Jump to content
Sign in to follow this  
Make Ranger

FQPRSC:n kauden yhteisreissu

Recommended Posts

Just back. FQPRSC tämän kauden yhteisreissu on lusittu. Kaksi peliä, tappio ja tasuri. Blaah. Yritetään jotain muistella. Joku muu voi jatkaa, täydentää ja korjailla.

 

Lauantaina Derby vei ja QPR vikisi. Ylivoimaisesti surkein Ärrien peli mitä on ikuna tullut nähtyä. Kaikki kaksinkamppailut hävittiin satanolla, syötöt ei mennyt omille ja jne. Eka 45 min täydelliseti jyrän alla ja Derbylla oli paikat hoitaa peli hanskaan. Ärrillä kuitenkin avausjakson paras maalipaikka, mutta jollakin ihmeen kaupalla Blackstock ei onnistunut liukumaan palloa maalinedestä sisään. Toisella nelivitosella QPRn peli kulki vähän paremmin eikä Derby ollut enää niin ylivoimainen. Ärrillä tolppa ja pian soi omassa päässä. Stewarttia revittiin paidasta ja vaparin paikka, mutta avustava vain ihailee ja antaa kulman Pässeille. Pallo maalille ja kaveri vapaana maalin edessä ja bang 0-1. Ja ei kauaa kun taas kulma palloa kaiveltiin QPRn maalista. No, olut oli hyvää pelin jälkeen ja vähän helpotti veekäyrän suoristamista. Mutta oltiin me senveran surkeita ettei paljon jossiteltavaa jäänyt.

 

Tiistaina kentällä nähtiinkin toisenlain QPR. Jos lauantain oltiin umpi surkeita, tiistaina vietiin vastustajaa ja maalipaikkoja rakennettiin siihen malliin että Ärrien olisi pitänyt hoitaa peli vähintää 6-2. Uskomatonta tuhlailua maalipaikoissa. Jälleen vedettin vain yhdellä kärjellä, joka kyllä helpotti Blcakpoolin peliä. Tästä huolimatta QPR painoi päälle jatkuvasti. Rowalndsilla tyhjä maali ja kaveri vetää hutipotkun. Aargh. Ärrien painaessa, Blackpool pääsee vastahyökkäykseen ja tekee takuulla kauden maalin. Uskomaton veto yläkulmaan. QPR menee sekaisin, mutta ryhdistäytyy ja ottaa lopulta pelin haltuun. Paikkoja kuitenkin tuhlaillaan. Toisella nelivitosella latinot pois kentältä ja vyörytys Blackpoolin maalia kohti on jotain aivan uskomatonta. Paikkoja tuhlaillaan jälleen, mutta lopulta Blackstock tekee kulmasta tasoituksen. Kauheat tuuletukset, pallo on jo melkein keskiympyrässä, kun tuomari jästipää hylkää maalin. USKOMATONTA, ei hajukaan minkä helvetin takia. Taas peli sekoaa, mutta pian alkaa uusi rynnistys. Taas tuhlataan, mm. Hall puskee tyhjän maalin ohi. Pian Ärrille vapari, Akos pallon taakse ja ylärimaan. Luulin ettei tänään mikään onnistu, mutta onneksi Blackstock puskee paluupallon maaliin, 1-1! Vielä jämä minuuteilla QPR saa aikaiseksi mielettömän myllytyksen vieraiden maalille, vapari ja kolme kulmaa putkeen, mutta kun ei niin ei. Peli loppuu ja ihmetellään miten tässä näin kävi. Maalipaikkoja oli ainakin kolmen pelin verran, joista vielä 4-5 tuhannen punnan paikkaa, mutta mutta. Tasuriin jäätiin.

 

Peleistä jäi semmoinen maku, ettei ainakaan kotona kannata pelata 1-5-4 sydeemillä. Blackstock on ylhäällä aivan yksin. Pajero ja Ledesma suuria pettymyksiä. Pajero ei tuntunut saavan kummassakaan pelissä edes helppoa syöttöä omille. Ledesma surffaa aina väärässä paikassa. Stewart Derby pelin MOTM, Blackpool pelin MOTM vaikeampi löytää, Cook tai jopa Akos. Akos pelasi ekassa pelissä laidassa, ei hyvä, tokassa minuutit keskikentältä ja aivan kunkku. Hieno mies.

 

Tunnelma Loftus Roadilla kummassakin pelissä aivan mieletön. Clubshopissa ei oikeastaan mitään ihmeellistä. Loton QPR-rytkyä jonkinverran, muu tavara aika mielikuvituksetonta. Ei paljon mukaan lähtenyt. Ja QPC torjuttiin Briatoren puolelta jo lauantaina lehtitiedotteessa.

 

Lauantaina uutta matoa koukkuun.

 

Lätkäisin minikitin auton ikkunaan ja nyt vasta hoksain että kitin pelihousut on valkoiset. heh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parejo, Marko, Parejo!

Vai pitäisikö sen olla Shogun Englannin pelimarkkinoilla?

 

"The Mitsubishi Pajero is a sport utility vehicle manufactured by Mitsubishi Motors. It was named after Leopardus pajeros, the Pampas Cat which inhabits the Patagonia plateau region in southern Argentina. However, because pajero is a slang term for "wanker" in the Spanish language, alternative names have been adopted for certain overseas markets. It is known as the Mitsubishi Montero (meaning "mountain warrior") in Spain, India, and the Americas (except Brazil), and as Mitsubishi Shogun in the United Kingdom." - Wikipedia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×