Jump to content
Sign in to follow this  
Jokeri

Sunderland - ManUtd 11.4 @ Stadium Of Light

Recommended Posts

Ja taas sita mennaan!

Viimeiset pari kuukautta ei ole joukkueella ihmeellisemmin sujunut, joten nyt olisi tason noston paikka. Kaikki munat vaan samaan koriin (=avaukseen), koska voitto on otettava. Hoidetaan kolme pistetta kotia ja sitten lahdetaan Porton kaatoon, mihin on ihan riittavasti valipaivia.

 

Avaus on joka tapauksessa erittain mielenkiintoinen. Nostaako Sir Alex uusia miehia herattelemaan miehistoa vai luottaako samperin huonosti viime aikoina pelanneisiin miljoonamiehiin ?

No koko joukkoa tuskin vaihdetaan, mutta jotakin piristavaa olisi mukava nahda kentalla. Kuten esimerkiksi Zoran Tosic ja Fabio Da Silva. Herrat saattavat kuitenkin olla loukkaantuneiden kirjoissa ihan vain sen takia, etta otin heidat esille. Joku muu saa arpoa sen avauksen, mulla kun on toi lottokone epakunnossa.

 

Mulla olisi aika monta paasiaistoivomusta Sir Alexille, mut kerrotaan nyt alkuun ainakin yksi. JOS se Ronaldo on siella kentalla, niin himputti soikoon! Ensinnakin mies pitaa laittaa LAIDALLE, eika sinne karkeen heilumaan! Meilla on maailman paras laituri ja laitetaa se sinne karkeen hontyilemaan, ei ymmarra... Toiseksi kun CR7 on siella laidalla, niin sille voisi nayttaa pari videota kauden parin takaa (vaikka kentan laidalla iPodista kuten eraassa Fosterin tapauksessa), ihan omista esityksistaan. Jospa playboy sitten oppisi juoksemaan puolustussuuntaan edes kerran pari pelissa, parhaimmillaan puolusti hyvin. Hyokkays on aivan selva ainakin omissa papereissani: Tevez - Rooney. V**** jos siella taas joku Giggs tai Ronaldo surffailee toisena hyokkaajana/kymppipaikan pelaajana.

 

Jos ASENNE on kunnossa, niin me voitetaa Sunderland 5-0. Sen verran parempi jengi ollaa ku taistellaan. Jos asennetta ei ole, tuloksena on 0 pistetta. Mulla ainaki on USKOA, etta kaantyy parempaan. Montaa pelia ei vaan enaa ole hukattavaksi.

 

C'mon reds!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei se pelkästään asenteestakaan voi olla kiinni, vaan siitä mitä kentällä yleensäkin tehdään. Ei varmastikkaan United lähde tänään peruuttelemaan yhtään, mutta ensin olisi hyvä saada myös puolustuspeli kuntoon.

 

Viimeisestä 4 pelistä mennyt omiin aivan liikaa, kuten muistetaan: Poolia vastaan 4, Fulhamia 2, Villaa 2 ja Portoa 2. :thumbsdown1: Ainoa syy, mikä siihen voi olla on että Neville ja O´Shea ovat pelanneet epävarmasti.

 

Tänään kuitenkin Fergie joutuu varmasti laittamaan Jonnyn Vidicin pariksi koska muutakaan vaihtoehtoa ei taida olla kun Riokin on poissa vielä..

 

Olisiko sitten avaus jotain tälläistä?

 

---------Rooney----Tevez-------

-------Ronaldo------------Park-----

---------Carrick----Fletcher--------

---Evra-----Vidic----O´Shea----Neville----

-------------VDS---------------

 

0-2, maalit Tevezille ja Ronaldolle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viimeisestä 4 pelistä mennyt omiin aivan liikaa, kuten muistetaan: Poolia vastaan 4, Fulhamia 2, Villaa 2 ja Portoa 2. :thumbsdown1: Ainoa syy, mikä siihen voi olla on että Neville ja O´Shea ovat pelanneet epävarmasti.

