Jump to content
Sign in to follow this  
Luis_Garcia#10

Suomi - Saksa 10.9.2008

Recommended Posts

Suomen joukkue:

Maalivahdit:

Jussi Jääskeläinen Bolton Wanderers 19.4.1975 43/0

Niki Mäenpää FC Den Bosch 23.1.1985 2/0

Peter Enckelman Cardiff City 10.3.1977 11/0

 

Puolustajat:

Hannu Tihinen FC Zürich 1.7.1976 65/4

Veli Lampi FC Zürich 18.7.1984 9/0

Petri Pasanen Werder Bremen 24.9.1980 45/1

Ari Nyman FC Thun 7.2.1984 18/0

Toni Kuivasto Djurgårdens IF 31.12.1975 73/1

Sami Hyypiä Liverpool FC 7.10.1973 91/5

Niklas Moisander AZ Alkmaar 29.9.1985 1/0

Toni Kallio Fulham FC 9.8.1978 40/2

Keskikenttäpelaajat:

Joonas Kolkka NAC Breda 28.9.1974 87/11

Markus Heikkinen SK Rapid Wien 13.10.1978 37/0

Teemu Tainio Sunderland AFC 27.11.1979 43/6

Roman Eremenko Dynamo Kyiv 19.3.1987 10/0

Mika Väyrynen PSV Eindhoven 28.12.1981 37/2

Daniel Sjölund Djurgårdens IF 22.4.1983 15/1

Hyökkääjät:

Jonatan Johansson Malmö FF 16.8.1975 90/16

Mikael Forssell Hannover 96 15.3.1981 56/17

Jari Litmanen FC Lahti 20.2.1971 115/30

Njazi Kuqi TUS Koblenz 25.3.1983 2/3

 

 

Aika odotettu miehistö, Njazi Kuqia en kyllä odottanut. Häntä tuskin kentällä nähdäänkään, ihan hyvä niin. U-21 -miehistöstä onneksi löytyy kovempia kärkimiehiä karsintojen edetessä, mutta he ovat vielä omissa maaotteluissaan kiinni.

 

Varmasti tältäkin foorumilta joku on matsiin menossa. Itsellä harmillisesti koulu ja erityisesti yo-kirjoitukset sotkivat alustavia suunnitelmia.

 

Tsemppiä Suomelle alkaviin karsintoihin :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tätä on odotettu pitkään ja hartaasti, nyt ei enää ole kauan tuota odotusta jäljellä. :lick:

 

Odotettu joukkue tosiaan joo, ja tällä hetkellä taitaa olla äijät suhteellisen pelikuntoisiakin (tosin tässä nyt pitää sitten koputtaa puuta ja tehdä muita idioottimaisia rituaaleja, ettei tuo tilanne kovin radikaalisti muutu...). Israel-peli jätti ihan hyville mielin, tosin parantaa siitäkin vielä täytyy jos (eli kun) Saksaa lähdetään kaatamaan. Uskon ja toivon kuitenkin, että todella hyvä tunnelma Stadionilla tulee olemaan, ja se taas on omiaan siivittämään esitystä kentälläkin.

 

Vastikkeeksi tässä Saksan joukkue:

 

Maalivahdit: Robert Enke, Tim Wiese

Puolustus: Clemens Fritz, Marcell Jansen, Philipp Lahm, Christoph Metzelder, Christian Pander, Serdar Tasci, Heiko Westermann

Keskikenttä: Michael Ballack, Torsten Frings, Thomas Hitzlsperger, Marko Marin, Simon Rolfes, Bastian Schweinsteiger, Piotr Trochowski

Hyökkäys: Mario Gomez, Patrick Helmes, Miroslav Klose, Kevin Kuranyi, Lukas Podolski

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itsellä on ainakin 10. syyskuuta suuntana olympiastadion, varmaan on tupa aika täynnä:lick: Toivottavasti Suomipoika pistää Saksaa vastaan samalla kampoihin, kuin Portugalia + voittomaali.

 

Häpeissäni myönnän, että lähinnä Saksan kuuluisuuksia siinne olen menossa katsomaan (toki silti Suomen puolella) satoja kilometrejä ei välttämättä jaksa kömpiä esim. Azerbaidzhan -otteluun....

