Jump to content
Sign in to follow this  
pnefanclubfinland

Premier League World Show Sportissa la 31.1.

Recommended Posts

Huomio kaikki liigafanit!

 

IMG Media/ Premier League Production Lontoosta on tulossa tekemään Premier League World Show -ohjelmaa Suomeen tällä viikolla. Tämä ohjelmasarja pyörii ymmärtääkseni myös Canal+lla (esim. ottelutauoilla).

 

Lauantaina 31.1. lontoolaisten kuvausryhmä on Sports Academyssä Helsingissä kuvaamassa ja tekemässä juttua suomalaisista brittifutisfaneista. Valioligan puolesta lauantaille onkin tarjolla hieno kattaus, mm. Arsenal - West Ham klo 17 sekä Evertonin FA Cup -uusinnan vuoksi lauantai-illalle siirretty ManU-Everton klo 19:30. Toivottavasti suomalaiset fanit pistävät myös tuolloin parastaan!

 

 

Eli lauantaina kaikki sankoin joukoin Sporttiin! :thumbsup1:

 

 

t. Aki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nähdään tänään Sportissa!

 

Muistakaahan tämä.

 

Premier League World Show tänään Sports Acedemyssä, noin klo 18 alkaen! :smile:

 

Toimittaja ja kameramies olivat tänään aamupäivällä meikäläisen kotona Kannelmäessä; tekivät haastattelun, kuvasivat mun ja ELK:n erinäistä liigamatskua (kirjat kuten Veikkaajan käsikirja ja "History of PNE FC", Supporterit, käsiohjelmat, otteluliput).

 

Viimeisenä "shottina" meillä sisätiloissa otettiin lähikuvaa ELK:n standaarista! :thumbsup1: (Viidestä aikanaan teetetystä pöytäviiristä se viimeinen, yhdistykselle jäänyt kappale, joka vielä on mulla, mutta siirtyy kohta joko Hannulle tai Mazille.)

 

Sitten oli vielä lopuksi "Kotikatu"-osuus, jossa kuvattiin meikäläistä ulkona (kävelemässä ovesta sisään ja kävelemässä kadulla kameramiehen ohi). Suomen talvea ala Kannelmäki!

 

Varmaan joku muutama minuutti tulee tota meikäläisen settiä lopulliseen 15 minuutin show:hun. Eilen olivat tehneet pitkän tovin juttua Antti Niemestä ja tänään Kantsusta parivaljakko jatkoi Canalin studioille, josta siis tulevat Sporttiin noin klo 18.

 

 

... tässä välillä mä lähden tunniksi-pariksi hiihtämään. Nähdään Sportissa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko joku onnistunut näkemään tätä ohjelmaa?

 

Oli nimittäin tullut Canalilta ainakin eilen myöhäisillalla. Ehkä tällä viikolla näkyy vielä uudestaankin.

 

Itse en ole pätkää vielä nähnyt, mutta kovasti ilahdutti tieto siitä, että jutussa oli ollut kuvaa talvisesta Kannelmäestä! Sisäkuvissa puolestaan oli näkynyt muiden muassa kuuluisa Preston-lippuni - siis se sama, joka aikanaan pääsi maailmanmaineeseen (ainakin North End -perheessä ja kyllähän sitä oli BBC-asiantuntija, Sunderland-fani Steve Cramkin kommentoinut!) Yleisurheilun MM-kisojen naisten maratonlähetyksessä Paula Radcliffen rinnalla. :lol:

 

Siellä on Premier League World Show on Canalin ohjelmatiedoissa vielä myöhemminkin tällä viikolla, ja voipi olla hyvinkin tuo Suomi-pätkä, jota näyttävät. (Suomi-aihe sopii tietenkin tähän viikkoon erityisen hyvin, kun on tuo Wales-matsi lauantaina.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Äsken näin. Upee ohjelma, virhetäkin mahtui. Antti Niemi mm. sanoi, että

kaikilla liigajengeillä on oma fan club suomessa, olkoonkin vaikka vain

1 fani ?

 

Aki Niemi hoiti hommansa todella tyylikkäästi !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×