Jump to content
Sign in to follow this  
Tevez32

6.12 @ Old Trafford: Manchester United - Sunderland

Recommended Posts

Ottelu alkaa siis 19.30 Suomen aikaa itsenäisyyspäivänä. Joten parasta itsenäysyysviihdettä. Peli näkyy varmasti canalilta.

 

Itse peli on varmasti mielenkiintoinen. Viikolla Sunderlandin manageri Roy Keane erosi tehtävästään, joten se sekoittanee joukkueen pakkaa. Se siis tietää hyvää ottelua Unitedille. Ja tästä olisi monesti todetusti hyvä saada voitto, jotta mestaruudesta voidaan vielä taistella todellisesti ja kunnolla. Unitedilla tosin ei näytä mikään osa-alue näytä olevan huonosti, paitsi puolustus, mutta väliäkö sillä näissä otteluissa kunhan jokaisesta pienestäkin maalintekopaikasta tehdään maali.

 

Toive-aloitus:

 

..............................VDS..........................

Rafael...........Ferdinand......Vidic............Evra

Park/Nani.......Anderson.......Carrick.......Ronaldo

................Tevez..........Berbatov...................

 

Tietenkin hyökkäys ja keskikenttä kuten muut pelipaikat Unitedilla on erittäin vaikeaa arvioida. Tevezin neljä maalia Blackburnia vastaan kertoo kuitenkin vain positiivista. Rooney-Tevez-akseli tuskin toimii hyvin, vaikka vaikeahan on sanoa, niin Berbatov sinne. Keskikentälle voisi laittaa Parkin tai Nanin, keskikentälle käytännössä Fletcherinkin mutta eiköhän Anderson ansaitse avauksen paikan otteillaan. Ronaldo pelaa näissä otteluissa ratkaisijan roolissa. Puolustukseen Rafael, koska hän pystyy auttamaan oikeaa laitalinkkiä hyökkäkysessä loistavasti. Puolustuksenkin hän hoitaa mallikkaasti. Keskelle rutiinipari Rio-Nemanja, toki sinnekin voisi käytännössä laittaa Evansin, ettei siellä liian hyvänolontunnetta tulisi. Ja Evra pitämään kurissa nopeat oikean laidan hyökkäykset. VDS maaliin luonnollisesti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaahas Sir Alex, vaikka katsomon puolella oletkin, ni ny sellasta taktiikkaa ja avausta kehiin, et oksat pois. "Manageroimaton" Sunderland alusta lähtien karuselliin vikisemään ja murskalukemat taulul.

 

---------Berbatov-----------

-Tevez---Rooney---Ronaldo-

-----Anderson-Carrick------

Evra--Vidic--Ferdinand-Rafael

-----------VDS-------------

 

Hurjan kuulonen avaus, mut nyky Sunderlandia vastaan varsinkin Traffordil vois ehkä jopa toimia. Varsinkin Tevez, Rooney ja Anderson kolmikon työmoraalin tuntien. Tolla ratkeis hyökkääjien peluutus ongelmat aikast helposti. Minkälaisia huolia Fletcherillä on? Kokoonpanoon?

5-0 Rooney x2, Ronaldo x2, Tevez, Berbatov 0+4:cool:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itsenäisyyspäivänä jalkapalloa, hyvä juttu.

 

Tevez avaukseen tänään, viime peli osoitti kuinka kovassa vireessä argentiinalainen on tällä hetkellä kautta. 4 maalia kotona, huikee maalimäärä!!

 

Avaus voisi olla, vaikkapa:

 

---------Tevez------Berbatov------

----Ronaldo--------------Nani------

----------Carrick-------Anderson-----

----Evra-----Vidic----Rio-----Rafael------

-----------------VDS---------------

 

Murskalukemia odotellaan. Sunderland pelaa ilman manageria ja pelisysteemi ja taktiikat varmasti aivan sekaisin. Kuka on mahtanut ottaa tällä hetkellä ohjat käsiin joukkueessa? Keane oli hyvä valmentaja, mutta kun itse haluaa pois joukkueesta niin minkäs teet:hug:

 

Eiköhän tänään päästä nauttimaan telkkarin äärellä komeista maaleista ja hienoista kuvioista. Samanlaisia maaleja kuin viimeksi Blackburnia vastaan!

