Jump to content
Sign in to follow this  
ippe

Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 09/2010

Recommended Posts

Oishan tää voinu mennä myös siirrot osiossa, mutta ajattelin tehdä uuden aiheen jotta olisi helpompi seurata/ ennustaa kokoonpanojen muutoksia.

Tänne voi siis pistää myös ihan pelkkiä huhuja, omia toive pelaajia ja vastaavasti kenet lähettäisitte pois poolista.

 

Ulos:

Omasta mielestäni Itandje saisi lähteä, en ollut aikaisenminkaan miehen ystävä ja tämä muistotilaisuudesta tullut kohu laskee arvostukseni mieheen täysin nollaan.

 

Babel: Ei ole oikein onnistunut poolissa, mutta en lähtisi myymäänkään pois. Joten lainalle miehen voisi pistää, mutta mihin seuraan/maahan sitä en tiedä.

 

Luulen myös että joko Skretl ta Agger lähtee kesän aikaa. Itse toivon että Agger jäisi. Tosin Samin mahdollinen lopettaminen/ siirto heikentäisi mahdollisuuksia luopua kyseisistä herroista.

 

Kysymysmerkkejä ovat myös Degen: miten sopeutuu valioon, ei taida olla pelannut yhtä ainotta peliä poolin ykkös joukkoeessa, liigassa ainakaan. Korjatkaa jos väärässä!

 

Tietysti jos sopivaa hintaa muista tarjotaan nii harkita voisi.

Ei missään nimessä pois: Stevie G, Torres, Alonso, Masa ja muutama muukin mutta nämä nyt ainakin pidetään.

 

Sisään:

 

Torresille tarvitaan varamies tai kärkipari avaukseen. Ei suurta merkitystä minulle kuka tulee kunhan täyttää tonttinsa ja tekee maaleja kunnolla, niin ja hintakin pitäisi olla sopiva.

 

Mielestäni myös jokaiselle paikalle voisi tulla muutama lisämies( siis puolustus keskikenttä ja hyökkäys) jottei kaaduttaisi mahdollisiin saman aikaisiin loukkaantumisiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja se mitä ehdottomasti tarvittaisiin olisi huippulaituri. En tiedä ketä olisi tulossa mutta esim. Valenciassa on joitakin huippuja, mutta kyllä niitä löytyy lähempääkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja se mitä ehdottomasti tarvittaisiin olisi huippulaituri. En tiedä ketä olisi tulossa mutta esim. Valenciassa on joitakin huippuja, mutta kyllä niitä löytyy lähempääkin.

Niin on Valenciassa huippuja ja eikös Valencia ole aika syvällä talausongelmissa joten kesän aikana myynevät pari kelpo nimeä pois.

Esim. David Silva olisi hyvä osto meille. Nuorikin vielä. Hinta tosin kohonnee lähemmäs 20 milj, jopa 30 miljoonaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä haluan ainakin pitää Aggerin JA Skretelin! Molemmat olisivat meille hyödyllisiä vuosiksi eteenpäin! Sami jatkaa tai ei jatka. Nelos toppari joka tapauksessa. Hyvä varamies on ollut.

Keskikentälle ei varmaan vahvistuksi kaivata. Korkeintaan nuoret Plessis ja Spering. Alonso tuskin lähtee.:rolleyes_ani:

Laidat onkin sitten ongelma! Reira vasemmalla kelpaa, mutta kunnon varamies puuttuu. Ok, Aurelio ja Dosseena ovat tuuraneet suht hyvin, mutta... Oikealla taas meillä ei ole ketään. Silva, njaa, en oo ihan varmaan. Väläyttelee, mutta hinta mahdottoman kova! On vähän diivan elkeet ja miten kaveri pärjäisi Englannissa?!

Kärkeen ei mun mielestäni tarvis ostaa ketään. Ainakaan kovalla rahalla. Omasta takaa löytyy ihan "kehitys kelpoisia" jätkiä. Voronin tulee takaisin, kun ei Herthalla oo varaa lunastaa kaveri omakseen. Vois antaa hänelle uuden mahdollisuuden. Sit olisi nuori Nemeth tarjolla. Hyvin pelannut reserveissä ja lainassa. Toinen juttu pärjääkö Valjussa. Ja N´Goghan on parantanut jatkuvasti! Ei välttämättä huono valinta hänkään!?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin tuo N'gog kelpaa varamieheksi kunhan vaa päästetään pelaamaan, noussut yhdeksi suosikikseni poolissa. Ja tottahan tuo on Silvastakin, joten joku valmiiksi valiossa pelaava oisi kova. Kenties Bentley ? tosin on floppaus riski, mutta kenessäpä ei olisi.

