Jump to content
Sign in to follow this  
Torres Fani

Sami Hyypiä, 10v Poolissa.

Recommended Posts

No, sitten se Hyypiä lähti, nyyyh. Ikävä tulee niitä vuosia kun hän pelasi Poolissa. No toivotaan hänelle onnea uudessa joukkuessaan.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8CkzhRZ8XSY]YouTube - sami hyypia a true legend[/ame]

Mahtava musa tohon

Share this post


Link to post
Share on other sites

OLET KUNINGAS, KUKAAN SITÄ KIISTÄÄ EI VOI.

Suomessa ei ole kuin yksi kuningas.

 

Jatkakaa.

 

E: No sen verran, että Benitez maksoi mestaruudella sen, että Sami on istunut niin paljon penkillä. Skrtelin sähläykset erikoistilanteissa sun muut keskuspuolustuksen epävarmuudet ovat vieneet kymmenkunta pistettä. Sanomattakin lienee selvää, ettei erikoistilanteissa tule sähläyksiä, jos Sami on kentällä. Eikä puolustuksessa muutenkaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suomessa ei ole kuin yksi kuningas.

 

Jatkakaa.

Litmanen = kuningas, no ehkä jonkun mielestä ja onhan Litmanen aikoinaan ollut maailman top3 hyökkääjien joukossa.

 

Omissa papereissani Sami kyllä on kovempi luu kuin Litmanen. Mielipiteeni voin perustaa ainakin siihen että Samin uraa olen seurannut paljon enemmän ja lähemmin kuin Litmasen.

Litmasta vähettelemättä mielestäni Sami nyt on vain parempi pelaaja kuin Jari. Molemmat ovat kuitenkin äärimmäisen kovia jalkapalloilijoita maailman laajuisestikkkin.

Anewei onnea Samille uuden seuran johdosta. Kunjoitan Samin päätöstä siirtyä Saksan maalle, peliajan perässähän tuo sinne sinne siirtyi.

 

Ja niille ketkä ihmettelee siirtoa pois Englannista niin: luulisi Samille tuon 10v brittikentillä olevan jo tarpeeksi yhdelle miehelle.

Ja miksei Hannover ja seuratoveruus Forsselin kanssa ? Sami tuskin ajattelee että joukkoeessa jonne hän siirtyisi pitäisi olla juuri Suomalaisia pelaajia tai, Suomalainen manageri, tai yli päänsä ketään Suomalaista. Ja jos en ihan väärässä ole niin Hannover on ala-keskikastiin kuuluva joukkoe, joka ei taistele minkäänlaisista kansainvälisistä paikoista ainakaan tulevalla kaudella.

No eihän se Leverkusenkaan niin huippu ole mutta siellä realistisemmat mahdollisuudet pärjätä ja menestyä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt on siis viimein tullut Voikkaan miehen aika siirtyä nuorempien tieltä. Hyypiä teki Liverpoolissa ehkä kaikkien aikojen uran suomalaispelaajista nousten aina seuran kapteeniksi asti ja ollen parhaimmillaan maailman parhaiden topparien tasolla. Luultavasti monikin Liverpoolin fani olisi viime vuosinakin voinut nukkua yönsä paremmin, jos Benitez olisi Samia enemmän peluuttanut. Ei muuta kun tsemppiä miehelle Leverkuseniin, kilometrejä näyttäisi olevan hyvin jäljellä vielä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upean uran on Sami Liverpoolissa tehnyt. Sitä ei kai kukaan voi kiistää. Tavallaan harmi, että ensi kaudella Hyypiää ei enää Englannin kentillä nähdä. Toki peliaika on ollut hyvin rajallista tällä kaudella. Vastustaja joukkueet ovat varmasti mielissään kun Sami ei enää päälliköi Pool puolustuksessa. Onnea Samille Leverkuseniin pariksi kaudeksi, ehkä sen jälkeen vielä vuosi tai pari Veikkausliigaa. Kuka tietää.

