Hyppää sisältöön


Kuva
- - - - -

2. Bundesliga


 • Kirjaudu vastataksesi
36 vastausta aiheeseen

#21 John#95

John#95

  Senior Member

 • Members
 • 2 705 Viestit

Lähetetty 25.10.2014 - 13:01

Kohta alkaa St.Pauli - Karlsruher SC!

 

Avauskokoonpanot:

 

FC St.Pauli

(4-2-3-1)

Budimir

Nöthe - Daube - Rzatkowski

Alushi - Kurt

Thy - Sobiech - Gomther - Startsev

Tschauner

 

Karlsruher SC

(4-1-4-1)

Mitsanski

Yamada - Hennings - Meffert - Jung-Bin Park

Yabo

Kempe - Gulde - Gordon - Valentini

Orlishausen#22 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 181 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 25.10.2014 - 14:00

Eikös siellä olisi käynnissä Pohjanpalon Fortuna Düsseldorfin ja Ringin Kaiserslauternin matsitkin? En nyt pysty varmistamaan tai katsomaan, mutta ihan vain vinkkinä asiasta kiinnostuneille.

Football is like chess, only without the dice.


#23 John#95

John#95

  Senior Member

 • Members
 • 2 705 Viestit

Lähetetty 25.10.2014 - 15:10

Eikös siellä olisi käynnissä Pohjanpalon Fortuna Düsseldorfin ja Ringin Kaiserslauternin matsitkin? En nyt pysty varmistamaan tai katsomaan, mutta ihan vain vinkkinä asiasta kiinnostuneille.

Kyllähän siellä oli ja Pohjanpalon Dusseldorf pelasi 1-1 tasurin ja Pohjanpalo teki Dusseldorfin maalin. Kentälle hänet laitettiin vasta 70 minuutilla ja teki joukkueensa ainoan osuman 77 minuutilla :thumbsup1: Kaiserlauternissa pelaava Alexander Ring pelasi 70 minuuttia. Kaiserlautern oli onnistunut tasoittamaan lisäajan toisella minuutilla.

 

Itse katsoin tämän St.Paulin pelin ja siinä kotijoukkue jäi täysin Karlsruhenin jyrän alle. Karlsruher nappasi Millentror-stadionilta vakuuttavan 0-4 voiton. Kyllähän tässäkin pelissä tapahtumia riitti!

 

-Neljännelle minuutilla kotijoukkueen Rzatkowskilla oli hyvä paikka kun laukoi hyvän vaparin, Karlsruhenin puolustus kuitenkin selvitti tilanteen. St.Pauli hallitsi alkuminuuteilla, Karlsruhenin peli oli aika sekaisin. Ensimmäinen vartti oli aika varovaista peliä, St.Pauli hyökkäsi hieman enemmän. Karlsruhen siirtyi kuitenkin johtoon 18 minuutin kohdalla, kun pelasivat hienon hyökkäyskuvion ja sen päätteeksi japanilaishyökkääjä Hiroki Yamada sijoitti pallon alakulmaan. Maali oli Yamaalle kauden toinen.

 

-Karlsruhenin 2-0 maali oli komea, kun Rouven Hennings otti haltuun pitkän pystysyötön ja veti pallon komeasti napakalla laukauksella etuyläkulmaan. 2-0 maalin jälkeen Karlsruher pelasi hieman rauhallisemmin ja antoi kotijoukkueen hyökätä, peli oli kuitenkin hyvin Karslruhenin hallinnassa. Tauolle siis vierasjoukkueen 0-2 johdossa.

 

-Toinen puoliaika oli hieman erilaisempi siinäkin mielessä, että vettä satoi lähes koko jakson ajan ja se teki pelialustasta haastavan pelaajille. St.Pauli sai pallon jopa kerran verkon perukoille, mutta tilanne hylättiin paitsiona. Olisi ollut todella komea maali, John Verhoek veti komean saksipotkun, mutta tilanteessa joku St.Paulin pelaajista oli jäänyt paitsioasemaan. St.Pauli sai luotua tilanteita toisella jaksolla aika paljon, mutta viimeistely ontui. Karslruhenin pelaamisesta näki, että alkoivat varmistella voittoa jo hyvissä ajoin.