 

Tänään omissa ei saisi ainakaan soida kertaakaan, enkä toisaalta siihen uskokaan. Sen verran tuoreessa muistissa on tämä ensimmäinen Sunderland-peli, jossa hallinta ManU:lle taisi olla 80% luokkaa. Eiköhän peli tänään ole hiukan avoimempaa, mutta silti toivoisin kovasti mahdollisimman aikaista maalia, että ottelu saataisiin ajoissa hallintaan. Sen jälkeen melkeinpä toivoisin varovaista puolustuspeliä, ja vastahyökkäyksistä tehoja. Nollan pitäminen olisi äärimmäisen tärkeää jo pelkän itseluottamuksen löytymisen kannalta. Joukkue on kuitenkin näyttänyt tällä kaudella osaavansa puolustaa joten se sama vire on pakko löytää takaisin, jotta keskiviikkona voitaisiin realistisesti taistella jatkopaikasta.

 

Varsinkin O´sheaan kohdistuvat suurimmat suorituspaineet puolustuksessa. Mies on ollut niin pahasti tuuliajolla, että ryhtiliikettä on tapahduttava. Vidiciin luotan vielä kuin vuoreen, Pool-peli on onneksi unohtunut.

Myös Ronaldon on nostettava tasoaan ja pikkuhiljaa otettava noista 1 vs 1 tilanteista voittoja. Ovatko vastustajat vain opetelleet miehen kikat ulkoa, vai mikä on kun ei enää ohittaminen tahdo onnistua? Myös puolustussuuntaan saisi mies tulla palloja hakemaan, ei hän vielä niin legendan maineessa ole, että saisi tehdä kentällä täsmälleen niin kuin itseä kiinnostaa.

 

Todennäköisesti nihkeä peli tulossa, mutta jos Sunderland ei avausmaalia tee, luotan kyllä 3 pisteeseen ja suoritusten parantumiseen. Tulosveikkaus 0-2, maalintekijöinä kunnostautuvat Vidic ja Ronaldo.

 

Ja nyt asennetta ja luovuutta kehiin, pojjat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hankala peli luvassa. Viime matseissa ei ole puolustus ollut mikään vedenpitävä ja eikä tänään saada jalkeille kaikkia parhaita. Rio on aloittanut juoksuharjoitukset, mutta tuskin pelaa tänään. Lisäksi Evans (nilkkavamma) ja Rooney (kylkivamma) eivät välttämättä pelaa tänään. Kuitenkin positiivisia uutisia Rion lisäksi loukkaantumisrintamalta. Rafael on aloittanut harjoitukset tiistaina, Brown aloittaa harjoitukset ensi viikolla ja ilmeisesti myös Berbatov on lähellä paluuta kokoonpanoon.

 

Mutta itse otteluun, vaikka Sunderland ei ole niitä vaikeimpia vastuksia niin ei Unitedin viimeisimmät matsit mitään huippufutista ole olleet. Joten hankala iltapuhde luvassa. Ensisijaisen tärkeää olisi saada VDS:lle kauden 19. nollapeli. Ja voitto on ainoa hyväksyttävä tulos!

 

Avaus voisi olla rooney#10 mainitsema. Tärkeää olisi ainakin, että Rooney pelaa tänään. Valitettavasti Fletcher ja Neville pääsevät luultavimmin kentällä. Sekasortoa Unitedin puolustuksessa siis luvassa. Laitetaan tulosveikkaukseksi 1-2. Unitedin maalit tekee Rooney ja Ronaldo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään ei todellakaan saa päästää maaliakaan, kuten sanottua. Sunderlandillakin sen verran heikko vire päällä, että nyt ei voida sössiä. Odotettavissa on erittäin huonoa pelaamista ja toivonmukaan saadaan voittomaali lopussa tehtyä. Parempaa en odota viime aikojen esitysten perusteella, toivottavasti sitä kuitenkin tulisi. Enempää en jaksa edes kirjoittaa, pitäisi olla tiedossa mitä on tulossa tänään.

 

Paitsion otteluennakko.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avaus

Foster

 

Neville

Evans

Vidic

O'Shea

 

Park

Scholes

Carrick

Rooney

 

Tevez

Berbatov

 

Penkki

Kuzza, Ronaldo, Anderson, Giggs, Nani, Evra, Macheda

 

Ai että Berba onkin jo kunnossa. Ei Ronaldoa ja Rooney laidalla :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avaus

...

 

Ai että Berba onkin jo kunnossa. Ei Ronaldoa ja Rooney laidalla :P

Jotenkin olettaisin, että muodostelmaksi tulee 4-3-2-1 Berban heiluessa yksin kärjessä, ja Rooneyn ja Tevezin pelaavan hiukan alempana rakentamassa hyökkäyksiä.

