Jump to content
Sign in to follow this  
Casma

Huonoin Juventus aikoihin?

Recommended Posts

Täytyy mennä 80 luvun loppupuolelle, kun Juventus on ollut näin heikko. Jouluun asti puhuttiin vielä Scudetosto, joka oli jo silloin aivan utopiaa. Inter jo karannut, ellei europelit sun muut tuo muutaman avainpelaajan loukkaantumisia, esim. Zlatan...

 

Kuten aikaisemmin uumoilin, DD sai juuri kenkää, koska olisi halunnut aivan eripelaajia kuin mitä viimekesänä saimme. Toni, ja Milito olisivat olleet DD:n valinta. Secco vaatimattomalla kokemuksella ostaa jonkun pelaajan, ja "lammas" Ranieri sanoo okei.

 

Kesän puolustushankinnat: Andrade, Grygera, ja Criscito.

 

Andrade loukkaantuneena kokokauden, Grygera muutaman ottelun pelannut, välillä ihan hyvinkin. Ja Criscito toimitettiin heti lainalle. Eli täydellisiä hankintoja, eikö?

Boumsong edelleen kummittelee myös Juvessa, uskomatonta!

Molinaro on vielä liian isoissa saappaissa, ja hänellä ei ole ketään kilpailijaa, koska Giorgio pelaa topparia.

 

Sitten vielä huonommin, jos se on mahdollista: keskikenttä...

 

Tiago, ja Almiron. Vetää sanattomaksi. Täysiä floppeja kumpainenkin. Miehet maksoivat yhteensä reilut 20 miljoonaa euroa. Rahat olisi tyhmempikin osannut käyttää vaikka yhteen huippukeskikenttäpeluriin...

 

Lisäksi Palladino on ollut lähiaikoina aivan kuutamolla, kun Ranieri yrittä väkisin muokkaa miehestä Neddylle korvaajaa, eikä peluuta kärkenä. Mielestäni Juve tarvitsee silloin yhden kärjen lisää!

 

Ja varsinkin pelintekijää kaivataan isolla kirjaimella!

 

Secco ottaisi puhelimen käteen, ja tarjoaisi sekä Almironia, että Tiagoa vaihdossa Diegoon! Bremen voisi hyvinkin suostua. Koska Borowski vaihtaa Bayerniin kesällä.

 

Ranierin aikana Juventus ei tule voitamaan mitään palkintoa, surullista, mutta taitaa olla vain realismia. Juventuksella on tällähetkellä huonoin joukkue vähintään 15 vuoteen. Uefacup ensikaudella realistinen? :cry:

 

Hiljaiseksi vetää...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyviä pointteja kylläkin, mutta eiköhän tuohon syykin ole melkoisen selvä... CALCIOPOLI! Kun vähnkin miettii tuon parin vuoden takaisen tragedian vaikutuksia seuraan ovat ne todella suuria, ja yllätyisin jos Juve tosissaan olisi tällä kaudella taistellut Scudetosta.

 

Calciopolin seurauksina ei tullut "vain" pudottamista sarjaporrasta alemmas, sillä samalla seuran johto erosi/erotettiin, ja saimme tämän uuden todella mahtavan seurajohdon Moggin ja kumppaneiden tilalle. Tämän lisäksi ainakin puolen tusinaa avauskokoonpanon pelaajaa siirtyi muihin seuroihin, ja Serie B:ssä pelaava Juve ei houkutellut riveihinsä kuin Zanetin ja Boumsongin. Puolet joukkueesta jouduttiin uusimaan kesän aikana, ihmekkös tuo jos menestys ei ole heti samankaltaista kuin aiemmin.

 

Seccon ja kumppaneiden toiminnasta olen toki samaa mieltä. Ensinnäkin johdon ei tulisi puuttua millään tavalla pelaajahankintoihin, vaan antaa valmentajan päättää ketkä hän haluaa ja tukeä häntä. Deschampsia ei olisi missään nimessä tullut erottaa! En myöskään panisi näitä huonoja hankintoja mr. Ranierin piikkiin, sillä mitä hän voi juurikaan tehdä...? Jos hän panee johdolle vastaan voi olla, että Secco antaa Ranierille saman kohtalon kuin Deschampsille.