Ja eikös jossain toisessa topikissa ollu jotai huhuja Bordeuxin Courcuffista, siinä olisi myös hyvä vaihtoehto. Hinta on kysymysmerkki, mutta se on selvää ettei ihan pikkurahalla lähde.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kannetaan nyt omakin korsi kekoon tähän keskusteluun.

 

Maalivahdit: Reina on perusvarma veska, Cavalieri erittäin hyvä backup Reinalle, ellei haaste Reinalle, saattaa muutaman vuoden sisällä jopa kasvaa Reinan tasolle. Itandje taas on huono maalivahti, jota ei näemmä Liverpoolissa pelaaminen kiinnosta, jos pelaaminen yleensäkkään. Naurettava kusipää.

 

Laitapakit: Degenistä ei ole paljon näyttöjä, joten soisin vielä jäävän ainakin kaudeksi, jos taso paranisi. Dossena on näyttänyt osaavansa pelata, vähän keskitystreeniä, niin kaverista kuullaan vielä. Ei mielellään ulos, tai jos ulos niin kovaan hintaan. Aurelio, loistava keskittäjä, osaa puolustaa. Ei missään tapauksessa ulos, olisi hintaansa nähden ylivertainen, ainesta tähdeksi. Arbeloa on hyvä pakki, tekniikkaa kaipaisi vähän lisää, ei myyntiin. Emiliano Insua, ei missään tapauksessa myyntiin, nuori jannu, joka osaa puolustaa, keskittää ja tekniikkaakin on. Lupaavin poolin nuorisosta. Pakkeja ei tarvi lisää, ellei Arbeloa tai Aurelio lähde, joka on epätodennäköistä. Carra paikkaa tarvittaessa.

 

Topparit: Skrtel, ehkä hieman yliarvostettu, ei pääse pääpeleissä Aggerin tai Hyypiän lähelle, osaa kyllä puolustaa..Mielestäni mahdollinen myynti, Rafan mielestä ei, jos myynti niin uusi topparihankinta on pakollinen. Agger on erittäin lahjakas, en ymmärrä peliajan vähyyttä, kaverihan on suorastaan Skrtelin ja Hyypiän yhdistelmä, vaikkei Hyypiän tasoinen pääpeleissä. Laukauskin lähtee kuin tykinkuula, joten en näe myyntiin mitään tarvetta/syytä. Jos myydään niin +15milj. Carra on hyvä, jos ei topparina, niin pakkina. Hyypiää ei kannata myydä, lähtisi liian halvalla. Tulee olemaan vielä hyötyä poolissa, ja peliuran jälkeen jäisi vielä valmennustehtäviin.

 

Puolustava keskikenttä: Mascherano tekee upeaa työtä, maailmanluokan DM. Ei tarvetta myyntiin, ei poolilla, ei masallakaan. Backuppina penkiltä Plessis. Ei uuden miehen tarvetta.

 

Keskikenttä: Xabi Alonso on playmakerinä maailmanluokkaa, joten jos myyntäisiin lähtisi reiluun alihintaan. Backuppina Lucas, joka saisi lähtä minun puolestani. Yhtäkään hyvää Lucasin peliä en ole nähnyt. Tässä on hankinnan paikka. Reserveistä tulossa kovaa vauhtia myös Palsson.

 

Ylempi keskikenttä/kymppipaikka: Gerrardia ei myydä minnekkään. Yksi maailman parhaita tällä hetkellä. Lucas huonona backuppina, tähän voisi harkita semmoista CM/CAM hankintaa.

 

Laiturit: Riera on hyvä laituri, hieman ailahteleva, mutta hyvä hankinta, ei myyntiä. Babelin laittaisin lainalle tai hyvään hintaan johonkin pienempään seuraan, kaverissa kuitenkin potentiaalia. Kuyt on todella iso apu joukkueelle, kova juoksemaan, jos myydään +10milj. ja tarvitaan työmyyrä tilalle. Benayuon(menikö oikein?) taitava pelaaja, todellinen pelin ratkaisija. En näe miestä myynnissä. NEZ, ihan ok kikkailija, ei sen enempää, en näe roolia liverpoolissa, ehkä reserveissä. Aurelio, Dossena tai Insua voivat auttaa täällä. Yksi kova hankinta tähän.

