Jump to content
Sign in to follow this  
Aivohiiri

Finaalissa ollaan

Recommended Posts

Jessss! Onnistuinpas rekisteröitymään vaikka olenkin blondi. Ei häävi peli, mutta rankkujen kautta finaaliin. :D

Tervetuloa vaan Foorumille! Olin aivan varma, että tiputaan, kun rankkarit tulee, mutta ei tällä kertaa.Muistaakseni edellisen kerran ollaan voitettu rankkarit liigacupissa Newcastlea vastaan joskus vuosituhannen alussa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikeaksi menee

 

Jagielka polvileikkaukseen ja poissa loppukauden. Toffeewebin keskutelussa veikattiin että Goodison on rakennettu entiselle mustalaisten hautausmaalle. Kuulostaa uskottavalta.

 

Jumalauta. Pitkästä aikaa mahdollisuus voittaa jotain ja avainpelaajien loukkaantumissuma vain pahenee. Ehkä Howard ja Cahill vielä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän sitä tietenkin pitää ainakin yrittää... Heittää kaikki verkot vesille...

Lueskelin ,et kummallekkin joukkueelle ois annettu 25k lippuja ja loput sit ties minne.......pikkusormee ja katkarapu illallisia odotellessa.Stana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lueskelin ,et kummallekkin joukkueelle ois annettu 25k lippuja ja loput sit ties minne.......pikkusormee ja katkarapu illallisia odotellessa.Stana.

Samaa lueskelin. Onpahan idioottimaisesti pistetty noita lippuja jakoon. 35k/35k/20k jaolla menisi noikin liput helposti kaupaksi. Nyt siellä sitten on suurin osa yleisöstä turisteja ja muita neutraaleja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Coyb!!!!!!!!

 

...And the gave us Dixie, Lawton, Alex Young and Kay

They gave us Harvey, Howard Kendall, Allan Ball, Sharpy and Gray

And most of footballs greats, have passed through Goodison gates

To play football the school of science way...

 

COYB!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kausi on jo voitettu

 

Neljä tuntia kauden tärkeimpään hetkeen. Eikä tunnu juuri missään. Missä vika?

 

Ehkä vikaa ei ole ja jännitys alkaa viimeistään alkuvihellyksestä. Kausi on ollut kuitenkin menestys, varsinkin katastrofialun jälkeen. Syksyllä pidin viidettä sijaa ihmeenä ja se otettiin. Liverpool on kaatunut ja pudonnut ehkä kauden parhaassa ottelussa. Cupin välierä, jossa Manun tähdet hermoilevat itsensä ulos ja Toffeet suorittavat kuin saksalaiset. Näitä saavutuksia ei muuta se miten tänään käy.

 

Asetelma on kaikkien tuntema. Chelsealla on paperilla ylivoima kentän joka osa-alueella. Henkisesti yliote on Evertonilla. Chelsea epäonnistui tavoittessaan voittaa Premier ja Mestareiden liiga. Hiddink on ottelua vaille valmis. Jokunen pelaaja saattaa myös pelata viimeistä peliään. Ennakkosuosikin paineet ja turhautuminen on se mihin Chelsea tänään kaatuu, sikäli kun kaatuu.

 

Evertob tuskin tarjoaa yllätyksiä kokoonpanollaan. Perusmiehitystä voi muuttaa vain ratkaisu pelata ilman Sahaa kärjessä. Silloin epäilisin Rodwellin saavan paikan avaukseen. Tietysti voisi toivoa että Osman jätettäisiin penkille, koska kaksintaisteluissa Ballackin tai Mikelin kanssa voi tulla ratkaisevia pallonmenetyksiä. Osman on vaan liian kevyt huippujoukkueita vastaan. Itse toivon että James Vaughan päästetään irti. Olisihan tässä tuhkimotarinan tarinan ainekset, jos...

 

Joka tapauksessa työ jatkuu Evertonissa. Moyes ja avainpelaajat jatkavat pitkillä sopimuksilla, lähtijöitä on ehkä Anichebe. Ensi kaudella pelataan taas paikasta Mestareiden liigassa ja tämä kausi osoitti että jokainen Big Four joukkue on voitettavissa. Kesäkauden vahvistusspekulaation alkua odotellessa:D

 

Hyvää finaalia kaikille, erityisesti Turkuun:thumbsup1:

 

Hitto kun vielä voisi katsoa ulkona isolta kankaalta...:drunk1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä nyt suurimman vitutuksen hälvettyä ja pienen kännin vedettyä voidaan sanoa,että ei huonolle hävitty.Mutta voidaan taas jossitella,voi perskeles miten oltaisiin pärjätty eri tavalla jos olisi ollut kaikki avauksen ukot kunnossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sanotaan tänne nyt sen verran, että omasta mielestäni tänään jäi näkemättä se Everton mihin joukkue olisi pystynyt noilla äijillä. Nopea avausmaali kuitenkin takasi ottelun lopulle sen juonen, että Chelsea ottaa pelin haltuun ja hakee tasoitusta. Jos vaikka peli olisi sinne puoliväliin asti pysynyt nollissa niin eiköhän Everton olisi taistellut paljon parempi.

 

Jäi sellainen fiilis ottelusta, että Everton tyytyi tuohon tasuriin ja halusi jatkoajalle/rankkareille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eipä ollut Evertonilla juuri jakoa. Hyvä alku, täytyy myöntää. Artetaa tuli ikävä maalin jälkeen, kun kenelläkään ei ollut hermoja pitää palloa. Jagielkaa tuli sitten ikävä Drogban maalissa. Vähän sinne tänne vihellyksiä Webbiltä, mutta se tuskin peliä ratkaisi. Chelsea oli parempi.

 

Ensi kaudeksi toivoisi laatua oikealle laidalle. Hibbo ja Ossie eivät vaan pysty. Fellainin toivon kehittyvän kesällä todella paljon. Finaalissa 15miljoonan Fella näytti lähinnä hölmöltä. Peanut pelasi hyvin, Cahill jäi varjoon. Välillä kun katsoo Neville kosketusta palloon, tekee mieli kyseenalaistaa hänen lajivalintansa. Mutta pelasihan kapteeni paljon aivan ok pelejä tällä kaudella, ei voi kieltää.

Sahalla oli paikka vielä toiseen maaliin, mutta ei vaan mennyt. Oliko Evertonilla muita kentällä? Ai niin, Baines jaksoi juosta. Vaikka sille ei juuri tajuttu syöttää.

 

Moyesin peräänkuuluttamia laatuhankintoja odotellessa. Toivottavasti niissä ei kestä syksyn kynnykselle, kuten viime kerralla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×