Jump to content
Sign in to follow this  
Il Capitano

Kauden tähtikentällinen

Recommended Posts

Elikkä tähän osioon voi laittaa oman Serie A kauden tähtikentällisen. Omani on seuraavanlainen:

 

Maalivahti

Sebastien Frey (Fiorentina) - Loisto kauden pelannut Violan kassari, nousi juuri ja juuri Buffonnin ohi ykkösveskan paikan taistelussa. Suureksi-osaksi Freyn mainioiden torjuntojen ansiosta Viola pääsi mukaan CL-karsintoihin.

 

Puolustus

Maicon (Inter) - Vaikka Interissä pelaakin, oli hän hyvässä vireessä menneellä kaudella. Ehdotonta Serie A eliittiä

 

Giorgio Chiellini (Juventus) - Vasta 23v ja nyt jo koko liigan parhaimpia toppareita. Ei ihmekkään, että Don valitsi hänet mukaan Italian EURO-ryhmään :D. Loistava tulevaisuus edessä...

 

Alessandro Gamberini (Fiorentina) - Hyvä ja tasapainoinen kausi takana tällä Violan topparille. Oli erittäin tärkeä pala Violalle koko kauden ja se palkittiin CL-paikalla

 

Juan Manuel Vargas (Catania) - Ei ihme, että Vargas on herättänyt kiinnostusta lähes kaikissa Euroopan suurseuroissa, sen verran hienon kauden tämän 24v Perulainen pelasi Catanian paidassa. Siirtynee ensi kaudeksi isompaan seuraan...

 

Keskikenttä

 

Mauro Camoranesi (Juventus) - Tämä Italo-Argentino oli tällä kaudella tosi kovassa vedossa. Oli ehkäpä Juven tärkein yksittäinen pelaaja menneellä kaudella. Tärkeä pala Juven pelinrakentelua koko kauden, heti huomasi hänen poissaolonsa Juven pelissä. Odotan innolla Camon otteita EM-kisoissa :D

 

Daniele De Rossi (Roma) - Roman tärkein pelaaja tällä kaudella ehdottomasti. Pelasi parhaan kautensa Serie A:ssa ja ei ihme, että mm. Real Madrid tarjoaisi hänestä 40m€. Hänenkin otteitaan kannattaa kattoa Italian keskikentällä.

 

Marek Hamsik (Napoli) - Ikää vasta 20v ja jo nyt liigan parhaita keskikentänpelaajia. Todella kypsiä otteita nähtiin koko kauden ja maalejakin tuli 9 kappaletta. Olisi erittäin tervetullut Juveen :lol:

 

Hyökkääjät

 

Adrian Mutu (Fiorentina) - Mutun uran paras kausi. 17 maalia kaudella kertoo paljon. Hän oli alituinen uhka mille vain puolustukselle. Toivottavasti jatkaa samoja otteita ensi kaudella CL:ssa.

 

Alessandro Del Piero (Juventus) - Mitä nyt tähän voi sanoa, Capocannonieren voitto 21 maalilla, sekä kutsu EM-kisoihin. Paremmin ei henkilökohtaisella puolella olisi voinut mennä :D Voi olla, että tämä oli Kapteenin paras kausi hänen hienolla urallaan ;)

 

David Trezeguet (Juventus) - Jälleen kerran hyvä kausi tälle Ranskalaiselle maalikoneelle, 20 maalia ei ole hullummin :D. Vain henkilökohtaiset kaunat Domenechin kanssa esti hänen EM-kisa matkan, harmi sillä Ranskan hyökkäys kärsii siitä.

 

-----------Frey-----------

Maicon-Chiellini-Gamberini-Vargas

------Camo-DDR-Hamsik------

---Mutu---Ale----Treze---

 

Muutama maininnan arvoinen:

 

Gianluigi Buffon (Juventus)

Julio Caesar (Inter)

Christian Maggio (Sampdoria)

Philippe Mexès (Roma)

Javier Zanetti (Inter)

Kaka (Milan)

Esteban Cambiasso (Inter)

Amauri (Palermo)

Di Natale (Udinese)

Marco Borriello (Genoa)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä idea. Itse valitsisin tähdistöön seuraavat pelaajat:

 

Maalivahti

 

Julio Cesar (Inter) Päivänselvä valinta. Mielestäni Interin paras pelaaja varsinkin kevätpuolella. Uskomattoman tasaista suorittamista läpi kauden. Teki todellisen läpimurron terävimpään maalivahtieliittiin.

 

Puolustus

 

Maicon (Inter) Hieno kausi brassilta. Ei juurikaan huilannut, mutta silti muutamaa poikkeusta lukuunottamatta uskomattoman energistä suorittamista. Mahdollisesti liigan parhaiten keskittävä laitapuolustaja. Nousee hyvin aktiivisesti kuitenkaan laiminlyömättä puolustustehtäviä.

 

Mexes (Roma) Hieno kausi ranskalaiselta. Pääpalloissa liki mahdoton voittaa. Itseluottamus todella korkealla, joka heijastuu äärimmäisenä rauhallisuutena. Potentiaalia on tulla vieläkin paremmaksi.

 

Gamberini (Fiorentiina) Komea kausi Viola-paidassa. Ehdottomasti yksi Fiorentiinan tärkeimmistä yksittäisistä pelaajista Freyn ja Mutun ohella tällä kaudella.

 

Vargas (Catania) Sensaatiomainen kausi perulaiselta. Löi itsensä toden teolla läpi, ja nyt kaverin kintereillä on joka toinen Euroopan suuri seura. Toivottavasti ei siirry rahan perässä sumuisille saarille..

