Jump to content
Sign in to follow this  
Torres Fani

UCL 29.4 & 5.5 ManU-Arsenal

Recommended Posts

Posted Imagevs Posted Image

 

Keskiviikkona ManU pelaa UCL pelin Arsenalia vastaan kotikentällään. ManU tolee olemaan kovan paikan edessä kun kentälle astelee (uskottavasti) Arsenalin Andrei Aršavin joka teki Poolin verkkoon 4 maalia. Arsenal saa pinen edun kun he saavat pelata kotipelin viimeisenä. Tämä peli näyttää paljon mitä tulevan pitää. Se kumpi voittaa tämän ottelun on minusta suurempi suosikki finaaliin. Käykö ManUlle taas niin kuin Cupissa? Pääsy välieriin ja rankkujen kautta ulos.

 

Kokoonpano joka olisi hyvä:

 

Van der Sar - Ei epä selvyyttä.

 

Evra

 

Rio - Vidic

 

O´Shea

 

Carrick - Scholes

 

Ronaldo - Park

 

ja hyökkäys:

 

Rooney Berba/Tevez.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted Imagevs Posted Image

 

Keskiviikkona ManU pelaa UCL pelin Arsenalia vastaan kotikentällään. ManU tolee olemaan kovan paikan edessä kun kentälle astelee (uskottavasti) Arsenalin Andrei Aršavin joka teki Poolin verkkoon 4 maalia.

Väärin. Arshavin ei pelaa Unitedia vastaan koska pelasi tällä kaudella CL:ää jo Zenitin paidassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sitten pelistä tulee vielä kiinnostavampi :thumbsup1: Voi Wenger parka :teeth:

Molemmilla ihan samanlaiset jatkoonpääsy mahdollisuudet. ManUn puolella olevana en näe Fergien miehiä mitenkään ennakkosuosikkina tässä otteluparissa, fifty-fifty tsäänssit IMO.

 

Veikkaan ylihuomisesta pelistä tiukkaa, Arsenal jos joku pystyy Manchesteriläiset voittamaan. Toisaalta Spurs peli loi varmaankin joukkueeseen jonkinlaisen "momentumin" päälle, silloinhan punakonetta ei luonnollisesti pysäytä mikään ;)

 

Jollain ilveellä kotijoukkue saa paiskottua pari tärkeätä kaappia, peli päättynee 1,2-0. Tärkeintä on pitää oma maali puhtaana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tähän mennessä pelatuista UCL-peleistä seuraavat tilastot:

ManU: 4 voittoa, 6 tasapeliä, 0 tappiota, maaliero 14 - 5 = +9

 

Arsenal: 5 voittoa, 3 tasapeliä, 2 tappiota, maaliero 16 - 7= +9

 

Arsenalin pelaajaesittely @ MTV3

 

ManU:n pelaajaesittely @ MTV3

(Offtopic: yllättävän paljon mtv3 panostanut mestareiden liigan uutisointiin, tosin mielipiteet pelaajista ovat mitä ovat.)

 

ManU lähtee todennäköisesti lievänä ennakkosuosikkina ottelupariin, mutta Arsenalia ei ole syytä vähätellä millään tapaa. Vaikka terävin syömähammas Arshavin puutuukin, hyvänä päivänä Wenger saa piiskattua joukkueensa minkä joukkueen kaatoon tahansa. Luotan kuitenkin ManU:n hoitavan otteluparin jo pelkästään rutiinitason suorituksillakin. Sen verran hyvässä iskussa joukkue on, ja kenraalissa R&R löysivät pelivireen juuri sopivaan aikaan.

Jos ManU kykenee nollaamaan Arsenalin kotonaan uskoisin voiton tästä parista heltiävän. Arsenalin puolustus ei todennäköisesti manun myllyä kestä, joten jo ensimmäisessä pelissä puolustus on saatava murtumaan. Jos se onnistuu, finaali odottaa.

Tulosveikkaus ekaan matsiin: 2-0, maalit mättävät Ronaldo ja uuden sopparin kunniaksi Rafael!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joku voisi heittää tämän matsin televisioinnista infoa!? Vaikuttaisi tuo Viasatin touhu taas aivan kammottavalta...

Urheilu+kanavalta taitaa näkyä.

Kyllä, tällainen tieto on myös omiin korviini kantautunut. Peli tulee suorana URHEILU+kanavalta. Virkkunen selostaa.