 

-70 minuuttia kellossa ja St.Pauli hyvännäköisessä hyökkäyksessä. Pallo pelataan vasempaan laitaan Marc Rzatkowskille, joka jatkaa tilannetta laittamalla tarkan keskityksen Ante Budimirille, mutta Budimir sählää paikan puskemalla hieman ohi maalin vasemmasta kulmasta. Tuollaisista paikoista St.Paulin olisi tänään pitänyt onnistua, mikäli olisivat edes tasurin saaneet voitosta puhumattakaan. Maalinteko on tuottanut paljon ongelmia St.Paulille tällä kaudella. Peli ratkesi lopullisesti 79 minuutilla, kun St.Pauli pelasi huolimattomasti omalla puolustusalueellaan ja Karlsruhenin Selcuk Albaz teki vierasjoukkueen kolmannen maalin Rouven Henningsin syötöstä. Hennings oli tänään Karslruhenin parhaimmistoa, kirjasi itselleen tehoiksi yhden maalin + syötön. Loppulukemat 4-0 kaunisteli Hiroki Yamada 89 minuutilla. Yamada oli myös hyvä, tänään kaksi maalia japanilaiselle, joten alkukauden maalimäärä hänellä nousi nyt kolmeen.

 

Voiton myötä Karslruher nousi 16 pisteeseen ja St.Pauli pysyy sijalla 14, kun sillä on kasassa 11 pistettä. Hampurilaisten on kuitenkin parannettava reilusti seuraavaan peliin, alla on kaksi tappiota ja pelaaminen on ollut muutenkin todella aneemisen näköistä.


 • Jahnny tykkää tästä

#24 Royfish

Royfish

  Royfish

 • Members
 • 2 539 Viestit
 • LocationPori, Western Finland

Lähetetty 25.10.2014 - 20:42

Tätä 2.bundesliigaahan on sanottu Euroopan ja maailmankin tasokkaimmaksi divariksi! Siellähän pelaa tosi monta 1.bundesliigan vanhaa menestyjääkin. Esim. Kaiserslautern pelasi UCL:ssa samassa lohkossa kuin HJK sillon 90-luvun lopulla.

 

1860 München on nyt juuttunu kakkosbundesiin. Sehän pelasi vielä 2000-luvun alussa ykkösessä. Kuten Bochum, Karlsruhe, St. Pauli... Rostock muuten nykyään jo kolmosessa! Olin 2004 Ostsee-stadiumilla, kun ne pelas vielä ykkösbundesliigassa.

 

Kyllä toi varmasti pelaajaa kehittää enemmän, pelata avauksessa 2.bundesliigassa (Pohjanpalo, Ring, Furkkakin) kuin istua ykkösessä penkillä (Pukki Schalkessa).

 

Furkkahan pelas  Dusseldorfissa pari kautta sitten, nyt Hallessa, kolmosbundesissa. Siellä tehny maaleja paljonkin, ja peliminsat liki täydet. Dusseldorfissa ei niitä saanu. Sillon Dusseldorf pelas tosin ykkösessä.

 

Niin ja mikä hienointa, näissä peleissä on yleisöä! :)


Iversenillä oli aina polvituki, vaik ei sen polvi ollu ees kipee... -Atik Ismail


#25 John#95

John#95

  Senior Member

 • Members
 • 2 705 Viestit

Lähetetty 25.10.2014 - 20:52

Onhan tämä hieno liiga, samaa mieltä Royfishin kanssa. Yleisöä on kyllä mahtavasti, tänään St.Pauli - Karlsruher pelissä oli 28 000 katsojaa. St.Paulilla on kyllä joka kotimatsissa tupa täynnä ja ihan komea tuo heidän kotistadionsa muutenkin on, tunnelma on aina korkealla. Itse olen seurannut sen takia tämän St.Paulin pelejä viime aikoina, mielenkiintoinen joukkue ja muutenkin. St.Paulillahan taitaa olla eräänalainen kulttiseuran asema kun sen kannattajakunta koostuu suurin osin työväestöstä, ainakin seura vaikuttaa olevan poliittisesti reilusti vasemmalla.#26 Royfish

