Jump to content
Sign in to follow this  
Mati

Nuoret Gunnersit

Recommended Posts

Tämä puu on tarkoitettu Arsenalin nuoriso- sekä reservijoukkueen tarkkailuun.

 

Vuoden 2007/2008 mielenkiintoisimpien pelaajien lyhyt esittely

 

Nacer Barazite Elipä nuori Hollantilainen kärki, joka viidessätoista pelissä pyssytti maaliin 5 kertaa reservien peleissä. Pelaa Hollannin alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa ja on tehnyt jo ensiesiintymisen Arsenalin ykkösjoukkueessa liigacupin peleissä Sheffield Unitedia ja Blackburn Roversia vastaan.

 

Jack Wilshere Kaveri joka on tällä hetkellä Arsenalin ehkä lupaavin laituri. Tietääkseni pystyy pelaamaan myös keskikentällä. 16 -vuotias pelaa Englannin alle 17 -vuotiaiden maajoukkueessa ja odottaa ensiesiintymistään Arsenalin ykkösmiehistöön jo ensi kaudelle (tod.näköisesti liigacupin peleihin). Nuorten paras maalintekijä 13. osumalla

 

Emmanuel Frimpong Englannin alle 18-vuotiaiden maajoukkuepelaaja. Lahjakas ja kookas keskikenttäpelaaja, jolle annettu vastuuta viimeaikoina enemmän ja enemmän

 

Lähde: http://arsenalyouth.wordpress.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Velan lisäksi myös Merida on palaamassa lainalta Espanjasta. Nämä kaksi varmaan saavat vastuuta ainakin liigacupissa. Toivottavasti sisäänajo onnistuu hyvin, sillä molemmilla on potentiaa nousta muutaman vuoden sisällä taistelemaan ykkösjoukkueen paikasta. Ja laitureita tässä lisää tarvitaan.

 

Reservi-joukkueessa tällä kaudella edukseen on esiintynyt nuori ranskalainen Gilles Sunu sekä kesällä hommattu norjalainen Havard Nordtveit. Norski on kuulemma ollut todella hyvä, olisi mukava nähdä otteita ensi kaudella liigacupissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nuoret!

 

Joo kyllä arsenalin nuorissa on tulevaisuutta ehdottomasti!!

 

Itselle nousi aivan ehdottomasti KIERAN GIBBS joka oli aivan ehdottomasti kentän nro 1 viimevuoden carling cup peleissä. Kaveri on aivan uskomaton!! Toinen ketä on arsenalin nuorten/reservien peleissä nostettu esille lähes poikkeuksetta on MARK RANDALL en ole nähnyt yhtään peliä, mutta ilmeisesti aika velho pitäisi olla valmentajien kommentien perusteella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sehän se on hyvää et nuorissa on paljon nimenomaan englantilaispelaajia.Tosin moni tulee siirtymään muihin seuroihin peliajan perässä.Uskoisin että Randall ja Gibbs lähtevät vielä tällä kaudella vuokralle porrasta alemmaksi niin saavat jatkuvasti peliaikaa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämä on ehdottomasti hyvä topic:thumbsup1:

 

Itse en oikein tiedä mitään Arsun ressuista. Hyvä, että

täälläkin on nyt keskustelua. Mielenkiinnolla näitä luetaan.

 

Täytyy itsekkin alkaa vähän "opiskelee" ja seuraamaan...:teeth:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tammikuussa mukaan liittyi Luke Freeman. Hintaa 16 vuotiaalla engelsmannilla on vasta 16 vuotta. Freeman onnistui tekemään maaleja alle 18 vuotiaissa ja oli Englannin 16 maajoukkueen matkassa. Hyvää potentiaa nuorella hyökkääjällä. Toinen mielenkiintoinen nimi on Rui Fonte. 18-v lusitaani on hetkittäin esittänyt hyviä otteita, ongelmia on ollut hieman fyysisyyden kanssa. Fonte on taitava ja luova pelaaja. Muutaman vuoden päästä pitäisi pystyä jo hieman taistelemaan paikasta ykkösjoukkueen mukana.

