Jump to content
Sign in to follow this  
Theo_Walcott#32_AFC

Turun Palloseura 2009

Recommended Posts

Tepsi voi hyvinkin olla Hjelmin perässä, mutta Rautiaisen tuloon en millään jaksa uskoa. Äijä on niin stadilainen/Klubilainen, kun vaan voi olla, että en usko, että Turkuun päin olisi suuntaamassa. Viron maajoukkuepaikkakin taitaa olla ihan Pasin ulottuvissa ? Keke voisi olla kanssa ehdolla Tepsin perämiseen, kuten myös Tamuun, Tampereellahan Keke taitaa yhä asustella.

 

Rautiainen on veikkaukseni, että toiveeni ensi kauden Klubin peräsimeen. Hieno, karismaattinen mies. Voi olla että joutuu valitsemaan Viron maajoukkueen ja Klubin väliltä (uskon Olliksen ulostavan Mursun, mikäli mahdollisuus Rautiaiseen on olemassa). Tepsiin ei taatusti mene :thumbsup1:

Vannomatta paras :lick: :thumbsup1:

 

Elikkäs Rautiaisen tulo Tepsiin vihdoin varmistui. Todella hieno homma. Rajamäki "nostettiin" kakkoseksi ja Allen suuntaa ÅIFK:n leipiin, sekä osallistuu Tepsin A-junnujen valmennukseen.

 

http://fc.tps.fi/ajankohtainen_20081117%20140000

 

Uusista vahvistuksista ei vielä muuta tietoa, kuin Mikko Manninen Hakasta todennäköisesti tulossa. E2: Uusista pelaajista vissiin tiedotusta viikon päästä.

 

E1: Miksiköhän tuo otsikko ei ota muita kirjaimia isoksi kuin tuon T:n?

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1618483

 

 

TPS-kärki Armand Oné Kilmarnockin testattavana

 

Kaksi edellistä kautta TPS:ssä pelannut ranskalaiskärki Armand Oné on Veikkausliigan verkkosivujen mukaan skotlantilaisseura Kilmarnockin testattavana. Oné pelasi päättyneellä kaudella TPS:n riveissä 24 ottelua, joissa hän viimeisteli viisi osumaa.

 

Onén sopimus TPS:n kanssa päättyi tähän kauteen, eikä hän ilmeisesti saa jatkosopimusta. TPS julkaisee maanantaina kolme uutta pelaajasopimusta ja neljä jatkosopimusta. Uusien pelaajien joukossa ovat ainakin Hakasta tuleva Mikko Manninen ja JJK:n tehokärki Babatunde Wusu.

 

Jatkosopimuksen saa tiettävästi ainakin Mikko Paatelainen.

Wusulle ja Manniselle :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Turun Palloseura 2009

 

Tepsille ei vielä topikkia ollutkaan, joten pitäähän sillekin edes pieni aloitus saada. Aloitetaan vaikka pistämällä tähän tämän hetkinen kokoonpano.

 

Maalivahdit

12 Lehtovaara Jukka

1 Tuomala Jani

Puolustajat

2 Aalto Iiro

24 Aaltonen Jani

8 Heinikangas Jarno

6 Muharemovic Amar

3 Mäkinen Kalle

7 Rähmönen Sami

Keskikenttä

18 Cleaver Chris

14 Hämäläinen Kasper

23 Lähde Juho

9 Manninen Mikko

27 Markkula Tuomas

25 Mäkinen Santeri

10 Riski Riku

22 Saarinen Jesse

5 Valakari Simo

Hyökkääjät

29 de Romao Russinho

31 Ferati Alban

19 Lomski Patrik

28 Paatelainen Mikko

20 Wusu Babatunde

11 Ääritalo Mika

 

