Jump to content
Sign in to follow this  
Upeman

24.2 Inter-Manchester United @ Giuseppe Meazza, San Siro

Recommended Posts

Huomenna siis kauden tähän asti suurin ja varmasti pahin koitos edessä.

 

Manun kivenkova puolustus on täysin hajalla, vain Ferdinand ja Evra ovat täysin kunnossa. Muu joukkue sitä vastoin on äitynyt kelpoon pelivireeseen viime aikoina, eritoten Rooneyn pelaaminen on tuonut ManUn peliin uuden ulottuvuuden.

 

Inter on myös ollut koko kauden kovassa vireessä, ja Unitedin tavoin hakee jo kolmatta perättäistä mestaruutta saapasmaassa. Ja myös Interin peli näyttää menneen "The Special Onen" avulla hyvään jamaan. Joukkueella ei suurempia loukkaantumisia ole, ainoastaan Walter Samuel, mutta luulisi Chivun vierelle astelevan kuitenkin joku toinen maailmanluokan toppari.

 

ManUlle siis paluu kaksijakoiselle San Sirolle. 1999 oli SE vuosi, kun taas toissa kaudella Milan näytti kaapin paikan. Pöyriikö se peli pelaajien mielissä, sen tietävät vain pelaajat itse.

Inter taas hakee menestystä pitkästä aikaa Euroopan kentiltä, jossa sillä on materiaaliin nähden sujunut heikosti viime vuosina.

 

Avausottelu luultavimmin sujuu kotijoukkueen komennossa, ja pelin ratkaisu onkin ManUn puolustus vs Zlatan. Ruotsalainen on Interin hyökkäyspelin sielu ja jos hänet saadaan eliminoitua, on Inter aseeton. Keskikentällä ratkaistaan myös paljon, jos ManU pystyy estämään Cambiasson/Stankovicin syötöt ja pystyynjuoksut, avautuu meille oivia vastahyökkäyspaikkoja, joissa olemme parhaimillamme.

 

ManU lähtee varmaankin seuraavanlaisella kokoonpanolla:

----------VDS----------

Rafael-Rio---?????----Evra

Park-Carrick--Giggs--Rooney

----Ronaldo--Berbatov----

 

Ronaldo on pelannut kärjessä näissä peleissä, tuntien miehen puolustusmotivaation, kun taas Rooney tiputetaan laidalle kaitsimaan Maiconia. Keskikenttä tosin on hieman auki, Fletcher voitaneen myös nähdä avauksessa, sillä miehellä on tunnetusti paljon juoksuvoimaan ja sitä tarvitaan.

 

Helvetin jännä peli tiedossa, joka tulee YLE:ltä huomenna 24.2 klo 21.30 alkaen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inter on myös ollut koko kauden kovassa vireessä, ja Unitedin tavoin hakee jo kolmatta perättäistä mestaruutta saapasmaassa.

Ihan pakko korjata sen verran, että Internazionale hakee neljättä perättäistä mestaruutta. :smile_ani:

 

Avausottelu luultavimmin sujuu kotijoukkueen komennossa, ja pelin ratkaisu onkin ManUn puolustus vs Zlatan. Ruotsalainen on Interin hyökkäyspelin sielu ja jos hänet saadaan eliminoitua, on Inter aseeton.

Itseäni myös hieman pelottaa jo etukäteen Vidicin puuttuminen. On nimittäin sen luokan taikuri tuo Zlatan, että arveluttaa hieman miten Evans/Brown/Neville/(O'shea) pärjää häntä vastaan. Saas nähdä, kenet SAF keksii tuohon ammottavaan aukkoon. Olet kyllä aivan oikeassa - jos Ibra pysyy pimennossa, ei pitäisi meillä olla suurempaa hätää. Paitsi Adriano on ollut Seria A:ssa käsittääkseeni melko hyvässä vireessä, joten ei häntäkään pidä missään nimessä aliarvioida.