 

Hyökkääjät: Torres, maailman parhaita hyökkääjiä, ei myyntiä. Kakkosena tällä hetkellä N'Gog, joka on lupaava, mutta onko taitoa tarpeeksi poolin kakkoshyökiksi? Nuorista tulossa Nemeth, Pacheco ja LDV. Yksi kova hankinta Torresin backupiksi ja nuoret saavat kasvaa siinä mukana.

 

Joten myyntiin laittaisin:

Itandje, jos ei osteta, sitten vaikka ilmaiseksi.

Skrtel, saisi hyvät rahat, myynti edellyttäisi uuden topparin hankkimista.

Babel, lainalle vaikkapa Ajaxiin tai johonkin pienempään lädiseuraan.

Lucas, parilla millillä johonkin, ihan minne vaan.

 

Tilalle hankittaisiin:

Itandjen tilalle joku tusinapaska.

Skrtelin tilalle, David Wheater, pitkä kaveri, Hyypiää muistuttava nuori pelaaja.

Babelin tilalle, Gourcuff, loistava veto, hyvä keskittäjä, mahtava pelisilmä, tästä voisi sen 10-15milj. maksaa.

Lucasin tilalle, edellä mainitsemani Gourcuff, osaa pelata monella paikalla. Tähän ehdoittaisin myös Zvjezdan Misimovićia, Wolfsburgissa pelaava syöttötaituri, ei maksaisi paljon, suht nuori(26), upea pelisilmä.

Torresin backupiksi mieltäisin sellaisen nimen kuin Sylvan Ebanks-Blake, 23 vuotias, Wolverhamptonissa mestaruussarjassa 25 maalia tällä kaudella. Erittäin nopea, hyvä hankinta. On myös ilmaissut kiinnostuksensa Liverpooliin haastattelussa kertoi ainakin olevansa Liverpool-fani, joten :hug:

Näillä hankinnoilla ensi kauden kokoonpano voisi olla:

 

---------------Reina

-Arbeloa(Dossena)-Carra(Sami)-Agger(Wheater)-Aurelio(Insua)

-------------Masa(Plessis)

-Gourcuff(Kuyt)-------Alonso(Misimovic)------Riera(Yossi)

----------------Stevie(Gourcuff, Misimovic)

------------------Torres(Ebanks-Blake)

 

Tässä vain oma mielipiteeni tilanteesta, itselleni tietysti täydellinen pool kokoonpano.

 

EDIT: Tämä siis olettamuksella, että Hertha lunastaa Voroninin ja Pompey Pennantin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itselle riittäisi ensi kaudeksi tasan yksi hankinta johon sijoitettaisiin koko siirtobudjetti! Eli maailmanluokan laituri.

 

Tämä sillä oletuksella että Voronin palaa tai Nemethiin löytyy luottoa Rafalta. Hyökkääjiin ei kannata sijoittaa yhtään rahaa siirtobudjetista koska Rafan systeemissä vain yhdelle on paikka avauksessa(Torres). Ja varamiehinä toimisivat Kuyt, Voronin/Nemeth.

 

Kumpaan laitaan palstatoverit tahtoisivat tämän maailmanluokan kaverin? Itselle kävisi kumpikin laita. Tietysti sen ratkaisee myös se että ketä on tarjolla. Jos mies tulisi vasemmalle niin sen puolen hoitaisivat herra X ja Riera, oikealla Benayoun ja Kuyt. Toisessa vaihtoehdossa oikealle Herra X ja Kuyt, vasemmalle Riera ja Benayoun.

 

Muuten rinki näyttää hyvältä ja seuraaville miehille en näe käyttöä ja heidät voi laittaa lihoiksi tai jos sopimus loppuu niin tervemenoa muille maille.

 

Hyypiä, Dossena, Babel, Nkog, ja El Zhar

Paikkaajat omasta ringistä tai lähes ilmaisilla siirroilla ja mahdolliset rahat myynneistä sijoitetaan laituriin.