Royfish

  Royfish

 • Members
 • 2 539 Viestit
 • LocationPori, Western Finland

Lähetetty 25.10.2014 - 21:02

Jep, samoin St Pauli on jonkinmoinen SETAn porukoitten joukkue. Seuran presidenttihän on avoimesti homo.  

 

Kulttijengi kaikin puolin, myös punk-väki tätä diggailee. Siitähän tuo merirosvosymbolikin....


Iversenillä oli aina polvituki, vaik ei sen polvi ollu ees kipee... -Atik Ismail


#27 John#95

John#95

  Senior Member

 • Members
 • 2 705 Viestit

Lähetetty 25.10.2014 - 21:09

Piti ihan etsiä milloin tämä joukkue on viimeksi 1.Bundesligassa pelannut ja arkistoista löytyi tieto, että pelasivat siellä kaudella 2010/2011, mutta putoaminen tuli aika nopeasti takaisin 2.Bundesliigaan. Voittivat tuolloin 34 pelistä vain kahdeksan ja pisteitä kertyi 29, joten harvoin tuolla pistemäärällä Bundesliigassa säilyy.#28 Royfish

Royfish

  Royfish

 • Members
 • 2 539 Viestit
 • LocationPori, Western Finland

Lähetetty 25.10.2014 - 21:14

Niin, tostahan on se vitsikin, kun St. Paulin pressalta kysyttiin, mistä muusta futisjengistä hän tykkää kuin tietty omastaan St. Paulista. Englanniksi käydyn haastattelun vastaus tuohon kyssäriin oli: I like Young Boys :mrgreen:


 • Torres9 ja ZimbabweJoe pitää tästä

Iversenillä oli aina polvituki, vaik ei sen polvi ollu ees kipee... -Atik Ismail


#29 John#95

John#95

  Senior Member

 • Members
 • 2 705 Viestit

Lähetetty 14.12.2014 - 16:41

FC Sankt Pauli - Darmstadt 98 0-1 (0-0)

0-1 86' Holland

 

Sankt Pauli on vajonnut aika alas 2.Bundesligassa, eivät ole voittaneet edellisestä viidestä pelistään yhtäkään. Tänään oli vastassa keskikastin joukkueisiin kuuluva Darmastadt. Kotiyleisö ei ole kuitenkaan joukkuettaan hylännyt, vaikka tämä kausi on ollutkin aika murheellinen. Tänäänkin Millentor-stadion näytti aika täydeltä. Kulttiseura on voittanut tällä kaudella vain kolme ottelua joten ei mikään ihme että löytyvät jumbopaikalta.

 

OTTELUN TAPAHTUMAT:

 

1.PUOLIAIKA

- Ottelun alku oli varovaista peliä kummaltakin joukkueelta. Ensimmäisen 10 minuutin aikana ei paljon tapahtunut, vierasjoukkue ehkä hieman hallitsevampi osapuoli.

 

-20 minuutin jälkeen ei ollut pahemmin mitään tapahtunut, päästä päähän mentiin kovalla vauhdilla, mutta kummankin joukkueen puolustus oli hereillä. 22 minuutilla Darmstadtin hyökkääjä Dominik Stroh-Engel pääsi laukomaan hyvästä paikasta, mutta St.Paulin puolustajat plokkasivat laukauksen hyvin.

 

-31 minuutin kohdalla Darmstadtilla oli hyvä paikka siirtyä johtoon, kun keskikenttäpelaaja Hanno Behrens pääsi puskemaan 10 metrin etäisyydeltä kun Milan Ivana antoi tuohon tilanteeseen hyvän keskityksen. Behrensin pusku meni kuitenkin jonkin verran maalin yli. Darmstadt sai luotua enemmän maalipaikkoja ensimmäisen puolen tunnin aikana, St.Pauli oli aika aneeminen.