 

Englantilainen Jay Simpson on palannut/palaamassa lainalta Millwallista. Jay on pohjimmiltaan kärki mutta Millwallissa pelasi myös paljon laidalla. Ikää kaverilla on 19. Jay on puhtaasti omia kasvatteja ja paljon Simpsonin toivotaan pääsevän aikanaan edustuksen mukaan.

 

Englantilaisten määrä on tosiaan kasvussa, toivottavasti se näkyy tulevaisuudessa myös edustusjoukkueessakin. Juniorityö on Wengerin aikana mennyt eteenpäin ja toivottavasti tulee kantamaan hedelmää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämä Luke Freeman on tosiaan erittäin lupaava kaveri.Pelasi marraskuussa 2007 Gillinghamin ykkösjoukkueen FA-cupin pelissä 15 vuoden ja 233 päivän ikäisenä.On kaikkein aikojen nuorin pelaaja joka on pelannut FA-cupissa.Saas nähdä minkä ikäisenä debytoi Arsun paidassa liigacupissa.Olikos se niin et Cecs oli nuorin Arsun ykkösjoukueessa pelannu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Happy

 

Happy is the man who learns from the misfortunes of others.  / \./ \/\_  I Hand You __{^\_ _}_ ) }/^\  A Rose... / /\_/^\._}_/ // / ( (__{(@)}\__}.//_/__A___A__wow gold____A__wow gold_A______A____ \__/{/(_)\_} )\\ \\---v----V-----V--Y----v---Y----- ( (__)_)_/ )\ \>   \__/  \__/\/\/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin. Nyt on 3 kesän harjoitusottelua takana. Tähän mennessä Arsenal on voittanut Barnetin 1-2, pelannut tasapelin Szombathelyin 1-1 sekä eilen voitti Itävaltalaisen Burgenland XI 2-10. Nuoret Gunnerssien yhteispeli on parantunut pelipeliltä ja vaikka Burgenland XI ei ole paras mahdollinen harjoitusvastustaja ei kakkosjoukkueen kymmenenmaalia ole huono tulos. Kuitenkin kun peliä seurasi, niin maaliero olisi voinut olla vielä murskaavampi.

 

Tanskalainen Nicklas Bendtner on osoittanut kesänpeleissä, että hänen maalivainunsa on kehittynyt ja voi hyvinkin olla mahdollista, että Nicklas-boy taistelee ensikaudella avauspaikasta tosissaan. Myös Meksikon Carlos Vela on pelannut hyvin ja yhteistyö muiden kanssa tuntuu toimivan. Kuitenkin itse vielä näen pientä ylimääräistä yrittämistä, mutta jos harjoituspeleissä maaleja tulee myös jatkossa, niin tästä ongelmasta voidaan ehkä päästä eroon.

 

Sittes omaan henkilökohtaiseen suosikkiaiheeseeni. Jack Wilshere. Eilisessä ottelussa kaksi maalia, joista toinen pilkusta. Taisi tehdä 5 maaliinjohtavaa syöttöä ja varsinkin yhteistyö Theon kanssa tuntui toimivan. Ehkä vielä muutama täysin turha syöttö, mutta kova hinku kaverilla maalille oli ja taistelua jokaisesta tilanteesta. :dielaughing: KIVAA :superhappy:

 

Otetaas sitten Aaron Ramsey. Monille arsu-faneille Ramsey oli se torjuntavoitto, joka otettiin muilta isoilta seuroilta ja sillä sitten lennetään kesän yli, kun ei muita tuntunut tulleen. Siksi ehkä Ramseylta odotetaan enemmän, mitä esitykset ovat olleet. Kuitenkin on muistettava, että kyseessä on nuori pelaaja, jolla kehitys pahasti kesken. Eikä Aaron ole huonosti pelannutkaan.