 

Hyökkäyspäässä tarvitaan myös onnistumisia. Toivottavasti Rooney pitää hyvän vireensä yllä ja Berbatov vierellä viljelee nerokkaita syöttöjään. Etenkin Ronaldon on oltava varuillaan, jos Materazzi on kentällä. :D Saattaa tulla hieman sukkaan, kuten olemme Materazzilta ennenkin nähty aika hulluja liukuja ja rikkeitä. Ja jos ei näiltä pojilta yritystä löydy, niin apassi vaihdosta kehiin. Häneltä sitä löytyy.

 

Keskelle toivoisin Scholes-Carrick kaksikkoa, mikä on mielestäni toiminut hyvin. Pauli on ollut lähiaikoina hyvässä vireessä puhumattakaan Carrickistä. Laidoille tietenkin Ronaldo ja Park. Nani ei ole taas allekirjoittanutta vakuuttanut, kun taas Park pitää yleensä hyvin tasoaan yllä. Ei ailahtele, paljon "varmempi" pelaaja kuin Nani.

 

Alkaa nyt jo tuo ottelu kutkuttelemaan, on niin jännittävä ottelu tiedossa. Tasurikin olisi hyvä tulos tästä ottelusta, mutta enköhän pitkävetooni laita 2 tähän otteluun. Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Todella huonoon aikaan iskee loukkaantumisia puolustukseen, kun Vidicin on pelikiellossa. Vidicin poissaolo on ilman muuta suurin huolenaihe, mies on mielestäni ollut Unitedin tärkein pelaaja tällä kaudella, kuten olen aiemminkin maininnut.

 

Goalkeepers: Van der Sar, Foster, Kuszczak.

Defenders: Ferdinand, Evra, O'Shea, Evans, Fabio, Eckersley.

Midfielders: Giggs, Park, Carrick, Nani, Scholes, Possebon, Gibson, Fletcher, Ronaldo.

Forwards: Rooney, Berbatov, Tevez, Welbeck.

 

Tuossa joukkue, joka on Milanoon matkannut. Lisäksi Tosic on lomailemassa joukkueen mukana vaikkei pelilupaa olekaan Mestarien Liigassa. Eli puolustajista poissa loukkaantuneina Rafael, Neville ja Brown pelikiellossa olevan Vidan lisäksi. Käsittääkseni myös O'Shealla ja Evansilla on myöskin pientä vammaa edelleen, mutta pystyvät kaiketi edes jotenkin pelaamaan. Aika painajaismainen tilanne, mutta tälle ei mitään mahda, joten pitää keskittyä pelaamaan niillä pelaajilla, joita käytettävissä on.

 

Kokoonpanon arvuutteleminen on täysi mahdottomuus varsinkin, kun puolustuksen tilanne on epävarma. Näissä otteluissa Hargreavesille olisi suurta tarvetta, mutta hänhän on sivussa koko kauden. Andersonin loukkaantuminen ei tässä ottelussa paina. Vaikea puolustuslinjaa on vielä arvuutella, kun ei ole Evansin ja Sheasyn tilanteesta varmuutta. Jos he molemmat ovat poissa, niin menee mielenkiintoiseksi. Tällöin olisi hyvin mahdollista, että Fabio joutuisi erittäin kovaan testiin. Fletcherin paikka oikeana laitapakkina saattaa olla hyvinkin mahdollinen.

 

Van der Sar, Ferdinand, Evra, Ronaldo ja Rooney ovat varmaankin ne miehet, jotka varmasti ovat kentällä alusta alkaen. Berbatov menee melkeinpä samaan kastiin. Paljon riippuu Sir Alexin kehittämästä taktiikasta. Kyllä siellä melko varmasti ne kolme keskikentän keskustan miestä ainakin avauksessa tulee olemaan...pitää ottaa tuo keskusta haltuun Interiä vastaan vieraissa ja aloittaa vähän normaalia puolustavammin loukkaantumistilanteen vuoksi. Toki muutenkin pitäisi ottaa vähän varmemmin. En edes veikkaa mitään avauskokoonpanoa ainakaan vielä tänään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuo topparitilanne on varsin huolestuttava. Jos Evans ja O'Shea eivät pysty pelaamaan, niin puolustuslinja voi olla melko erikoinen. Voisiko olla jopa, että pelattaisiin kolmella puolustajalla? Ehkei sentään. Odotan huomista matsia sekavan pelokkaissa tunnelmissa. Kun avauskokoonpano on tiedossa niin nähdään oikeasti mitä ottelulta kannattaa odottaa. Tärkeintä on kuitenkin ettei ottelua hävitä ja tietysti vierasmaali olisi plussaa. Kuitenkin tämän Unitedin topparitilanteen ja Mourinhon valmennustaitojen (tuntee Unitedin pelitavan) vuoksi mielestäni Inter on ennakkosuosikki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kokoonpano voi olla kuten Rossi sanoi ihan mikä vaan. Oikeastaan ainut pelaaja kentällä on VDS, jos siis on vain kunnossa.