 

Ratkaisu: Secco ulos ja Moggi takaisin :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omasta mielestäni Juve on jo valmentajasta lähtien tällä hetkellä astetta heikompi kuin miesmuistiin.

 

Ranierei on ainakin omissa papereissani "ihan hyvä" valmentaja, mutta en vain pidä häntä voittajatyyppinä. Sopivampi keskikastin tai ylemmän keskikastin joukkueisiin kuin mestaruudesta kamppailevan joukkuen peräsimeen. Tosin vaikea sano, mitkä ovat olleet Juven johtoportaan todelliset tavoitteet tälle kaudelle. Jos CL paikka on se, niin siihen uskoisin kyllä Ranierinkin riittävän.

 

Toisekseen hieman ihmettelin Juven valitsemaa tietä. Kesällä tuli sisään lähinnä vanhoja jääriä. Juvella olisi ollut hyvä sauma uudistaa joukkueen kasvoja kymmenen vuotta nuoremmiksi tyylin jota Arsene Wenger on ajanut Arsenalissa.

 

Nyt sisään tuli ainakin oman näkemykseni mukaan lähinnä noin kolmekymppisiä pelaajia, joiden taso oli taas sitä "ihan hyvää". Mutta en näkisi heistä kenessäkään potentiaalia mestarijoukkueen kantavaksi voimaksi. Tällaisia pelaajia Juvelta löytyi tosin jo ennestään, niin miksi piti täydentää yli-ikäisillä keskinkertaisuuksilla tai oletettavasti jo parhaat päivänsä nähneillä pelaajilla.

 

Muiden suurien junnujen ryöstökalastus ja kunnon näyttöpaikat suurimmille lupauksille, olisi ollut tulevaisuutta varten mielestäni parempi lähtökohta. Ainoa syy nykyiseen toimintaan on siis CL paikoilta jäämisen pelko. Mutta se ei poista mielestäni sitä tosiasiaa, että nämä viime kesän hankinnat Juven täytyy korvata jos pyttyjä(muutakin kuin cupia) halutaan nostella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Calciopolin seurauksina ei tullut "vain" pudottamista sarjaporrasta alemmas, sillä samalla seuran johto erosi/erotettiin, ja saimme tämän uuden todella mahtavan seurajohdon Moggin ja kumppaneiden tilalle. Tämän lisäksi ainakin puolen tusinaa avauskokoonpanon pelaajaa siirtyi muihin seuroihin, ja Serie B:ssä pelaava Juve ei houkutellut riveihinsä kuin Zanetin ja Boumsongin. Puolet joukkueesta jouduttiin uusimaan kesän aikana, ihmekkös tuo jos menestys ei ole heti samankaltaista kuin aiemmin.

Niinhän sitä on sanottu, että paluu A:han oli vasta alku, ja se kaikkein vaikein taival vasta alkoi siitä.

Ei mikään joukkue kestä horjumatta sitä, että se suolistetaan niin täysin kuin mitä Juvelle on calciopolin jälkeen käynyt.

 

Sillehän ei mitään enää mahda, enkä mä siitä haluakaan purnata, vaan nyt tänhetkisestä tilanteesta ja siitä, mitä sille tehdään - tai siis, mitä ei tehdä. Keskikenttä ja puolustus on niin hyvässä kunnossa kun täällä jo on tuotukin ilmi, ja jos sinne ei nyt tammikuussa ilmesty ketään, niin voi hyvän tähen. Syksy meni hyvin, paremmin kun suuri osa porukasta odotti, mutta ei se nyt vielä todellakaan tarkota sitä, etteikö joukkuetta tarviis vahvistaa. :eek:

 

