Jump to content
Sign in to follow this  
Kiedis

Fraizer Campbell

Recommended Posts

Debyytti Spursissa UEFA-Cupin ottelussa Wisla Krakowaa vastaan ja syöttö voittomaaliin Darren Bentille. Pelasi vajaat 40min ja tulee varmasti saamaan lisää peliaikaa myös Valioliigassa. Taistelee jopa avauskokoonpanopaikasta Pavlyuchenkon kanssa.

 

Eli tänne vain raportteja Fraizerin otteista kauden aikana..

Share this post


Link to post
Share on other sites

No ei nyt sentään taistele avauskokoonpanon paikasta, tuo oli jo melkein idioottimainen kommentti. Vaikka nyt avusti yhden maalin tekoon niin se on vielä kaukana avauskokoonpanosta.

 

Tosin omasta mielestä (plus monien muidenkin) voisi tuo omahyväinen paskiainen painua suoraan sanottuna vittuun WHL:lta. Ihan vain sen ensi haastattelunsa takia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miksei muka tappelisi avauksen paikasta? Tietääkseni hyviä kärkipelaajia ei Spursilla kovin montaa ole. Toki kunnossa ollessaan Bent ja Pavlychenko lienevät ykkösvaihtoehtoja, mutta Campbell on ainoa jonka voi sinne heidän lisäkseen heittää. Sitä paitsi venäläinen voi hyvin flopata tyyliin Rebrov...

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin jatkossa Fraizerille tipahtaakin niitä mahdollisuuksia. Pavlyuchenko siis loukkaantui Wigania vastaan ja Fraize näytti taas pirteältä kentälle päästyään. Ehkäpä siis aika antaa kommentit anteeksi ja miehelle mahdollisuus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei nayta Campbellin nakovinkkelista hyvalta loppukausi. Keane, Defoe, Pavlychenko ja Bent ( plus Dos Santos ? ) nokkimisjarjestyksessa edella, vaikkakin Defoe loukkaantuneena. Tulevaisuus pojalla aika heikko, kun ei ManUssa tilanne ole sen parempi. Hyokkaajissa edella varmasti Berbatov, Rooney, Tevez, Welbeck ja Ronaldo. Kesalla taitaa olla lahto uusiin maisemiin, luultavasti johonkin pienempaan seuraan hakemaan peliaikaa.

 

Kaikkea hyvaa Fraizerille :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×