Mutta iso käsi SAF:lle siitä, että Ronaldo on laitettu penkin puolelle ja Fosterille annettu näytönpaikka. Eiköhän kyse ole tosin lepuutuksista, mutta toivottavasti Crisse oppisi hiukan nöyryyttä, kun ei automaattisesti pääse avaukseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tärkeät pisteet, mutta ei peli häikäissyt taaskaan ja puolustus oli mitä oli. Macheda ratkaisijana jälleen ja itseluottamus vain kasvaa entisestään. Täytyy ihmetellä, miksi Berba edes laitettiin avaukseen? Taisi vielä nilkkaan tehdä kipeää, kun lähti ja hyvä niin. Machedasta se ratkaisija tulikin ja ansaitusti, kaveri on osoittanut olevan ihan kelpo pelaaja ykkösryhmään, toivottavasti peliaikaa tulee jatkossa.

 

Ei paljoa jaksa kuitenkaan analyysia laittaa enempään, mutta edelleen täytyy olla pettynyt puolustukseen joka on nyt viime aikoina ollut se huonoin osa-alue. Jos tälläinen meno jatkuu, niin saattaa tulla vielä pisteiden menetyksiä ja paljon.

Usko on kuitenkin kova, että kun Rio palaa niin Vidicinkin peli piristyy huomattavasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hitto tää teidän Goldenboy alkaa kohta olla kirosana meikäläisen suussa :wth: Melkoinen supersub!Sehän vetää kohta vertoja Dossenalle :icon_lol:

 

En kyllä kauheasti epäillyt etteikö Manu tästä pisteitä hakisi,kovan vastuksen Kissat silti antoi ja mestaruustaisto ei muuttunut.

 

Arsenal tulee olemaan mestaruuden kannalta tärkeä.Kaikilla kolmella on vielä matsi niitä vastaan ja sieltä pisteet ottanut on vahvoilla.Selssikin näytti että kevätkuntoa löytyy.Jännäksi menee...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jälleen Machedaa saa kiittää pisteistä. Ei olisi ollut vääryys vaikka Sunderlandkin olisi jotain saanut tästä pelistä. Ei taaskaan nolla peliä, mutta ei sentään kahta päästetty. Kolme pistettä tuli ja ne kelpaa oikein mainiosti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitähän nyt keksis. Ei mitenkään kummoinen esitys mutta kolme pistettä mukaan. United pelasi hyvin vain tasatilanteessa. Johtoasemassa aivan älytöntä neppailua. Ihan järkevää on pelin jäädyttäminen johtoasemassa. Mutta pallosta luovuttiin aivan liian helposti. Yleensä pallorallin päätteeksi annettiin joku aivan älytön syöttö tai pallo pelattii vaikeaan paikkaan. Onneksi Sunderland ei pystynyt parempaan esitykseen.

 

Puolustus on tänään jo hivenen paremmin kasassa kuin Villa pelissä. Mutta ei esitystä kannata juurikaan hurrata. Foster oli ihan ok, mutta maalissa voi ottaa itselleen miinusta. Tosin jälleen näennäistä puolustamista laidalla ja Tainio pääsi keskittämään. Vidic oli maailman paras vielä kuukausi takaperin, nyt vain tavallinen kuolevainen. Nevillen peluuttaminen on pakko olla vain pakkorako. Evans ei ole ihan parhaassa iskussa. O`Shea oli tänään yllättävän näkymätön, niin hyvässä kuin pahassa.

 

Keskikenttä oli onneksi Sunderlandin vastaavaa edellä. Muuten olisi pelistä voinut olla toinen tarina kerrottavana. Scholes varmaan monien papereissa MOM. Itse näkisin Scholesin tehneen paljon hyvää mutta myös paljon huonoja ratkaisuja. Carrick oli Scholesin varjossa, syöttti taidokkaasti voittomaalin. Park on myös tiputtanut tasoaan rutkasti. Normaali raivo ja kova työnteko loisti poissaololla. Rooney oli laidalla hyvä, varsinkin alussa mutta katosi pikkuhiljaa kuvasta.

 

Tevez ja Berbatov jäivät kyllä pettymyksiksi, vaikkakin Berba oli hyvin mukana Unitedin ekassa.