 

-------------VDS

O'Shea/Evans - Evans/O'Shea- Rio - Evra

-----Carrick---Giggs

Park-----------------Rooney

--------Berba

--------------Ronaldo

 

Tämä olisi yksi variaatio. Kuten joku mainitsikin niin Ronaldon puolustus mentaliteetti on aika nolla, joten Ronaldo mahdollisimman ylös. Berba pelaa siinä alempana, koska pystyy hyvin pitämään palloa ja jakamaan sitä ylös Ronaldolle tai laidoille Parkille ja Rooneylle. Park ja Rooney laidoilla, koska molemmat pystyvä pelata myös alaspäin ja ovat molemmat loppuuna asti taitelijoita. Rooney myös hyvä rikkomaan Interin laitapeliä, joka nähtiin myös viime kauden UCL:ssä.

 

Carrick ja Giggs keskikentän pohjalla. Molemmat hyviä avaaman peliä ja ennen kaikkea sijoittuvat kentällä hyvin. Voivat molemmat myös ratkaista otteluita, varmasti tilanteen tullen nousevat voimakkaasti ylös.

 

Puolustus on kyllä riekaleina. Ei paljon enempää ois FIFA/uefa vaikeuttaa Manun peliä. Vidic ois ollut tässä pelissä elintärkeä. Evans tai O'shea luultavasti laidalle ja toinen sitten keskustaan. Myös Rossin mainitsema Fletcher voisi olla täällä, mutta en tässä tapauksessa luottaisi häneen. O'Shea ollut kumminkin suht varma tällä kaudella.

 

0-0 tai 1-1 olisi varmaan loistava tulos Manulle. Luultavasti emme näe kovin hyökkäävää Manua huomenna. SAF hakee tästä pelistä vain "ponnahduslautaa" Old Traffordille, jossa sitten nähdään normaali Manu ja hyökkäävämpää peliä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Potkikaahan Interiä perseelle !! ...tämä siksi, että olisi mahdollisuus Pool vs Manu ottelupariin jatkossa :D

Kuulostaa mielenkiintoiselta. Tosin ei se poolinkaan vastus ihan heppoinen ole... Mutta ManUn puolustuslinja tosiaan hieman huolestuttaa, ruÅtsin vaikeenimi tarvitsisi Vidicin varjokseen. Interillä on nyt mahdollisuus ratkaista tämä ottelupari kerralla, mutta uskon jälleen ManUn pelaajien olevan taistelumielellä. Luotan taas Van Der Sariin kuin vuoreen, toivottavasti mies pelaa. Voittoa en lähde edes toivomaan, X merkiksi minun lappuuni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uskon Sir Alexin lähtevän kamppailuun viiden miehen keskikentällä ihan jo puolustajatilanteesta johtuen. Pari kautta sitten Manu joutui Milanoon siipirikkoisella puolustuksella ja huonostihan siinä kävi. Ottelu ratkaistaan pitkälti keskikentällä, ja jos Manu pystyy pysäyttämään vastustajan pelinrakentelun hyvissä ajoin niin ollaan vahvoilla. Mitä vähemmän painetta toppareille sitä parempi. Laidat on myös syytä tukkia hyvin.