 

Muut paikat ensi kaudella jotenkin näin:

 

10-paikalle: Gerrard (Benayoun tai systeemiksi 4-4-2)

 

Keskikentälle: Xabi ja Masa (Lucas, Gerrard, Spearing, Aurelio, Plessis)

 

Vasen pakki: Aurelio tai Insua

 

Topparit: ei pysty sanomaan kyllä järjestystä näille kolmelle; Garra, Agger ja Skrtel (Löytyykö junnuista 4-toppari? Anyone? jos ei niin Itä-Euroopasta joku halvalla kasvamaan.)

 

Oikea pakki: Arbeloa (Garragher, Degen)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Andrei Voronin on palaamassa Liverpooliin, koska talousvaikeuksissa oleva (yllättikö ketään?) Hertha Berlin ei pysty lunastamaan hyvää kautta pelannutta ukrainalaista 4M€ hintaan.

 

Andriy Voronin is set to return to Liverpool when his loan deal with Hertha Berlin expires at the end of the season.

 

Hertha boss Dieter Hoeness said his club could not afford the Ukraine striker's fee and salary.

 

"It looks like I'll be going back to Liverpool," Voronin - 11 goals for Hertha - said.

 

"I'm a little disappointed." - mirror.co.uk

 

Kommenteistakin käy ilmi Voronin jatkohalukkuus Bundesissa, mutta tällä hetkellä ei ainakaan Berliinissä. Olisi hyvä vaihtomies Torresille, mutta ei mikään super-sub, vaan vaatii pelejä alleen melkoisesti jotta saa sitten onnistumisiakin (Herthassa tullut onnistumisia peliajan myötä). Liverpool sai pelaajan ilmaiseksi, joten 4M€ mahdollinen voitto on tervetullutta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://icliverpool.icnetwork.co.uk/0500liverpoolfc/0100news/tm_headline=david-silva-is-liverpool-fc-transfer-target&method=full&objectid=23239815&siteid=50061-name_page.html

 

Tossa Silvan mahdollisesta siirrosta jotain juttua.

 

Itse näkisin kyllä tuon Silvan saapumisen pooliin melko epätodellisena, vedoten Valencian talous huoliin. Eli sieltä myydään pelaajat niille ketkä eniten tarjoavat. ( City, Barca, Madrid ? )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika kaukaiselta tuntuu toi Silvan siirto....

JOS Valencia myy rahan-himossaan, niin hintalappu on todennäköisesti vähintään 50 miljoonaa, jolloin me olemme ulkona kisasta! (Kiitos tästä kuuluu Citylle ja Realille, jotka ovat omilla touhuillaan saaneet pelaajien hinnat kohoamaan aivan tähtitieteellisiksi!)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 09/2010

 

Kyllähän siitä pitää lähtee, että pari ns. turhaa pelaajaa myydään ois, kuten Itandje ja El Zhar. Itandjesta ei oo mitään hyötyä. Ensi kaudelle 3. vahdiksi voisi nostaa Gulacsin tai Hansenin reserveistä. El Zhar ei oo juurikaan mitään saanut aikaiseksi ja ensi kaudeksi voisi jonkun nuoren pelaajan ostaa El Zharin tilalle.

 

Puolustus on mielestäni suht hyvä. Aggerin ja Hyypiän pitäisi mielestäni jatkaa ensi kaudella ja saada enemmän peliaikaa. Skrtel on liian epävarma, tekee paljon virheitä ja Agger ja Hyypiä on mielstäni parempia kuin Skrtel. Skrtel myyntiin ja ns. 4 toppariksi nostetaan nuori Jack Hobbs, joka on lainalla Leicesterissä tai Simon Kjaer Palermosta voisi olla myös hyvä.

Laitapakit on ok. Vielä kun saadaan Degen mukaan ja annetaan enemmän vastuuta Insualle ja Stephen Darbylle niin hyvä tulee.

 

Vaikka Alonso on huhuissa siirtymässä Real Madridiin, niin Liverpoolin on pakko pitää Alonso itsellään, sen verran tärkeä lenkki on ollut tällä kaudella. Mascherano myös jatkaa, joten saadaan hyvä maailmanluokan keskikentän keskusta Alonso-Mascherano.

Lucas on ollut kyllä pettymys. Voisi olla hyvä myydä hänet johonkin ja ostaa uutta keskikentän keskustan pelaajaa. Ensi kaudelle Jay Spearingille ja Damien Plessikselle lisää vastuuta.

Mielestäni Gareth Barry:ä ei kannata hankkia Pooliin.