 

Arsenalin tulevaisuus on hyvissä kantamissa, jos näistä timanteista pidetään kiinni. Uskon että jokaisellä mainitsemistani nuorista gunnereista on mahdollisuus pelata valioliigaa jo tälläkaudella. Nikke tietysti jokatapauksessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wilshere on tosiaan ollut liekeissä harkkapeleissä ja kerännyt paljon kehuja brittilehdistöltä.Ramseylla varmaan painaa näyttöpaineet niskassa kun välillä peli on takkuillut pahastikin.Pojalla tuntuu olevan kovat tavoitteet jo ensi kaudeksi ja näyttöhalut kovat joka sitten näkyy yli-yrittämisenä ja harhasyöttäinä.Mut kyllä hänessä todella ainesta on

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wilsherelle tosiaan maailman isoin :thumbsup1:. Mahtavaa. Mun puolesta vois vaikka alottaa WBA:ta vastaan kun liiga alkaa. Nasri ja Wilshere laidoilla...uuhh. Joo onhan se liian nuori vielä ja vastus näissä pre-season peleissä ollut aika heikkoa, mutta silti. Jack Wilshere first teamiin lopullisesti!

 

Ja Carlos Vela on toinen josta olen todella innoissani. Hieman nopeampi ja jopa teknisempi versio Eduardosta. Ja vasta 19v...

 

Ja vielä Bendtner, Ramsey, Denilson, Song, Djourou, Traore ym... Young guns look gooood..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wilshere on vakuuttanut minutkin ja ansaitsee näytönpaikan hieman kovempi tasoista vastustajaa vastaan. Esimerkiksi huomisessa ottelussa Stuttgartia vastaan. Tähänastisten vastustajien taso kun on ollut aika mitään sanomaton. Paljon hyviä ominaisuuksia tässä nuorukaisessa.

 

En tiedä kuinka paljon Ramseyltä odotitte, mutta omia odotuksia hän ei ole pettänyt. Tulee varmaan pelaamaan edustusjoukkueessa heti alusta alkaen sen verran hyvin pelannut.

 

Myös Simpson vaikuttaa lupaavalta, vaikka eilen olikin epäonnekas. Paremmalla onnella olisi tehnyt sen neljä maalia. Haluaisin nähdä häntä jatkossakin.

 

Randall ja Lansbury ovat olleet vaisuja. Kummastakin on puhuttu paljon, mutta varsinkaan Randall ei vaikuta tarpeeksi tasokkaalta. Vähän hidas ja pallonmenetyksiä tulee turhan tiheään tahtiin. Saa nähdä tuleeko kummastakaan mitään. Lansbury tosin pelasi eilen väärällä pelipaikalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.arsenal.com/article.asp?thisNav=News&article=494828&lid=NewsHeadline&Title=Wilshere+named+in+Arsenal%27s+first-team+squad

 

Sillälailla. Nuori Wilshere nostettiin kuukauden sisällä ensin Arsenalin reserveihin ja sieltä suoraan edustusjoukkueeseen. Hän tulee pelaamaan Gilberto Silvan vanhalla numerolla eli No. 19 :superhappy: Mielestäni täysin ansaittua. Hän käytti saaneensa mahdollisuuden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jack Wilshere

 

Hieno juttu tosiaankin. Tämä nuori lädi on ollut positiivinen yllätys

preseason peleissä ja mielestäni ansaitsee paikan edareissa.

Ensi kaudella kaveri toivottavasti nähdään cup-peleissä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fran Merida

 

Arsenalin nuorista puhuttaessa kannattaa nostaa myös esiin Fran Merida. Tämä nuori espanjalainen pelasi viime kauden lopun lainalla Real Sociedadissa, mutta ei saanut paljon peli aikaa jollei paria kymmentä minuuttia ottelujen lopussa lasketa, mutta päättyneissä alle-19 vuotiaitten Euroopan mestaruuskisoissa oli pirteä ja arvioitiin yhtenä tulevaisuuden tähdistä asiantuntijoiden poimiessa listan 10 potentiaalisimmasta tulevaisuuden tähdestä kisoissa. Merida on kasvatukseltaa hyökkääjä, mutta pelannut paljon myös laidassa ja aikanaan siirtyi Barcelonan junnuista Arsenaliin kuten eräs Cesc pari vuotta aikaisemmin. Meridan tekniikkaa on kehuttu silmeähiveleväksi ja muutenki pitäisi olla erittäin nopea pelaaja, jolla on potentiaalia suurten otteluiden ratkaisijaksi, joten pidetäänpäs kyseinen herra myös mielessä eikä lyödä kaikkia odotuksia lapsenkasvoisen Wilshiren niskaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arsenal Res. v Portsmouth Res.