Kuten tästä huomataan, on puolustajien kohdalla tilanne todella huono. Ensinnäkin pakkeja on aivan liian vähän, ja lisäksi senkin vähän kohdalla laatu ei ole tarpeksi hyvä, että mestaruudesta voitaisiin taistella. Keskikentällä on asiat hyvin, jopa ylitarjontaa jos kaikki pelaajat sattuvat olemaan samaan aikaan kunnossa. Hyökkäyksessä myös ihan ok tilanne. Jotta hyvästä kaudesta voidaan elätellä toiveita, on Rautiaisen pakko toppari tai kaksi sekä mielellään laitapakkikin hommata. Ja vieläpä osaavia kavereita kiitos! Loukkaantumiset ovat TPS:ää ennenkin vaivanneet ja tälläkin hetkellä sivussa ovat mm. Valakari, Ääritalo ja Hämäläinen - tärkeimpiä pelaajia siis.

 

Harkkamatsit eivät ole kovin hyvin menneet. Atlantis voitettiin 1-0 Paatelaisen osumalla ottelussa, jota olin myös seuraamassa paikan päällä. PoPalta sen sijaan tuli turpaan, lukemia en juuri nyt muista. Liigacup alkoi Tepsin osalta vieraspelillä Mifkiä vastaan ja siitähän tuli 2-1 häviö. Enempää en odottanutkaan, tasuri olisi ollut hyvä saavutus saarilta. Tämän viikon perjantaina on sitten TPS-JJK liigacupissa ja pitäähän tämä ottelu mennä seuraamaan paikan päälle. Joskohan Wusu iskisi maalin entistä seuraansa vastaan ;)

 

Tältä kaudelta en mestaruutta odota. Kolmenkin joukkoon pääseminen olisi hyvä saavutus ja sitä toki pitääkin tavoitella. Tärkeintä on ettei seurajohto tee idioottimaisia ratkaisuja ja anna vaikkapa Pasille potkuja...

 

EDIT: Olihan tästä sittenkin jo topikki olemassa....siirsinpä tämän tänne sitten...

Share this post


Link to post
Share on other sites

JJK kaatui lukemin 3-1. Tuulessa ja tuiskussa pelattiin mutta se ei tunnelmaa latistanut. Ekalla puoliskolla ei mitään tapahtunut, mutta toisella Tepsin testissä olevat topparit varastivat shown kahdella maalillaan. Lähes heti 1-0 maalin jälkeen JJK tasoitti halvalla maalilla, jäi vähän harmittamaan. Tepsin kaksi ensimmäistä tuli siis kulmapotkuista ja kolmas kulmapotkun jälkeen vihelletystä pilkusta. Ihan jees höntsää kaiken kaikkiaan. TPS:ltä ihan mukiinmenevää peliä, JJK:lta muuten hyvää, mutta hyökkäyksiä eivät saaneet kunnolla rakenneltua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnittelut TPS:lle voitosta. Raporttien mukaan TPS oli selvästi parempi joukkue. No ei sentään Wusu päässyt puremaan. Voisiko joku paikan päällä ollut raportoida meidän testimiehen Johnin otteista. Mikäli niissä jotain kerrottavaa on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voisiko joku paikan päällä ollut raportoida meidän testimiehen Johnin otteista. Mikäli niissä jotain kerrottavaa on.

John pelasi nähdäkseni ensimmäiset 45 minuuttia ja tuli sitten puoliajalla vaihtoon. Hienosti oli John itse teipillä kirjoittanut nimensä paidansa selkämykseenkin :D Paljoa kerrottavaa ei tosiaan ole, ei miestä juuri näkynyt, kuten ei yksilönä juuri kukaan JJK:n pelaaja, lukuunottamatta Karia pariin otteeseen. Kyllä John syötöt ihan hyvin näytti perille saavan ja kerran tai kaksi piti palloa hallussaan ihan taidokkaastikin parin TPS-pelaajan keskellä. Ei mitenkään palloa tuntunut omivan vaan joukkuepelaajalta näytti tuon 45 minuuttisen aikana. Puolustustehtävistä en osaa sanoa miten ne hoisi koska ei häneen sen suurempaa huomiota tullut kiinnitettyä, noh ei ainakaan maaleja ekan 45 minuuttisen aikana tullut, joten tuskin hirveästi höntyilikään.