 

Keskikentän laita tarvitsisi uutta potkua. Benayoun ja Kuyt hoitavat hommansa suht hyvin oikealla laidalla, mutta liian paljon tulee ailahtelua Rieralla ja Babelilla vasemmalla laidalla. El Zharista ei ole mihinkään. Middlesbroughin Adam Johnson olisi varmaan hyvä hankinta laitapeliin. Nuori ja vielä englantilaispelaaja

 

Hyökkäys on kunnossa. Torres tietenkin ykkösvaihtoehto, Voronin mahdollisesti tulossa takaisin. Ensi kaudelle lisää vastuuta N´Gog:lle ja Nemeth:lle. Keirrison voisi olla hyvä hankinta hyökkäyspäähän

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän siitä pitää lähtee, että pari ns. turhaa pelaajaa myydään ois, kuten Itandje ja El Zhar. Itandjesta ei oo mitään hyötyä. Ensi kaudelle 3. vahdiksi voisi nostaa Gulacsin tai Hansenin reserveistä. El Zhar ei oo juurikaan mitään saanut aikaiseksi ja ensi kaudeksi voisi jonkun nuoren pelaajan ostaa El Zharin tilalle.

 

Puolustus on mielestäni suht hyvä. Aggerin ja Hyypiän pitäisi mielestäni jatkaa ensi kaudella ja saada enemmän peliaikaa. Skrtel on liian epävarma, tekee paljon virheitä ja Agger ja Hyypiä on mielstäni parempia kuin Skrtel. Skrtel myyntiin ja ns. 4 toppariksi nostetaan nuori Jack Hobbs, joka on lainalla Leicesterissä tai Simon Kjaer Palermosta voisi olla myös hyvä.

Laitapakit on ok. Vielä kun saadaan Degen mukaan ja annetaan enemmän vastuuta Insualle ja Stephen Darbylle niin hyvä tulee.

 

Vaikka Alonso on huhuissa siirtymässä Real Madridiin, niin Liverpoolin on pakko pitää Alonso itsellään, sen verran tärkeä lenkki on ollut tällä kaudella. Mascherano myös jatkaa, joten saadaan hyvä maailmanluokan keskikentän keskusta Alonso-Mascherano.

Lucas on ollut kyllä pettymys. Voisi olla hyvä myydä hänet johonkin ja ostaa uutta keskikentän keskustan pelaajaa. Ensi kaudelle Jay Spearingille ja Damien Plessikselle lisää vastuuta.

Mielestäni Gareth Barry:ä ei kannata hankkia Pooliin.

 

Keskikentän laita tarvitsisi uutta potkua. Benayoun ja Kuyt hoitavat hommansa suht hyvin oikealla laidalla, mutta liian paljon tulee ailahtelua Rieralla ja Babelilla vasemmalla laidalla. El Zharista ei ole mihinkään. Middlesbroughin Adam Johnson olisi varmaan hyvä hankinta laitapeliin. Nuori ja vielä englantilaispelaaja

 

Hyökkäys on kunnossa. Torres tietenkin ykkösvaihtoehto, Voronin mahdollisesti tulossa takaisin. Ensi kaudelle lisää vastuuta N´Gog:lle ja Nemeth:lle. Keirrison voisi olla hyvä hankinta hyökkäyspäähän

Joo, ei Barrya ja eiks se kuiteskin oo keskikentän keskus eikä laita '( et niin väittänytkään mutta tulipahan mielee)

 

Ja tervetuloa foorumille kirjottamaan. Ja hyvä avausviesti, mun oma avaus tais olla joku provo ManU miehille :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, ei Barrya ja eiks se kuiteskin oo keskikentän keskus eikä laita '( et niin väittänytkään mutta tulipahan mielee)

 

Ja tervetuloa foorumille kirjottamaan. Ja hyvä avausviesti, mun oma avaus tais olla joku provo ManU miehille :smile:

 

Ei manun miehille muuta voi kirjoittaakaan :drunk:

 

Babel ja Lucas myyntiin.... Dalla Valle penkille...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei manun miehille muuta voi kirjoittaakaan :drunk:

 

Babel ja Lucas myyntiin.... Dalla Valle penkille...