 

Nonni. Tulipa seki matsi sitte katseltua. Pojat voitti pompeyn ressut 2-0 Mark Randallin ja Kieran Gibbsin maaleilla. Ottelussahan hienointa oli se, että tässätapauksessa EI-nuori Eduardo palasi miehistöön ja pelaili 45 minuuttia ja aina pallon saadessaan aiheutti vaaratilanteita. Harjoituksista tullut sellaista informaatiota, että Edu paranee, kuin vanha viini ja jokainen harjoitus menee mieheltä paremmin ja paremmin. Puhetta on ollut, että voisi olla että Edu nähtäisiin edustusmiehistössä jopa parin viikon kuluessa. Katsoo nyt miten käy.

 

Pelistä itsestään senverran, että tottakai mielenkiinto kohdistui Edun lisäksi parivaljakkoon Wilshere- Ramsey, joka tuntui toimivan hyvin. Erityisesti Wilshere tuntui reservipelissä olevan jatkuvasti vaikeasti pidäteltävä ja antoi hienoja syöttöjä läpi ottelun, joista toinen johtikin Gibbsin maaliin. Puolustuksesta ei paljoa voi sanoa, sillä ottelu oli melko yksipuolista, mutta kyllä näissä nuorissa potentiaalia on. Itseäni naurattikin.. tai no ei naurata, mutta tästä reserviporukasta löytyy pelaajia, jotka pelaa ykkösjoukkueessa vähän väliä!! Ja siellä tunnetusti pelit eivät ole sujuneet järin vahvasti. Potentiaaliahan junioreissa on valtavasti, mutta peilautuu siihen, että juniorit eivät voi voittaa mitiih ilman kokemusta. Mut täs eilisen matsin kokoonpano ja mahdollisesti iso-osa Arsenalin lähitulevaisuutta.

 

—————————————–Fabianski—————————————-

 

—–Coquelin—–Hoyte ©———————————Rodgers——-Gibbs—-

 

—–Wilshere—-Ramsey————————————Randall——–Merida—

 

——————–Simpson———————————–Eduardo——————–

Share this post


Link to post
Share on other sites

Päivitystä nuorten tilanteisiin.

 

Vito Mannone: Pelejä reserveissä. Jäänyt selkeään kolmosmaalivahdin rooliin ja Italialaiselle ei tällähetkellä taida paljoakaan vastuuta kertyä ykkösjoukkueessa.

Armand Traore: Ranskalainen puolustaja tällähetkellä Pompeyssa lainalla ja löytänyt vakipaikakseen tälläkaudella vaihtopenkin. Itrominuutteja kertynyt sinnetänne. Jos kehitys jatkuu ja mielenkiintoa löytyy, niin mahdollisesti vielä joskus voi nousta ykkösmiehistöön edellyttäen että muuan Cael Clichy vaihtaisi maisemia.

Aaron Ramsey: Nuorelle miehelle on pakostakin kertynyt ykkösmiehistössä minuutteja, kun tilanne joukkueessa on mikä on. Ei ole esittänyt mitenkään mairittelevia otteita, mutta pitää muistaa, että kyseessä on nuori kaveri, jolle kasattu valtavat paineet.

