Jump to content
Cule92

Kausi 2008/09 (Barcelona)

Recommended Posts

No niin! Tänne ensi kauden kokoonpanoveikkauksia ja muutenkin ennakkoa ensi kaudesta.

 

Itse antaisin kenkää Rijkaardille, Thuramille, Edmílsonille, Oleguerille, Ezquerrolle ja mahdollisesti Henrylle. Pinton laina-aika loppuu kesällä jos oikein muistan.

Ensi kaudella toivoisin näkeväni penkin päässä José Mourinhon.

Uusia pelaajia olisivat Ezequiel Garay, Daniel Alves ja Karim Benzema (Didier Drogba).

Kokoonpano olisi tälläinen:

------------------Valdés-------------------

--------Puyol----------------Garay---------

Alves---------------------------------Abidal

------------------Iniesta-------------------

--------Xavi-----------------Deco----------

Messi------------------------------Benzema

------------------Bojan---------------------

 

Hyökkäyspeli olisi varmasti pirteää kun Benzema, Bojan ja 'Rey' Messi vyöryisivät jatkuvasti vastustajan maalille. Vaihtopenkin hyökkäys olisi myös huippuluokkaa: Dinho, Eto'o ja Giovani

 

Penkkikokoonpano:

-----------------Jorquera-------------------

--------Márquez-------------Gaby Milito-----

Zambrotta--------------------------Sylvinho

-----------------Yaya----------------------

--------Crosas------------------Guddy------

Gio------------------------------------Dinho

-----------------Eto'o----------------------

 

Uskallan heittää näinkin rohkean veikkauksen että Bojan olisi avauskokoonpanon mies ensi kaudella. Hän on pelannut aina pirteästi kun on tullut penkiltä kehiin ja viime peleissä on maalejakin syntynyt runsaasti.

 

Antaisin myös rohkeasti peliaikaa muille nuorille kyvyille kuten Giovani, Crosas ja pelaajat, jotka nostetaan ensi kaudeksi ykkösjoukkueeseen[Thiago ja Israelin huippulupaus Gai Assulin(molemmat keskikenttäpelaajia)].

 

Joka tapauksessa jos Mourinho on Barcan valmentaja ensi kaudella, Barcalla olisi ainakin paljon parempi valmentaja Real Madridiin verrattuna ja toivottavasti mestaruuspokaali matkaa Kataloniaan oli sitten valmentajana kuka tahansa:rules:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo-o, hyvinkin samaa mieltä olen monotettavista pelaajista. Vaikka Henrya arvostankin suuresti, hänen paikka ei ole Barcelonassa ensi kaudella. Toivottavasti löytää tiensä takaisin Lontooseen.

 

Uudet mainitsevasi pelaajat ovat myös erittäin tervetulleita, paitsi Benzemasta en osaa sanoa, sillä luottaisin vieläkin Dinhon kokemukseen laidalla.

ihanne kokoonpanossasi 3 hyökkäysmiehen/pojan keski-ikä jää lähes alle kahdenkymmenen. Tarkoitan tällä sitä,että kausi on pitkä ja miten heidän päänsä kestäisi sen?

 

Mutta siis tälläistä ajattelisin:fero:

 

 

-----------------------Valdes--------------------------

 

-----------------Puyol----------Garay------------------

 

-----Alves------------------------------Abidal----------

 

-----------------------Iniesta-------------------------

 

 

-------------Xavi----------------------Deco------------

 

----Messi------------------------------------Dinho-----

----(Gio)------------------------------------(Benzema)

----------------------Bojan-----------------(Henry, jos on vielä Barcassa)

----------------------(Eto)---------------------------

 

Suluissa vaihdot.

 

Bojan todella Näyttänyt sen,että olisi mahdollisesti avauksen mies.

mm. 3 maalia kahdessa viime pelissä antaa hyvää itseluottamusta.

 

Homma ei kyllä ole valmennuksesta kiinni, vaikka hyvää vaihtelua Rijkaardin lähtö toisi. Alan pikkuhiljaa totutella ajatukseen, että Mourinho tulisi Kataloniaan! Hän kun ei ole suosikkeihini kuulunut, vaikka saavutukset ovat huippuluokkaa...

 

Viva la Barcelona!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bayern Münchenistä olisi saapumassa Kataloniaan Philipp Lahm ja Lucio. Mitä Mourinhoon tulee, viime päivinä on kerrottu että mies aloittaa perjantaina neuvottelut INTERIN kanssa:undecided:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Milito?

 

Nyt pojat rauhoittukaas. olette molemmat jättämässä erään maailman loistavimman pakin pois kokoonpanosta eli Gaby Militon. Vaikka Garay loistava pakki onkin mutta silti Milito on vielä kovempi tekijä. Huhuissa on ollut uusi laitapakki Zambon paikalle. Omat suosikit olisivat Alves ja Lahm mutta molemmat ovat aika kalliita. Itse pitäisin Dinhon jos ei saada 60 miljoonaa jota nykykuntoisesta Dinhosta ei saa. Pitää muistaa mitä kaikkea Ronnie on saanut aikaan Camp Nou:lla Mestareiden liigan voitto kaksi La Liga mestaruutta ei siis yksin mutta erittäin vahvassa roolissa. Itsellä pälimmäisenä muistissa on Real pakkien höpläyttely Santiago Bernabeulla ja vasurin veto ohi Didan mestareiden liigassa. Jos Ronnie päättää lähteä jää nyky Barcaan iso aukko johon kuuluisi hymyilevä kulkuri musta hius kiinnike päässään ja pallo jalassa numerolla 10. Oma toivekokoonpano ensi kaudeksi

 

----------------------------------Valdes

Alves-------------------Puyol-------------Milito---------Abidal

----------------------------------Yaya

---------------------Xavi------------------Iniesta

-----------Messi-----------------------------------Ronaldinho

-------------------------------Eto'o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vai olis "Pepe" Guardiola tyrkyllä valmentajaksi, hienoa olisi nähdä legenda penkinpäädyssä. B:joukkueessa on ilmeisesti tulosta tullut ja varmasti seuran rakastama valinta olisi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuulostaa kyllä (lähes) kaikki huhut hyvältä ajatellen ensi kautta. Valmentajaksi ottaisin kyllä mielummin Guardiolan kuin Mourinhon jo pelkästään Josen puolustus voittoisen taktiikan takia. Wengerkin tervetullut.

 

Puolustukseen ottaisin Lahmin, Garayn (varma?) ja Alves on hiinä ja hiinä. Kengän kuvan takamukseen saisivat ainakin Zambo, Thuram (pakko päästä eroon) ja Oleguer. Ja kiitos mutta ei kiitos Luciolle ja Coloccinille :stop:

 

Keskikentälle ei paljoa tarvis vahvistuksia; viime kausina, osittain loukkaantumisien takia, hiipuneet Edmilson ja Deco saisivat minusta lähteä muille maille. Lisää peliaikaa noille Culen mainitsemille junnuille ja Poulsen kävisi kans:mrgreen:

 

Hyökkäyksestä saisivat lähteä suorinta tietä Gudjohnsen ja Ezquerro (en tajua mitä tämän tasoinen pelaaja kummittelee barcan kokoonpanossa). Dinhon antaisin ehdottomasti jatkaa. Ja jos tuo Benzema nyt tulisi Barcaan niin se tarkottaisi kyllä samalla Henryn lähtöä. Mutta antaisin kyllä Henryn näyttää ainakin vielä kauden osaamistaan ja samalla Benzema kasvaa vielä Lyonissa. Huhuissa esiintyneet Drogba ja Hleb saavat kyllä jäädä Englantiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vai olis "Pepe" Guardiola tyrkyllä valmentajaksi, hienoa olisi nähdä legenda penkinpäädyssä. B:joukkueessa on ilmeisesti tulosta tullut ja varmasti seuran rakastama valinta olisi.

No tämä olisi hieno juttu. Ajattelin että ei mielellään Mourinhoa, mieluummin joku Barcassa pelannut ja Guardiolahan on kaiken lisäksi vielä Barcan kasvatti!:hug:

Mourinho suosii mielestäni liian puolustavaa pelityyliä, olen siitä samaa mieltä G.Rasiakin kanssa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pep:hän on epävirallisesti kieltäytynyt pestistä, koska ei halua siirtyä näin pienellä valmennuskokemuksella valmentajaksi, eli tämä päivä tullee joskus, mutta ei vielä, ja nythän Barca on antanut jonkinasteisen lausunnon siitä, että Rijkaardilla on edelleen sopimus 2009 kaudesta ja sitä kunnioitetaan. Hyvä niin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitäs mieltä ootte Manuel Pellegrinistä ensi kauden valmentajaksi, jos tuo Pepe ei nyt vielä olisi tulossa.

 

Tehnyt Villarealissa hyvää työtä, uskaltanut heivata itsensä Juan Riquelmen kokoonpanosta ja muutenkin Sukellusveneen peli on hyökkäyspainotteista joten sopisi mielestäni hyvin Barcaan :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alkaa näyttää aika säälittävältä tuo Blaugranan pelaaminen:stoned:

Tosiasia on että Barca ei voita yhtään pokaalia ennen kuin penkin päässä istuu joku muu kuin Rijkaard:rolleyes_ani:

Ensi kaudeksi pitäisi joka tapauksessa ostaa joku piristysruiske, esim.Benzema ja hyvä valmentaja saattaisi olla G.Rasiakin mainitsema Pellegrini jos mies vain päästetään Villarrealista

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo oli kyllä niin onnetonta peliä eilen että ei Barca kyllä mitään tule voittamaan tolla pelillä. Eilen pelin parhaat pelaajat olivat Giovani (18v) ja Bojan (17v) mikä on toisaalta hyvä mutta kyllä luulisi tuon kokenemman kaartin pelaavan paremmin. Johtuuko mistä lie mutta osa pelaajista näyttää jo kylläisiltä supertähdiltä jotka ovat jo saavuttaneet paljon urallaan, esim Henryä paljoa se puolustaminen kiinnostanut. Tilanne on vähän sama kuin Realissa vuosia sitten kun hankittiin kokeineita tähtiä ja tulokset olivat sen mukaisia.

 

Ja jos tuo R10 nyt lähtee niin kyllä hänestä on enemmän saatava kun Milanin tarjoama 20 milj.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja jos tuo R10 nyt lähtee niin kyllä hänestä on enemmän saatava kun Milanin tarjoama 20 milj.

Niin se vain menee, että hinta tippuu yhden vaisumman kauden jälkeen. Ja kun näyttää siltä, että Barcelona haluaa raitista ilmaa kokoonpanoon, niin ei 'Dinhosta saa enää sitä mitä hänestä olisi voinut saada vuosi-kaksi sitten.

 

Melkoista myllerrystä Barcan kokoonpanossa tapahtumassa, kun yhtä sun toista miestä viedään ulos squadista. Huhuissa (ja toiveissa) ollut järkyttävän monta pelaajaa. Vaihtuvuus voi olla aika suurta kesällä.

 

Huhuissa:

- Ronaldinho (Milan, Inter, Chelsea)

- Henry

- Deco

- Zambrotta (Italiaan ?)

- Valdes (mikäli uus mv saapuisi Kataloniaan)

- Giovani Dos Santos (Man City)

 

Tuossa nyt merkittävimmät. En pitäisi tuota Giovani huhua ihan perättömänä, koska Messin ollessa kunnossa, superjunnun peliaika jää minimaaliseksi. Zambon lähdön myötä (mitä ilmeisesti haluaa), Barca varmasti hakee laitapakkia oikelle (Lahm, Alves, Rafinha, ??). Hyökkäyspäähän tuskin puhdasta sentteriä hakevat (Eto'o ja Bojan), vaan ennemminkin vasemmalle mahdollisia lähtijöitä paikkaamaan.

 

Niin ja Bojanille Barca sorvaamassa jatkosopparia, pitkää sopimusta luonnollisesti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=663919

 

Van der Vaart olisi kyllä huippuhankinta Barcalle...

Tosin tuolle paikalle olisi tarjolla myös mahdollisesti Benzema ja itse ainakin pidän Benzemaa todennäköisempänä vaihtoehtona.

Barcan urheilutoimenjohtaja oli ollut viikonloppuna Ranskassa tarkkailemassa Benzemaa. Sopimustarjouksia alkaa varmasti pian sadella...:blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Van der Vaart olisi kyllä huippuhankinta Barcalle...

Tosin tuolle paikalle olisi tarjolla myös mahdollisesti Benzema ja itse ainakin pidän Benzemaa todennäköisempänä vaihtoehtona.

Barcan urheilutoimenjohtaja oli ollut viikonloppuna Ranskassa tarkkailemassa Benzemaa. Sopimustarjouksia alkaa varmasti pian sadella...:blink:

Benzemaa tuskin kannattaa kaavailla Ronaldinhon paikalle laidalle peliä tekemään, kun nuorukainen on jo moneen kertaan mediassa toitottanut haluaan pelata puhtaana kärkenä laitapelaamisen sijaan. Jos Benzema sattuisi kesällä vahingossa Barcaan eksymään, niin hän tulisi varmaankin suoraan Barcan kolmen hyökkääjän muodostelmassa juuri siihen kärjen paikalle. Ronaldinhomaista pelintekijää hänestä ei saa tekemälläkään, vaan kyseessä on kuitenkin varsin suoraviivainen ja röyhkeä maalintekijä.

 

Täytyy sanoa, että Lyon on taas kerran vedättämässä muikeasti suurseuroja kesällä, mikäli Benzema seuran siirtoikkunan auettua jättää. Kovastihan mediassa ranskalainen on vannonut Les Gonesin nimeen, mutta mikäli siirto kesällä tapahtuu suurempiin ympyröihin, niin kyllä Lyon niittaa taas kassaansa sellaiset eurokääröt, että köyhempiä ihan hirvittää. Kylmä faktahan on, että Benzeman nykyinen sopimus pitää kaverin Gerlandilla aina vuoteen 2013 saakka ja tulevana kesänä siirtokorvausten määrä hiponee jo 40 miljoonaa euroa. Jälleen kerran tyhmintä voidaan etsiä maksajan leiristä, ei pyytäjän.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täytyy sanoa, että Lyon on taas kerran vedättämässä muikeasti suurseuroja kesällä, mikäli Benzema seuran siirtoikkunan auettua jättää. Kovastihan mediassa ranskalainen on vannonut Les Gonesin nimeen, mutta mikäli siirto kesällä tapahtuu suurempiin ympyröihin, niin kyllä Lyon niittaa taas kassaansa sellaiset eurokääröt, että köyhempiä ihan hirvittää. Kylmä faktahan on, että Benzeman nykyinen sopimus pitää kaverin Gerlandilla aina vuoteen 2013 saakka ja tulevana kesänä siirtokorvausten määrä hiponee jo 40 miljoonaa euroa. Jälleen kerran tyhmintä voidaan etsiä maksajan leiristä, ei pyytäjän.

Lyon on ihan mielenkiintoinen joukkue eipä siinä mitään :smile:

 

Juninho pelipäällä niin mukava katsella miehen vapareita, tosin liekö ne hieman olleet hiipumaan päin viime aikoina tai sit ei.