 

-Ensimmäisellä jaksolla ei pahemmin muuta tapahtunutkaan. Tauolle mentiin maalittomassa tilanteessa, joukkueilta puuttui maalipaikoissa tietty räväkkyys ja sen vuoksi ihan oikeutetuissa lukemissa tauolle.

 

 

2.PUOLIAIKA

-52 minuutilla Darmstadt oli todella lähellä tehdä johtomaalin, kun Jerome Gondorf ohjasi hyvin matalan keskityksen, mutta ohjaus meni hieman ohi oikeasta alakulmasta.

 

-68 minuutilla Darmstadt rakenteli hyvän tilanteen. Stroch-Engel pääsi laukomaan, mutta St.Paulin puolustus esti hienolla pelaamisellaan vierasjoukkueen maalin.

 

-Puolet toisesta puoliajasta mentiin sillä kaavalla, että Darmstadt piti enemmän palloa ja St.Pauli tyytyi nopeisiin vastahyökkäyksiin.

 

-Darmstadtin maali roikkui kauan ilmassa ja sieltähän se vihdoin ja viimein tuli! Maalintekijänä oli Fabian Holland, joka hyödynsi St.Paulin huolimattoman puolustamisen ja kävi tuikkaamassa pallon maaliin.

 

-Tappion myötä St.Paulin tilanne sarjajumbona paheni entisestään. Joukkueen parhaimpiin kuuluva pelaaja Marc Rzatkowski jäi myös aika pimentoon tänään.


 • Jahnny tykkää tästä

#30 John#95

John#95

  Senior Member

 • Members
 • 2 705 Viestit

Lähetetty 20.12.2014 - 12:11

Klo 14 alkaa mielenkiintoinen peli: St.Pauli-Aalen. Tämän 2.Bundesliga-kierroksen jälkeen sarja jää tauolle, seuraavan kerran pelataan helmikuun alussa. St.Pauli on vajonnut siis todella alas, ovat sarjajumbona kun ovat hankkineet 18 pelistä vain kolme voittoa. Edellisestä viidestä pelistä kulttiseura on saavuttanut vain yhden tasurin ja loput ovat tappioita, tuon tasurin pelasivat pari viikkoa takaperin Bochumia vastaan ja se peli päättyi 3-3. St.Paulin onnistujat ovat olleet vähissä tällä kaudella, pari pelaajaa voi kuitenkin nostaa joukueesta esille jotka erottuvat edukseen: Marc Rzatkowski ja Christopher Nöthe. Nämä kaksi ovat olleet positiivisia asioita tämän kauden joukkueessa.

 

Tänään Millerntor-stadionille vastaan asettuu Aalen, joka löytyy myös sarjataulukon häntäpäästä. Aalen on sijalla 15 ja heillän kasassa neljä voittoa 18 pelistä ja neljän pisteen etumatka St.Pauliin. Aalenin hyvä vire oli päällä tuossa marraskuun lopussa - joulukuun alussa kun ottivat kaksi voittoa putkeen Dusseldorfista ja Heidenheimista. Tänään on siis kyseessä todella suuri ottelu, tästä voitto St.Paulille niin kulttiseuralla olisi selvästi helpommat asetelmat lähteä talvitauolle!

 

Ottelun avauskokoonpanot:

 

FC St.Pauli (4-2-3-1)

J.Verhoek

M.Rzatkowski - L.Thy - M.Görlitz

D.Daube - B.Nehrig

M.Halstenberg - S.Gonther © - L.Sobiech - A.Startsev

R.Himmelmann

 

Aalen (4-1-4-1)

M.Klauss

A.Feick - A.Ludwig - J.Gjasula - N.Daghfous

M.Hainault

D.Chessa - L.Grech © - O.Barth - P.Ofosu-Ayeh

D.Bernhardt


Viimeksi muokannut CaKaLa, 20.12.2014 - 13:50.