 

No kyllä on mielenkiintoinen ottelupari. Kyllä Manu lähtee otteluun ilman muuta niskan päältä. Molemmilla on loukkaantumisia jonkin verran mutta Arsun kapeampi runko ja epävarmempi puolustus kääntää kuppia paholaisten suuntaan. Arsenalille jää sitten mukava yllätyssauma, paljon on kiinni siitä kuinka Gibbs ja Djourou pärjäävät helteessä. Manun keskuspuolustus oli hiukan epävarma Spursia vastaan, joten maaleja saattaa tulla molempiin päihin.

 

On se muuten kumma mitä tuo Fabregasin jutussakin lopussa todettiin, ei ole enää samaa tulta ja tappuraa tässä otteluparissa. Keane ja Vieira, Keown ja RVN puuttuvat, eikä Arsene ja Alex jaksa enää kovinkaan paljoa olla tukkanuottasilla. Toivottavasti luvassa on legendaariset pari ottelua ja parempi menee jatkoon!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jännittävä ottelupari tulossa. Olen myös sitä mieltä ettei tässä oikein ennakkosuosikkia ole. Arsenal saa toisen pelin kotikentälleen, mikä on ilman muuta etu heille.

 

Arsu on ollut paremmassa vireessä viime aikoina, vaikka Unitedin pelikin on menossa parempaan suuntaan. Päivän vire ratkaisee silti näissä, joten Maunon on oltava alusta asti hereillä. Arshavinin poissaoloa ei kannata kauheasti miettiä, eiköhän Arsu panosta hyökkäykseen OT:lla ilman häntäkin.

 

Avauksen spekulointia:

------------VdS

---O'Shea--Rio--Vidic--Evra

--------Giggs--Carrick

-Ronaldo--Anderson--Rooney

----------Berbatov

 

Maaliin VdS on selviö. Oikean pakin paikalle O'Shea, joka on puolustussuuntaan vielä Rafaelia edellä. Puolustus muuten sama.

 

SAF lähtenee liikkeelle viiden miehen keskikentällä, jolloin puolustus saa riittävästi apuja (ainakin teoriassa) keskikentältä eikä Arsenal pääse pyörittämään vapaasti peliään pakkien edessä. Giggs ja Carrick voisivat hoitaa puolustavammat roolit. Fletcher on myös mahdollista laittaa riistämään palloja. Anderson nähtäneen sitten ylempänä hyökkäävässä roolissa.

 

Laidoille Ronaldo ja Rooney. Wäinö oli Spursia vastaan murhaava vasemmalla laidalla, miksei häntä nähtäisi siellä nytkin. Sieniliigaa Rooney on ennenkin pelannut kyseisellä paikalla. Piikkiin sitten Berbatov. Jos satuttaisiin pelaamaan 4-4-2:lla, niin Rooney Berban kaveriksi ja joku keskikentältä pois. Vasemmalla laidalla kirmaisi tällöin luultavasti Park.

 

Voitto tästä olisi syytä ottaa, helppoa se ei tule tietenkään olemaan. Arsenal on tunnetusti huonosti sopiva vastus Manulle pelityylinsä takia. Paljon on kiinni siitä miten Unitedin puollustus onnistuu. Nollan pitäminen kun on nykyisin todella hankalaa. Toivottavasti alhaalla ei sekoiluja nähdä, ja hyökkäyksen osalta jatketaan siitä mihin Spurssia vastaan jäätiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hienoo et Urheilu+:lla tulee tämä peli, ja viel Virkkusen selostamana!

 

Eli tiukka sarja tulossa. Arsenal pelannut hienosti viime ajat, ja ManUn onni onkin että maailman tämän hetken toiseksi paras pelaaja, Arshavin, ei voi pelata näissä peleissä. Mutta ei Arsenal kaadu yhden miehen poissaoloon.

 

SAF heittänee 4-4-2:sen kentälle. Todennäköisesti Berba-Rooney kärkiparilla. Keskikentällä saatetaan nähdä joko kokemusta tai nuori ja nälkäinen Anderson Carrickin kanssa. Laidoilta löytynevät Ronaldo ja Giggs/Park.