Joku, varmasti laadukas, tabloidi taisi viime viikolla heitellä ilmoille, että Wenger olisi edelleen kiinnostunut Babelista. Eipä ole tainnut saada liikaa peliaikaakaan, mutta eipä ole tainnut vakuuttaakaan pitkässä juoksussa. Vaikka Wenger on muutamia epäonnistujia nostanutkin uudelle tasolle niin toivon tuon pysyvän ihan silly season huhuna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joku, varmasti laadukas, tabloidi taisi viime viikolla heitellä ilmoille, että Wenger olisi edelleen kiinnostunut Babelista. Eipä ole tainnut saada liikaa peliaikaakaan, mutta eipä ole tainnut vakuuttaakaan pitkässä juoksussa. Vaikka Wenger on muutamia epäonnistujia nostanutkin uudelle tasolle niin toivon tuon pysyvän ihan silly season huhuna.

Tuskin Rafa Wengerille myy muutenkaan!?:doh:

Jos Babel lähtee, niin varmaan manner-euroon. Tai sit lainalle jonnekin pienempään seuraan(Everton, Villa jne:smile_ani:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Babelhan oli tammikussa menossa lainalle Ajaxiin, mutta Rafa ei päästänyt. Uskoisin, että van Basten yrittää taas kesällä hankkia Babelia Ajaxiin.

 

Liverpoolissa ei homma (ainakaan vielä) toimi joten lainapesti Ajaxiin voisi olla ihan järkevä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Babelillahan on valtavasti potentiaalia ja taitoa tulla huippupelaajaksi (ajoittain väläytellytkin), mutta kuten tiedämme; tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Babelin peliäly ja viimeiset ratkaisut ovat käsittämättömän surkeita, jolloin kaikki muut kyvyt jäävät pimentoon. Kyllähän noista rap-touhuista sun muista voi jokainen vetää omat johtopäätöksensä, mutta valitettavasti äly tai sen puute ei ole helposti korjattavissa. Yhden vuoden antaisin vielä Ryanille aikaa lyödä itsensä todella läpi, mutta sen jälkeen pihalle, jos homma ei toimi.

 

 

JkNboKZFDP0

 

Rapping is my hobby

Rappers don’t want trouble

I'm the Liverpool star those bitches are loving

I know what time it is - I've just bought a new watch...

 

 

:rolleyes_ani:

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin, perjantain kunniaksi voi kai vähän hurvitella - ensi kaudeksi Poolin riveihin Franck Ribery, Samuel E'to, Glen Johnsson & Dave Wheater. Ribery on se kauan kaivattu huippulaituri, joka tumppaa Ashley Colen & Patric Evran Anfieldin nurmeen. Johnsson tulee kirittämään Arbeloa ja hakemaan maajoukkuepaikkaa CL pelien myötä. Posliinista tehty Degen siirtyy menestyväksi fysioterapiayrittäjäksi pitkän kokemuksensa siivittämänä. Wheater korvaa Hyypiän puolustuksen pitkänä miehenä eikä kukaan oikeastaan huomaa edes eroa koska kentälle harvoin pääsevän topparin olemus on yhtä vaalea ja pitkänenäinen kuin edeltäjänsäkin. Benitez luopuu yhden kärjen systeemistään ja istuttaa E'ton Torresin rinnalle kärkeen. Täydellisesti nöyryytetty Vidic lopettaa jalkapalloilijan uransa ensi kauden jälkeen.

 

Todellisuudessa toivon että Hyypiä ottaa vastuuta Liverpoolin valmennusorganisaatiossa ja jatkaa siinä sivussa pelaamista vielä yhden kauden. Vaihtoehtoisesti siirtyy Blackburniin, Fulhamiin tai muuhun vastaavaan keskitason Valioliigajengiin ja palaa sen jälkeen käskyttämään Melwoodin alokkaita. Hyypiän tilalle joka tapauksessa joko oma nuori kasvatti tai sitten nuori, pääpelivoimainen talentti ulkopuolelta. Riberyn hintalappuun tarvitaan sheikkien lompakkoa, joten laituritoiveissa on ensisijaisesti David Silva. Johnsson on ihan realistinen hankinta, toisaalta oikealle voisin kuvitella myös Michael Manciennen kaltaista nuorta lupausta. N'gog (tai Kuyt)ei kärjessä yksin riitä takaamaan maaleja Torresin poissaollessa. Benitezin taktiset aivoitukset taas ovat liian vaikeaselkoisia meille kuolevaisille, joten yksi kärki / kaksi kärki / kolme kärki - arvuuttelut ovat aika turhia. Voronin ei ole oikein se ratkaisu, tarvitsee tosiaan ilmeisen säännöllistä peliaikaa ja paljon palloja. Ehkä sitten Zarate, Tevez tai Keirrison...