 

Keskikenttä

 

J. Zanetti (Inter) Uskomattoman hieno kausi kapteenilta. Käsittämätön juoksuvoimainen edelleen, vaikka ikääkin löytyy jo melkoisesti. Klaarasi roolin kuin roolin mallikaasti. Esimerkillinen kapteeni, todellinen taistelija ja tsemppari.

 

De Rossi (Roma) Calcion paras keskikenttäpelaaja tällä kaudella. Tuntui tekevän lähes kaiken oikein. Taistelee joka ottelussa valtavan suurella sydämellä koko kentälläolonsa ajan. Tuleva Roman ja ehkä Italian maajoukkueenkin kapteeni.

 

 

Hamsik (Napoli) Santacrocen ohella tärkein yksittäinen pelaaja tämän kauden Napolissa, joka teki hienon paluun Italian korkeimalle sarjatasolle. Löi itsensä läpi toden teolla, vaikka ennen kautta jo tiedettiin slovakin huikea potentiaali. Todellinen nero pallon kanssa. Toivottavasti pysyy Italiassa, kaverin peliä on suuri ilo katsella.

 

Hyökkäys

 

Mutu (Fiorentiina)

 

Hieno kausi romanialaiselta. Maalejakin syntyi todella mukavasti. Alati vaarallinen ennaltarvaamattomine spurtteineen.

 

Alessandro Del Piero (Juventus) Rispektiä. Del Piero pelasi ehkä parhaan kautensa uran lopputaipaleella. En kyllä millään ennen kautta olisi uskonut, että DP tekee 21 maalia ja voittaa capocannonieren. Esimerkillinen johtaja hänkin.

 

Borriello (Genoa) Uskomaton kausi suhteellisen heikossa Genoassa. Teki Genoa-paidassa tällä kaudella niin monta ratkaisumaalia, että ei meinaa kahden käden sormet riittää. Mies alkaa vihdoin lunastamaan viiden-kuuden vuoden takaisia odotuksia. Ansaittu paikka Donadonin Em-miehistössä.

 

-------------Julio Cesar------------

-Maicon-Mexes-----Gamberini-Vargas-

------De Rossi--------Zanetti---------

---------------Hamsik----------------

---Mutu-------Borriello-----Del Piero--

 

Kunniaa myös seuraaville:

 

Frey (Fiorentiina)

Buffon (Juventus)

Ivan Cordoba (Inter)

Chiellini (Juventus)

Konko (Genoa)

Perrotta (Roma)

Cambiasso (Inter)

Camoranesi (Juventus)

Montolivo (Fiorentiina)

C.Zanetti (Juventus)

Di Natale (Udinese)

Amauri (Palermo)

Trezeguet (Juventus)

Zlatan (Inter)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Antikon tähdistö

 

Jaa-a, nämä ovat aina pahoja, kun aina unohtuu joku tärkeä pelaaja, mutta yritetäänpä nyt.

 

Taktiikka 3-4-3, koska tähdistössä ei peruutella.

 

Ensin valmentaja: Claudio Ranieri, tuli melko lailla puskista, mutta kuului jo jouluna Euroopan kuumimpiin valmentajiin. Pysytyi organisoimaan Juventuksen varamiehisenäkin todella hyvään formuun ja viimeistään keväällä kaatuivat jo kaikki suuretkin joukkueet. Onnistui yli odotusten.

 

Maalivahti: Gigì Buffon, numero uno on ykkönen selkäongelmista huolimatta.

 

Puolustajat: Maicon, yksi mestarijoukkueen tärkeimmistä pelaajista. Legrottaglie, ei pettänyt lupaustaan olla joku päivä Juven arvoinen, vaikka vuosia siihen meni - erinomainen kausi. Chiellini, nousemassa Italian vahvimmaksi toppariksi.

 

Keskikenttä: Camoranesi, pelaa elämänsä parasta futista, De Rossi, tasaisen varma, Aquilani, rappaajasta taitopelaajaksi, yllätti laukauksillaan, Kakà, kyllä maailman paras vielä tähdistöön mahtuu.

 

Hyökkääjät: Ibrahimovic, löysi viimein maalijyvän, Trezeguet, paranee vuosi vuodelta, Del Piero, olen sanaton.

 

Vaihdossa: Frey, Juan, C.Zanetti, Giovinco, Iaquinta, Cassano, Totti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

-------Julio Cesar------

-Maicon-Mexes-Legrottaglie-Vargas-

------De Rossi--------Zanetti---------

---------------Cambiasso----------------

---KAka'-------Ibra-----Del Piero

 

Ja kunnia kaikkille muille.Es. Cassano,Borriello,Treze ja jne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei nyt kauden tähtikentällinen, mutta vuoden 2014 parhaat 50 Serie A-pelaajaa.

 

Näyttävä ja kattava lista, josta ei pahemmin ole nokansoittamista.

 

Onhan nämä osittain mielipidejuttuja mutta eihän tossa listassa ole mitään järkeä. Roman pelaajien (ja entisen) kohdalla voin vain ihmetellä että missä ovat Benatia ja Totti? De Rossin ei ainakaan syyskauden perusteella pitäisi olla noin korkealla vaikka olikin parempi keväällä ja Nainggolanin pitäisi olla korkeammalla.

 

Muista sitten täytyy vain ihmetellä että miten Pirlo on sijalla viisi, vapareiden ja parran takia? Entä missä on Alessio Cerci?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×