Jump to content
Sign in to follow this  
Ruud- Boy

ManU- Villa

Recommended Posts

Loistava peli ja mahtava homma kun Arsu ja Chelsi jäivät tasapeliin..

 

Ruud näytti taas mistä hänet on tehty ja Forlan jatkoi mahtavaa kauttaan.. Hyvältä näyttää tiistain peliä silmällä pitäen ja toivotaan että pelit tiuhaan tahtiin eivät hirveästi paina jaloissa Stutgartia vastaan... :lol:

 

Hieno homma toi Scholesin paluu ruotuun.. ja klebe pelasi luultavasti taas hyvän pelin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipahan hupia...Erittäin hyvä esitys jälleen Forlanilta. Varsinkin miehen ensimmäinen maali oli upea. Myös Scholesin paluu kentille ilahdutti hyvin paljon.

 

:twisted: :twisted: :twisted: Forlan

 

:twisted: :twisted: RVN

 

:twisted: Kleberson

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kleberson pelasi kuten odotinkin, ellei jopa paremmin. Molemmat maaliin johtaneet syötöt oli upeita, eritoten 4-0 maalin syöttö, ahh.

 

Alku oli vähän hakemista mutta viimeistään Ruudin maalin jälkeen ManU vei ja Villa vikisi. Toinen jakso sitten olikin aivan käsittämätöntä paskaa, jossa Scholes sai tärkeät 30min pelituntumaa alle. Forlan pelasti toisen jakson kahdella kauniilla maalilla, muuten olisi jäänyt aika vaisu maku 45minuutin höntsäilyn jälkeen.

 

:twisted: :twisted: :twisted: Kleberson

Ruudin ja Forlanin välille ei oikeen eroa löydy tämän päivän pelistä. Molemmat aika vaisuja muuten, mutta kun paikka tuli niin 67 000 henkeä lauloi heidän nimeään. Eli juuri sitä mitä odotetaankin; ei ole pakko muuten säväyttää, mutta kun paikka tulee niin verkon tulee heilahtaa.

:twisted: :twisted: van Nistelrooy ja Forlan

:twisted: jää jakamatta, koska van Nistelrooy ja Forlan olivat aika lailla yhtä hyviä ja saivat 2x :twisted:

Share this post


Link to post
Share on other sites

No jos nyt ihan tarkkoja ollaan niin Forlanin ensimmäistä maalia edelsi selkeä käsivirhe kyseiseltä mieheltä. No hienoja maaleja molemmat kuitenkin, tosin peli oli jo ratkennut ja ilman paineita syntyy tunnetusti vapaantuneempia suorituksia.

 

Ruud puolestaan näytti jälleen kerran olevansa maalintekijä. Myös Ronaldo pelasi pirteästi ja oli hienoa nähdä Paul Scholes jälleen tositoimissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odotettu voitto ManU:lta. Ensimmäinen maali oli aika hieno, Kleberson ja van Nistelrooy pelasivat todella hienosti yhteen. Ja Ruudin toinen maali taas osoitti missä mies on parhaimmillaan. Vaikea haltuunotto ja pallo verkkoon. Forlanin kannattaisi selvästikin ampua enemmän vasurilla kun maaleja näyttää syntyvän sillä tavalla paremmin. Hienoa, että Scholes on jälleen mukana kokoonpanossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×