park pitkästä aikaa kentällä! Paitsion ennakossahan mainittiin, että mies saattaisi tehdä paluun kentille tässä ottelussa.

 

Tulosveikkaukseen menisi 0-3. Maalintekijöiksi huimassa vireessä oleva Ronaldo, Rooney ja Giggs :D

 

E: Taitaapi tosiaan jäädä näkemättä mulla kans.. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mielenkiintoinen ottelu tulossa, helppoa ei tule olemaan. Unitedin peli näytti huonolta Evertonia vastaan, mutta tämä varmaankin johtui Evertonin hyvyydestä enemmänkin. Lisäksi tuo Rion puuttuminen oli huono homma.Nythän Rion ja Hargon pitäisi kumpaisenkin olla pelikunnossa. Jos Rio ei ole, niin sitten ehdottomasti Pique avaukseen ja Brown laidalle. Piquehin pitää luottaa topparina, muuten hän ei kehity. Toivottavasti SAF tästä lähtien luottaa Piqueen enemmän topparin paikalla kuin Browniin.

 

Tähän otteluun sitten voittoa hakemaan Keanen miehistöltä. Kärkikaksikon suhteen saattaa tapahtua muutos. Ferguson on sanonut, että hän tulee käyttämään ringin syvyyttä tässä ottelussa hyödykseen. Montaa muutosta kokoonpanossa ei nähdä, mutta yksi tai kaksi.

 

"I've got players like Fletcher, O'Shea, Nani, Saha and Ji-sung Park who is back in the squad now.

 

"They're all fit and fresh, so we've got a few options. I won't make a lot of changes, just one or two."

Jos noista pelaajista pohtii mahdollisia yhtä tai kahta muutosta, niin he ovat mielestäni Nani ja Saha. Parkin en usko aloittavan, penkillä mahdollisesti. Fletcher voisi olla avauksessa, mutta hänellä nyt ei ole pääsyä avaukseen, pelaajia on hänen paikalleen. O´Shean en usko aloittavan, koska puolustusta ei nyt sotketa. Jäljelle jäävät Nani, joka ei ole pelannut pitkään aikaan. Lisäksi Saha joka on kunnossa ja Tevez&Rooney ovat pelanneet paljon.

 

Elikkäs uskon Nanin ja Sahan aloittavan. Penkillä täten Giggs ja Tevez. Näin uskon. Avauskokoonpano näyttäisi "logiikkani" mukaan tältä:

 

...........Saha.......Rooney

Nani...Anderson..Hargo...Ronaldo

Evra.......Rio........Vida......Brown

...............Kuszczak

 

Keskikentän keskusta on vaikea ennakoida. Oikein tuskaa tuottaa. Periaatteessa toivon viime kaudella yhdeksi lemppariksini nousseelle Carrickille. Toisaalta Anderson on todellakin vakuuttanut ja paita lähtee kesällä ostoon varmasti. Hargreaves on Hargreaves eli mahtava pelaaja. Yksi suosikki englantilaisista jo Bayern-aikoihin. Tosin ei näitä pelaajia valita sen perusteella kuka on suosikkini. :mrgreen: Vaikea tämä keskusta onkin. Tarvitseeko Anderson lepoa? Onko Hargreaves pelikuntoinen? Kuka ylipäänsä kuuluu kentälle tähän otteluun? No, SAF tietää.

 

No juu. Valitettavasti itseltä jää todennäköisesti matsi näkemättä muiden juttujen vuoksi. Mutta ei se maailmaa kaada (kokonaan), koska täältä saa aina lukea mahtavat raportit. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti SAF tästä lähtien luottaa Piqueen enemmän topparin paikalla kuin Browniin.

Eiköhän suurin syy miksi Brown pelasi Rion paikalla Evertonia vastaan, eikä Pique oli se, että Brown on nopeampi, kun Pique. Vidickään ei ole kovin nopea, joten olisi ollut aika riskialtista pelata Piquella ja Vidicillä keskustassa nopeita Yakubua ja Johnsonia vastaan.