#31 John#95

John#95

  Senior Member

 • Members
 • 2 705 Viestit

Lähetetty 20.12.2014 - 16:24

FC St.Pauli - Aalen 3-1 (1-0)

1-0 35' Verhoek

2-0 49' Barth (oma maali)

3-0 81' Thy

3-1 83' Kaufmann

 

Ei tätä 2.Bundesliigaa turhaan kehuta Euroopan kovatasoisimmaksi ykkösdivariksi, St Pauli ja Aalen tarjosivat hienon pelin!

 

Ottelun tapahtumat tiivistettynä:

 

-Ihan räväkkä alku ottelulle. Kotijoukkue pelasi pirteästi alkuminuutit. Viidennellä minuutilla Lennart Thy pääsi laukomaan rangaistusalueen rajalta, mutta veto meni kuitenkin reilusti Aalenin maalin yli. Aalenin ensimmäinen maalipaikka oli 9 minuutin kohalla, kun Nejmeddin Daghfous pääsi yrittämään saksipotkua, mutta veto meni kuitenkin reilusti maalin yli. Vain hetki tuosta ja St.Pauli sai vaparin ja laukomaan meni Marc Rzatkowski joka laukoi hyvän vedon oikeaan alakulmaan. Aalenin maalivahti Daniel Bernhardt oli kuitenkin loistavasti mukana tuossa tilanteessa ja nappasi vedon. 14 minuutilla kotijoukkue oli todella lähellä maalia kun Thy puski hienosti Rzatkowskin antaman vaparin, mutta psuku meni hieman liian ylös ja osui ylärimaan ja Aalen selvisi pelkällä säikähdyksellä tuosta tilanteesta. Ensimmäinen vartti oli todella vauhdikasta peliä!

 

-Ensimmäinen Aalenin vaarallinen maalipaikka oli 21 minuutin kohdalla,kun Andreas Ludwig pääsi laukomaan noin 15 metrin etäisyydeltä, mutta kotijoukkueen maalivahti Robin Himmelmann torjui upeasti. Vain minuutti tuosta ja St.Paulilla oli maali vielä lähempänä. Keskikenttäpelaaja Denis Daube  laukoi hyvän vedon, mutta liian reunaan ja pallo vasemman tolpan kautta yli rajasta. Ensimmäisen 25 minuutin aikana St.Paulilla oli paremmat maalipaikat. Aalenin pelaajista positiivisin oli Ludwig jolla oli parikin hyvää maalipaikkaa ensimmäisellä puoliajalla. St.Paulin Lennart Thy oli hyvässä vireessä. Laukoi hyvin vetoja ensimmäisellä puoliajalla. St.Paulin maali roikkui ilmassa ja sieltähän se vihdoin ja viimein tuli. 35 minuutilla Daube laittoi vaparin ja sen jälkitilanteesta Jan Verhoek laukoi hyvän vedon maata pitkin joka taisi vielä muuttaa suuntaa jonkun pelaajan jalasta eikä Bernhardtilla ollut mitään mahdollisuuksia torjua, kun lipui oikeaan alakulmaan. Täysin ansaittu maali kotijoukkueelle, olivat paljon yritteliäämpiä jo alkuminuuteista lähtien.

 

-Loistava alku St.Paulilta toiselle jaksolle, kun Lasse Sobiech puski kulmapotkun maaliin, tuo osuma kuitenkin muutettiin jälkeenpäin Aalenin oman pelaajan tekemäksi. Toisen jakson alku oli hermostunutta peliä Aalenilta. Ensimmäiset 20 minuuttia toisesta puolikkaasta olivat aika tapahtumaköyhät. St.Pauli jäädytti hyvin Aalenin hyökkäysyritykset, pitivät kauan aikaa turvallisesti tuon 2-0 johtonsa. Aalenin olemus oli aika vaisu tappiotilanteessa. Vierasjoukkueen hyökkäyspeli oli myös aika ajatuksetonta, hyökkäykset kaatuivat aina huonoihin ratkaisuihin.