 

Kokonaisuudessa Unitedin peli on todella väkinäistä näinä aikoina. Balanssi on hukassa ja moni pelaaja alisuorittaa tällä hetkellä. Ja kaikki tämä näkyy alakerran toiminnassa. Mutta onneksi joukkueessa on taitoa ja rutiinia hoitaa Valioliiga pelit kotiin. Keskiviikkona tämänkaltaisella esityksellä ei paljon juhlita. Onneksi tänään näkyi jo Porto peli, sinne säästeltiin paukkuja.

 

Ottelun ratkaisu: United puolustus ei joutunut kauheaan paineeseen. Jos Sunderland olisi kyennyt parempaan painostukseen niin omissa olisi voinut soida useamminkin. Unitedin toinen vaihto oli myös avainasemassa.

 

Arvosanat:

 

Foster 6 Tasoituksessa hivenen syyllinen. Muuten kelpo peli.

Neville 5 Rankkarin kalastelu oli huono. Pari kertaa mies paikallaan.

Vidic 6 Mitä puuroa kaveri nykyään vetää?

Evans 6 Varmuus puuttuu.

O`Shea 6 Ei paljon näkynyt.

Rooney 7 Hieno keskitys 1-0 maalissa.

Scholes 7 Paljon hyvää ja myös pahaa. Pystyy parempaan.

Carrcik 6 Jokin puuttuu tällä hetkellä.

Park 5 kova pettymys. Päästi Tainion liian helposti keskittämään.

Tevez 5 Kunpa saisi jostain piristysruiskeen.

Berbatov 5 Ei taida nilkka olla vielä kunnossa.

Ronaldo 5 Aika hyödytön.

Macheda 7 Tulee mieleen erään norjalaisen vaihtopelaajan tehot.

Anderson 6 Pikku minuutit.

 

*** Rooney

** Scholes

* Macheda

 

Vaikea oli valita parhaat. Scholes jätti jotenkin huonoilla ratkaisuilla parannetavaa niin sen takia Rooney parempi. Tosin Rooney ei kyllä parastaan näyttänyt. Sitten tämä ihmepoika. En uskonut SAF heittävän poikaa kehiin, mutta onneksi heitti.

 

Tuomari No joo, esitys normaalia Stylesia, eli jokainen voi päätellä itse mitä se tarkoittaa.

 

Vaikeaa on mutta pisteitä onneksi tulee. Suunta oli kuitenkin hivenen parempaan suuntaan. Usko on kova keskiviikolle, mutta ei kannata korkealla leijua, ettei tipu korkealta alas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eipä ollut helppo matsi ja tulosveikkauskin meni oikein vaikka maalintekijät olivat vähän hukassa. Itse ottelu oli aika kaameaa katseltavaa taas. Puolustus sekoili jälleen kerran. Tuntuu siltä etteivät pelaajat tiedä missä kaveri on ja mikä pahempaa missä itse pitäisi olla. Viimeisen kymmenen minuutin aikana saatiin jo hetkittäin rauhoitettua peliä niin ettei Sunderland saanut hyökkäyksiä aikaiseksi. Tämä on puuttunut monessa viime matsissa.

 

Arvosanat:

Foster 6 Oli Sunderlandin maaliin osasyyllinen.

Neville 5 Surkeita keskityksiä ja todella törkeä rankkarin kalastusyritys.

Vidic 6 Ei omallaan tasollaan.

Evans 5 Taitaa nuorta kaveria jännittää välillä liikaa.

O'Shea 6 Oliko kentällä?

Park 5 Vaisu esitys, puolusti huonosti Sunderlandin maaliin johtaneessa tilanteessa.

Scholes 7 ManU:n paras tänään.

Carrick 6 Vaisut esitykset saivat jatkoa.

Tevez 6 Ei energinen oma itsensä.

Berbatov 5 Loukkaantumisen jäljiltä vire hukassa. Parantaa.

Rooney 6 Pystyy parempaan.

 

Onneksi meillä on Macheda. Italialaisen luulisi kahden huipputärkeän maalin jälkeen olevan Nania tai Parkia edellä kun valitaan avauskokoonpanoa. Ronaldo ei tainnut oppia Porto matsista mitään vaan menetti taas pallon omalla alueella, onneksi Sunderland ei päässyt tekemään maalia.