 

Lahm, Ballack, Klose, Schweinsteiger..:lick:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä uutinen kuitekin on, että Saksan kapteenin Michael Ballackin pelaaminen on ottelussa epävarmaa. Hänen poissaollessaan Saksan joukkueesta puuttuu todella suuri palanen mikä ei ole vaikuttamatta joukkueen pelaamiseen.

 

Myös on mahdollista, että Losa Eremenko valitaan vielä näin jälkikäteen joukkueeseen:hug:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ilmanmuuta paikalla ollaan. Jos vain koulusta viellä lomat irtoavat (Eli paikan päällä ollaan). Toivottavasti Suomi poika painaa täysiä päälle ja pistää Saksan "heikohkon" puolustuksen koville.

 

Ballack on siis lähes varmasti sivussa Saksan miehistöstä. Tämä on suomelle todella hyvä uutinen. Ilman muuta Saksan tärkeimpiä pelajia. Ja vaikka Ballack ei pelaa kentällä vilisee silti useita tähtiä Lahm,Klose, Schweinsteiger,Podolski ja Lehman.

 

Innolla odotan 10 päivää!! Tulosveikkaus 1-0 Suomelle, Hyypiä puskee kulmasta :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Frings on murtanut nokkansa ilmeisesti koripalloa pelatessaan, eikä osallistu noihin kahteen Saksan ensimmäiseen karsintapeliin. Ihan kiva jos niiltä pelaajia tällä tahdilla tippuu pois. :shades:

 

Ilmanmuuta paikalla ollaan. Jos vain koulusta viellä lomat irtoavat (Eli paikan päällä ollaan).

Itse olen ottanut sen lähestymistavan, että mitään niin olennaista opiskelurintamalla ei tuolloin tapahtu, ettenkö noita muutamaa päivää voisi sielä luistaa. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aijai, vielä pitäis reilu viikko kidutella tuonne.. Ja on muuten ensimmäinen iso peli mitä paikan päältä pääsee seuraamaan, toivottavasti mekkalakin on sen mukainen.

Vaikka ballack ja frings sieltä saksan jengistä puuttunee, niin kyllä tuolta listalta löytyy nimimiehiä.. Suomelle iso kolhaisu tuo litin ja tihisen poissaolo, mutta silti vaan kutkuttaa että suomi sieltä finnairilta poistuu 3:n pisteen kera. Tulosveto 2-1..

 

Ja vielä kaikille kynnelle kykeneville, HUUDETAAN saksa KUMOON! :drunk1::partyhat:

Share this post


Link to post
Share on other sites

, mutta silti vaan kutkuttaa että suomi sieltä finnairilta poistuu 3:n pisteen kera.

Ottelu pelataan stadikalla, ei Finnair-stadionilla.:nono:

Paikalla ollaan ehdottomasti, mutta en kuitenkaa odota Suomen joukkueelta ihmeitä, olisin tyytyväinen jos tasapeliin päästäisiin... Onhan kyseessä kuitenkin mm. kolmonen. Mutta toivottavasti sentään nähdään maaleja... Saksan verkkoon :boogy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onhan kyseessä kuitenkin mm kolmonen. Mutta toivottavasti sentään nähdään maaleja... Saksan verkkoon :boogy:

[off]Toinenhan se oli. Sori tämä oli pakko. [off]

 

Mielenkiintoinen peli varmasti tulossa ja yhdestä pisteestä voitaisiin olla jo tyytyväisiä. :boogy:

 

Toivottavasti näkisi tämän pelin jostain nettistreamista, kun näihin Suomen maajoukkue pelien streameja on aika huonosti ollut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[off]Toinenhan se oli. Sori tämä oli pakko. [off]

 

 

 

Täh? Saksa voitti Portugalin pronssiottelussa, joten he olivat kolmansia mm-kisoissa (2006).

Puhut varmaan tämän vuoden em-kisoista joissa Saksa otti hopeaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti näkisi tämän pelin jostain nettistreamista, kun näihin Suomen maajoukkue pelien streameja on aika huonosti ollut.

Kaikki suomen karsintapelit näkyvät voice tv-kanavalta.

 

Uutinen

Suomen maajoukkueen MM-karsinnat myös maksuttomalle kanavalle

 

Saksalainen mediakonserni ProSiebenSat.1 Media AG monipuolistaa The Voice TV -kanavan ohjelmistoa. Syksyllä lähetykset samalla kanavapaikalla aloittava mainosrahoitteinen TV Viisi tarjoaa katsojille myös Suomen miesten jalkapallon A-maajoukkueen MM-karsintaottelut.

