Jump to content
Sign in to follow this  
pnefanclubfinland

Kokkola calling la 1.11.

Recommended Posts

Liigafanit kokoontuvat ensi lauantaina 1.11. Kokkolassa! :lol:

 

Petteri Koskinen on järjestellyt vapaamuotoista illanviettoa; kymmenkunta fania on tulossa koolle kauempaakin Pohjanmaalta, ELK:n jäseniä + faneja, jotka eivät ainakaan vielä kuulu ELK:hon.

 

Liigahenkisen illanvieton lisäksi kokoontuminen on loistava tilaisuus tutustua ELK:n toimintaan, tutustua muihin faneihin ja aktivoida Kokkolan tienoon fanien yhteistä toimintaa. Kokoontumisessa on näytteillä Supporterin uusin, historiallinen sadas numero sekä myös uunituore Supporter-kirja.

 

Lauantain lopulliset suunnitelmat tarkentuvat tässä viikon aikana; alkuiltaa on ilmeisesti tarkoitus viettää pienemmillä joukoilla kahdessa eri paikassa ja klo 19.25 peliin (Spurs-Liverpool) sitten kokoontua koko porukalla.

 

Kokoontumisesta kiinnostuneiden kannattaa ottaa suoraan yhteyttä Petteriin, Petteri Koskinen, petteri.koskinen (a) pp5.inet.fi / p. 040-562 7267.

 

 

Go for it, Kokkola! :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moi!

 

Otetaan uudestaan 15.11. Huismanniin oli puhe. Yritetään saada enemmän porukkaa, kun nyt porukka oli kahdella eri paikkakunnannalla. Samoin KPV:llä oli omaa illanviettoa. Sovittiin siis et 15.11. uusi kierros. Soitelkaa ja ilmoittakaa tulostanne, niin tiedän kertoa asiaa eteenpäin.

 

T:Petteri

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tere taas!

 

Oli tuossa roikaleen kanssa juttua, että tuolla uudessa Megabreakissa, joka vihdoin avasi ovensa perjantaina, on myös mahdollisuus katsoa valioliigaa. Jos mentäs sinne kattomaan peliä lauantaina! Vois samalla testata biljardi ja snookerpöydät. Ottaako kukaan kantaa asiaan tai on samaa mieltä, että mennään megabreakiin!!

 

T:Petteri

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×