 

Paha sanoa mitään tuon perusteella miehestä. Joka tapauksessa TPS:n topparipari vei shown. :superhappy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kylläpäs täällä on hiljaista vaikka eilen kaatui Liigacupissa Inter 1-0 lukemin. Noh, en toki itsekään ole juuri kirjoitellut tänne, tosin jäänyt muutenkin erittäin vähiin viime aikoina kiireiden vuoksi. :eyepatch:

 

Eilen tosiaan Turun derbyssa TPS kaatoi Hinurit Mikko Paatelaisen maalilla. Peli oli aika heikkoa kummaltakin joukkueelta, toki juuri mitään ei voi odottaakaan Liigacup-ottelulta, kun tässä vaiheessa kautta ollaan. TPS oli ilman raitapaitalaseilla katsomattakin hallitsevampi osapuoli minuuttien 20-80 välillä. Alussa Inter oli parempi ja lopussa heidän hakiessaan tasoitusta. Muutoin ottelu oli yllättävänkin hyvin Tepsin hallinnassa. Eipä ottelusta juuri mitään muuta kerrottavaa jäänytkään.

 

Katsojia oli sentään saapunut runsain joukoin paikalle. Soihdutkin paloivat toisella puoliajalla, valitettavasti myös lensivät kentän pintaan ja siitä ei tekonurmi tykännyt. Pientä tappelun poikastakin havaittavissa, järkkäreillä ja poliiseilla töitä. Interillä oli toki myös rahastuksen makua havaittavissa 1,50 per kpl maksavien makkaroiden muodossa, näin ainakin Hinaaja-Alixin mukaan, itsehän en Interille rahojani anna ;) TPS siis myi JJK-ottelussa makkaroita eurolla kappale :blink:

 

Turun herruus on joka tapauksessa Tepsillä! :hug:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interillä oli toki myös rahastuksen makua havaittavissa 1,50 per kpl maksavien makkaroiden muodossa, näin ainakin Hinaaja-Alixin mukaan, itsehän en Interille rahojani anna ;) TPS siis myi JJK-ottelussa makkaroita eurolla kappale :blink:

Interin makkara oli ensiluokkaista laatumakkaraa, josta maksaa mielellään sen 1,5euroa ;) Töpselit kaiketi myyvät halvinta euroshopper-lerssiä mitä lidlistä saa :finger:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted Image

"Perhepolitiikka" ajoi Rautiaisen leikkaamaan tukkansa

 

Pasi joutui sitten pakon edessä ajelemaan röllitukan pois :D

 

- Tukka lähti ihan perhepoliittisista syistä. Viime viikonloppuna vaimo sanoi, että Pasi, sulla on nyt kaksi vaihtoehtoa: parturi ja mun kropan käyttö tai ei parturia ja ei kropan käyttöä. Olen vielä viriili mies, vaikka olenkin jo 48-vuotias, joten joustettava oli, Rautiainen nauratti toimittajia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pasi tosiaan järkytti uudella lookillaan :D Nyt on sentään jo toivuttu...

 

TPS:n kausi ei ole kovin ruusuisesti alkanut. Veikkausliiga-avauksessa kotikentällä Hakaa vastaan ensimmäinen puolisko oli ihan hyvä, mutta toisella Haka iski kaksi maalia ja vei siis voiton 2-1 lukemin. Toisessa ottelussa Klubia vastaan tuloksena oli 2-2 tasuri ja toinen puoliaika oli kuulemani mukaan oikeinkin hyvää peliä.