Jack Wilshere: Toinen nuori pelaaja, joka saanut ykkösmiehistössä vastuuta. Lupaava laitapelaaja ja varsinkin reservien peleissä osoittanut olevansa ikäisiään kypsempi. Kenties tämänhetken kuumin englantilainen juniori, jolla potentiaali Bergkampin tasolle (wenger) Hehe.. ei paineita ;)

Carlos Vela: Oikeestaan aika turha kirjoittaa meksikaanista tänne mitään, kun kaikki tiedostavat hänen tilanteen. Oiva viimeistelijä, mutta vielä ei paikka tähtiin ole aukeamassa. Kaverille pitäisi saada minuutteja alle, mutta ykkösmiehistöön ei voi vielä laittaa vakituiseksi ja lainaksi ei enää uskalla, kun miehet loppuu kesken. Toivottavasti joku ratkaisu saadaan nopeasti, ettei lupaavan hyökkääjän urakehitys vaarantuisi enempää.

Kerrea Gilbert: Englantilainen laitapakki pelailee ykkösliigassa Leicesterissä lainalla. Peliaikaa siunaantunut ihan mukavasti, mutta varsinaista käyttöä ei Arsenalissa tällähetkellä löydy.

Nacer Barazite: Championship-joukkue Derbyssa lainalla pelaava Hollantilainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja saanut tälläkaudella peliaikaa lähes jokaisessa Derbyn ottelussa. Lupaavia otteita tulevaa ajatellen, mutta antaa kaverin kypsyä rauhassa.

Paul Rodgers: Englantilainen puolustava keskikenttäpelaaja/puolustaja sai ykkösmiehistökasteen liigacup -tappiossa Burnleyta vastaan.Vaihdettiin pois Henri Lansburyn tieltä ensimmäisen puoliajan jälkeen ja senjälkeen Rodgers on tahkonut reserveissä.

Gavin Hoyte: Hoyten veljeksistä nuorempi, pelasin ensimmäisen ja tähänmennessä ainoan Arsenal ottelunsa, kun kaljacupissa kaatui Sheffield United 6-0 Gavinin pelatessa koko ottelu. Nuori, mutta sitäkin lahjakkaampi Gavin pelaa keskikentällä ja jos kehityskaari jatkuu, niin toivottavasti tämä Hoyte nähdään pidempäänkin Arsenalin riveissä. Reserveissä jatkuvasti peliaikaa.

Mark Randall: Keskikenttäpelaaja, joka sai debyyttinsä Arsenalissa jo parisen vuotta sitten. Tällähetkellä lainalla Burneyssa.

Henri Lansbury: Arsenal-akatemian pitkäaikaisempia jäseniä. Keskikenttäpelaaja reserveissä, jolle itse toivon peliaikaa joskus myös edustuksessa. Heinäkuussa 2008, 18-vuotias huikean potentiaalin omaava pelaaja solmi ammattilaissopimuksen Arsenalin kanssa.

Kieran Gibbs: Keskikenttäpelaaja, mutta pystyy myös tarvittaessa toimimaan laitapakkina?! Aika erikoinen ja monipuolinen kaveri. Wimbledonin akatemiasta aikoinaan siirtynyt Gibbs on debyyttinsä jo tehnyt ja oli muuten jo kaudella 2007-2008 nimettynä Arsenalin Mestareidenliiga miehistöön! Ollut vaihtopelaajana valioliigassa saamatta peliaikaa tälläkaudella. Mestareidenliiga debyyttihän tapahtui joulukuussa 2008, kun Arsenal hävisi Portolle 2-0. Gibbsiä ajetaan hiljalteen joukkueeseen sisään.

Fran Merida: Uudeksi Cesciksikin noteerattu Espanjalainen on myöskin Barchelonan kasvatteja. Pelasin muutaman cup-pelin ennen siirtymistään lainalle Real Sociedadiin kaudella 2007-2008. Palasin täksi kaudeksi takaisin Lontooseen, jossa tahkonut reservipelejä ihan hyvällä asenteella. Valittiin Uefan alle 19-vuotiaiden mestaruuskisojen tähdistökentälliseen. Mielenkiintoista nähdä, että missä vaiheessa kaveri tekee läpimurron ykkösmiehistöön.