 

Tosin jos käärivät sievoiset summat muutamasta nimipelaajastaan (kuten yllämainitusta) taas niin jatkaakohan joukkue niillä rahoilla entistä pahempaa dominointiaan kotoisessa liigassa. Varmaan Ranskan sarjan kannalta olis mukavaa jos Lyonille sais joku välillä viskattua kapuloita rattaisiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Huhuissa:

- Ronaldinho (Milan, Inter, Chelsea)

- Henry

- Deco

- Zambrotta (Italiaan ?)

- Valdes (mikäli uus mv saapuisi Kataloniaan)

- Giovani Dos Santos (Man City)

 

Tuossa nyt merkittävimmät. En pitäisi tuota Giovani huhua ihan perättömänä, koska Messin ollessa kunnossa, superjunnun peliaika jää minimaaliseksi. Zambon lähdön myötä (mitä ilmeisesti haluaa), Barca varmasti hakee laitapakkia oikelle (Lahm, Alves, Rafinha, ??). Hyökkäyspäähän tuskin puhdasta sentteriä hakevat (Eto'o ja Bojan), vaan ennemminkin vasemmalle mahdollisia lähtijöitä paikkaamaan.

 

Noista kyllä päästäisin pois kaikki muut paitsi Giovanin ja Valdesin. Vaikka olin vielä hetki sitä mieltä että Henry saisi jäädä ainakin kaudeksi näyttämään mitä osaa mutta aika onnettomalta Thierry vaikuttaa joten voisi kyllä vapaasti englantiin palailla.

Giovani erittäin lupaava pelaaja jonka pitäisin mielelläni Barcassa, vaikka Messi onkin selkeä ykkösvaihtoehto oikealle niin en ainakaan vielä lähtisi pilaamaan Giovanin uraa Cityyn. Kesällä putsataan tuota kokoonpanoa aika lailla että ei vielä kannattaisi tuhlata resursseja Valdesin korvaajan etsimiseen. Hän on hyvä vahti mutta tekee valitettavan usein virheitä, eli tasaisuus otteissa puuttuu. Eli vielä kausi aikaa näyttää mitä osaat Victor!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=663919

 

Van der Vaart olisi kyllä huippuhankinta Barcalle...

Tosin tuolle paikalle olisi tarjolla myös mahdollisesti Benzema ja itse ainakin pidän Benzemaa todennäköisempänä vaihtoehtona.

Barcan urheilutoimenjohtaja oli ollut viikonloppuna Ranskassa tarkkailemassa Benzemaa. Sopimustarjouksia alkaa varmasti pian sadella...:blink:

Van det Vaart olisi huippuhankinta ihan kelle tahansa joukkueelle.

Kovia siirtohuhuja ilmassa. Decokin matkaamassa? Noh, kaikki on hyvin kun Messias pelailee. Dinho lentäköön yli käen pesän.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Henry takaisin Englantiin

 

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=665912

 

No nyt se sitten tapahtui. Henry on sanonut Rijkaardille, että haluaa jättää Camp Noun ja Barcelonan tämän kauden jälkeen ja palata Lontooseen ja Valioliigaan:undecided:

 

Itse toivoin, että Thierry olisi jatkanut Barcassa vielä kauden ja näyttänyt, mitä osaa, mutta jos mies itse toivoo siirtoa, on kaikille parempi että mies lähtee...:rolleyes_ani:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuli vaan mieleen että jos Benzema ei niin tykkää pelata tuolla laidassa niin Barca voisi siirtyä selkeään 4-4-2 järjestelmään ja Benzema saisi pelata piikissä. Eli keskikentän ja hyökkäyksen kokoonpano olisi jotain tähän suuntaan:

 

-----------------Xavi-------Yaya-------------------

--Messi/Giovani------------------------------Iniesta/VDV?--

----------------Bojan/Eto'o------Benzema--------------

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×