 

Itse lähtisin liikkelle Tevez / Rooney kaksikolla, tai Tevez / Saha kaksikolla. Rooney on pelannut suhteellisen huonosti viime aikoina ja juuri tähän peliin olisi tärkeätä saada hyvä alku. Myös Saha on ollut varjoissa koko alkukauden. Loukkaantumisista huolimatta pitäisi pikku hiljaa ruveta pelaamaan siellä kentällä. Tevez taas on ollut loistava koko alkukauden ja mies kyllä tekee töitä koko kentän säteellä. Myös maaleja on tullut hyvään tahtiin. Jos vaan on kunnossa niin ehdottomasti kentälle.

 

Keskikentälle laittaisin Nani - Carrick - Hargreaves - Ronaldo nelikon. Nani on levännyt pitkään ja näyttöhaluja varmasti on. Tämän ottelun pitäisi olla suht selvä Manulle, joten Andersonia ja Giggsiä voisi lepuutta. Ronaldolla varmasti riittää energiaa joten hän on selvä valinta kentälle. Jos Park on kunnossa niin vaihdosta Ronaldon tilalle viimeiseksi 60 minuutiksi, tämä tietenkin vain silloin jos ottelu on selvä siihen mennessä.

 

Puolustus tuttu Evra - Vidic - Rio - Brown. Tähän ei tarvi selityksiä pistää. Jos Rio ei ole kunnossa niin Pique tilalle.

 

Kuza onneksi maalissa. Itse jostain syystä luotan häneen enemmän, kuin VDS:sään. Ei vielä yhtä hyvä, mutta ei ole tullut vielä pahemmin hazardeja. VDS taas on ollut yksi hazardi koko alkukauden. Huonomalla tuurilla nämä olisi kostautunu tappioilla.

 

------------- Tevez

-------Rooney

Nani - Hargo - Carrick - Ronaldo

----Evra - Vidic - Rio - Brown

-----------Kuza

 

0-4 Manulle

Tevez x2

Ronaldo x2

Rooney

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nämä on niitä pelejä, jossa ei pitäisi olla vaikeuksia...

 

Puolustus on tuttu. Brown laitaan ja toiselle Evra. Keskusta Vidic-Rio kaksikolla. Eiköhän Rio ole täysin pelikykyinen.

 

Jokohan Nani olisi avauksessa. Hargo palaa kokoonpanoon ja uskon hänen olevan avauksessa. Kaverina keskustassa on varmaankin Carrick. Laidat Ronaldolla ja Nanilla.

 

Hyökkäystä tuskin kannattaa muuttaa. Rooney-Tevez kaksikko hoitelee maalinteon. Saha nähtänee jälleen viimeisellä vartilla kentällä.

 

Voihan SAF yllättää ja heittää Fletcheriä avaukseen ja jopa O`Shea voidaan siellä nähdä. Kuten SAF totesi niin pari muutosta edellisestä matsista tulee.

 

0-2 voitto Unitedille ja maalit menevät Vidicille ja Tevezille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hienoa, että uskotte Carrick - Hargreaves kaksikon aloittavan. Tätä minäkin haluaisin. Mutta luulen vain Anderson - Hargreavesin aloittavan. Toivottavasti te muut olette oikeassa. :jester:

 

Itse lähtisin liikkelle Tevez / Rooney kaksikolla, tai Tevez / Saha kaksikolla. Rooney on pelannut suhteellisen huonosti viime aikoina ja juuri tähän peliin olisi tärkeätä saada hyvä alku. Myös Saha on ollut varjoissa koko alkukauden. Loukkaantumisista huolimatta pitäisi pikku hiljaa ruveta pelaamaan siellä kentällä. Tevez taas on ollut loistava koko alkukauden ja mies kyllä tekee töitä koko kentän säteellä. Myös maaleja on tullut hyvään tahtiin. Jos vaan on kunnossa niin ehdottomasti kentälle.