 

Avauksen laatimisessa onkin SAFilla pohtimista. Avaus voisi olla jotakin tämänkaltaista, olettaen että Rooney ja Berbatov molemmat aloittavat:

 

------------VdS

--O'Shea--Rio--Evans--Evra

--------Carrick--Giggs

Ronaldo---Scholes----Rooney

------------Berbatov

 

Eli siis 4-5-1, joka pelin aikana on käytännössä 4-3-3. Huono puoli tuossa on se että Rooney joudutaan tunkemaan laidalle jossa ei ole parhaimmillaan. Koskiksen viritelmä näyttää myös ihan hyvälle, silloin Ronaldo saisi toimia vapaammin hyökkäyksissä. Fletcher ja Park ovat hekin kovaa työtä tekevinä potentiaalisia avauksen pelaajia, vaihtoehtoja kyllä riittää...

 

Maalijuhlaa ei luultavasti ole luvassa, veikkaan maksimissaan kahta osumaa. Voittokaan ei missään nimessä poissuljettu vaihtoehto, ei se Inter kotonaankaan mikään mahdoton vastus ole. Vierasmaalin tärkeyttä tuskin voi korostaa liikaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juoksuvoimaa!

 

Vaikka en olekaan SAF enkä ennustaja, toteaisin että Park ja Fletcher ovat aloituskokoonpanossa.

 

Kun puolustus on hiukan hajalla, niin koko joukkueen puolustus nousee tärkeään rooliin, ja silloin Parkin juoksuvoima pitää toisen laidan, Rooney toisen, ja Fletch/Carrick-kaksikko tukkii keskustan. Kärjessä Berbatov voi hakea palloja, ja Ronaldo voi luoda paikkoja omalla tyylillään.

 

Hyvin todennäköistä on että joko Evans tai O'Shea pelaa, mikä tahansa jalka puudutettuna tms. jotta saadaan kaksi topparia ja muuten järkevä puolustus kasaan. Kummankin vammat ovat lieviä uutisten mukaan.

 

Mikä muuten Brownia vaivaa - häntä ei ole pitkään aikaan näkynyt Injury-listoilla?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huomenna se kauden tärkein ja vielä samalla sanoisin koko kauden kovin peli tulossa San Sirolla.

Inter johtaa Serie A:ta ja United valioliigaa, todella mielenkiintoinen ottelu luvassa ja hienoa, että YLE osasi valita juuri tämän pelin.

 

United kärsii loukkaantumisista puolustuspäässä ja paha mennä sanomaan, ketä pelaa Rion parina. Fergien kannattaa miettiä, onko järkevää laittaa avaukseen kantapään loukannutta O´Sheata, saattaisi vaan vaarantaa enemmän tullutta tulehdusta.

Evans on myös yksi kysymysmerkki, vääntynyt nilkka ei taida ihan kestää vielä pelaamista, joten toppariksi saatetaan hyvinkin laittaa Evra. (toivon, että ei)

 

Interia vastaan kannattaisi varmaankin lähteä pelaamaan enemmän puolustusvoittoisesti ja tarkasti, 0-0 Italiasta huomenna ja kotipelistä sitten voitto kelpaisin hyvin.

 

Avaus jotain tälläistä: :neutral:

 

----Ronaldo-------Berbatov------Rooney-----

-------------Scholes-----------

--------Giggs-----Carrick-------------

----Evra-----Evans?----Rio----Fletcher------

------------VDS--------------------

 

Montakaan maalia ei varmastikkaan ole luvassa joten pannaan se 0-0 tulos...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mikä muuten Brownia vaivaa - häntä ei ole pitkään aikaan näkynyt Injury-listoilla?

Brown huilaa vielä ainakin yhden kuukauden. Kuulemma jalkapöydänluun onnistunut rikkomaan jossakin. Wesleylle olisi ollut kyllä käyttöä nyt...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suurimmaksi kysymysmerkiksi tosiaan noussee Evansin pelikunto, terveenä ollessaan on mielestäni tällä kaudella näyttänyt että on luoton arvoinen. En tiedä uskaltaako muut sanoa tätä ääneen, mutta näissä peleissä meikällä tulee ikävä viime kauden Wes Brownia !! Tällä hetkellä linja näyttäisi varmaan Evra - Evans - Rio - O'Shea, joka nyt ei sinäänsä ole niin huono, mutta ei oikein kestä enää esim. Evansin poissaoloa.

 

Keskikentän ryhmitystä miettien, olisin aika varma että esim. Park aloittaa ottelun. O'Shea ja Park oikealla laidalla olisi todella puolustusvoittoinen, ja hyökkäyksiin pyrittäisiin lähtemään enemmän vasemman laidan akselin Evra - Ronaldo kautta. Keskustan ihanneKAKSIKKO olisi Scholes ja Carrick, mitenköhän pauli vaan jaksaa kolmatta (?) peräkkäistä peliä kokonaan. Giggs erittäin mahdollinen tuuraaja, tai jopa kaikki kolme kentälle.

 

Hyökkäyksestä mahdoton sanoa muuten mitään, paitsi sen, että Tevez aloittaa varmasti penkillä. Riippuen vähän, lähdetäänkö 4-4-2 vai 4-5-1 niin kentälle juoksenee seuraavanlainen United:

 

VDS

O'Shea---Rio---Evans---Evra

-----Carrick----Giggs------

Park----Scholes----Ronaldo

--------Berbatov

 

Ylläoleva ei välttämättä tuntuisi huonolta, kun muistetaan että tasuri on jo aika hyvä tulos vieraissa. Tuossa sitten Rooney:ta vaihdosta sisään Berban tilalle. Todennäköisempänä silti pitäisin perinteistä 4-4-2, jossa Rooney ja Berba aloittaa, ja keskikentällä voidaan nähdä melkein ketkä vaan:D Isojen pelien mies Fletcher big kysymysmerkki ,nähtäisiinkö jopa pakkina??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisää analyysiä

 

http://redrants.com/inter-v-man-utd-preview/

 

Asiantuntevaa tai ei, Red Rants kirjoittaa suurinpiirtein samoin kuin itse ajattelen ottelusta etukäteen...

 

Fergie, despite the tough talk about rarely ever playing for a draw, he’ll surely make today one of those rare occasions. He’ll go for his most defensive formation ever. A 4-3-3 that would really be a 4-5-1. A midfield of Carrick, Fletcher and Giggs. A forward line of Ronaldo, Rooney and Park. And a back line of Evra, Rio, O’Shea (if he emerges from Fergie’s smokescreen of being ‘doubtful’) and Fabio.

...

Defence will be key today. And hence you’ll see Fergie pick players like Park, Tevez (and Rooney) who will cover every inch of the pitch for 90 minutes. I can’t see Fergie picking Berbatov today.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Martti Kuuselan anlyysi illan pelistä:

http://www.yle.fi/urheilu/lajit/jalkapallo/mestarien_liiga/2009/02/martti_kuusela_kumpi_ompi_parempi_137378.html

 

Tuo loppu on aika hyvä: "Managerit ovat erinomaisia johtajia. He saavat suuret egot pelaaman joukkueelle. Ihmisten johtaminenhan on kuin pitäisi lintua kädessä, jos puristaa liikaa se tukehtuu, jos avaa kämmenen, lintu lentää tiehensä ja kakkii vielä päälle.":lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Martti Kuuselan anlyysi illan pelistä:

http://www.yle.fi/urheilu/lajit/jalkapallo/mestarien_liiga/2009/02/martti_kuusela_kumpi_ompi_parempi_137378.html

 

Tuo loppu on aika hyvä: "Managerit ovat erinomaisia johtajia. He saavat suuret egot pelaaman joukkueelle. Ihmisten johtaminenhan on kuin pitäisi lintua kädessä, jos puristaa liikaa se tukehtuu, jos avaa kämmenen, lintu lentää tiehensä ja kakkii vielä päälle.":lol:

Marahan on vanha jyyrä, itse olen joskus lukenut jonkus viisaan kirjoittavan rakkaudesta jotan tällaista...rakkaus on kuin kukka kämmenellä, jos puristat käden nyrkkiin se kuolee mutta jos pidät kuin kukkaa kämmenelle niin silloin se kasvaa suureksi ja vahvaksi...