 

Tänään Veritaksella vastaan asettuu sarjanousija JJK, joka pelaa ensimmäisen ottelunsa Veikkausliigassa juuri tänään. Tepsillä on ilman muuta paikka avata voittitili tälle kaudelle, ja jokainen joukkue sitä kotona pitäisi pystyäkin voittamaan. Puolustuksessa on ollut pahimmat ongelmat kahdessa ensimmäisessä pelissä, ne eivät ole suuria kuitenkaan. Kolme neljästä päästetystä maalista on syntynyt maalinedustahässäkästä, kun palloa ei olla saatu siivottua alueelta pois kuten pitäisi. Nämä pienet asiat kuntoon ja aurinko alkaa paistamaan enemmän ja enemmän.

 

Tänään ilman muuta paineet on Tepsillä ja JJK tulee varmasti innolla otteluun. Pelituntuma ja rutiini kuitenkin TPS:llä paljon parempi kuten myös toki pelaajamateriaalikin. Voitto pitää tottakai ottaa. Alussa varmasti vaikeuksia, mutta jos veikata pitää niin sanotaan, että JJK murtuu noin tunnin kohdalla ja ottelu päättyy 3-0. :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja tänäänhän on vuorossa kiimainen Turun derby! Veritaksella tulee aika täyttä olemaan, ei nyt ihan loppuunmyyty sentään ole. Inter toki lähtee ennakkosuosikkina, mutta sehän TPS:lle passaa.

 

TPS saattaa hyvinkin lähteä otteluun samalla / lähes samalla kokoonpanolla kuin viime perjantaina TamUa vastaan, josta olikin saaliina kauden avausvoitto "täydellä" Ratinalla :D Itse toivoisin seuraavanlaista avausta.

 

-----------------Wusu

-----Hämäläinen - Riski - Manninen

------------ Brown - Cleaver

-Aalto - Heinikangas - Nyberg - Rähmönen

--------------Lehtovaara

 

Wusu vaihteeksi avaukseen kolistelemaan ja runnomaan Hinaajien pakit maihin :thumbsup1:

 

Odotettavissa lienee tiukka fyysinen kamppailu, jonka voiton nappaa joukkue, joka saa tehtyä paikoista maalin. Varsinkin Tepsillä on ollut viimeistelyssä ongelmia.

 

Pakko se on vetää kotiinpäin ja veikata 1-2 Tepsille!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja tänäänhän "Jakosen h***at" palautetaan taas maanpinnalle kauden ensimmäisen voittonsa jälkeen!!!:icon_lol:

veikkaan että pelissä ei taaskaan ihmeellisiä hienouksia nähdä, vaan matsi ratkaistaan keskikentän vääntämisellä! Ja toivottavasti Palloseuran huonolla puolustamisella...:shades:

Mielenkiintoista nähdä, että uskaltaako Pasi lähteä hyökkäämään "vieraskentällä", vai kyttääkö Tepsi vain vastaiskuja , kieltämättä koville ulkomaan-avuillensa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja tänäänhän "Jakosen h***at" palautetaan taas maanpinnalle kauden ensimmäisen voittonsa jälkeen!!!:icon_lol:

veikkaan että pelissä ei taaskaan ihmeellisiä hienouksia nähdä, vaan matsi ratkaistaan keskikentän vääntämisellä! Ja toivottavasti Palloseuran huonolla puolustamisella...:shades:

Mielenkiintoista nähdä, että uskaltaako Pasi lähteä hyökkäämään "vieraskentällä", vai kyttääkö Tepsi vain vastaiskuja , kieltämättä koville ulkomaan-avuillensa!

Vaan ei taida enää olla "Jakosen h***at". ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja tänäänhän "Jakosen h***at" palautetaan taas maanpinnalle kauden ensimmäisen voittonsa jälkeen!!!:icon_lol:

veikkaan että pelissä ei taaskaan ihmeellisiä hienouksia nähdä, vaan matsi ratkaistaan keskikentän vääntämisellä! Ja toivottavasti Palloseuran huonolla puolustamisella...:shades:

Mielenkiintoista nähdä, että uskaltaako Pasi lähteä hyökkäämään "vieraskentällä", vai kyttääkö Tepsi vain vastaiskuja , kieltämättä koville ulkomaan-avuillensa!

