Jump to content
Sign in to follow this  
David Weir

BPL Everton - Aston Villa su 7.12.2008 klo 18

Recommended Posts

Pysyykö Evertonin puolustuspaketti kasassa, vai tekeekö Agbonlahor sadannessa liigaottelussaan hattutempun. Carew ei ole onneksi kiusaamassa meitä.

 

Teams:

 

Everton: Howard, Neville, Yobo, Jagielka, Lescott, Osman, Fellaini, Arteta, Pienaar, Cahill, Anichebe.

 

Subs: Nash, Baines, Van der Meyde, Castillo, Jutkiewicz, Gosling, Kissock.

 

Aston Villa: Friedel, Cuellar, Laursen, Davies, Luke Young, Sidwell, Petrov, Barry, Milner, Agbonlahor, Ashley Young.

 

Subs: Guzan, Harewood, Delfouneso, Knight, Reo-Coker, Shorey, Gardner.

 

 

Vic Anichebe aloittaa tästä ottelusta armottoman maaliputken, ja Saha löytää itsensä loukkaantumisesta toivuttuaan penkiltä naureskelemasta poikien kanssa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hiljaista tällä palstalla???:flirt:

Olipahan mahti peli! Kunnon britti-fudista! Taklauksi ja tilanteita jatkuvasti. Enemmän tämmöistä, kiitos. Ja tuomari antoi pelata kovaa! Silti ei nähty ylilyöntejä. Ok, ehkä pari, mutta kuitenkin.:silence:

Sääliksi käy Evertonin, mutta hyvä oli tsemppi!

Ja onnea Villalle, mahtava peli LOPPUUN asti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä katsoi 2,5 -vuotias huuli pyöreänä, kun ensin iskä tuulettaa hulluna ja sen jälkeen makaa lattialla vatsallaan hokien EI........EI........EI.

 

Kehtaako sanoa, että peli oli viihdyttävä. Viime vuonna menetettiin kaksi pistettä kotona villalle, nyt sentään vain yksi.

 

Muutaman minuutin perusteella AvDM ansaitsisi näyttöpaikan OIKEALLA laidalla. Taidan melkein uskoa, että ko. herra on ollut oikeasti loukkkaantuneena (tai muita henkilökohtaisia ongelmia).

 

Arteta pelasi ja TAKLASI hyvin keskikentän pohjalla, vaikka taisi olla osasyyllisenä ratkaisumaalissa.

 

Vic spurttasi pari kertaa hienosti Friedeliä kohti ja kalasteli rankkareita. Eipä kaverista ollut juuri muuhun. Kerran nousi hienosti oikealla laidalla.

 

Moyes sai kuningasidean laittaa Jagielkan kärkeen, ei toiminut. Vieläkö saataisiin Steve Watson kärkeen. Se toimi paljon paremmin.

Jagielka ei ilmeisesti kuullut Youngin ensimmäisessä maalissa noin kolmenkymmenentuhannen apuvalmentajan varoitushuutoa.

 

Lescott teki pari maalia, mutta oli ryssimässä villan voittomaalissa oikein urakalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perskeles mikä peli,ei paljon nyhjäilty.Jagsin karmeaan mokaan ratkesi ja tälläsellä myllytyksellä olis paremmilla hyökkääjillä saatu useampikin maali.Taas oli nopeat pystysyötöt myrkkyä meitin puolustukselle ja Villan "hyypiä" Laursen hoiteli pääpallot aika mallikkaasti.Taisi olla VeeDeeämmän ensikosketus jalkapalloon tällä kaudella,sille ISO:thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lescott laitto lanteen kiertää vähän kuin Deco eilen Bolttonia vastaan. Mutta jotenkin jäi kyllä taas kerran huonot fiilikset kaverin puolustustouhuista. Näin tosin vain tokan puoliajan. Pitäsköhän sitä Bainesia kokeilla siellä vasemmalla laidalla joku kerta vaikka ihan avauksessakin asti. Pienikokonenhan se on Lescottiin nähden ja ei niin kovin fyysinenkään, mutta silti. Lescott sitten vaikka kärkeen Yakubun paikalle! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipahan nitrolopetus tolle matsille. Pääs muutama perikansallinen kirosana ton Villan voittomaalin jälkeen. AVDM:kin kaivettiin jostain kehiin :eek: No tollahan se varmaan tienas itelleen jo jatkosopimuksen... Hope not! Paskemmallakin pelillä on tällä kaudella hävitty, mutta jäi kyllä huono maku silti. Toivottavasti saadaan joku pongo vielä ennen tammikuuta. Toisaalta mikäli vanhat merkit paikkansa pitää - ei siirtoikkunasta meille lohkea taaskaan sateentekijää. Nykyrosterin pitäs vaan kyetä nostamaan tasoaan vielä entisestään. Sitä odotellessa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jep olihan se taas oikea late drama for Goodison Park!