 

-Loppua kohen Aalenin pelaamisessa alkoi näkyä turhautumisen merkkejä, saamatonta peliä mustavalkopaidoilta. Lopullinen ratkaisu ottelussa nähtiin 81 minuutilla kun Lennart Thy viimeisteli tilanteeksi 3-0, kuljetti pallon oikeaan reunaan ja sieltä napakka veto vasempaan alakulmaan ja Bernhartd sai ottaa pallon jo kolmannen kerran ottelussa selkänsä takaa. Thy pelasi todella hyvän pelin. Aalen ei kuitenkaan luovuttanut, 83 minuutilla Fabio Kaufmann kavensi tilanteeksi 3-1. Hyvän pyörityksen Aalen sai päälle viimeisellä 10 minuutilla. Heräsivät peliin liian myöhään. Tärkeä voitto St.Paulille, voitto nosti heidät ainakin vähäksi aikaa pois jumbopaikalta.
 #32 Mozzer

Mozzer

  Junior Member

 • Members
 • 2 551 Viestit

Lähetetty 11.04.2016 - 15:10

Entinen Schalke- ja Stuttgart-luotsi Jens Keller on nimetty Union Berlinin päävalmentajaksi ensi kauden alusta lähtien.

 

http://www.fc-union-...-Berlin-18367C/


 • Jahnny tykkää tästä

#33 Sami Paakkanen

Sami Paakkanen

  Senior Member

 • Members
 • 1 093 Viestit

Lähetetty 14.02.2017 - 07:40

Ja neitsyys lähti. Olin viikonloppuna katsomassa Unionin peliä paikan päällä :) Olipa hassua, kun koko stadika huutaa ja hoilaa. Ei ihan sama kuin meillä. Ja tempo pelissä.... jep !

 

-Sami


 • Olli tykkää tästä

Vaikka rytmi on hyväksi, kaaoksessa on kaikki olevaisen alkuidut ja mikäli et tästä kaikesta huolimatta ymmärtäisi puhumisen merkitystä itsetuntosi kasvulle, puhu siitä


#34 Sami Paakkanen

Sami Paakkanen

  Senior Member

 • Members
 • 1 093 Viestit

Lähetetty 18.02.2017 - 08:29

Vähän vielä pitää avautua ku oli niin mukavaa katella jalista Saksassa.

 

Matkalle tuli hintaa 400 € kokonaisuudessaan.Oltiin Perjantaina aamusta Saksassa. Lentsikalla mentiin ja tultiin. Takas tultiin su iltana myöhään. Majotuttiin hotellissa, josta pääsi hyvin julkisilla katselemaan peliä ja muutenkin liikkumaan. 200 € makso matka, hotelli aamupalalla ja peliin liput. Safkaa ja matkustamiseen mulla meni noin 200€. Mitään tuomisia en tuonut ja matkalla en juomisia juonut.

Kateltiin toi kakkosen peli ja sit käytiin kattelemassa yks harrastesarjan matsi. Se oli kovin taso Berlinen harrastesarjassa, näin ymmärsin ku yhen pelaajan kanssa kentän reunalla poristiin. Oli ihan hyvää menoa molemmissa peleissä :)

Safka oli halpaa eli tuli syötyä paljon dööneriä meni muutama boksi eli hyvää kebua, jossa salaatti ja soossi mukana. Juoman kanssa makso joku femman. Olin ekaa kertaa Saksassa ja yllätyin ruokapaikkojen määrästä ja ruuan hyvästä hintatasosta sekä mausta. Pikku kiskoista herkullisia sämpylöitä kevellessä, kahvin ja munkin kera, kebua aina ku vähän nälätti ja iltasin hyvissä rafloissa syömässä. Tuli käveltyä varmaan 30 km ympäri stadia ja vedettyä junalla kaupungin ympäri.