 

Suomessa tunnetun tv- ja radiotoimija SBS Finland Oy:n emoyhtiö ProSiebenSat.1 Media AG perustaa uudistuvaa ohjelmistoa varten oman organisaation, johon palkataan 30 suomalaista tv-alan ammattilaista.

 

”Tavoitteenamme on luoda aidosti vaihtoehtoinen kotimainen viihde- ja yleiskanava, joka parantaa nykyisten mainosrahoitteisten tv-kanavien ohjelmatarjontaa”, TV5 Finland Oy:n toimitusjohtaja Peter Behrends kertoo.

 

 

Jalkapalloa koko perheelle

 

Suomen miesten jalkapallon A-maajoukkue aloittaa MM-karsintasarjansa syyskuun 10. päivänä Saksaa vastaan pelattavalla kotiottelulla. Samaan mediakonserniin kuuluvat maksuton TV Viisi ja maksullinen CANAL+ näyttävät ottelut suorina lähetyksinä samaan aikaan.

 

”Olemme iloisia, että A-maajoukkueen tv-näkyvyys lisääntyy uudistuvan tv-kanavan myötä. Vapaasti näkyvä huipputuote on yhdistelmä, joka hyödyttää suomalaista jalkapalloa monin tavoin”, Suomen Palloliiton pääsihteeri Kimmo J. Lipponen sanoo.

 

Uudistuksen myötä tv-kanava tavoittaa nuorten lisäksi uusia katsojia. Kanava tuo jalkapallon nyt koko perheen ulottuville.

 

TV Viidellä näkyvät karsintaottelut tuottaa tuttuun tapaan edelleen CANAL+. Ottelutelevisioinnin lisäksi CANAL+ tarjoaa katsojille yksinoikeudella ohjelma-sisältöä, jota muilta kanavilta ei näe.

 

 

Luvassa monipuolista ohjelmaa

 

Katsojille tuttu The Voice TV jatkaa toimintaansa monipuolisena musiikkimediana kattaen noin 75 prosenttia ohjelma-ajasta. Muun ajan (noin 25 prosenttia) kanava tarjoaa katsojille ohjelmaa kanavanimellä TV Viisi.

 

”Kyseessä on siis yksi ja sama kanava kanavapaikalla 10, joka nyt uudistaa ohjelma-sisältöään ja laajentaa samalla katsojakuntaansa”, Behrends korostaa.

 

TV Viidellä esitetään kotimaista ja eurooppalaista ohjelmistoa, sarjoja, dokumentteja ja elokuvia. Tarjontaa täydennetään amerikkalaisella ohjelmistolla.

 

Lähetykset aloitetaan syyskuussa 2008. Kotimaisen ohjelmiston esittäminen alkaa vuoden 2009 alusta, ja sen määrää lisätään kanavan kasvun myötä. Ohjelmaa on 24 tuntia vuorokaudessa. TV Viisi näyttää ohjelmaa alkuillasta myöhäisiltaan klo 18.00 – 24.00 ja The Voice TV muuna aikana klo 24.00 – 18.00.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Stuart Baxter sai huonoja uutisia Sunderlandista torstaina. Teemu Tainio ei toivu reisivammastaan täyteen pelikuntoon ensi viikon keskiviikoksi eikä keskikenttämies liity Huuhkaja-joukkueeseen.

 

- Teemun reisivamma parani hyvin ja hän pystyi harjoittelemaan Sunderlandissa. Siellä reisi kuvattiin keskiviikkona ja tarkistettiin torstaina. Kuvat ja tarkistukset selvittivät, että Teemu olisi viikon kuluttua hyvin lähellä pelikuntoa, mutta ei aivan. Siksi teimme tämän ratkaisun, Stuart Baxter sanoi.

 

 

Vaihteeksi takaisku Suomelle, vaikka tämä nyt mikään yllätys olekkaan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

haha eremenkolle ehdollista!

ei v* mikä jätkä...