 

4-0 voitto, Tevez maalaa kahdesti ja Ronaldo tekee yhden, neljännen iskee Vidic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kotikentällä kulkee ja tänään sen huomaa Sunderland. Kuumin kysymys lienee Tevezin paikka...Avaus vai penkki? Toivoisin ensimmäistä vaihtoehtoa. Mutta kohtalo lienee jäädä penkille katselemaan Rooney-Berbatov kaksikon otteita.

 

Maalille tekee paluun VDS. Puolustuslinja O`Shea-Vidic-Rio-Evra, Rafael todennäköisesti on penkillä. En usko kolmea peliä putkeen pelaavan. Vaikkakin esitysten puolesta paikka pitäisi olla selviö!

 

Ronaldo palaa kentälle pelikiellon jälkeen. Carrick ottaa paikan keskeltä. Ja jos hyökkäys on tänään teemana niin Anderson aloittanee myös.

 

Berbatov yksin kärkeen ja Tevez-Rooney kaksikko alapuolelle.

 

No olisi kyllä niin hyökkäysvoimainen avaus, ettei ennen olisi nähty. Jos Tevez tippuu avauksesta pois niin Park saattaisi tulla avaukseen.

 

5-1 Tuolla avauksella, maalit Tevez, Rooney, Berbatov, Ronaldo ja Carrick.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään jälleen otettava kolme pistettä ja miksipä ei otettaisi. Peli alkaa pikkuhiljaa liukua uimiinsa. Sunderlandissa Keanen lähtö varmaan sekoittaa pakkaa, uutta manageria ei vielä ole, joten kovaa näytönhalua ei uudelle managerille vielä ole.

 

Kokoonpano menee jälleen kerran täysin arpapeliksi, mutta nämä arvat eivät onneksi maksa mitään.

 

--------Rooney - Berbatov

-Ronaldo - Fletcher - Carrick - Park

---Evra - Vidic -- Rio - Rafael

--------------VDS

 

Mietin kauan, että mitenkä on Tevezin suhteen. Itse päädyin siihen, että SAF istuttaa häntä tänäänkin penkillä huolimatta hyvästä iltapuhteesta Blackburnia vastaan liigacupissa. Tevez ei tosin paras mahdollinen vaihtomies ole, esimerkiksi Rooney on osoittanut olevansa hyvä tullessaan vaihdosta sisään, kun taas Tevez vain pyörii kentällä. Eli sinänsä Teveziä voisi hyödyntää avauksessa, mutta uskon Rooneyn ja Berbatovin aloittavan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fletcher lienee vielä sivussa, en ainakaan näe mitään syytä häntä riskeerata tällasessa pelissä, siis kun anderson ja carrick ovat molemmat aika tikissa olleet.

Vois tosiaan kokeilla fantastic fouria, mutta en usko että se toimisi, koska ei Tevez tai Rooney kumpikaan osaa oikeastaan pelata laidassa, vaikkakin Rooney on sitä maajoukkueessa yrittänytkin.

 

Toisaalta jos osaa, niin mikäs siinä sitten, toi Vili Cassanon formation on aivan jäätävän näköinen. Toimii ainakin Pessissä :mrgreen:

 

Mut pisteet kotiin, ja verkot tötterölle!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitä se Fergie on mennyt tekemään?

 

Täysin samanlainen avaus, kuin Citya vastaan viime vkolla!!

 

Eikö viime peli jo osoittanut Tevezin, Andersonin ja Nanin osalta että avauskokoonpanopaikka olisi vihdoinkin kohdallaan? Ehdottomasti itse olisin jättänyt Berban penkille ja Rooney pariksi kärkeen ottanut Tevezin.