Ostettiin päivälippu julkisiin ja hinta oli noin 7 € ja liput sai automaateista asemalta. Helppoa ku heinän teko. Metroa ja junia oppi käyttämään nopeesti ja olivat aika selkeitä. Opasteet hyviä ja aikataulut piti.

 

Pelin tempo Unionin pelissä oli kyl nautinnollinen. Äijät paino menemään koko matsin suht kovaa vauhtia. Sama ku meillä liigassa jaksetaan joku 10-15 min. Se mikä oli nautinnollista oli hyökkääminen. Ei ollu sitä Klubin alakerran shaibaa. Saman tien ku äijä näki et pienellä spurtilla pääsee pelaajan ohi tai kahden välistä niin aina lähti ja kovaa !!! Helvetti ku tykkäsin !!!

Ja pitää vielä lisätä, että toi harrastesarjan peli oli ihan samanlainen. Ylös mentiin vauhdilla. Parilla syötöllä maalipaikoissa ja läskit äijät veti saksia paremmin ku meillä äijät liigassa. (läski=mahakas)

 

Uutta reissua jo suunnittelemaan !!

 

-Sami


 • Olli ja Jahnny pitää tästä

Vaikka rytmi on hyväksi, kaaoksessa on kaikki olevaisen alkuidut ja mikäli et tästä kaikesta huolimatta ymmärtäisi puhumisen merkitystä itsetuntosi kasvulle, puhu siitä


#35 Olli

Olli

  Junior Member

 • Members
 • 2 413 Viestit

Lähetetty 18.02.2017 - 11:57

Tuolla on kans itse pitänyt monta kertaa lähteä käymään, mutta on tuo hieno seura vielä jäänyt katsastamatta. Oli DDR-aikoina ns. vaihtoehtoseura, joka ei nauttinut kommunistihallinnon tukea ja tästä syystä menestys jäi varsin vaatimattomaksi. Sittemmin siitä on kehittnyt eräänlainen kulttseura. Tässä muutamia vuosia sitten seuran fanit remppasivat talkoilla seuran stadionin, joka on kyllä aikamoinen suoritus. Hieno tuohon seuraan liittyvä perinne on nämä joululaulutapahtumat, joita siellä vuosittain järjestetään.

 

 

Varmaan voisi muuten tännekin perustaa futismatkailulle oman topiccinsa. Täältäkin varmaan löytyy useampia, jotka tuota harrastavat.


Gör mål Jaro!www.facebook.com/ffjaro

#36 Sami Paakkanen

Sami Paakkanen

  Senior Member

 • Members
 • 1 093 Viestit

Lähetetty 18.02.2017 - 15:17

Ei olis huono topic, fudismatkailu. Vinkkejä ja faktaa, neuvoja ja fiilistelyä.

 

Kaveri fanittaa Unionin menoa ja kertoi juuri tuosta stadionin rakentamisesta. Huikeeta menoa. Oli hauskaa ku mummolaumat myös pelissä huivit kaulassa ja vaarit karjuu paskalle tuomarille :D toki siellä oli vähän nuorempiakin naisia paikalla ja kauniita ku mitkä :P

Se mikä taitaa olla Saksassa erona on tuo rakennusvalvonta ja julkisivulautakunta. Täällä olis jo vaikka ja mitä säädöksiä estämässä ja kieltämässä. Viimeistään siinä vaiheessa kun joltain työntekijältä puuttuis hygieniapassi  :rules:

 

Hmm.. saivatkohan stadionin rakentajat kausikortin :P


Vaikka rytmi on hyväksi, kaaoksessa on kaikki olevaisen alkuidut ja mikäli et tästä kaikesta huolimatta ymmärtäisi puhumisen merkitystä itsetuntosi kasvulle, puhu siitä


#37 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 181 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 18.02.2017 - 21:51

Ketju futismatkoille löytyy.

 

Ei tosin ole pahitteeksi, että Zweitestakaan saa keskustelua.


Football is like chess, only without the dice.

0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää