Jump to content
Sign in to follow this  
Everton LifetimeSupporter

BPL 30.11.2008 Kick Off 17.00 Tottenham - EVERTON

Recommended Posts

Eli tänään vuorossa Tottenham - EVERTON

 

Eiliset pelit olivat Valioliigassa taas totutun kinkkisiä ja tasaisia ja Everton tippui sijalle 10.(näillä esityksillä sekin on jopa hiukan yläkantissaan). Liiga on sen verran tasainen että jokainen peli heiluttaa sijoitusta huomattavasti suuntaan tai toiseen. Joten huomenna olisi taas Evertonille todella tärkeä matsi saada ainakin se piste tavalla taikka toisella.

 

Tulossa Evertonille todella kova haaste Magic-´Arryn loutsaamalta Spursilta. Evertonin maanantainen peli Wigania vastaan oli todellakin ala-arvoinen. Harvoin joutuu häpeämään noin paljon oman joukkueensa esitystä. Lukuunottamatta aivan Loistavaa Tim Howardia ja loistavaa timing-peliä puolustuksessa tällä hetkellä pelaavaa Phil Jagielkaa!

 

Nyt kun saatiin työllä ja tuskalla puolustuspelaaminen suht´uomiinsa niin nyt on keskikenttä ja laitapelaaminen taasen totaalisen yössä. Ja tuolla tarjoillulla siellä ei tekisi maaleja edes Torres tai Anelka, piste.

 

Evertonin loukkaantumishuolet kasaantuvat hyökkäyspäähän. Sahan ja Anicheben pelikunnot ovat kysymysmerkkejä pelin alkuun asti ja Jimmy Vaughan on varmuudella leikkausjonossa.

 

Everton palannee totuttuun 4-5-1 muodostelmaan. Yakubu yksin piikissä juttelemassa mukavia kaverin pakeille ja Cahill toivottavasti viimeinkin omalla paikallaan siinä alapuolella vapaassa roolissa.

 

Tottenham tulee vauhdilla laidoilta ja etenkin nopeahko A.Lennon on viimeinkin löytämässä jalkoihinsa oikeat askelmerkit. Myös kärkipari Bent&Pavlyuchenko on löytämässä vireensä Redknappin käsissä. Puolustus tekee vieläkin virheitä maalivahti Gomezin johdolla joten siellä voisi olla Evertonin mahdollisuus rokottaa.

 

Toivoisin että Castillo saisi viimein Moyesilta kunnon näyttöpaikan Valioliigassa keskikentän ankkurin roolissa ja Artetalle viimeinen mahdollisuus nostaa tasoa ennen penkitystä! Ja Fellaini voisi tuoda vaihdosta vaihteeksi uuden vaihteen keskikentän peliin! Oma aloituskokoonpano toivomus voisi olla seuraavanlainen:

 

Howard

 

Neville---------Jagielka------Yobo--------Lescott

 

Castillo

 

Arteta--------------- Osman-------------Pienaar

 

Cahill

 

Yakubu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä oisin pisteeseen tyytyväinen, edellinen peli oli niin paskaa et sen perusteella ei voi tänäänkään ihmeitä odottaa. Bainesin vois kyl päästää avaukseen sen verran on meidän maajoukkuepakki ollu epävarma taas viime peleissä. Ja Castillo avaukseen, Osmannin tilalle kiitos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja kun ei mitään odota niin voittohan sieltä sit tuli:) Kova hinta voitosta piti silti maksaa, sillä sekä Yakubu että Saha loukkaantuivat, täytyy toivoa että edes toinen ois seuraavassa pelissä kunnossa. Maali tuli Artetan nopean vaparin oivalluksesta, jossa herra laittoi pallon nopeasti Pienaarille joka laukoi tulisesti kohti maalia, pallo vaan muutti matkalla suuntaa pakista ja mokke ei voinu maalille mitään. Mun mielestä parhaiten tänään onnistui Howard ja Jagielka, herroille kuuluu suuri kiitos että omapää pysyi tänään puhtaana. Keskikenttäkin paransi otteitaan aika lailla edelliseen peliin verratuna. Cupissa tuli sit vastaan vieraissa Macclesfield. COYB!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aivan äärettömän tärkeä voitto Evertonin kannalta, hienoa ladit! Itse en peliä striimistä katsonut ja livescoresta peliä seuraamalla meinasi saada sydärin! ;)

 

Hieno juttu että sai Artetakin maalisyötön aikaiseksi jos se taso ja itseluottamus alkaisi löytymään! Jagielka on nostanut kyllä tasoaan huimasti alkukaudesta ja etenkin katkot huippuluokkaa.

