Jump to content
Sign in to follow this  
springbook

Odotuksia ensi kaudesta..nousu vai uho..?

Recommended Posts

Terves.....Hiljaista on tällä palstalla,no tätä se kesä teettää.Mitäs mielipititä ensi kaudesta?Mielestäni paria kohtuu kovaa vahvistusta joukkue huutaa,varsinkin kun buzakyn ja vinen poissaolot kauden alusta rassaa.Flavio ja kumppanit ovat kyllä paitasopimus-ja sponsoripuolella pistäneet tuulemaan joten siinä asiassa on huikea parannus entiseen.Santander esimerkiksi on yksi maailman suurimpia pankkiyhtiöitä.

 

Pelaajahankintoja tehdessään seuranjohto on kyllä ollut äärimaltillinen.Nykyisten omistajien kanssa seuran ei pitäisi kilvoitella sheffield unitedin,cardiffin ja nottinghamin kanssa pelaajista.Varsinkaan jos hintataso on 300 000-2000 000 puntaa..No kait hiljaa hyvä tulee eikä qpr:n omistajat ole abrahimovitsin kaltaisia rahanheittäjiä ja "äkkiä kaikki mulle tänne-tyyppejä" vaan hieman pitkäjänteisemmän systeemin kannattajia.

 

Uskon silti että dowiesta huolimatta (tai juuri dowien ansiosta)nousemme kauden 2008-2009 päätteeksi valioliigaan.Jos niin käy tulee sitten todella iso pelaajaremontti...mutta se on sitten sen ajan murhe.Hyvää kesää kaikille ja optimistisin ajatuksin ensi kautta kohti!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ledesma

 

Kait tää Ledesman hankkiminen antaa jo jonkinlaisia toiveita siitä, että parempaan päin ollaan menossa... ja Ledesma voi kait osin paikata Buzsakyn ja Vinen poissaoloa.

 

Betfairin vedonlyöntikertoimissa ollaan ainakin suurin voittajasuosikki....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paletti alkaa olla sen näköinen, että suoraan nousuun tarvitaan enää yksi thomasgravesen keskikentän pohjalle poikasia suojelemaan. Tälläkin jengillä kyllä jo noustaan karsinnan kautta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nousuun!

 

Todellakin, täytyy sanoa, että nyt näyttää _oikeasti_ hyvältä ensimmäiseen 10 vuoteen. :D Varsin kovia pelimiehiä äijät on hommannu sinivalkoisiin! Ens kaudesta sen verran vois sanoo että jos 10. sakkiin ei päästä, niin irtisanomisia tulee varmasti, karsintoihin pääsystä (Top 6.) voi olla jo tyytyväinen, mutta onhan se varmasti fakta että seuran johto ei tavottele mitään muuta kun sitä tärkeintä, Valioliigaan nousua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×