Kuten Olli sanoi, eipä ole enää Jakosella tekemistä TPS:n kanssa - tai no on vielä hetken, mutta kuitenkin. Casalle peukkua!

 

Maanpinnalla tässä ollaan kyllä ihan muutoinkin, jo ennen tätä ottelua. Ensimmäinen puoliaika oli aikamoista vääntöä keskikentällä, maalipaikkoja ei juuri kummallakaan ollut. Toisella peli oli hieman avoimempaa ja kummallakin oli paikkansa.

 

TPS:n ulkomaan vahvistuksista ei kovia ole kyllä kuin Brown, joka oli tänäänkin Tepsin parhaimmistoa. Andreasen on ollut tähän asti aika paperia vaikka maalin sai Tampu-ottelussa aikaan. Wusu oli tänään hyvä vaihdosta tullessaan. Paatelainen ja Riski eivät sen sijaan päässeet oikein peliin mukaan.

 

"Vähän" jäi v*tuttamaan tuomarin ratkaisu Interin ensimmäistä osumaa edeltäneessä tilanteessa. Maali syntyi siis vastahyökkäyksestä...ja TPS:n hyökkäyksestä olisi pitänyt mielestäni viheltää päivän selvä vapari. Siitä Inter sai sitten maalin ja hurmoksen päälle ja ottelu ratkesi. Muutoin olisi pelin kuva ollut täysin erilainen.

 

Noh, ei voi mitään. Sunnuntaina kotikentällä kaatamaan VPS:ää - pikkuhiljaa pakkovoiton paikka!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuten Olli sanoi, eipä ole enää Jakosella tekemistä TPS:n kanssa - tai no on vielä hetken, mutta kuitenkin. Casalle peukkua!

 

Maanpinnalla tässä ollaan kyllä ihan muutoinkin, jo ennen tätä ottelua. Ensimmäinen puoliaika oli aikamoista vääntöä keskikentällä, maalipaikkoja ei juuri kummallakaan ollut. Toisella peli oli hieman avoimempaa ja kummallakin oli paikkansa.

 

TPS:n ulkomaan vahvistuksista ei kovia ole kyllä kuin Brown, joka oli tänäänkin Tepsin parhaimmistoa. Andreasen on ollut tähän asti aika paperia vaikka maalin sai Tampu-ottelussa aikaan. Wusu oli tänään hyvä vaihdosta tullessaan. Paatelainen ja Riski eivät sen sijaan päässeet oikein peliin mukaan.

 

"Vähän" jäi v*tuttamaan tuomarin ratkaisu Interin ensimmäistä osumaa edeltäneessä tilanteessa. Maali syntyi siis vastahyökkäyksestä...ja TPS:n hyökkäyksestä olisi pitänyt mielestäni viheltää päivän selvä vapari. Siitä Inter sai sitten maalin ja hurmoksen päälle ja ottelu ratkesi. Muutoin olisi pelin kuva ollut täysin erilainen.

 

Noh, ei voi mitään. Sunnuntaina kotikentällä kaatamaan VPS:ää - pikkuhiljaa pakkovoiton paikka!

Samaa mieltä Brownista. En ole kylläkään nähnyt kuin Jaro-pelissä, mutta vaikutti todellakin kovan luokan pelurilta. Ja Vepsuhan kaatuu ihan selkeesti sunnuntaina. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuten Olli sanoi, eipä ole enää Jakosella tekemistä TPS:n kanssa - tai no on vielä hetken, mutta kuitenkin. Casalle peukkua!