 

ja toi o piru hyvä juttu ettei kaikki mee maksullisille kanaville, sielt tulee niin paljo tuubaa ettei viitti panostaa, viasattii katellu vuoden ja lopetin sen juuri siksi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja toi o piru hyvä juttu ettei kaikki mee maksullisille kanaville, sielt tulee niin paljo tuubaa ettei viitti panostaa, viasattii katellu vuoden ja lopetin sen juuri siksi!

Itse taas maksan Canal+ tarjonnasta ihan mielellään, vaikkakin elokuvia sieltä harvoin tulee katseltua. Ainoastaan urheilun takia pakettia itsellä pidän. Ei tarvitse mainoksista välittää, studio osuudet on monesti normi kanavia pidempiä ja "laadukkaampia". Otteluita näytetään todella paljon ym.

 

Toki hienoa, että pelejä näytetään maksuttomilla kanavilla. Mutta tarjonta yleensä niissä on todella vaatimaton.

 

Sori Off Topic.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaikki suomen karsintapelit näkyvät voice tv-kanavalta.

 

Uutinen

Suomen maajoukkueen MM-karsinnat myös maksuttomalle kanavalle

 

 

Vegalle propsit nyt tästä uutisesta, kun en ainakaan itse ollut tiennyt että nämä pelit näkyvät myös maksuttomalta kanavalta. :thumbsup1:.

 

Muutenkaan tule tuota The Voicea katsottua, niin olisi varmasti jäänyt katsottua nyt nämä Suomen pelit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaikki suomen karsintapelit näkyvät voice tv-kanavalta.

 

Uutinen

Suomen maajoukkueen MM-karsinnat myös maksuttomalle kanavalle

 

Saksalainen mediakonserni ProSiebenSat.1 Media AG monipuolistaa The Voice TV -kanavan ohjelmistoa. Syksyllä lähetykset samalla kanavapaikalla aloittava mainosrahoitteinen TV Viisi tarjoaa katsojille myös Suomen miesten jalkapallon A-maajoukkueen MM-karsintaottelut.

 

Suomessa tunnetun tv- ja radiotoimija SBS Finland Oy:n emoyhtiö ProSiebenSat.1 Media AG perustaa uudistuvaa ohjelmistoa varten oman organisaation, johon palkataan 30 suomalaista tv-alan ammattilaista.

 

”Tavoitteenamme on luoda aidosti vaihtoehtoinen kotimainen viihde- ja yleiskanava, joka parantaa nykyisten mainosrahoitteisten tv-kanavien ohjelmatarjontaa”, TV5 Finland Oy:n toimitusjohtaja Peter Behrends kertoo.

 

 

Jalkapalloa koko perheelle

 

Suomen miesten jalkapallon A-maajoukkue aloittaa MM-karsintasarjansa syyskuun 10. päivänä Saksaa vastaan pelattavalla kotiottelulla. Samaan mediakonserniin kuuluvat maksuton TV Viisi ja maksullinen CANAL+ näyttävät ottelut suorina lähetyksinä samaan aikaan.

 

”Olemme iloisia, että A-maajoukkueen tv-näkyvyys lisääntyy uudistuvan tv-kanavan myötä. Vapaasti näkyvä huipputuote on yhdistelmä, joka hyödyttää suomalaista jalkapalloa monin tavoin”, Suomen Palloliiton pääsihteeri Kimmo J. Lipponen sanoo.

 

Uudistuksen myötä tv-kanava tavoittaa nuorten lisäksi uusia katsojia. Kanava tuo jalkapallon nyt koko perheen ulottuville.

 

TV Viidellä näkyvät karsintaottelut tuottaa tuttuun tapaan edelleen CANAL+. Ottelutelevisioinnin lisäksi CANAL+ tarjoaa katsojille yksinoikeudella ohjelma-sisältöä, jota muilta kanavilta ei näe.

 

 

Luvassa monipuolista ohjelmaa

 

Katsojille tuttu The Voice TV jatkaa toimintaansa monipuolisena musiikkimediana kattaen noin 75 prosenttia ohjelma-ajasta. Muun ajan (noin 25 prosenttia) kanava tarjoaa katsojille ohjelmaa kanavanimellä TV Viisi.

 

”Kyseessä on siis yksi ja sama kanava kanavapaikalla 10, joka nyt uudistaa ohjelma-sisältöään ja laajentaa samalla katsojakuntaansa”, Behrends korostaa.