Pois heivaisin Babelin, joka alkaa selkeästi turhautua. Lahjat ovat kuitenkin sitä luokkaa että kunnon hinta ja kunnon korvaaja pitää tulla paluupostissa. Barry on erinomainen pelaaja ja pelaa säännöllisen hyvin Villassa. Kaikki tuskin ovat kuitenkaan samaa mieltä viime kesän jälkeen. Dossena samaten saa mennä, kova taistelija mutta onnistumiset ovat olleet komeista maaleista huolimatta kortilla. Aurelio ja Insua riittänevät vasemmalla.

Gourcuff tai Javi Martinez ovat erittäin mielenkiintoisia keskiakselin kavereita (hintavia!). Lucas on siinä tapauksessa tulilinjalla ja itse olisin valmis pitämään brassin vielä riveissä. Nuori ja kehityskelpoinen ja sitä rataa. Sama koskee El Zharia. Käyrä on ollut kaksi vuotta ylöspäin joten odotettakoon vielä vuosi tai pari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyypiä

 

Hyypiällä tosiaan sopimus loppuu tämän kauden jälkeen Pool tehnyt kuulemma vuoden jatkosopimuksen mutta Sami on Mirror lehden mukaan hylkäämässä tämän sopimuksen.

Tammikuussa ainakin Fullham oli kiinnostunut Hyypiästä.

Nämä ovat tietenkin vain huhuja...

 

Sitten hiukan lisää vettä kiukaille.

Futislegenda Jan Molbyn mielestä englantilaisen Liverpoolin kannattaa hankkia espanjalaisen Barcelonan Lionel Messi ja Samuel Eto’o.

Jotenkin uskon että jos Eto`o siirtyy niin ei Messi ole mihinkään lähdössä tai jos lähtee niin kyllä esim. Pool joutuisi pistämään kolehdin pystyyn.

Tosin tämä kaveri luultavasti vain unelmoi.

Tossa tuo "uutinen"

http://www.urheiluviikko.net/liverpoolin-pitaa-hankkia-lionel-messi-ja-samuel-eto%E2%80%99o/26970/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyypiällä tosiaan sopimus loppuu tämän kauden jälkeen Pool tehnyt kuulemma vuoden jatkosopimuksen mutta Sami on Mirror lehden mukaan hylkäämässä tämän sopimuksen.

Tammikuussa ainakin Fullham oli kiinnostunut Hyypiästä.

Nämä ovat tietenkin vain huhuja...

Saattaa tuo Fulham olla hyvinkin todennäköinen vaihtoehto Samille.

Onhan Sami jo siinä iässä että peliaikaa on tultava ja sitä ei poolissä ikävä kyllä näytä tulevan, joten suuntana Samille voisi olla juuri Fullham, Blackburn, Sunderlandtai jokin muu keskikastin joukkoe.

Ja tietysti jos Sami päättää vuodeksi tai miksei kahdeksikin mennä muualle kuin pooliin pelaamaan niin tottakai Sami otetaan sen jälkeen takas poolin organisaatioon ( juniori työhön tms. )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Käännetäänpäs tää toppari asia täysin päälaelleen spekuloinnin osalta.

 

Elikkäs mitäs jos käärittäisiinkin rahat Carragherin myynnistä ja Skretl että Agger jäisivät.

Viime aikoina Carragher, niinkuin muutkin puolustuksessa olleet melko pihalla. Ja Carragher kuitenkin ainoa topparimme nykyään joka on aina ns. varma avauksessa. Hänestä voisi rahaa saada ihan mukavasti, mutta näinköhään Rafa myy, koska kuitenkin Carragherilla melkolailla faneja takanaan pitkän uran johdosta.

Myynnin puolesta puhukoon se että nyt miehestä saisi huomattavasti enemmän rahaa kuin vaikkapa kolmen kauden kuluttua.

 

Tää nyt vaan oli taas yks hullu idea et saataisiin vähän keskustelun aihetta :joker:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viime kausina Carragher oli kyllä paras oman paikkansa pelaaja mutta tänä vuonna jokin häirinnyt hänen peliään. Onko hänellä joku lievä loukkaantuminen mutta silti pelaa? Voihan se olla ikäkin mutta kumminkin esitykset ovat heikentyneet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×