 

Itsellä ei mitään erityisiä kokoonpano toiveita ole. Kunhan Neville pysyisi vaikkapa katsomossa. Tästä voitto niin ollaan askeleen lähempänä unelmafinaalia Manchester United-Barcelona! Siinä kyllä kieltämättä kohtaisi kaksi tämän kauden dominoivinta ja parasta joukkuetta.:partyhat:

 

Mutta tsemppiä Arsenalinkin leiriin. Cesc on hieno mies

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sinänsä olisi mielenkiintoista nähdä Berba, Tevez, Rooney ja Ronaldo samaan aikaan kentällä... Jos vaikka toimis yhtä hyvin ku Spursia vastaan.. ;) Keskikentälle sit Andersson ja Carrick..

 

Tosin voi melkein lyödä vaikka vetoa, että Fergie ei lähde näin hyökkäävällä kokoonpanolla peliin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avauksen spekulointia:

------------VdS

---O'Shea--Rio--Vidic--Evra

--------Giggs--Carrick

-Ronaldo--Anderson--Rooney

----------Berbatov

 

Hyvältä näyttää... ei mitään lisäämistä, en myöskään olisi pettynyt jos olisi sama jengi kuin spursia vastaan, paitsi että fletcher andersoniin. Näin saataisiin varmasti painetta arsenalin pakkeihin, jotka pallollisena ovat heikoimmillaan, samalla tavalla ku barcaa vastaa vuosi sitten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Velipoika joutuu lähtemään huomenna Turkuun (otan osaa) ja kovasti tahtoisi tietää missä baarissa näkyy U+Kanava vai näkyykö missään?

UK+ kanavasta en tiedä, mutta täällä pitäisi näkyä Viasatin kautta ottelu ainakin noiden tietojen mukaan. Itse olen mahdollisesti menossa paikalle myös, jollen jaksa striimiltä katsella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitkälti samoilla linjoilla Ole Gunnarin kanssa olen minäkin. Terveystilanne on tällä hetkellä niin hyvä, "kopkop" että varsinkin keskikentälle ja hyökkäykseen riittää vaihtoehtoja riittämiin. Giggs ja Scholes voisivat ainakin olla kentällä, haluaisin kyllä nähdä Andonkin siellä ravaamassa, nämä herrat ovat ainakin levänneitä. Toisaalta Carrick on noussut SAF:in luottopelaajaksi joten hän lienee kentällä, Fletcherin avauspaikkaan en tässä pelissä usko. Hyökkäystä myös paha veikata, Ajattelin jo Ronaldon huilauttamista tässä pelissä vedoten otteluruuhkaan ja omissa nollanpitämisen tärkeyteen, mutta tuo ajatus taitaa olla järjenvastainen, sama pätee Rooneyhin, tosin sillä erotuksella, että Wayne osaa myös puolustaa. Joten eiköhän lepuuteta poikia Boro-matsissa, jos sittenkään.. Pojille kaveriksi Tevez tai Berba, molemmat käy!! Siis veikataan tällaista;

VDS

O´shea-Rio-Vidic-Evra

Ronaldo-Fletcher-Giggs-Rooney

Tevez-Berbatov

Katsotaan yllättääkö Sir Alex jälleen..:rules:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Avauksen spekulointia:

------------VdS

---O'Shea--Rio--Vidic--Evra

--------Giggs--Carrick

-Ronaldo--Anderson--Rooney

----------Berbatov

 

Täällä myöskin Olen kanssa samoilla linjoilla. Formaatti näyttää hyvältä, itse vaihtaisin Sir Ryanin ja Mr.Andersonin paikkoja keskenään.

Pari toivetta illan peliin:

- Anderson sähisee Cescin täysin varjojen maille.

- Vidic`voipi näyttää Togon bambu-ukolle mitä tarkoittaa serbialainen kovuus.

- R&R kaksikko vois Berban ja Giggsin säestyksellä hassuuttaa Arsenaalin varamies pitoista puolustusta oikeen urakalla.

- puolustus vois pelata van der Sarille "helpon" nollaillan

- vaihdosta ainakin Tevez ja Scholes rytmittämään ja pitämään tempoa toisella jaksolla.

 

Jännitys nousee... Mutta eiköhän tämä "ronssipeli" klaarata ja toivotaan, että nähdään avoimempi ottelu, mitä eilinen finaali oli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

VDS

O´shea-Rio-Vidic-Evra

Ronaldo-Fletcher-Giggs-Rooney

Tevez-Berbatov

Katsotaan yllättääkö Sir Alex jälleen..:rules:

Tuossahan olisi kerrasaan mainio avaus. Ainoana poikkeuksena laittaisin Tottenhamia vastaan hyvin pelanneen Scholesin Fletcherin tilalle, turha tässä on liikoja ruveta puolustamaan. Tevezin näen aina mieluusti kentälle (kuten myös Rooneyn ja Berbatovin), joten hänet ehdottomasti kentälle. Rooney on myös erinomainen laitapelaaja, joten hän istuu sinne kuin varpunen pönttöön.