Suunnilleen kaikki mahdollinen on nyt liian keskinkertasta, että sillä kovin pitkälle pötkittäisi. Tässä tapauksessa siinä mielessä onni, ettei tälle kaudelle ole europelejä, en usko että kapasiteetti riittäis mitenkään. Pelaajarinki on liian kapea ja hutera ja kausi liian pitkä. Nuorennusleikkausta pitäisi tehdä, konkareille pitäis löytyä kunnollisia seuraajia mielellään jo ennen kun ne kaikki konkarit on lopettaneet, saa nähdä tajutaanko tämä siellä, missä pelaajien hankkimisesta päätetään. Ja paino sanalla kunnollisia, nyt kun tuntuu, että huippumiehille on tarjolla keskinkertaisia korvikkeita, ja pärjätäänkös niillä europeleissä, tai edes liigassa? Kuitenkin Nedved lopettaa kuluvan kauden jälkeen, ellei tee maldineja ja päätä jatkaa vielä yhtä kautta (tiedä sitten oisko se enää hyvä ratkaisu, alkaa se väkisinkin ikä painaa sen verran jopa Tsekin Raivon jaloissa) eikä kolmikko Treze-AdP-Iaquintakaan ihan teini-iässä enää ole, että jos nyt tällä hetkellä ei hyökkäys olekaan se heikoin lenkki, niin miten on parin-kolmen vuoden päästä, jos sinne ei löydetä kunnon oppipoikaa (ja mielellään tietysti useampaakin)? Giovincoahan tähän on tarjottu ja jos hyvin käy, niin siitä tulee kelpo kaveri vielä, mutta tuskinpa ihan pelkästään senkään varaan kannattaa laskea.

 

Yksi niistä asioista, mikä nyt ei ole keskinkertasta, on Buffon. Kuka tietää, miten syksy olisi mennyt ilman Gigiä? Ja kuka haluaa kuvitella mitä mahtaisi tapahtua, jos se nyt loukkaantuisi ja olisi vaikkapa 3-4-kuukautta sivussa?

 

Ite mietin kesällä, että hyvin mahdollisesti Inter vie tämänkin kauden niinkun vei edellisenkin, ja Juve on taistelemassa europaikoista. Ja voi olla, että menee kauemminkin kun tämä kausi ennen kuin Inter kukistuu, varsinkin, jos nyt tosiaan joukkueen vahvistamista ei pikku hiljaa aloiteta. Siihen mä kuitenkin luotan, että se on kaikesta huolimatta vaan ajan kysymys, millon Juve tulee takaisin kärkeen, tulevaisuus sitten näyttää, kauanko siihen mahtaa mennä. Tietty kuitenkin joka ottelua lähdetään voittamaan ja tietty mä potkin seinää ja revin hiuksia päästä ja itken täällä jos pelit ei suju, mutta se ei tarkota, etteikö sitä luottais siihen, että joskus sieltä noustaan kuitenkin. Ainahan sitä vaan valittaa pitää, kun siihen on mahdollisuus. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toisekseen hieman ihmettelin Juven valitsemaa tietä. Kesällä tuli sisään lähinnä vanhoja jääriä. Juvella olisi ollut hyvä sauma uudistaa joukkueen kasvoja kymmenen vuotta nuoremmiksi tyylin jota Arsene Wenger on ajanut Arsenalissa.

 

Nyt täytyy laittaa hieman realismia kehiin. Juventuksen "juniorit" ovat lainassa pienemmissä seuroissa, ja saavat siellä kelpo minuutteja. Jos kentällä olisi esimerkiksi 3-4 näitä junioreita per ottelu, olisi Juventuksen asema tällä hetkellä aivan varmasti huonompi kuin mitä se nyt on. Samalla myös menisi ensikauden CL paikka ja sieltä saatavat rahat.

 

Sanotte mitä sanotte, niin esimerkiksi Zanetti on ollut tällä kaudella aivan helvetin hyvä. Vaikkei mies peliä rakennakaan, on hän se syy miksi keskikenttä kestää kasassa. Vrt. Nocerino, joka kyllä tekee töitä hullunlailla, mutta hieman päättömästi.

 

Annetaan siis Giovincon, Marchision ja Crisciton rauhassa kasvaa pienemmissä seuroissa sille tasolle, jota vaaditaan joka ilta Juventuksen paidan päälle vetäessään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vähän turhaan nyt puhutaan huonoimmasta Juventuksesta.. Suurin ongelma tällä hetkellä on varmuuden puuttuminen ja joukkueen, ja etenkin uusien pelaajien ailahtavaisuus. Nimimiehiä on ehdottomasti hankittava jo nyt tammikuussa, ihan vaan jo nyt CL-taistelun kannalta, mestaruushaaveet ovat jo kaukainen unelma IMO. Mutta siitä onko tämä huonoin Juve, ei suinkaan. Jos kaikki ovat kunnossa ja pelaavat hyvin niin aloituskokoonpano voi hyvinkin haastaa Interin, Roman ja Fiorentinan (toivottavasti aikaisintaan huomenna..). Mutta Juve on kieltämättä sellainen seura jolla on kaikki tarvittavat ainekset menestyväksi euro-seuraksi, valittettavasti tällä hetkellä meillä on "vain" meidän ikääntyvät supertähdet ja hemmetinmoinen kasa rahaa, jolla ei ymmärtääkseni kuitenkaan tehdä mitään. Kesällä on kyllä mielestäni tultava muutoksia niin takahuoneessa kuin kentälläkin, tällä kokoonpanolla ei todistetusti mestaruuksia voiteta.