 

Jos ei maaleja ala tulemaan, niin sitten vaihtoja heti toiselle puoliajalle. Ilmeisesti vaikka tekee 4 maalia, niin avaukseen ei ole asiaa..:undecided:

 

Esim. Park on pelannut viime aikoina paljon, mutta ei ole kuitenkaan pelannut niin hyvin kuin hänen pitäisi. Nani voisi piristää peliä paremmin keskikentällä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esim. Park on pelannut viime aikoina paljon, mutta ei ole kuitenkaan pelannut niin hyvin kuin hänen pitäisi. Nani voisi piristää peliä paremmin keskikentällä...

Tässä asiassa olen erimieltä. Nani oli täysin saamaton Blackburnia vastaan. Penkki on mielestäni oikea paikka hänelle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jahas, Sunderland meinaa antijalkapalloilla pisteen itselleen. Hankalaa kyllä luoda tilanteita, kun on bussi jatkuvasti maalin edessä jne. Berballa kaksi hyvää paikkaa, toisessa hienon vaparikuvion jälkeen ohjaus jonka veskari hyvin pelasti.

 

Vaihtoja vain tarpeeksi aikaisin ja toivotaan että vastustaja viitsisi yrittää edes vähän alusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaihtoja vain tarpeeksi aikaisin ja toivotaan että vastustaja viitsisi yrittää edes vähän alusta.

Siis nythän ne on yrittänyt aika paljon enemmän kuin vähän alusta. Joukkueiden managerien tehtävähän on luoda taktiikka joka sopii joukkueelle parhaiten. Ei kait kukaan tosissaan uskonut Sunderlandin lähtevän tänään iloiseen hyökkäysvoittoiseen palloiluun?

Share this post


Link to post
Share on other sites

HUHHUH, olipa tuskainen peli. Onneksi sentään onnetar hymyile aiempaan tyyliin lopussa, mutta hyvät joukkueet sen ansaitsevatkin. Muuten koko joukkueen peli aivan kuraa, taisi olla pienehkö asennevamma. Berbatovin vois kyllä penkittää joksikin aikaa, kun ei viimeistely maita. + ja - en edes ala pohtimaan, niitä ei oikein kukaan ansaitse, tai oikeastaan koko joukkueelle -.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitää kyllä sanoa että Manu todella ansaitsi tuon voiton. Aivan älytöntä painostusta läpi koko pelin Manulta mutta viimeistely ei todellakaan onnistunut.Ja vaikka maali tulikin melko onnekkaan pompun kautta niin silti he todella ansaitsivat sen. Manulle todella tärkeä voitto kun muutkin kärkijoukkueet ottivat 3 pistettä peleistään.

 

Oliko se niin että pallonhallintaprosentti oli jotain lähemmäs 90 Manulla vai kuulinko väärin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitää kyllä sanoa että Manu todella ansaitsi tuon voiton. Aivan älytöntä painostusta läpi koko pelin Manulta ja vaikka maali tulikin melko onnekkaan pompun kautta niin silti he todella ansaitsivat sen. Manulle todella tärkeä voitto kun muutkin kärkijoukkueet ottivat 3 pistettä peleistään.

 

Oliko se niin että pallonhallintaprosentti oli jotain lähemmäs 90 Manulla vai kuulinko väärin?

85% - 15% oli ball posession. Ja todellakin, ansaittu voitto ja 3 pistettä!!!

 

Kiitos Vidic :hug:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tiukille meni, mutta voittohan sieltä tuli. Ja harvinaista kyllä oli hieman onneakin. Sunderland pelasi melkoista puolustustaistelua....mutta pitäähän sitä pelata omilla vahvuuksilla...päläpälä. Kaiken kaikkiaan varsin tylsä peli kiitos Sunderlandin taktiikan ja ManU:n surkean viimeistelyn.