 

Lähteet:

http://www.arsenal.com

http://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page

http://arsenalyouth.wordpress.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos Matille hyvästä päivityksestä junnujen tilanteen suhteen:thumbsup1:

Lisäksihän Jay Jay Simpson on lähdössä vuokralle WBA;han. Haluaisivat myös Wilsheren lainaan mut rohkenen epäillä et AW asialle lämpenis.

Ramsey muuten saavutti kapakkaiän eilen joten onnittelut siitä

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arsenal's Wilshere to join West Bromwich Albion on loan

 

Hyvää tekisi kyllä Arsenalille, ja eiköhän tuo laina kertoisi käytännössä lopullisesti sen, että Arsenal tulee hankkimaan laiturin tammikuussa. Wilsherelle itselle varmasti hyvä juttu, että pääsee pelaamaan jossain kunnollisessa joukkueessa. Peliaikaa ei tarvinnut mennä hakemaan divarista tai mistään muualta ulkomailta, vaan ihan saman liigan jumbojoukkueesta. Muut paitsiolaiset voivat täsmentää minulle, onko tuo varmistunut laina, vai ei. Omalla englannin kielellä ei kuuhun mennä :sweeteyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gavin Hoyte:[/b] Hoyten veljeksistä nuorempi, pelasin ensimmäisen ja tähänmennessä ainoan Arsenal ottelunsa, kun kaljacupissa kaatui Sheffield United 6-0 Gavinin pelatessa koko ottelu. Nuori, mutta sitäkin lahjakkaampi Gavin pelaa keskikentällä ja jos kehityskaari jatkuu, niin toivottavasti tämä Hoyte nähdään pidempäänkin Arsenalin riveissä. Reserveissä jatkuvasti peliaikaa.

Mark Randall: Keskikenttäpelaaja, joka sai debyyttinsä Arsenalissa jo parisen vuotta sitten. Tällähetkellä lainalla Burneyssa.

 

 

Hoytehan pelasi liigassakin jo Cityä vastaan ja ihan avauksessa asti, tunnin kohdalla vaihdettiin pois. CC:ssä pelasi myös Wigania ja Burnleya vastaan. Ja pelipaikkahan on vaihdellut oikean pakin ja topparin välissä noissa peleissä. Topparin tontilla ollut hieman pehmeä, mutta laidassa ihan hyvä. Laidassakin kuitenkin mielestäni Lansburyn takana rankingissa. Lansburylla ollut hyviä pelejä ne muutamat mitä olen nähnyt.

 

Randallhan on ainakin syyskauden läminyt Arsenalissa. Saanut vastuuta pääosin Liigacupissa, Sheffieldiä vastaan pelasivat Ramseyn kanssa hyvin, kuten myös Wigania vastaan. Randall pääsi kentälle myös UCL:n lohkovaiheen viimeisessä ottelussa vaihdosta. Mielestäni Randallin näytöt ovat kuitenkin olleet vaisuja ja hetkittäin olen ihmetellyt miksi on saanut niinkin paljon peliaikaa. Ehkä Wenger toivoo Markista jotain Flaminin tyylistä raatajaa.

 

Merida on pelannut pääosin vasemmalla laidalla kun Ramsey ja Randall ovat miehittäneet keskustan. Ressumatsissa Pompeyta vastaan Fran kuitenkin pääsi toisella puoliajalla pelaamaan keskellä ja oli heti vakuuttava. Ehkä jopa Fabregasia teknisempi pelaaja, odotukset ovat juurikin Cescin takia olleet korkealla. Wenger kertoi jossain vaiheessa, että Meridan taidot alkavat olemaan jo lähellä ykkösjoukkuetta mutta fyysinen puoli on vielä vajavainen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitoksia Cescille korjauksista. Tosiaan Randall palanut takaisin kotiinsa minkä huomasi jo reservien kokoopanoa selatessa. Oli vähän ylimääräistä innokkuutta mukana, niin jäi tämä fakta lopulta tarkistamatta. Hyvät uudetvuodet kaikille!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×