 

(Toivon kuitenkin sydämmessäni että bianconerit opettavat minulle, ja kaikille muillekin opetuksen voittamalla..)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla ei ainakaan suurin huolenaihe ole niinkään tänhetkinen tilanne vaan pelko siitä, että hyvin mennyt syksy jotenkin sokaisee päättäjät ja ajattelevat, että mikäs hätä tässä on mitään tehdä joukkueelle, kun tälläkin kerran pärjätään...ja sitten "uutta" joukkuetta ei aleta rakentaa tarpeeksi ajoissa.

 

Paljonhan syksyssä on ollut hyvää ja toivon, että sitä tulee olemaan myös keväässä. :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ranieri tulee saamaan kenkää tämän kauden lopussa...

 

Merkit alkaa olemaan ilmassa että valmentaja vaihtuu ensikaudeksi. Nyt tammikuussa ei ole tehty minkäänlaisia kauppoja joukkueen vahvistamiseksi. Ensi kesäksi säästetään kauhea kasa euroja, jotta uusi valmentaja saa rakentaa haluamansa joukkueen. Toivottava on että uhkapeli kannattaa ja selvitään Mestareiden Liigaan. Ettei vain toimettomuus pelaajamarkkinoilla kolahtaisi omaan nilkkaan ja tipahdettais CL-paikkojen ulkopuolelle... Materiaali on kovin kapea, montaa loukkaantumista joukkue ei kestä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Merkit alkaa olemaan ilmassa että valmentaja vaihtuu ensikaudeksi. Nyt tammikuussa ei ole tehty minkäänlaisia kauppoja joukkueen vahvistamiseksi. Ensi kesäksi säästetään kauhea kasa euroja, jotta uusi valmentaja saa rakentaa haluamansa joukkueen. Toivottava on että uhkapeli kannattaa ja selvitään Mestareiden Liigaan. Ettei vain toimettomuus pelaajamarkkinoilla kolahtaisi omaan nilkkaan ja tipahdettais CL-paikkojen ulkopuolelle... Materiaali on kovin kapea, montaa loukkaantumista joukkue ei kestä.

Itse syyttäisin enemmänkin Gigliä ja Seccoa, ainakin Milito-jupakaa hoiti Secco (joka taitaa olla urheilupäällikkö, tai miten sen nyt kääntäisi) ja nämä kaverit ovat olleetkin enemmän äänessä kuin Ranieri, joka kuten Casma tuossa jo kertoikin, on luultavasti näitten kahden (tai enemmänkin, kuka tietää, ehkä tässä on Agnellit kaiken takana :tongue:) marionetti ja kuten huomattiin vasta-ajattelevista hankiudutaan eroon (Deschamps). Mutta eiköhän nämäkin kohta tajuavat että vahvistuksia on tultava, ja hyviä sellaisia.

 

PS olisiko tässä syy miksei Lippiä edes haluttu manageriksi kesällä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paperilla vaikutta kyllä selkeästi huonoimmalta pitkään aikaan, mutta kapeasta materiaalista huolimatta joukkue pelannut (ainakin saanut pisteitä) yllättävän hyvin. Mutta kyllähän tässä tasapainoillaan kokoajan rotkon reunalla ja pari uutta loukkaantumista tai kärkikaksikon hyytyminen voisi tarkoittaa totaalista katastrofia louppukaudella (keskikastiin!).

 

Mutta runko on hyvä ja ensikaudeksi muutama onnistunut hankinta niin taas mennään korkealla ja ennenmuuta varmemmalla pohjalla.:hug:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Mutta runko on hyvä ja ensikaudeksi muutama onnistunut hankinta niin taas mennään korkealla ja ennenmuuta varmemmalla pohjalla.:hug:

Joo, mutta kun kyse oli lähinnä kaksikosta: Ranieri, ja Secco.

