Jump to content
Sign in to follow this  
Bojan27

Kerro oma ponnautteluennätyksesi

Recommended Posts

Kuinka paljon pystytte ponnauttelemaan vuorojaloin? Oma ennätykseni on 1456. Tein sen 12 vuotiaana, josta on jo kulunut n. 1,5 vuotta. Sen jälkeen en ole enää kauheasti ennätystäni yrittänyt parantaa, sillä se taito on minulla jo hyvin hallussa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän se vähän hapotti, mutta en kattonu kelloa...siinä kun autotallissa keskellä talvea vähän kikkailin niin päätin alkaa pomputtelee ja sitten pääsin vireeseen. Oli tarkotus pomputella 4000 mutta alko väsyttää 3500 kohalla nii jätin siihen väliin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siihen jtn 3000 paikkeilla. Eihän sitä nyt pelkkää tavallista jaksa, muutamakymmen aroundtheworldii väliin ni kyllä tulee mielenkiintoa:smile_ani:

 

OT:

yhdellä jalalla ennätys on 210,

 

Pallo päänpäällä 16.45

 

Pomput pään päällä siinä 500..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oma ennätys on joku 72 tai jtn...:lol:

 

Ei ole oikein ikinä tuo pomputtelu kiinnostanut vaan jos on mahdollisuus vaikka vain vedellä(pelkkiä ylänurkkia jne) tai pomputella niin kyllä näistä ensimmäinen voiton vie.

 

Pari viikkoa sitten tosin istualteen pomputellessa ennätys oli tulossa, 64 kohdalla kaikki näytti vielä siltä, että ennätyshän tässä vääjäämättä napsahtaa, mutta sitten foorumin Arsu-fani päätti sitten katkaista tämän huiman menon ( :o ) heittämällä pallon suoraan omaani päin (tähän kohtaan jonkin näköinen keskisormi) :icon_lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×