 

Nyt noustiin taas takaisin sijalle seitsemän ja mikä uskomatonta niin sijalle neljä ja Villaan on tällä hetkellä matkaa vain kolme pistettä!! Täytyy ihmetellä vielä tuota tämän vuoden Valioliigan tasaisuutta, melkein jokainen jengi konttaa tasaisin väliajoin. Toivotaan että Yakubun ja Sahan loukkaantumiset olisivat luokkaa lievät.

 

Ensi Sunnuntaina olisi siis Goodisonilla vastassa Aston Villa ja kyseessä siis ns. kuuden pisteen peli(eipä tuo Villakaan eilen vakuuttanut Fulhamia vastaan). Paljon mukavampi ja luottavaisempi fiilis allekirjoittaneella lähteä paikanpäälle katsomaan peliä kuin tuon Wigan-räpellyksen jälkeen! Josko se Kippari-Phil tekisi taas maalin niin kuin viime Villa-matsissa!:shades:

 

Off topicina vielä hyvä että tuo Shrek-Rooney ei saanut vielä korttitiliään täyteen tänään. Jos näkisi senkin livenä ensi lauantaina ManU-Sunderland matsissa. Pitänee malttaa pitää vaan mölyt mahassa siellä katsomossa ettei saa koko Old Traffordia niskaansa, kiusaus olisi kyllä aika kova antaa jotain pikku feed bäckiä!:lol:!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieno voitto ja ei edes kovin vaikeaa ollut,mitä nyt paskasta streamista sai selvää.Yakin menetys on kova isku meidän loppukaudelle,tammikuussa on lainattava joku hyökkääjä pakosti.Nyt ei sitten kärkeen paljon vaihtoehtoja olekkaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

VOITTO:boxing:VOITTO:horny:VOITTO:mrgreen:

 

Katselin toisen puoliajan justintv:n ja muiden streamien kautta. Sen sieltä erotti että Jags ja Howard on puoli joukkuetta tällä hetkellä. Pienaar sytytti raivoisalla yrityksellään. Spurs kävi todella lähellä tasoitusta, mutta ei tällä kertaa.

 

Yakubu tosiaan poissa koko loppukauden, Vaughnan vuoden loppuun. Ja olivatko Saha ja Vic myöskin epävarmoja jo tähän otteluun pikkuvammojen(?) takia. Vic pelasi ainakin lopun aivan mallikkasti ja oli tehdä maalin. Jehna, kohta mennään Baxterilla ja Agardilla. Se ei välttämättä ole pelkästään huono asia.

 

:boogy:VOITTO:boogy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jagielka on selkeästi ollut puolustuksen selkäranka viimeiset 5-6 peliä, mitä itse olen seurannut. Toki Howard on monilla pelastuksillaan tukenut ja tuonut lisää itsevarmuutta koko puolustukseen.

 

Voi olla että Jutkiewicz saa myös lähiviikkoina sen näytönpaikan, mitä on haastatteluissa toivonut. Ilmeisesti hän on pelannut ihan positiivisesti reserveissä Holdenin mielestä.

 

Hieno voitto. Loppua kohten jo vähän jännittikin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fantastico! Jonkunhan se Tottenhamin rakettimainen kiri oli pysäytettävä! :lol:

 

Itse hihittelin lähes samoihin aikoihin kun Kristiina ajettiin hiukan kummallisen tilanteen jälkeen punaisella ulos Manchesterin paikalliskahinassa.

 

Mutta ei niin hyvää, ettei huonoakin. Toi Yakin akillesjänteen pamahtaminen tietää meille kyllä tuskaa hyökkäyspäähän. Kun ihmiskuula on poissa, niin junnut pääsevät koittamaan kynsiään, mutta jotenkin Moyesin kanssa samoilla linjoilla tuon katseen suuntaamisessa seurajohdon kukkaroon ja tammikuun siirtoikkunaan. Joku elämäänsä kyllästynyt kärki voitais kaapata lainalle - niitähän Euroopassa riittää! Tää joulunajan otteluruuhka on nyt vaan painettava niillä ketä on.

 

Joka tapauksessa voitolle iso :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×