Tevez on tosiaan ollut loistava, kun taas Rooney on ollut loukkaantumisten välissä hyvä, mutta taas viimeisen loukkaantumisen jälkeen maaleja ei ole tullut. Mutta kuitenkin uskon, että jos Saha on avauksessa, se on Tevez, joka istuu penkillä. Rooney haluaa pelata, tosin varmasti myös Tevez. Kuitenkin Sahan aloittaessa Tevez on mielestäni penkillä, siitä en tiedä onko se hyvä juttu. Mutta eiköhän Rooney tässä ottelussa pääse maalinmakuun vihdoinkin.

 

Eihän Sahan avauksenpaikkaa voi pitää varmana, eikä oikeastaan edes oletettavana....

 

Laitetaan muuten nyt tähän samaan viestiin, vaikkei se otteluun niin kuulukaan, yksi löytämäni "juttu".

 

2006/07 United Total Goals Scored-122

Rooney-25 goals & 16 assists (33.60%)

Ronaldo-23 goals & 20 assists (35.24%)

Ronaldo & Rooney-(68.85%)

They were actually involved in 84 of United's 122 goals scored last season!

Which is also equivalent to 68.85%!

 

2007/08 United's Total Goals Scored-45

Rooney-7 goals & 6 assists (28.88%)

Ronaldo-16 goals & 1 assists (37.77%)

Rooney + Ronaldo- (66.66%)

They were involved in 30 of United's 45 goals scored this season!

Which is also equivalent to 66.66%!

Lähteestä en täysin mene takuuseen, mutta ei tuo varmastikaan paljoa ainakaan heitä. Tässä sen huomaa mitä pelaajia Rooney ja Ronaldo ovat, toisaalta myös mitä R&R merkitsevät Unitedille. Tuohon vielä Tevez mukaan, niin kovaa on...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avaus:

 

Kuzza

 

Brown

Rio

Vidic

O'Shea

 

Ronaldo

Carrick

Fletcher

Nani

 

Rooney

Saha

 

Onhan siinä ennakoimani yllätys kaksikko O`Shea ja Fletcher... Taidan tuntea liian hyvin SAF mietteet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

moi voitto tuli - 0-4

 

Voitto, kuten varmasti kaikki odottivat.

 

Alku oli vaisu, Sunderland oli hyökkäävä joten peli otettiin tarkasti. Ensimmäiset 18min menivät varovaisesti.

 

19minuutilla pelistä saatiin yliote kun Wes syötti pallon tarkasti Rooneylle kärkeen ja Wayne sijoitti pallon oikean tolpan vierestä verkkoon. 0-1.

 

30min, Rooney syöttää Sahalle joka pistää pallon maaliin suoraan syötöstä 5metristä. 0-2.

 

Ennen puoliaikaa, Ronaldo asettuu vetämään vapaapotkua, ja pam: Se on maali. Loistava veto. 0-3.

 

85minuutilla joku S`Landin mies rikkoo Nania ja pallo pilkulle.Rankkari tuli ehkä liian heppoisin perustein, mutta uusintoja odotellessa... Saha löntystää 11metriin ja vetää pallon varmasti oikeaan alanurkkaan. 0-4.

 

 

+++ Ronaldo Hyvät 3 vaparia joista yksi sisään ja oli sitten komea maali!

++ Rooney Iski hyvin kun paikka tuli. Erittäin hyvä peli Waynelta.

+ Saha Vaikka näyttää ettei mies saa mitään kentällä aikaan, on maalivainu edelleen tallessa! 2 maalia!!

 

+ O´Shea Erinomainen peli, kuten odottaa sopikin.

 

 

Nani ei parastaan näyttänyt, mutta tämä menee vähäisen peliajan piikkiin. Toisella puoliajalla oli tehdä kyllä maalin/pari, mutta Gordon torjui kovat vedot hyvin.