 

Maanpinnalla tässä ollaan kyllä ihan muutoinkin, jo ennen tätä ottelua. Ensimmäinen puoliaika oli aikamoista vääntöä keskikentällä, maalipaikkoja ei juuri kummallakaan ollut. Toisella peli oli hieman avoimempaa ja kummallakin oli paikkansa.

 

TPS:n ulkomaan vahvistuksista ei kovia ole kyllä kuin Brown, joka oli tänäänkin Tepsin parhaimmistoa. Andreasen on ollut tähän asti aika paperia vaikka maalin sai Tampu-ottelussa aikaan. Wusu oli tänään hyvä vaihdosta tullessaan. Paatelainen ja Riski eivät sen sijaan päässeet oikein peliin mukaan.

 

"Vähän" jäi v*tuttamaan tuomarin ratkaisu Interin ensimmäistä osumaa edeltäneessä tilanteessa. Maali syntyi siis vastahyökkäyksestä...ja TPS:n hyökkäyksestä olisi pitänyt mielestäni viheltää päivän selvä vapari. Siitä Inter sai sitten maalin ja hurmoksen päälle ja ottelu ratkesi. Muutoin olisi pelin kuva ollut täysin erilainen.

 

Noh, ei voi mitään. Sunnuntaina kotikentällä kaatamaan VPS:ää - pikkuhiljaa pakkovoiton paikka!

Niin jakonen on vielä Elokuun alkuun asti... Ja voin luvata että ei se meidän käyttämä lempinimi vaihdu vaikka mies lähteekin!!!!:shades:

Tepsin ulkomaalaisista tarkoitin juuri Wusua ja Brownia, ja tämä jälkimmäinen varsinkin on vakuuttanut otteillaan!

Tota en kyllä käsitä, että väität tuomarin ratkaisseen pelin...???????

Kyllähän sini-mustat TODELLAKIN ansaitsivat voittonsa vai oliko palloseura mielestäsi hallitseva joukkue???

 

Ja faktahan on että TURKU ON EDELLEEN SINI-MUSTA!!!:shades:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tota en kyllä käsitä, että väität tuomarin ratkaisseen pelin...???????

Kyllähän sini-mustat TODELLAKIN ansaitsivat voittonsa vai oliko palloseura mielestäsi hallitseva joukkue???

 

Ja faktahan on että TURKU ON EDELLEEN SINI-MUSTA!!!:shades:

En suoraan sanonut tuomarin ratkaisseen ottelua, enkä viitsi alkaa jossittelemaan sellaisella. Tuomari kuitenkin mielestäni teki ratkaisevan virheen Interin maalia edeltäneessä tilanteessa. Näitä kuitenkin sattuu ja pakko se on hyväksyä, kyllä Inter voittonsa ansaitsi - täytyyhän se myöntää vaikkei mieli tekisikään. TPS ei ollut hallitseva joukkue, mutta ei ollut Interkään - paitsi ehkä hieman enemmän ajoittan pystyi hallitsemaan.

 

Ja faktahan on, että Turku on aina ollut mustavalkoinen ja tulee sellainen ikuisesti olemaan vaikka muovi-inter tekisi mitä ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pasi vauhdissa :smile: hepulle aina ja iänkaikkisesti :thumbsup1:

 

Huh, mitkä puheet!

Tiistai 7.7.2009 klo 10.49

Vaikka peli olisi tylsä, Pasi Rautiainen onnistuu pelastamaan lehdistötilaisuuden.

 

Hongan ja TPS:n välisen ottelun lehdistötilaisuutta jouduttiin odottamaan sunnuntaina normaalia pidempään. Lopulta Pasi Rautiainen marssi toimittajalauman eteen ja pahoitteli Ylen haastattelun aiheuttamaa viivästystä.

 

Sitten Rautiainen palkitsi häntä odottaneet toimittajat. Tässä parhaat palat verbaalisesta ilotulituksesta.