 

Seuraavaksi sieniliigassa vastassa Porto, sen jälkeen jatketaan Evertonia vastaan FA Cupin semeissä ja Valiossa seuraava matsi on Portsmouthia vastaan kotona. Kolme tärkeää matsia edessä ja pikkuhiljaa sen pelivireen pitäisi löytyä. Ei näitä onnekkaita voittoja Machedan avulla loputtomiin irtoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loppuun saakka sai taas jännittää. Jälleen tarvittiin voittoon Kikon maagista kosketusta. Pelillisesti ottelu oli pieni askel parempaan suuntaan.

 

Puolustus ei ollut ihan niin ulalla kuin mitä aiemmissa matseissa. Tasoitusmaalissa Tainio päästettiin liian helposti laidalta keskittämään. Keskitys oli hyvä, mutta pallo olisi kuulunut siivota paremmin maalin edustalta. Fosterin piikkiin en maalia niinkään pistäisi. Muuten ei Manulla paria tilannetta lukuunottamatta hätää ollut, mikä johtuu ehkä siitä ettei suhteellisen heiveröistä alakertaa testattu tarpeeksi. Puolustus tiivistyy tuosta vielä reippaasti, kunhan saadaan Rio ja Rafael/Brown mukaan.

 

Hyökkäyspeli oli parhaimmillaan ottelun alussa ja tasoituksen jälkeen. Lopussa lähinnä hierottiin rauhassa palloa pelaajalta toiselle, mikä oli sinänsä ihan järkevää. Takaraivossa oli varmasti Porton tasoitus viikkopelissä, joten nyt ei mitään riskejä otettu.

 

Plussat ja miinukset:

 

+++ Scholes - Selvä parannus Porto -pelistä, hieno maali puskusta vei Maunon johtoon. Mutta, kuten sanottua, pystyy parempaankin.

++ Rooney - Ihan ok esitys laidalla, vaikka hiipui loppua kohden. Tällä hetkellä Unitedin varmin suorittaja.

+ Macheda - Supersub jatkaa ihmetekojaan. Olelta selvästi otettu mallia :)

 

--- Neville - Keskitykset, puolustaminen... mikään ei oikein toiminut. Väärä heitto taisi "kruunata" illan.

-- Tevez - Carlitos ei paljoa tällä hetkellä auta joukkuetta, vaikka satunnaisia onnistumisia välillä tuleekin. Ottaa liikaa kosketuksia palloon ja hidastaa hyökkäyksiä.

- Evans/Vidic - Epävarmuus näkyi toppariparilla vaikkei kaksikko kovaan paineeseen joutunutkaan. Vidiciltä jäi mieleen saksari ja tyhmä anto taaksepäin Fosterille. Evansilla kokemattomuus tulee esille liian monissa tilanteissa.

- Park - Pakko pistää Parkille myös miinusta. Kun yritys ja työnteko on poissa, hänestä ei juuri hyötyä ole, ikävä kyllä.

 

Tärkeät kolme pistettä siis jälleen... noh loppukaudesta jokainen kohtaaminen on Manulle tärkeä. Tulevaa UCL-peliä ajatellen nyt saatiin tärkeitä lepuutuksia. Toivottavasti Berbatovin nilkkakin kestää ja hän on kunnossa Portossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aikalailla kaikki oleellinen ottelusta onkin sanottu, perusheikolla pelillä onnistuttiin voitto puristamaan, ja pitämään joukkue omalla paikallaan sarjataulukossa.

 

Ottelusta "parhaiten" mieleen jäi kyllä Gary Neville. Ja minkä takia? Pelaaja, jota arvostin ennen hyvinkin paljon on vajonnut täysin varjojen maille, ja eilen kyllä minun papereissani kusi omalle tulevalle hautakivelleen rumasti. En pitkään aikaan ole nähnyt yhtä yököttävää rankkarinkalastusta, kuin eilen Gary päätti näyttää. Ronaldonkin sopisi ottaa oppia tällaisesta sukelluksesta, jota joukkueen kokeneimpiin kuuluva konkari päätti näyttää. Tuli aivan Gilardino tai M.G. Pedersen mieleen :thumbsdown1:.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tevez: Liigassa 3 maalia tällä kaudella.

Macheda: 2 maalia liigassa, kahdessa ottelussa.

 

Ja Argentiinalaisesta pitäisi pulittaa sit se 30 milliä? Ostakoot nallipyssyn joku muu seura. Koomista oli meno eilenkin. Olisi varmasti parempi keskikentällä kuin hyökkääjänä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×