Jump to content
Sign in to follow this  
Giallorossi

Roma paidat kaudella 2008/2009

Recommended Posts

http://www.asroma.it/NewsDoc.aspx?Categoria=ITPrimoPiano&Documento=9168

 

Tuossa John Arne Riisen päällä lienee Roman uusi kotipaita? Jos näin on niin pakko sanoa että: GOOD JOB! 2 kertaa hienompi paita kuin viime kaudella! Viime kaudella kaulus eikä Italian ympyrä oikeassa rinnassa miellyttänyt silmää. Nytpä voisi ostaa uuden AS Roman paidan jostain. :)

 

EDIT: Onko mitään tietoa vieraspaidoista ja kolmannesta paidasta?

 

EDIT2: Ei kun asiaa tutkimalla huomasinkin että paidat ovat julkistettu aikaa sitten. http://www.footballshirtculture.com/200805261449/08/09-kits/as-roma-2008-2009-home-away-kappa-kits.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kellään ylimäärästä tai tietäskö paikkaa mistä vois kysellä (kaikki nettipaikat kyllä oon kolunnu ja mailaillu läpi aika hyvin), ettisin XXL kokosta diadoran paitaa 06-07, olis hieno saada kokoelmaan. Tämän kauden vieraspaita on kyllä erittäin hieno ja pakko hommailla jossain vaiheessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

as roma football club fan site tyrkyttää välillä linkkiä :cheap football shirts lightinthebox.com ja siellä kaupataan roman 08-09 kotipaitaa halvalla ja näyttäis löytyvän xxxl-kokoakin...rupeaa itsellä jo olemaan levoton fiilis,kun tietää olevansa viikon päästä roomassa ja menossa hektiseen derbyyn :thumbsup1: ja 80soccer.com kaupittelee myös roman 09-10 vieraspaitaa halvalla

Share this post


Link to post
Share on other sites

facebookista bongailin tälläsiä veikkauksia ens kauden kotipaidasta:

 

Posted Image

 

Posted Image

 

Näähän on siis jotain veikkauksia/huhuja, mutta samalta sivulta katoin että huomenna (?) julkaistas viralliset ens kauden paidat. Saas nährä, vois olla ihan kivaa vaihtelua tollanen raita tossa, tai sitten kaulukset pitkästä aikaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×