 

Miksi Giggs saa edelleen pelata? Joku totesi Nanin pelanneen huonosti Blackburnia vastaan, mutta olisin silti mieluummin nähnyt portugalilaisen kentällä hitaan walesin velhon sijasta. Tuomari oli ok vaikka olisi voinut antaa Sunderlandin maalivahdilla keltaisen kortin ajanpeluusta.

 

Miten pahasti Ronaldolle mahtoi käydä? Rooney sai ilmeisesti viidennen varoituksen ja huilaa seuraavan pelin. Evra on sivussa neljä matsia ihmeellisen pelikiellon takia. Ainakin Tevez saa lisää peliaikaa yhden matsin verran. Arvosanoja ei jaksa tällä kertaa jakaa. Fiilis on korkealla kun voitto saatiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siis nythän ne on yrittänyt aika paljon enemmän kuin vähän alusta. Joukkueiden managerien tehtävähän on luoda taktiikka joka sopii joukkueelle parhaiten. Ei kait kukaan tosissaan uskonut Sunderlandin lähtevän tänään iloiseen hyökkäysvoittoiseen palloiluun?

Savikukko sanoikin jo sen mitä minun piti sanoa, eli juuri täsmälleen näin. Sunderland pelasi todella hyvin tavoitteenaan yksi piste 0-0 tuloksella. Voin vain kuvitella paljonko Sunderlandin pelaajia hatuttaa tällä hetkellä. Kukaan heistä ei varmasti haluaisi pelata tuollaista jalkapalloa ja sitten 90 minuutin jälkeen yksi heikko hetki ja kaikki työ häviää kuin tuhka tuuleen.

 

United ei paljoa sen enempää voinut tehdä mitä teki. On muuten uskomaton tuo pallonhallinta %, lähes 90 Unitedille oli ottelun loppuhetkillä. Ja suurin osa ottelusta pelattiin 20 metrin sisällä Sunderlandin maalista. En ollut tuollaista nähnytkään pitkään aikaan.

 

Unitedin pelaajilta kaikilta suht hyvä suoritus. Paremmalla tuurilla ottelu olisi ratkennut jo aiemminkin, mutta aikas loppuun se ratkaisu kuitenkin jäi.

 

+++ Vidic

++ Carrick

+ Rafael

 

Ihan lonkalta heitin nuo. Vidicille virheetön ottelu, mitä siellä nyt tekemistä oli. Plussat ainoastaan maalista ja yhdestä melkein maalista. Carrickilta myös hyvä ottelu, lähellä maalia kerran pari ja lopussa se ratkaiseva laukaus. Siitä plussat vaikkei tarkoitus ollut tolpan kautta Vidicille syöttääkään....ilan laukausta ei olisi kuitenkaan maaliakaan tullut. Rafael ei oikeastaan sen parempi ollut kuin esim. Evra toisella laidalla, mutta plussat nyt lähinnä siitä, että oli tosiaan hyvä ja kun ajattelen, että josko siellä oikealla olisi ollut Wes, niin hyökkäyspeli olisi ollut täysin eri luokkaa.

 

Vaihtomiehistä Ando oli mielestäni paras. Teki lähes maalinkin, mutta kukas muukaan kuin Tainio syksyi teräsmiehen lailla pelastamaan tilanteen viime hetkellä. Kolme pojoa lisää ja ei jääty jälkeen Poolista ja Chelseasta, varmasti tuntuu pelaajilla hyvältä tämän voiton ja tuon rasittavan maalinhakemisen jälkeen. Onneksi kaikki ottelut eivät ole tällaisia. Ensi viikolla Spursia vastaan sitten Tevez avauksessa Rooneyn ollessa sivussa ja todennäköisesti O'Shea vasemmalla Evran tilalla, joten Rafal jälleen avaukseen, että edes toiselta laidalta saadaan hyökkäyksiä. :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Työvoitto ManUlle tänään. On vain Valjun heikkojen ja hyvien jengien kuilu turhan suuri. Viihdearvoa ei näillä matseilla juuri ole nimeksikään. Jännä homma, ettei Tevez päässyt aikaisemmin kentälle, alla kuitenkin paljon onnistumisia keskiviikolta, ja puoliaikaan mennessä Berbatov oli pelannut itsensä Sunderland (ja vähän Chelsea-fanienkin) sydämeen olemalla aivan pihalla, aneeminen ja ennen kaikkea askeleen liian hidas ratkaistaakseen pelin.