 

Paineet Arsenalilla...jäädään innolla odottamaan... Go Pompey Go!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helpolla tuli pisteet. Aivan alussa näytti olevan hivenen käynistyksen kanssa ongelmia. Mutta ensimäisen maalin jälkeen peli oli selvä. Ronaldo on aivan huikeassa vireessä. Kaksi ekaa maalia lähti Ronaldon käynistämästä hyökkäyksestä ja kolmas olikin Ronaldon huikea vapari. Myös Rooney oli iskussa. Maali ja syöttö olivat päivän saalis. Rooney ei enää toisella jaksolla laittanut kaikkea likoon.

 

Välillä Unitedilla oli ongelmia keskikentän ja puolustuksen välisessä puolustamisessa. Mutta heikko vastustaja ei kyennyt kovinkaan hyvin käyttämään tätä hyväkseen.

 

Toisella jaksolla peli oli vain minuuttejen pelaamista pois. Aika meni hitaasti kuin joulunpyhät. Pari paikkaa maaleihin oli. Lopun rankkari kaunisteli numeroita Unitedin kannalta.

 

 

Arvosanat:

 

Kuzza 8 Monta hyvää koppia. Avaukset jälleen huonoja.

Brown 8 Tänään hyvä esitys. Hieno syöttö avausmaaliin.

Vidic 6 Välillä vaikeuksissa Jonesin kanssa.

Rio 7 Ei joutunut pistämään parastaan.

O`Shea 7 Alussa pulassa mutta paransi rutkasti loppuun mentäessä.

Ronaldo 9 Alle tunti kentällä ja siinä ajassa peli oli ratkaistu.

Fletcher 6 Sunderlandin kaltaisia vastaan suht`hyvin mukana.

Carrick 6 Yhteistyö Darrenin kanssa hakusessa.

Nani 7 Väläyksiä taidostaan. Tuntuma hivenen hakusessa.

Rooney 9 Hieno maali ja syöttö. Lopussa otti iisisti.

Saha 8 kaksi maalia. Terveenä ehdottomasti käyttökelpoinen.

Park 7 Reilu puolituntinen kehissä. Välytteli.

Pique 6 Tarjosi Vidicille lepoa. Ei virheitä.

 

+++ Ronaldo

++ Rooney

+ Saha

 

Ronaldolta hieno esitys. Kolme hyvää vapari, josta yhdestä mahtava maali. Toinen syöttjä kahdessa ekassa häkissä. Rooney oli tehokas. Lopussa ei yrittänyt ihan satasella. Tästä syystö missasi erittäin hyvän maalipaikan lopussa. Saha näytti osaavan maalinteon. Pelasi hienosti itsensä tekopaikkaa toisessa maalissa.

 

--- Fletcher

-- Carrick

- Vidic

 

Darren ei ole kyllä Unitedin tämän kauden joukkueen tarvitsema rotaatiomies. Olikohan näyttöpaikka mahdollista myyntiä varten. Carrick ei päässyt Fletcherin kanssa hyvään balanssiin. Vidic hävisi liian usein väännöt Jonesin kanssa. Mutta ei hätää, kyllä tiukemmassa paikassa nousee paremmalla tasolle.

 

Tuomari ei joutunut koville. Peli ratkesi aikaisessa vaiheessa ja tunne sitä myöten tippui lähes nolliin. Lopun rankkari ei ehkä kaikki olisi viheltänyt mutta nyt soi pilli. Kyllähän Sunderland-pelaaja antoi Nanille hivenen vauhtia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heh. Juuri näin!!! :D

 

Vaikka mentiinkiin taas tänään suunnilleen vaan yhdessä päässä vastustajan takia, niin Joulunajan plussat:

 

+ + + 6/12 tähän saakka, maalisuhde 6-1!!!

+ + Piikissä! Saatiin sitten se alkukauden rako kiinni ja vihdoin Arsun ohi!!

+ Ronaldon onnistuneet vaparit! Onko se alkanut reenaamaan kun on tarpeeksi kauan jo valitettu asiasta?

 

Eikun ylpeänä kohti Uutta Vuotta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Piikissä! Saatiin sitten se alkukauden rako kiinni ja vihdoin Arsun ohi!!