 

Milloinkas Liverpoolin viimeinen kotiottelu on? Kai Rafalla sen verran pelisilmää on, että Sami on silloin avauksessa. Eikös Sami ole ollut Liverpoolissa niin pitkään, että saa testimonial-ottelun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Milloinkas Liverpoolin viimeinen kotiottelu on? Kai Rafalla sen verran pelisilmää on, että Sami on silloin avauksessa. Eikös Sami ole ollut Liverpoolissa niin pitkään, että saa testimonial-ottelun.

Viimeinen peli on Tottenhamia 24.5. Jos vielä Manu sössisi pari peliä niin saisi Sami loistavat läksiäiset:smile:. 10 vuotta tuli täyteen ja sehän se raja taitaa myös olla että saa tuon pelin. Kesällähän tuo peli todennäköisesti pelataan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kello 14.30 LFC TV näyttää varmasti mielenkiintoisen pätkän Sami Hyypiästä.

Mainostaen ohjelmaa seuraavasti: "Liverpool's greatest ever foreign player reflects on 10 years with the Reds" Ohjelma kestää 60min. ja nähtävissä maksullisena.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli loistava ohjelma Sami Hyypiästä. 60 minuuttia puhetta Samin koko urasta ja upeita koosteita. Sekä tietysti fanien tekemiä kysymyksiä.

 

Sami kertoi, ettei ollut nuorena mitenkään erityinen pelaaja, edes omassa joukkueessa. Pelipaikkana ei ollut vain puolustus, vaan keskikentän keskusta ja jopa hyökkääjän tontit, on tullut tutuiksi. Teki myös ratkaisunsa jalkapallon suhteen melko vanhana, vasta 18 vuotiaana.

 

Siihen asti valmennuksesta vastasi pääasiassa isä ja 100m päässä ollut kenttä tuli tutuksi. Kertoi jo pikkupoikana olevansa aina television ääressä, kun lauantaisin saunan jälkeen Englannin-liigaa näytettin. Suosikkijoukkueen ollessä mikäpä muu kuin, Liverpool. Isän kannattaessa ManU:a. Suosikkipelaajaksi hän nimesi Ian Rushin.

 

Sami kehui paljon aikaa, jotka pelasi Willem II:ssa. Jaap Stamin lähdettyä, vapautui seurassa paikka keskuspuolustajalle. Sai paljon luottoa ja epäonnistuneenkin pelin jälkeen pääsi kentälle ja näin ollen kehittyi paljon. Ensimmäisestä training-campistä Newcastlessa, johon Kevin Keegan Samin kutsui, hän totesi, ettei ollut vielä valmis ottamaan tarvittavaa askelta ja oli tietysti iloinen, että niin kävikin. Muuten historia voisi olla toisenlainen.

 

Siirto Liverpoolin oli tietysti jotain, käsittämättömän hienoa. Päästä suuren seuraan, jota ihaillut pienestä pojasta lähtien. Itse sanoi sopeutumisen olleen suhteellisen helppoa. Suurimmat muutokset oli tietysti yksityisyyden menetys ja valtava julkisuus, sekä kieli joka nyt kymmenen vuoden jälkeen alkaa luistamaan. Sami mainitsi, että pelaajana hän oli aivan sama kuin Hollannin aikaan, mutta pelaaminen Liverpoolissa nosti hänet, muiden silmissä eri tasolle ja siihen soputuminen vei aikaa. Kapteenin nauhan saatuaan ei tilanne suinkaan muuttunut mihinkään, päinvastoin. Kun taas, nauha Samilta vietiin, ei hän kokenut sitä maailmanlopun asiana. Mainitsi kylläkin, että kyseisenä aamuna Steven oli vaivautuneena harjoitukentällä, mutta asiasta ei tehty numeroa.