 

Valjun kärki säilyy edelleen tasaisena, ja uskonkin että mestaruus ratkeaa ajanjaksolla 15.12-15.1. Paljon pelejä, varsinkin cupeissa mukana oleville.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulihan se voitto sieltä, vaikka hieman vaikeimman kautta. Vidic pääsi ratkaisemaan ottelun loppuminuuteilla ja 3 pistettä oli saavutettu. Hieno fiilis maalin jälkeen!

Kyllä Mauno vei koko peliä tänään täydellisellä pallonhallinnallaan ja eipä vierasjoukkueella ollut mitään mahdollisuuksia edes hyökätä.

 

Rafael oli pirteä laidallaan ja pääsi keskittämään monesti maalinsuulle, mutta Sunderlandin pakit pääsivät hyvin väliin keskityspalloihin. Berbatov mokasi pari todella varmaa maalipaikkaa, josta olisi pitänyt pallo laittaa pussiin mutta ei tainut maistua tänäänkään maalinteko.

Giggsin tulo piristi peliä ja todellinen pyörityksen Manu sai vielä lopussa aikaan, onneksi se kaivattu maali sieltä lopussa sitten tuli. Hieman tuurilla tullut pallo kimposi Vidiclle, jolla oli helppo työ tehdä siitä maali.

 

Harmittavaa kuitenkin, kun Tevezin pelinaika jäi taas vähälle ja Nani ei käynyt edes kentällä. Giggs kyllä osoitti taistelutahtoa ja toi joukkueeseen uutta uskoa vielä...eli ehkä Nani olisi sitten liikaa pitänyt itsellään palloa, jos kentälle olisi tullut. Giggs kokeneena tiesti, mitä tehdä.

Toivottavasti Ronaldolle ei käynyt hassummin tilanteessa, näytti pahalta hidastuksen perusteella mutta peli keskeytyi sitten kun kipu taisi olla jo tarpeeksi kova.

 

Arvostelu:

 

+++ Rafael

++ Park

+ Rooney ja Vidic (voittomaali)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voisi sanoa oikeuden käyneen. Sunderland taisteli kaikin keinoin ja oli lähellä ansaita palkinnon. Turha itkeä heidän taktiikastaan, koska se oli loistava heidän kannaltaan. Ainoa mahdollisuus saada edes piste. Ja mikään sääntö ei kiellä puolustamista yhdellätoista pelaajalla. Kaunistahan se ei todellakaan ole mutta millä muulla keinoin vieraat ei olisi päässyt noin lähelle pistettä.

 

United yritys palkittiin lopulta. Todellisia paikkoja alkoi tulla vasta viimeisen kympin aikana, kun vieraat väsyivät. Suoraviivaisuutta olisi kaivannut enemmän. Rooney siirtyminen oikealle oli hyvä ratkaisu. Sieltä aukeni paljon hyviä paikkoja. Ennen maalia Berballa ja Vidicillä oli mahtavat paikat puskea pallo häkkiin, mutta viimeistelyt olivat hivenen heikkoja.

 

Kokoonpanoon pakko tarttua sen verran, ettei näissä peleissä Fletcherin kaltaisella raatajalla ole käyttöä. Kokoonpano oli yllättävänkin varovainen kun ottaen huomioon vastustajan ja kotiottelun. Ja Tevezin penkittäminen oli erittäin huono ratkaisu. No Rooney töpeksittyä itselleen kortin, Tevez saanee peliaikaa avauksessa. Taitaa kaksi peliä tulla huilia? No kokoonpanoon vaikuttivat varmasti edellinen ja tuleva peli.