 

+ Ronaldon onnistuneet vaparit! Onko se alkanut reenaamaan kun on tarpeeksi kauan jo valitettu asiasta?

 

Eikun ylpeänä kohti Uutta Vuotta...

Odottelinkin Arsun jäävän tasuriin Pompeyn vieraana. Vielä kun Pooli olisi kussut Derbyn kanssa tasurin, niin olisi vuodenloppu ollut täydellinen!

 

Peli oli kyllä melkoista rutiinikuraa, toisella puoliajalla näkyi taas perinteinen Fergusonin tankkaus - ois kai siinä voinut vielä pari maalia painaa!?

 

Ronaldon vapareista sen verran, että on selvästi muuttanut (muutettu) potkutekniikkaansa. Ennen veti lähes suoralla jalkaterällä sen kumuran, nyt kääntää hieman sisäsyrjälle, jolloin tarkkuutta alkaa löytyä + vedot eivät mene joka kerta muuriin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tärkeä voitto ja tyylikkästi! United palaa "omalle" paikalleen sarjajohtoon. Kyllä tuntuu mukavalta. Kiitokset myös otteluraporteista. :smile:

 

Rinki tosiaan näyttää nyt laadukkaalta ja leveältä. Park on kunnossa ja on hyvä pelaaja, jota voi käyttää missä vaan keskikentällä. Keskkikentälle riittää pelaajia joka paikalle, eikä loukkaantumiset ole niin suuri uhka kuin viime kaudella. Rooney sai maalin ja tästä toivottavasti putki päälle. Ja Saha on edelleen se sama pelaaja, mitä ennenkin. Häntä tarvitaan. Kunhan ei enää loukkaannu heti uudelleen!

 

Darren ei ole kyllä Unitedin tämän kauden joukkueen tarvitsema rotaatiomies. Olikohan näyttöpaikka mahdollista myyntiä varten.

En usko, että Fletcheriä myydään. Keskikentän keskustaan kyllä on sellaiset neljä jätkää hänen edellään, Anderson, Carrick, Hargreaves ja Scholes. Park ei keskustaan kyllä mene ennen Fletcheriä. Fletcher on silti mielestäni tärkeä mies Unitedille. Viime kaudellakin hän oli suuressa roolissa loukkaantumisten aikaan. Pelasi lähes joka paikkaa. Ei tälläisestä rotaatiopelaajasta kannata luopua! Koen hänen olevan edelleenkin tärkeä pelaaja. Jos hän itse haluaa lähteä, se olisi eri juttu, mutta uskon ettei Fletchillä ole aikomustakaan lähteä Unitedista. Se on kuitenkin seura, jota hän rakastaa. Ehkä kliseisesti sanottu, mutta näinhän se on.

 

Ronaldolle todellakin hieno osuma. Maalit olen katsonut, mutta muuta en ole nähnyt. Ronaldo on jälleen pelaamassa hienoa kautta, en ymmärrä heitä ketkä sanovat hänen olleen tällä kaudella huonompi kuin viime kaudella. Ronaldo on ollut aivan yhtä hyvä, ellei jopa parempi ainakin ajoittain. Jos katsotaan tilastoja kentän lisäksi, niin Ronaldo komeilee 12 osumallaan Valion maalipörssin kärjessä!

 

Pidetään vire yllä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

En usko, että Fletcheriä myydään. Keskikentän keskustaan kyllä on sellaiset neljä jätkää hänen edellään, Anderson, Carrick, Hargreaves ja Scholes. Park ei keskustaan kyllä mene ennen Fletcheriä. Fletcher on silti mielestäni tärkeä mies Unitedille. Viime kaudellakin hän oli suuressa roolissa loukkaantumisten aikaan. Pelasi lähes joka paikkaa. Ei tälläisestä rotaatiopelaajasta kannata luopua! Koen hänen olevan edelleenkin tärkeä pelaaja. Jos hän itse haluaa lähteä, se olisi eri juttu, mutta uskon ettei Fletchillä ole aikomustakaan lähteä Unitedista. Se on kuitenkin seura, jota hän rakastaa. Ehkä kliseisesti sanottu, mutta näinhän se on.