 

Uransa hienoimmiksi hetkiksi mainitsi FA-cupin voiton sekä Champions Leaguen voiton. Ja taas vastaavasti suurimmaksi pettymykseksi kauden 2001, jolloin Arsenal vei mestaruuden nenän edestä. Istanbulin ihmeestä puhuttiin paljon ja rehellisesti hän mainitsi, että usko oli aika vähissä puoliajalla. Parhaana pelikaverina Sami mainitsi luonnollisesti Carran. Valmentajista kysyttäessä Sami diplomaattisesti väisti koko aiheen ja kertoi Rafan ja Houlierin olleen hyvin samanlaisia.

 

Uran jälkeisiä suunnitelmia ei ole vielä liikaa miettinyt, mutta näkisi olevan jalkapllon puolella mukana. Mainiten vielä, että Englanti antaa tässä asiassa enemmän vaihtoehtoja, kuin Suomi. Kysyttäessä, mistä hän haluaa fanien hänet muistavan, vaatimattomana mies vastasi: "jos fanit minut muistavat, niin kai sitten pelaajana, joka antoi aina kaikkensa."

 

Kyllä täytyy mainita, että oli hieno pätkä ja upean uran mies teki, Liverpoolissa!

Niin, ja kyllä me muistamme!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se on sitten siinä! Sami Hyypiä lopettaa uransa ja siirtyy valmennustehtäviin. Sami liittyy Huuhkajien valmennusryhmään ja heinäkuusta alkaen hän toimii myös Leverkusenin 2. valmentajana.

 

http://yle.fi/urheilu/lajit/jalkapallo/2011/05/naista_sami_hyypia_muistetaan_2557296.html

 

Ehkäpä vielä jonain päivänä hänet nähdään myös Poolissa valmentajan tehtävissä, toivon mukaan!

 

E. Liverpoolin virallisilta sivuilta myös:

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/sami-retires-from-football

Share this post


Link to post
Share on other sites

En keksinyt muutakaan paikkaa joten laitetaan tänne.

 

Eli Hyypiä on tänään ottanut Leverkusenin valmennusvastuun yhdessä Sascha Lewandowskin kanssa. Kyseiset kaverit jakavat päävalmentajan roolin, sillä Samilla ei ole vielä lisenssiä toimia päävalmentajana.

 

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/hyypia-takes-leverkusen-job

 

Sami luotsaa joukkuetta parin kauden ajan ja sen jälkeen tekeen paluun Liverpooliin valmentajan ominaisuudessa, ainakin toivon mukaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, ei ole pila:

http://www.bayer04.de/B04-ENG/en/_site_index.aspx

 

Eli, seuraavaksi alkaakin sitten täällä se veisu "Sami Pooliin" :)

Ehkä joskus vielä, mutta Sami kaivannee vielä pienet lisäkokemusvuodet valmentajana ennen kuin on kypsä Poolin luotsiksi.

ehkäpä West ham voisi tarjota alasarjan joukkueena Samille sopivan ponnahduslaudan Valioliigavalmentajaksi? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.liverpool-kop.com/2012/04/lucas-anfield-hero-is-one-of-best-team.html

 

Lucas kertoo mietteensä Hyypiän managerin pestistä.

 

Katsokaa se videokin siitä jutun lopusta. Kyllähän siinä melkein tippa linssiin tulee kun tuollaisia muistelee. Tuo lienee vielä tänäkin päivänä ainoa matsi jonka muistan syöttö syötöltä ja kuljetus kuljetukselta :) Tai sitten se Real ottelu joka oli ennen tai jälkeen tuon kamppailun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onkohan kyseessä sama Sami Hyppia (Siis Sami Hyypiä)

The Sun:n toimittajalla hieman nimi hakusessa. Koko tekstin esintyy Liverpool legenda Hyppia :smile:

 

LIVERPOOL legend Sami Hyppia has taken a pot-shot at Andy Carroll by declaring: I’d LOVE to play against him!

 

 

Sun kannattaa vaan hyppia naa Sunin jutut Hyppiasta yli niin ei tarvitse ihmetella, mista Hyppiasta on kyse vai onko mistaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×