 

TV Viidellä esitetään kotimaista ja eurooppalaista ohjelmistoa, sarjoja, dokumentteja ja elokuvia. Tarjontaa täydennetään amerikkalaisella ohjelmistolla.

 

Lähetykset aloitetaan syyskuussa 2008. Kotimaisen ohjelmiston esittäminen alkaa vuoden 2009 alusta, ja sen määrää lisätään kanavan kasvun myötä. Ohjelmaa on 24 tuntia vuorokaudessa. TV Viisi näyttää ohjelmaa alkuillasta myöhäisiltaan klo 18.00 – 24.00 ja The Voice TV muuna aikana klo 24.00 – 18.00.

voicelta näklyy madona vitun urpo !"2!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti Toni Kallio pystyy pelaamaan keskiviikkona. Nivunen ilmeisesti ollut kipeänä ja Kallio jättänyt harjoitukset kesken. Liiton mukaan Kallio on kunnossa, mutta kyllähän siinä jotain häikkää on ollut. Poissaoloja muutenkin jo riittävästi.

 

Itse olisin toivonut, että Alexei Eremenko olisi saanut luvan liittyä joukkueeseen, kun kerran Litti ja Tainiokin sivussa. Toisi erikoistilanteisiin lisää variaatioita, jotka on yleensä ilman Litmasta aika heikkoja.

 

Itsekään en paikan päälle valitettavasti pääse, mutta täytyy järkkäillä kotiin pientä kisastudion tynkää :boogy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei näin Smart!

 

Lukekaapa etusivulta Smartin Rauhoitettu. Siinä on Suomen ylpeys, oikein isänmaallinen kaveri :ass::thumbsdown1::nono::yuck:... Sitten puhutaan Suomen jalkapallokulttuurin "huonoudesta", ei ihme jos kannatus ennen Saksa peliä on tuollaista. Makedonia voitti Skotlannin, Ranska hävisi nolosti 3-1 Itävallalle, miksei Suomi voisi pärjätä Saksalle??? Sitten puhutaan halveksuvasti nuorista lupauksista, kun kyllä varmasti kirjoittaja on pelaanut Saksaa vastaan joskus...:lol: Ensin pitäisi itsellä olla aika paljon mainetekoja, että voisi toimia jumalan ruoskana ja tuomita Suomi turmioon ennen ensimmäistä peliä. SUOMI VOITTAA 8-1 !!! In your face sitten kun Suomi on kisoissa!!!! Mene itse pelaamaan inise sitten!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lukekaapa etusivulta Smartin Rauhoitettu. Siinä on Suomen ylpeys, oikein isänmaallinen kaveri

Smart voi itse kommentoida täällä jos haluaa, mutta itse on kyllä samaa mieltä lähes kaikesta. Etenkin Baxterin valinta oli "pelkurimainen" sellainen. Toinen perinteistä tyyliä vaaliva Britti, meriiteiltään edeltäjää tosin heikompi, ei vie maajoukkuettamme yhtään eteenpäin.

 

Tulosveikkaus keskiviikolle, 1-3. Tämä on realismia, enkä ole tippaakaan vähemmän isänmaaliinen kuin esim. ylläoleva kirjoittaja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi se olla realistista, mutta sapettaa tuollainen ennakkohäviäminen, että ennen ensimmäistä ottelua sanotaan, ettei päästä jatkoon. Ja tärkeintä on että kannattaa omaa maataan, eikä glooryhunttaa sitten kun Suomi on kisoissa. Ihan sama häviääkö vai voittaako, aina pitää kannattaa omaa maata. Ja jos Suomi ei kisoihin pääse, saavat kaikki, jotka uskoivat Suomen pääsemättömyyteen sanoa: "Mitä minä sanoin?". Sitäpaitsi helppo se on fanien ja katsojien vinkua teeveen ääressä tai katsomossa jos joukkue ei pärjää. Luuletteko, että suomalaiset jotka kannattavat esim. mestaruussarjan joukkueita aina tuomitsevat oman joukkueensa. "It's all about love, not being a champion". Suomi on sen tasoinen mitä on ja se siitä. Ei pelaajatkaan sitä peliä ole menossa häviämään. Jos Suomi Saksalle häviää, se lähtee pystyssäpäin kohti uusia otteluita. Eikä mitään "Pojat, me ollaan hävitty tää peli." Senkus auotte päätä jos Suomi häviää :boxing:.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×