 

Ranieria en pidä vieläkään huippuvalmentajana, toivottavasti olisin väärässä.

 

Ja Secco on aivan pihalla, mitä hankintoihin tulee. Secco taisi juuri tehdä historiaa. Ensimmäinen kerta kun Juventus lainaa pelaajan ikinä, (Stendardo). Ja samaa aikaan antoi kaksi puolustajapelaajaa lainalle...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisätään vielä, sitten taitaa olla aihe käsitelty.

 

Secco, hankinnat:

 

Boumsong, Almiron, Tiago, Grygera, Andrade, ja nyt sitten Mellberg, ja Sissoko.

 

Boum oli serie B tasoa, nosti takaisin A:han, näkemiin.

 

Almiron lainattu jo Monacoon.

 

Andrade oli kaksi aikaisempaa vuotta melkein poissa loukkaantumisten takia, silti Secco otti kauhean riskin, ja osti hänet. Loppu on sitten tiedossa.

 

Grygera on ainoa ketä saa hiema plussaa, välillä jopa pelannut hyvin, mutta ei kahta kertaa peräkkäin. Ja ollut paljon poissa loukkaantumisten vuoksi.

 

Tiago on täysi kysymysmerkki. Kallein hankinta kesällä, ja tainnut kerran olla aloituksessa, plus cupissa ehkä parikertaa. Turhako?

 

Mellberg, ja Sissoko sitten seuraavat. Floppeja? Toivottavasti ei. Muuten menee viimeistään luotto Seccon kykyihin, jos ei ole jo niin käynyt...

 

Iaquinta, ja Brazzo eivät olleet Seccon käsialaa, he saavat puhtaat paperit.

 

Unohtuiko joku? En tiedä...

 

Smacker, Il Capitano, ja pari muuta: Ettekö ole liityneet Jcf:ään? Hopi, hopi!

 

Tässä ohjeita! Liittykää!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisätään vielä, sitten taitaa olla aihe käsitelty.

 

Secco, hankinnat:

 

Boumsong, Almiron, Tiago, Grygera, Andrade, ja nyt sitten Mellberg, ja Sissoko.

 

Boum oli serie B tasoa, nosti takaisin A:han, näkemiin.

 

Almiron lainattu jo Monacoon.

 

Andrade oli kaksi aikaisempaa vuotta melkein poissa loukkaantumisten takia, silti Secco otti kauhean riskin, ja osti hänet. Loppu on sitten tiedossa.

 

Grygera on ainoa ketä saa hiema plussaa, välillä jopa pelannut hyvin, mutta ei kahta kertaa peräkkäin. Ja ollut paljon poissa loukkaantumisten vuoksi.

 

Tiago on täysi kysymysmerkki. Kallein hankinta kesällä, ja tainnut kerran olla aloituksessa, plus cupissa ehkä parikertaa. Turhako?

 

Mellberg, ja Sissoko sitten seuraavat. Floppeja? Toivottavasti ei. Muuten menee viimeistään luotto Seccon kykyihin, jos ei ole jo niin käynyt...

 

Iaquinta, ja Brazzo eivät olleet Seccon käsialaa, he saavat puhtaat paperit.

 

Unohtuiko joku? En tiedä...

 

Smacker, Il Capitano, ja pari muuta: Ettekö ole liityneet Jcf:ään? Hopi, hopi!

 

Tässä ohjeita! Liittykää!

Nocerino on myös pelannut hyvin, mutta ei yllätys yllätys ollut Seccon hankkima pelaaja vaan Moggi huomasi alunperin Nocerinon jo vuosia sitten.