 

Ottelun ratkaisu: Kärsivällisyys palkittiin lopulta. Maali oli oiva esimerkki laukauksien tärkeydestä. Vidic nousi loistavasti ja sai pallon kuin tarjottimella eteensä. Ei edes toppari erehdy tuosta.

 

Arvosanat:

 

VDS 7 Työttömän laulu soi varmaan päässä.

Rafael 8 Pakko ihaila miehen taitoa ja tahtoa.

Rio 7 Eipä paljon tarvinut omassa päässä huhkia.

Vidic 8 Ei ensimmäisellä mutta toisella onnitui.

Evra 7 Kelvollinen peli. Hivenen terävyyttä olisi nousuihin toivonut.

Ronaldo 6 Ei ollut tänään kultaisen pallon päivä. Kylkiluu(t) meni?

Carrick 8 United paras. Alusti maalin.

Fletcher 7 Ei huono. Ei tämän kaltaisissa pelissä parhaimmillaan.

Park 7 Alussa pirteä.

Rooney 7 Paranti loppua kohden. Toisaalta tyhmä keltainen.

Berbatov 6 Hivenen enempi itsekkyyttä. Tehoja odotetaan.

Tevez 6 Ei parhaimmillaan vaihosta.

Anderson 6 Avaukseeen ehdottomasti.

Giggs 6 Ehkäpä Nani olisi ollut parempi vaihtoehto.

 

*** Carrick

** Vidic

* Rafael

 

Carrick on tällä hetkellä United tärkeimpiä pelaajia. Lähes aina oikea ratkaisu. Vidic päätti nousta tukemaan hyökkäystä viimeisellä mahdollisella hetkellä ja se kannatti. Rafael esiintyi jälleen hyvin. Taistelu riitti ja hyviä nousuja laidalta. Keskityksiin hivenen tarkuutta.

 

Tuomari: Eipä ollut vaikea peli. Hivenen olisi saanut puuttua ajanpeluuseen, jota Cats maalivahti harrasti jo eka puoliajalta lähtien. Kortit pysyivät taskussa ja Rooneylle oli pakko antaa selvästi tilanteesta.

 

Onneksi voitto tuli, muuten olisi taas eräs juna mennyt aseman eteenpäin ja sen kiinni saaminen olisi ollut erittäin hankalaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siis nythän ne on yrittänyt aika paljon enemmän kuin vähän alusta. Joukkueiden managerien tehtävähän on luoda taktiikka joka sopii joukkueelle parhaiten. Ei kait kukaan tosissaan uskonut Sunderlandin lähtevän tänään iloiseen hyökkäysvoittoiseen palloiluun?

Niin no tarkoitin että ei koko ajan tarvitse pelata yltiöpassiivisesti. Yksi(?) maalintekoyritys Sunderlandilla taisi lopulta olla. Toki tuokin perseroiskinta oli lopulta johtaa siihen pisteeseen, mutta onneksi näin ei käynyt.

 

Lyhyet kommentit Unitedin pelaajista:

 

VDS - Harvassa oli kosketukset pallon kanssa.

Rafael - Aktiivisesti mukana hyökkäyksissä, ManUn parhaimmistoa.

Rio - Ei joutunut koville vastustajan taktiikan takia.

Vidic - Vähän onnekaskin mutta erittäin tärkeä voittomaali.

Evra - Rutiinisuoritus.

Ronaldo - Puolen tunnin jälkeen ei paljoa näkynyt ja vielä harmittava loukkaantuminen päälle.

Carrick - Peruspeliä. Vahvasti mukana maalin synnyssä.

Fletcher - Asenne hyvä.