 

Itse olen kuitenkin samaa mieltä Guidon kanssa. Fletcher ei tuo keskikentälle mitään ihmeellistä. Hän ei ole erityisen hyvä puolustav kk-pelaaja, eikä ylöspäin omaa samaa luovuutta kuin esim. Carrick tai Scholes.

 

Kuten edellä jo kerrottiin on hänen edellään neljä kaveria nyt ringissä ja niskaan hengittää jo Eagles ja varsinkin Gibson. Molemmat omaavat Fletcheriä suuremmat mahdollisuudet nousta tärkeään rooliin ManU:ssa. Fletcher ei muiden kunnossa ollessa koskaan paikkaa avaukseen, joten jo miehen itsensä kannalta paras ratkaisu olisi siirto muualle.

 

SAF on kuitenkin tiukasti pitänyt kiinni maanmiehestään, joten en usko Fletcherin olevan lähdössä. Lisää peliaikaa hänelle ei kuitenkaan ole luvassa Hargreavesin ja Andersonin tullessa. Hyvän viime kauden pelannut Carrick:in saa jo taistella avauksen paikastaan. Saa nähdä riittääkö Fletcherillä itsellään halua olla ainainen vaihtomies ja rotaatiopelaja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ronaldon vapareista sen verran, että on selvästi muuttanut (muutettu) potkutekniikkaansa. Ennen veti lähes suoralla jalkaterällä sen kumuran, nyt kääntää hieman sisäsyrjälle, jolloin tarkkuutta alkaa löytyä + vedot eivät mene joka kerta muuriin!

Höpön löpön. Ronaldo on aina vetänyt vaparinsa puolittain sisäterällä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Höpön löpön. Ronaldo on aina vetänyt vaparinsa puolittain sisäterällä.

Voitko selittää minulle, kuinka ulkokierrettä voi potkaista sisäsyrjällä? Ja jos nyt pilkkua nussitaan - kuten sinä teit - voin kumota väitteesi saman tien; vai tiedätkö mikä on sanan "aina" merkitys? On kuitenkin mukava huomata, että olet jokaisen asian erittäin tarkkaan tietävä asiantuntija!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voitko selittää minulle, kuinka ulkokierrettä voi potkaista sisäsyrjällä?

Kas näin.

 

http://www.youtube.com/watch?v=8efYl5CaNhQ

 

vai tiedätkö mikä on sanan "aina" merkitys?

Ihan hyvä filosofinen kysymys. Käsite "aina" on todella monimuotoinen, mutta todettakoon vain, että tässä yhteydessä sillä tarkoitettiin Ronaldon ammattilaisuraa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Höpön löpön! Näkeehän tosta kierteestä ja jalan asennosta, että potku pyörähtää ulkosyrjälle. Kyllähän Ronaldo on paljon vetänyt palloja sisäterälläkin, jolloin on ottanut vauhtia enemmän sivulta. Ja nyt viime peleissä jalka on ollut saatossa enemmän koukussa. Suurin osa palloista, mitkä ovat jääneet muuriin ovat lähteneet suoralla jalkaterällä - tästä voin laittaa melkein pääni pantiksi ja poistua koko Paitsion foorumilta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suurin osa palloista, mitkä ovat jääneet muuriin ovat lähteneet suoralla jalkaterällä - tästä voin laittaa melkein pääni pantiksi ja poistua koko Paitsion foorumilta.

Näkkyy moron.

 

PS. Älä ota sitä vakavasti.

 

PS.2 Tästä kirjoittamisesta tule muuten vittuakaan, kun kissat hyppii näppiksellä ja takoo ruutua.

 

Että tulipa sitten näin informatiivinen viesti. Saa poistaa ken parhaaksi katsoo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×