 

Kaiken kaikkiaan Seccon taival Juvessa on ollut katastrofaalinen. Keskinkertaisia riskihankintoja kesällä, nyt tammikuussa pelaajia lainalle eikä edes yhtä montaa tilalle. Eipä tarvi ihmetellä jos keväällä ei löydy puolustajia kentälle suuren loukkaantumissuman takia. Moggilta hieman tuntemattomat hankinnat olisi ymmärtänyt ja sulattanut, mutta Secco onnettomalla kokemuksellaan ei vain osaa tätä hommaa. Naurettavinta tässä onkin juuri tämä että Ranieri komppaa Seccoa hankinnoissaan. Deschamps taisi asettua tälläisen politiikan tielle ja johto meni ja erotti hänet. Eipä tuo varmasti ainut syy ole, mutta kylhän noi Didierin suunnittelemat hankinnat olisivat olleet jo profiilitaustaltaan ihan eri luokkaa Tiagon, Almironin ja Andraden rinnalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=567396

Nyt on Juven hallinnonjohtaja Gian Paolo Montali kommentoinut Seccon seikkailuja. Hän myöntää että Seccolla ei ole tarpeeksi kokemusta ja että Secco olisi voinut tehdä parempia päätöksiä siirtopolitiikan suhteen, mutta korostaa että koko Juventus tukee ja luottaa Seccoon. Kuinkakohan kauan jos Sissoko epäonnistuu keväällä Juventuksessa? Siinä tapauksessa siirtonaruja saattaa ensi kesänä vedellä joku muu...

 

Valoisia uutisia myös näinä synkkinä aikoina; taloudellisesti Juventus tulee vahvistumaan, ja siirtomarkkinoita ja ensi kesää ajatellen ihan hyvä juttu. Uusi tv-soppari Italiaan, arvoa noin 12o millii. Toivottavasti rahat eivät mene hukkaan niinkuin viime kesänä. . .

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=567421

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=567396

Nyt on Juven hallinnonjohtaja Gian Paolo Montali kommentoinut Seccon seikkailuja. Hän myöntää että Seccolla ei ole tarpeeksi kokemusta ja että Secco olisi voinut tehdä parempia päätöksiä siirtopolitiikan suhteen, mutta korostaa että koko Juventus tukee ja luottaa Seccoon. Kuinkakohan kauan jos Sissoko epäonnistuu keväällä Juventuksessa? Siinä tapauksessa siirtonaruja saattaa ensi kesänä vedellä joku muu...

 

Valoisia uutisia myös näinä synkkinä aikoina; taloudellisesti Juventus tulee vahvistumaan, ja siirtomarkkinoita ja ensi kesää ajatellen ihan hyvä juttu. Uusi tv-soppari Italiaan, arvoa noin 12o millii. Toivottavasti rahat eivät mene hukkaan niinkuin viime kesänä. . .

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=567421

Eiköhän nämä seccon seikkailut jo kohta lopu ja alkaisi se maailman luokan soppareiden teke :hopeful: mm. Van der Vaartille/Diegolle, Barzaglille ja jopa Macheranolle. Ainakin se huikea noin. 112milj.€ tv-soppari auttaa huimasti noissa huippu pelaajien ostossa. Toivottavasti vaan rahoja ei käytetä moneen ihan ok pelaajaan vaan mielummin pariin ihan maailman huippuun, sillä "laatu korvaa määrän".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämä kuulostaa tooodella hyvältä!!! Lippi Juveen!

 

Juve are looking to bring Lippi in next season as technical director, whose role will be to sign players and direct other matters concerning the field of player.

 

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=569960

Joo Lippiä oltais tuomassa urheilutoiminnan johtajaksi (technical director) :lick: eli hän hankkisi pelaajia ym. Näin ollen Secco saisi kenkää, mikä ei varmaakaan ketään haittaisi :lol:

 

samalla Ranieri jäisi ainakin ensi kaudeksi valmentajaksi ja Ciro Ferrara 2. koutsiksi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos tämä toteutuisi, usko palautusi heti. Silloin Juventus olisi heti ensikaudella mestarikandidaatti! Lippi takaisin, ja Seccon pallille! :hug:

Mikäli Ranieri jatkaa, en nostaisi siltikään ihan mestarikandidaatiksi. Ja Lippinkin ansiothan taitaa toistaiseksi olla valmennuspuolella joten jossakin määrin näen hänetkin vielä kääntämättömänä korttina, vaikka statusta onkin. Saa toki korjata jos tietoni eivät pidä paikkaansa mutta, käsittääkseni Italiassa yleensä ottaen valmentajilla ei ole missään nimessä samanlaista valtaa pelaajapolitiikassa kuin esimerkiksi Englannissa. Eli Ranieri saattaisi jopa olla kokeneempi pelaajakauppojen suhteen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×