 

No siinä hieman sekavia mietteitä, mutta voittohan tänään otetaan. Scholes ja Giggs pelaavat kokemuksellaan ja loistavalla peliälyllään Arsun poijjat pihalle.

 

2-0 (Tevez, Ronaldo)

Share this post


Link to post
Share on other sites

En tiedä, mutta jotenki taas toi avaus kusee... Tää on niin selvä 4-5-1, joka on miljoona kertaa testattu ja aina tylsäksi todettu. Ehkä tästä saadaan 0-0 tai 1-0 tulos, mutta ihmetyttää, että aina pitäää tätä kokeilla. Sama oli Spursia vastaan ekalla puoliajalla, eikä juurikaan toiminut. Toki Ronaldo nousee ylös, mutta silti hieman ihmetyttää tämä ihme säätäminen. Toivottavasti olen täysin väärässä, kuten olen monesti ollutkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varovaista!?

 

Hiukan yllättävä aloituskokoonpano, sillä ainakin itse odotin nimenomaan viikolla levännyttä Giggsiä kentälle, esim. Fletcherin tilalle kymppipaikalle. Ehkä idea on se, että aloitetaan rauhallisesti, ja lopussa tarvittaessa heitetään vaihdosta Berbatovia ja Giggsiä tuomaan vauhtia peliin.

 

Arsenalin pakka on hiukan sekavan oloinen, kun keskikentän pohjalla on kaksikko Diaby-Song. Tuolla kaksikolla ei pitäisi olla asiaa UCL-finaaliin, mutta eihän sitä ikinä tiedä. Arshavinin pelikielto on kieltämättä mukavaa. Jos Liverpool on kaksikon Gerrard-Torres varassa, niin Arsenalin Adebayor-Fabregas on aika samanlaisessa asemassa.

 

Mutta eihän tässä voi veikata mitään muuta kuin 1,2,3-0 tyyppistä tulosta, vähän miten optimistisesti haluaa lähteä liikkeelle. Koko kärkikolmikko Tevez-Rooney-Ronaldo voisi kerrankin räväyttää, jos SAF olisi pitänyt hiukan puhuttelua jo etukäteen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hienoa kuitenkin että Tevez on avauksessa. Eiköhän mieheltä enemmän virtaa löydy kuin flegu-berbalta. Näinkin puolustavaan kokoonpanoon olisin halunnut antaa näytönpaikan Rafaelille, mutta jospa O´Shea osottaisi olevan vastuun arvoinen. Ja Fletcheristä pitäisi päästä eroon, mutta näköjään pitää odotella toiselle puoliajalle...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hienoa kuitenkin että Tevez on avauksessa. Eiköhän mieheltä enemmän virtaa löydy kuin flegu-berbalta. Näinkin puolustavaan kokoonpanoon olisin halunnut antaa näytönpaikan Rafaelille, mutta jospa O´Shea osottaisi olevan vastuun arvoinen. Ja Fletcheristä pitäisi päästä eroon, mutta näköjään pitää odotella toiselle puoliajalle...

Eipä siitä turhasta pörräämisestä mitään hyötyä ole, jos tehot on Tevezin luokkaa. Toivottavasti on edes jotain hyötyä tällä kaudella Tevezistä. Berba tulee vaihdosta ja tekee vähintään yhden!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan mukavastihan siinä pelattiin, mutta maalit jäivät vähäisiksi. Unitedilta en oikeen huonoo pelaajaa tänään löytäny (avauksesta). Puolustuskin oli vaihteenvuoksi varma. Nyt ei enempää pysty kirjoittamaan sillä nukkumatti soittaa jo ovikelloa tuolla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1-0

 

Se saatiin, vähän jäi harmittamaan, kun sitä toista ei saatu, Ronaldon ylärima ja pusku, Giggsin (paitsio?)... Noh tärkeintä oli pitää oma maali puhtaana, eikä Arsenaal todella vaarallisia paikkoja luonut. Tulos on varmasti SAF:in mieleen ja tästä on hyvä lähteä Lontooseen, kiitos ManU, kiitos JOHN O`SHEA:boogy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×