 

...OMG :eek: taidan olla romantikko!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Harvemmin näihin keskusteluihin osallistun, mutta pistetäänpä oma veikkaus:

 

Maalissa VDS:

 

Puolustus (jos "kaikki" pelaa): O'Shea - Rio - Evans - Evra

Puolustus (jos Evans ja O'Shea sivussa): Park - Rio - Evra - Fabio

 

Keskikenttä: Ronaldo - Fletcher - Carrick - Scholes - Giggs

 

Hyökkäys: Rooney (ja sekin niin pirun alhaalla)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reilu viis tuntia ottelun alkuun ja täytyy myöntää, että odotus alkaa käydä jo sietämättömäksi. Vähän kyllä pelottaa millasella kokoonpanolla otteluun päästään lähtemään. Toivon mukaan puolustuslinjaksi saadaan tuo O'Shea - Rio - Evans - Evra nelikko. Muille pelipaikoille ukkoja kyllä on ihan riittävästi ja toivon mukaan lähdetään kahdella kärjellä (ainakin papereiden mukaan). Toki ottelusta tulee todennäköisesti puolustustaistelu ja 0-0 voi hyvinkin olla Sir Alexin hakema lopputulos. Itse kuitenkin toivon, että se vierasmaali sieltä kaivetaan ja pidetään omapää puhtaana.

 

C'Mon Reds! Tästä se kevään taisteluruppeama sitten alkaakin oikein todenteolla. Quatrroa odotellessa :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://redrants.com/inter-v-man-utd-preview/

 

Asiantuntevaa tai ei, Red Rants kirjoittaa suurinpiirtein samoin kuin itse ajattelen ottelusta etukäteen...

 

...

Defence will be key today. And hence you’ll see Fergie pick players like Park, Tevez (and Rooney) who will cover every inch of the pitch for 90 minutes. I can’t see Fergie picking Berbatov today.

 

Toivon sydämeni pohjassa, että olette molemmat väärässä. Vaikka puolustuksen kautta varmasti tullaan lähtemään, vierasmaalit ovat painonsa arvosta kultaa. 1-1 > 0-0 . Jos joudutaan painostuksen alle heti alusta lähtien, niin paikkoja ei ole varaa missata ja tässä Berbatov on aivan ehdottomasti paras hyökkääjämme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Housut pyörii jalassa ja purkkaa menee kolmatta pussia :D

 

Faktat.

1. kokoonpano on siis puollustava, viidellä keskikenttämiehellä mennään. Uskoisin olevan:

Rooney-Fletcer--Giggs-- Carrick-- Ronaldo

 

En usko että, Scholes on kentällä koska hän on pelannut niin paljon. Sen sijaan meikäläisestä ainakin on tuntunut siltä että Giggsiä on säästelty tähän nimen omaiseen peliin. Tälläsessä taktiikassa Ronaldon laiska puollustus intokaan ei niin haittaisi koska Miehiä on tarpeeksi alhaalla paikkaamaan Ronskun nousuja... Ronaldolla lienee siis varsin vapaat kädet.

 

2. Berba kärjessä targettina ja vaarana poksissa.

 

3. Uskoisin Evanssin ja Sheasyn pelaavan... mitä lie media peliä heidän loukkaantumiset... Onhan näitä nähty, minor injury = pelikunnossa.

 

4. Yhtään en ole Interin peliä tällä kaudella nähnyt mutta helppohan sieltä on nostaa se vaarallisin mies. Pelinhenki lienee hyvin pitkälle Zlatan vastaan Maunon puollustus... Vaarana on myös se että keskitytään kukkopoikaan liikaa ja muut Interin pelaajat yllättää. Vai pelaako niillä ketään muuta kun Zlatan :D Onhan se kova kaveri.

 

5. Kaksosia en toivo näkeväni! Lienee vielä vähän liian kova paikka näille hobiteille :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä pahalta näyttää. Faktahan on, että Evans skippasi harkat ja O'Shea osallistui vain vähän aikaa joten alakerta on ohuen ohut. Mutta minulla olisi tähän idea muun kokoonpanon kautta.

