Jump to content
Sign in to follow this  
tomine

Kisamusaa

Recommended Posts

Yhä enemmän kaupallistuvassa maailmassa lienee selvää se että niin jalkapallon MM- kuin EM-kisat tulevat saaman poikkeuksetta omat tunnarilättynsä kauppojen hyllyille. Noh, mikäpäs sen mukavampaa faneille jotka tykkäävät erinäistä kisakrääsää erityisesti hamstrata tapahtuman muistoksi.

 

 

Seuraavassa linkistä löytyy aiempien arvokisojen levy(musa)tuotantoa ja niissä esiintyneitä kappaleita runsain mitoin mainittu...

http://foorumi.paitsio.com/showthread.php?t=898

 

 

EM 2008 peliviheriöillä ei valitettavasti Suomi esiinny mutta musaosastolla on myös vahvasti suomalaista osaamista edustettuna...

 

Suomi mukana futiksen EM 2008 -otteluissa musiikilla!

13.02.2008 17:00

 

Jalkapallon EM-maskotit Trix & Flix jammailevat kesäkuussa suomalaisen musiikin tahtiin! Redraman, Jaakko Salovaaran ja Heikki Liimataisen Like a Superstar -biisi soi kesäkuussa yhtä aikaa jopa 100 miljoonalle futisfanille. Kaiken lisäksi amerikkalaisräppäri Shaggy on menossa mukana. Huonomminkin voisi siis mennä, vaikka Suomi ei kisoissa pelaakaan.

 

Kesäkuun jalkapallon EM-kisojen maskotit Trix & Flix viihdyttävät yleisöä suomalaisen musiikin tahtiin. Kappaleen Trix & Flix feat. Shaggy: Like a Superstar takana ovat Jaakko "JS16" Salovaara, Lasse "Redrama" Mellberg, Heikki Liimatainen. Poikia komppaa amerikkalaisräppäri Shaggy.

 

- Kaikki lähti siitä, kun minä, Heikki ja Redrama tehtiin Dallas Superstar

-yhtyeellemme biisi Like a Superstar. Saimme lisensioitua sen Saksaan ja he pystyivät järkkäämään sen kilpailuun mukaan. He halusivat sitten biisiin myös jonkun kuuluisan räppärin ja Shaggy pyydettiin sitten mukaan. Minulle tuli laulut postissa ja miksasin biisit valmiiksi. Nyt on sitten Shaggy ja Me, Jaakko Salovaara iloitsee.

 

- Olen kuullut, että tapahtuma on kolmanneksi suurin urheilutapahtuma maailmassa ja finaalissa on jopa 100 miljoonaa katsojaa. Toivotaan, että kappale soi siellä paljon!

 

EM 2008 -kisojen maskottikappaleeseen on tehty myös menevä animaatiovideo, jossa maskotit seikkailevat alppimaisemissa ja jalkapallostadionilla.

 

Pojilla riittää kiirettä myös muiden projektien parissa. JS16:n sooloprojektin Lights Go Wild -single sai julkaisunsa Suomessa tänään. Redrama työstää uutta levyään ja mm. Palefacen ja Redraman muodostaman Conscious Youths -yhtyeen Don´t Worry -sinkku julkaistaan maaliskuussa.

 

(MTV3)

http://viihde.mtv3.fi/uutiset/musiikki.shtml/611116?redrama

Share this post


Link to post
Share on other sites

Enrique Iglesias - Can You Hear Me

 

Euro 2008 virallinen kisabiisi:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=IfufSvftDMw]YouTube - Enrique Iglesias - Can You Hear Me (Euro 2008 Official Song)[/ame]

 

Oikeastaan ei kovinkaan järkyttävä tapaus tämä Enrique Iglesias'n esittämä kisakappale. Muutamaan otteeseen tullut jo kuultua tämä ralli, vaikka ensimmäisellä kuuntelulla ei vielä sykähdyttänytkään. Pienin varauksin :thumbsup1:.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Euro 2008 virallinen kisabiisi:

YouTube - Enrique Iglesias - Can You Hear Me (Euro 2008 Official Song)

 

Oikeastaan ei kovinkaan järkyttävä tapaus tämä Enrique Iglesias'n esittämä kisakappale. Muutamaan otteeseen tullut jo kuultua tämä ralli, vaikka ensimmäisellä kuuntelulla ei vielä sykähdyttänytkään. Pienin varauksin :thumbsup1:.

Ei tuo mikään kauhean huono ole, muttei hyväkään. Kisakappaleeksi erikoinen valinta kun biisi on tuollaista joutavaa poppia eikä musiikkivideokaan liity futikseen millään tavalla. Il Divon -06 kisabiisi ja Furtadon Forca kipale Portugalille -04 sentään liittyivät edes jollain tapaa jalkapalloon.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=aVzkjXffAuU]YouTube - The Time Of Our Lives - Toni Braxton & Il Divo[/ame]

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9ChGxIvWscA]YouTube - Nelly Furtado - Forca[/ame]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×