Jump to content
Sign in to follow this  
David Weir

Blackburn-Everton 2.2.2008 klo 16.55 Ewood Park

Recommended Posts

Ruotsin kansallispäivänä toinen toista kohdattiin Rovers.

 

Armoton tivutus 0 - 0 pelin jälkeen. Toinen peli putkeen, josta olisi pitänyt ottaa 3 pistettä, mutta saatiin vain yksi.

 

Manuelilla oli pari tuhannen punnan paikkaa, ja David Dumm säästettiin ulosajolta tahallisen käsivirheen seurauksena. Kikalöshhivili veteli AJtä sukille rankkarin arvoisesti, mutta ei niin ei. AJn maali hylättiin kyseenalaisesti paitsiona.

 

TIVTU!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 Pojoo menetettiin kun linjamies liputti täysin käsittömästi paitsion Andyn maalissa, mut toka puoliaika oli tosi viihdyttävää fudista kaikin puolin. Howard teki muutaman tärkeän torjunnnan, Arteta oli mun mielestä hyvä, samoin Andy teki paljon duunia ja Lescott oli taas itse varmuus alakerrassa. Mut silti vituttaa noi hukatut 2 pojoo ei voi mitään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Johnsonin työmäärä oli huikea eilen ja sen olisi suonut palkittavan maalilla. Khizanishvili joutui jatkuvasti rikkomaan AJ:ta ja säilyi kentällä vain tuomarin avustuksella. Samoin kuin David Dunn, joka olisi ehdottomasti kuulunut kortittaa siitä täysin tahallisesta käsivirheestä, joka pysätti Evertonin hyökkäykseen lähdön. Linjamies onkin sitten kokonaan oma lukunsa. Pahoin pelkään, että siinä lähti tärkeät 2 pistettä eurotaistelun kannalta. Toivottavasti ei kuitenkaan ratkaisevat. Muutama piste tulee ratkaisemaan keväällä missä turnauksessa pelataan vai pelataanko missään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nähtyäni pelin nyt jäljestäpäin, kysyn mä vaan yhtä asiaa:

 

"Montako samanlaista maalia joku Van Nistelrooy on tehnyt ilman että yhtään on hylätty?"

 

Vastaus ei varmasti ole nolla. Se, että Everton menetti surkeaan tuomarityöskentelyyn (jälleen) kaksi pistettä, ei ole tietenkään hollantilaisen vika. Ja toisaalta olisihan Toffot voineet tehdä jostain toisesta paikastaan sen maalin...

 

Kyllä osaa vierastasapelikin joskus ottaa pattiin.

 

*Kun me Sininenät ei olla ikinä tyytyväisiä!* :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli kyllä melkoinen oikeusmurha. Siis ylipäätään näin koosteen nähtyä voitotta jääminen. Ja se maali... ei helvetti! ammattimiehiä piti olla! kuva jossa linjuri pällistelee sen näköisenä kentän laidalla että olinpas oikeassa saa kyllä melkein oksentamaan!:wallbang:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×