 

-*En mä tiedä siitä mitään (Christian Andreasenin tilanteesta). Voit soittaa "Casalle" (toimitusjohtaja Marco Casagrande) ja kysyä. Mä voin antaa numeron. Kai se (Andreasen) pamputtaa muijaansa tällä hetkellä jossain Mallorcalla. No, eihän se ole tehnyt meille kuin viisi maalia.

 

-*En mä osaa veskareita valmentaa. Rapa (apuvalmentaja Marko Rajamäki) veti sille (maalivahti Jukka Lehtovaaralle) talvella treenit. Rapa veteli täysiä ylänurkkiin ja tuuletteli siellä. Mä kysyin, että oliko toi nyt hyvä treeni. Olihan se varmaan hyvä treeni läski-Rapalle!

 

Espoossa kukitettiin eilen nuorten EM-kisoissa pelanneita suomalaisia.

 

-*Juhliiks ne mestaruutta vielä? Jatkuuko se turnaus yhä? Mä luulin, että Suomi ei saanut sieltä pinnan pinnaa, mutta ilmeisesti ne voitti EM-kultaa, kun niitä täällä palkittiin. Tää on vähän sama kuin pienenä sähköteknikkojen hiihtokisoissa, joissa oli kolme osallistujaa. Kyllä mäkin sieltä jonkun saakelin lusikan sain, kun tulin kolmanneksi, Rautiainen tykitti.

 

Olisipa tällaisia valmentajia Suomessa enemmän.

JOONAS PARTANEN

 

http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/200907079890659_vg.shtml

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veikkausliigan epävirallisen kauden maalin FC Lahtea vastaan pyssyttänyt Jussi Kujala lähtee luottavaisena TPS:n seuraavaan vierasotteluun Pietarsaareen. Vaikka TPS:lle kelpaa ainoastaan voitto, Kujala ei kuitenkaan odota helppoa iltapuhdetta.

 

- Tässä vaiheessa kaikki joukkueet ovat vaikeita. Helppoja pelejä ei loppukaudesta ole. Jarolla on aika nuori jengi, mutta aika paljon pelaajilla on nuorten ja poikien maaotteluja ja Hyyrynen on aina vaarallinen pelaaja. Lisäksi heillä on uusi valmentaja, arvioi Kujala.

 

Loppukauden ohjelmaa Kujala ei siis pidä helppona, mutta keskikenttäpelurilla on kova luotto Tepsiin.

 

- Tiukkoja pelejä tulee varmasti. Se joukkue yleensä voittaa, mikä pitää pään parhaiten kylmänä. Laatu täytyy saada esiin, ei se aina riitä että taistellaan ja tapellaan lujasti, täytyy tehdä myös oikeita asioita kentällä. Kyllä Tepsillä laatua riittää, sen olen huomannut tämän parin viikon aikana, kun olen täällä ollut. Tämä joukkue pystyy kyllä taistelemaan ja tappelemaankin, mutta tekee sen laadukkaasti. Mielestäni Lahti -peli osoitti tämän hyvin. Lahti nousi pari kertaa tasoihin, mutta lopulta me väännettiin komea ja selvä voitto heistä.

 

TPS:n valmennustrio Rautiainen-Rajamäki-Voolaid joutuu miettimään Jaro-peliin paikkaajaa TPS-toppari Jaakko Nybergille. Nyberg on nimittäin pelikiellossa varoitustilin täyttymisen takia.

 

- Vielä ei ole puhuttu siitä, millaisella kokoonpanolla lähdetään matsiin. Toppari tai keskikenttä, mulle käy molemmat pelipaikat, kuittaa Kujala.

 

TPS kohtaa Jaron siis tulevana sunnuntaina Pietarsaaren keskuskentällä sunnuntaina 20.9. Kujalalle ei ole epäselvää kumpi ottelun voittaa.

 

- Mehän tullaan sieltä kolmeen pisteen kanssa takaisin, vakuuttaa Kujala

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×