Park - Katosi mitä pidemmälle peli eteni. Keskinkertaista

Rooney - Vähän vaikeaa oli päästä sumpusta mihinkään. Kelpo suoritus silti.

Berbatov - Paikkoja oli, toisellakin jaksolla pääsi melko vapaasti puskemaan mutta yli meni.

 

Tevez - Yritystä löytyy. Ei ole vaihtopelaajana kuitenkaan parhaimmilllaan.

Anderson - Ensimmäisen maalin kirous saisi jo poistua. Hyviä katkoja!

Giggs - Ratkaisut pääasiassa huonoja. Kulmapotkut voisi antaa joku muu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika ristiriitaiset tunteet pelistä. Toisaalta on erittäin hyvä fiilis lopun voittomaalista, tuollaisia viime hetkien maaleja tarvitaan jos halutaan voittaa jotain kauden lopussa. Paikkojakin oli ja pallon hallinta koko ajan meillä. Mutta silti oli loppujen lopuksi surkea peli ja kun miettii että pelattiin Old Traffordilla niin voisi sanoa jo sysipaskaksi peliksi. Maalipaikat hukattiin ja maalipaikkoja olisi siltikin pitänyt olla paljon enemmän, mutta huolimattomat ja löysät viimeiset syötöt ja suoritukset vailla kunnollista ajatusta tekivät pelistä erittäin vaikean. Hyvin Sunderland kuitenkin puolusti, muuta kun eivät tehneetkään.

 

Jos Tevez ei vie seuraavassa pelissä Berbatovin avauspaikkaa, menen itse sanomaan Fergusonille muutaman herätyksen sanan. Berbatov pelasi tänään mielestäni huonoimman ManU -pelinsä. Paikkoja tuli muutama mistä olisi pitänyt saada pallo maaliin ja muutenkin erittäin löysä koko pelin ajan. Pelasi vielä koko ajan aivan liian alhaalla saamatta yhtään mitään sieltä aikaan.

 

Plussat:

+++Carrick

++Vidic

+Rafael

 

Carrick pelasi taas erittäin hyvin. Muutamia hyviä laukauksia ja hänen ansiostaan Vidic pääsi tuikkaamaan voittomaalin. Vidic hoiti puolustus päässä sen vähän mitä piti virheettömästi ja teki vielä voittomaalin. Muutenkin ollut mielestäni aivan loistava viime aikoina, ohittamaton. Rafaelilta hyviä nousuja ja keskitykset olivat paljon parempia kuin vaikka Parkilla, Rooneylla tai Evralla. Lopussa kuitenkin muutamia huolimattomia suorituksia, mutta en keksinyt kenelle muulle tuon plussan antaa.

 

Miinukset:

---Berba

--Ronaldo

-?

 

Berbatovista kirjoitinkin jo ylempänä. Ronaldo liian näkymätön, pitää toivoa ettei loukkaantunut pahasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huojentunut fiilis Vidicin lopulta iskiessä maalin. Onneksi 3 pistettä tuli ja se on tärkeintä. Rooneyn pelikielto voi olla jopa hyvä asia, kun Tevezin pitäisi kaiken järjen mukaan päästä avaukseen seuraavaan Valju matsiin. Ronaldon loukkaantuminen harmi ja jos kylkiluita meni niin se tietää vähintään viikon mittaista saikkua.

 

Mitäs tuosta Rafaelista pitäisi sanoa ? :lick: Lähes kopio toisenpuolen Evrasta. Tänään vaihtohässäkän kohdilla pelasi itsensä ulos kahdesti, mutta muuten puolustuspelikin hyvää tasoa. Joidenkin arvioiden mukaan Fabio olisi vieläpä parempi näistä kaksosista :joker:

 

Toivottavasti Ando ja Tevez pääsevät useammin avaukseen :hug: Viikon CL ottelussa luultavasti ainakin pari vähemmän pelannutta pääsee kentälle, ehkä jopa Welbeck avaukseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×