No saipahan ainakin todistaa paikanpäällä sitten kunnon draaman kaikilla mausteilla. Stadikalla oli varmaan pakkasta mutta eipä se paljon tuntunut sen verran tapahtumia riitti KOKO pelin ajaksi ja sain sydärin useampaan kertaan Gwladysissa!

 

Kyllähän se Youngin vika maali oli epäreilu lopetus tälle pelille mutta tämä oli hyvä opetus Evertonillekin että valioliigassa todellakin pitää pelata ihan loppuun asti.

 

Pelillisestihän Everton pelasi jopa loistavasti noita puolustuksen kolmea black outia lukuunottamatta. Villallahan ei juuri muita paikkoja ollut koko pelin aikana. Ja ne mitkä se sai niin olivat lahjoja todella luokattomalta tuomari Atkinsonilta, harvoin näkee noin luokatonta tuomarointia yhden pelin aikana!

 

Evertonin keskikenttähän pelasi Villan keskikentän täysin näkymättömiin. Ja me luotiin ihan riittävästi maalipaikkoja jopa suurempaankin voittoon vain yhdellä hyökkääjällä. Tosin vaikea voittaa jos antaa kaverille lahjan ekalla ja vikalla minuutilla sekin on myönnettävä.

Jagielkan syöttö Villan toiseen maaliin oli kyllä uskomaton virhe ja tosiaan koko stadikka huusi varoituksen miehelle mutta Jags ei tainnut sitä kuulla! Mutta oli hieno ele Evertonianeilta kun heti tuon maalin jälkeen koko Gwladysin pääty lauloi Phil Jagielkan nimeä!! Eihän me hylätä meidän parasta pakkia yhteen virheeseen!

 

Fellaini pelasi taas ihan hyvän pelin ja olisi ansainnut ainakin yhden maalin puskuistaan. Ja Goodisonin-katsomossa tuntui olevan kuuminta muotia iso musta afro-peruukki sen verran moni oli sen päähänsä laittanut!:icon_lol:

 

Pelin lopussa saatin sitten juhlia oikein kunnolla Lescottin kavennusta ja tunnelma oli todella uskomaton koko stadikalla. Mutta ne juhlat loppuivat sitten harmittavan lyhyeen.. Ashley Young tuuletti Gwladysin edessä maaliaan mutta kurvasi todella nopeasti pois. Hyvä niin sillä sen verran paljon satoi pulloja ja muuta roskaa kentälle miehen perään! Taitaa olla Evertonille luvassa jonkinlaiset sakot tuosta tempusta, mutta kyllä siinä oli tunteet pinnassa ei auta mikään!

Mutta tuollaisella pelin hallinnalla ja puolustuksen normi-päivällä homma näyttää kuitenkin ihan hyvältä Evertonin osalta. Ja toivotaan että ManCity kaatuu ensi lauantaina ja palataan takaisin voittokantaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos tämä on sarkasmia, niin se on hyvää sellaista.

 

Everton pelaa hetkittäin todella hyvin. Yleensä kun ollaan tappiolla. Muuten peli on hidasta ja tahmeaa. ManCityn peli on tosin samaa vuoristorataa, joten voitto on aivan mahdollinen. Mikä helvetti Jagsille tuli siinä syötössä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fellaini pelasi taas ihan hyvän pelin ja olisi ansainnut ainakin yhden maalin puskuistaan. Ja Goodisonin-katsomossa tuntui olevan kuuminta muotia iso musta afro-peruukki sen verran moni oli sen päähänsä laittanut!:icon_lol:

 

Minun silmään taas Fellaini pelas aika mitäänsanomattoman ottelun. Paljon lyhyitä helppoja syöttöjä ihan minne sattuu (mikä valitettavasti oli myös parilla muullaki teemana). Osa suoraan vastustajalle ja osa suoraan sivurajasta yli. Muutamissa kohtaa aivan järkyttävä ensikosketus mistä vastustaja kiitti pallon. Puolustuspäähän ei mitään kovinkaa erikoista, yleensä tilanteessa myöhässä ja joutui rikkomaan. Jos tuollaisilla puskuilla maalin tekee niin aika joulu saa käydä, niin hengettömiä puskuja ettei tosikaan. Liekkö afro pehmustaa sen verran ettei voimaa tullu taakse nimeksikkään.

 

Edit: olihan se aika mielenkiintoinen nähdä VdM kentällä, onko tämä nyt se uusi alku?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×