 

Maalissa VDS

 

Puolustus Fletcher/Park - Rio - Evra - Fabio

 

Keskikenttä Ronaldo - Carrick - Scholes - Giggs

 

Kärjessä Tevez - Rooney

 

Tuolla koostumuksellahan Fletcher/Park nappaa ainakin sen keltaisen kortin, Evran pääpelitaito tiedetään eikä Riokaan ole ollut viime peleissä itse varmuus MUTTA Fabio on pelannut yllättävän hyvin ja on ainakin vakuuttanut minut paremmin laidalla kuin Eckersley.

 

Tevez ja Rooney juoksee kuitenkin tarvittaessa vaikka puolustuksen avuksi ja Ronaldo taas voisi tukea hyökkäyksiä ilman, että keskikentälle jäisi liian suuria aukkoja.

 

Tarvittaessa vaihdosta Berba Tevezin tilalle kentälle ja saataisiin ihan toisenlainen kuvio kärkeen. Berbaa en avaukseen laittaisi koska puolustuspään pelaaminen on ihan toista maata kuin Tevezillä. Possebon myös hyvä vaihtoehto jos tahdotaan jäädyttää peliä. Ei ole ainakaan liikaa ketään kumarrellut mutta eri asia miten hyvin on toipunut viime tärskystään.

 

Ideana siis pitää keskikenttä vahvana ja näin kääntää peli meille aluepelillä. Syötettäisiin Jose-sedälle vähän omaa lääkettään.

 

Osaako joku sanoa pystyisiköhän Eckersley pelaamaan keskustassa koska Evran pelaaminen siellä pelottaa todella paljon. Riskihän se olisi mutta ellei O'Shea ja Evans ole pelikunnossa nesteessä ollaan muutenkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä on aika saatananmoiset tärinät ollut koko päivän päällä. Ja mikä parasta, se ei edes lopu tänään!

 

Puolustus kyllä jännittää aivan perkeleesti, mutta kyllä me viime kaudellakin nollattiin muuan Leo Messi peräti kahdesti, ja jos Ibran ja Adrianon kyljessä ollaan kiinni 90min, menee se heidänkin kuuppa jumiin, eritoten Ibralla tulee näitä hetkiä usein, ei kai paineensietokyky riitä.

 

Vastahyökkäykset... Niistä on pakko iskeä tänään! Ronaldo ja Rooney kyllä juoksevat Interin pakeilta jalat alta koska vaan, ja Carrick kyllä löytää ne reiät sieltä topparien välistä.

 

Tänään odotan erityisesti Ronaldolta niitä maagisia hetkiä, joita ei tällä kaudella ole vielä ollut, ja uskon miehen syttyvän aivan uudella tavalla San Siron hornankattilassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minulla on vahvasti sellainen kutina, että toinen kaksikosta O'Shea/Evans on tänään pelikunnossa. Tällöin puolustuslinja olisi luultavasti seuraava: Evra - Evans/O'Shea - Rio - Fletcher. Myöskin luulen, että kokemusta laitetaan tähän matsiin rutkasti kentälle, eli muodossa Giggs ja Scholesy. Rooney ja Berba myöskin kehiin, joten tuohon vielä Carrick ja Ronaldo. Näillä menisin itse, niin että Wazza saisi suhteellisen vapaat kädet Giggsin pelatessa hieman keskemmällä Scholesin ja Carrickin kanssa. Huhhuh, saisi matsi jo alkaa, ei tätä kestä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei ehkä paras vaihtoehto, mutta mitä jos tiputetaan Berbatov toppariksi :)

Muistaakseni on joskus tainnut pelata puolustajana aikaisemminkin. Jos vaan olisi aktiivisempi niin voisi pitää ehkä Zlatania hieman kurissa, mutta toivottavasti nyt Evans tai O'shea on kunnossa. Fabiohan debytoi Chelsea ottelussa, joten jos on kunnossa niin en usko tässä olevan suurta hätää. Kehiin vain jos muut ovat kipeänä, parempi hän puolustajana kuin joku muu joka ei ole tottunut pelamaan sillä paikalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×