Jump to content
Sign in to follow this  
Jezzya

Hankintoja 09/10 Kaudeksi (Arsenal)

Recommended Posts

Elikkä Mitä mieltä olette, ketkä kannattaisi heittää ulos ja keitä

ostaa? Vaikka en usko että kesän aikana Arsenal ketään tähti pelaajaa hankkii, koska Arsenalillahan on paljon nuoria pelaajia mm:Walcott , Ramsey , Vela , Wilshere ja monii muitakin.

 

Jos Ade menee pois Arsenalista niin joku kunnon viimeisteliä kärkeen, eikun rahoja käyttöön. Joku Eto' voisi tulla Arsenaliin vaikka hinta nyt olisi varmaa liian paljon. Sekä Henry takas?

 

Almunia ei nyt tuskin kesällä minnekkään lähde mutta joku hyvä maalivahti kummiskin kannattaisi hankkia, jos vaikka Almunia on poissa peleistä.

Arsenal-Chelsea ottelun jälkeen en ole luottanut Fabianskiin :moan: todella pettymys. Ottelu ei ollut todellakaan Fabianskin parhaita.

 

Sitten toppareihin,jos gallas lähtee pois niin joku kokenut toppari voisi ostaakkin ehkä parikin.

Arsenalin puolustus on Arsenalin heikkous?

 

Keskikenttää ei nyt tarvii oikee ketään siellähän on Cesc ja Aa. (Toivotaan et ens kaudella sit Arsenal vie pystin, Manun,Chelsea ja Liverpoolin edestä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No tästä asiasta nyt ollaan höpötelty. En lähde allekirjoittamaan tuota maalivahtijuttua. Almunia ehdoton ykkösmaalivahti ja kyl melkein pitää vaan lähteä siitä, että toivottavasti mies pysyy kasassa. Fabianski kuitenkin maalivahdiksi nuori ja odotettavissa, että kehittyy seuraavan kymmenen vuoden aikana ykkösmaalivahdiksi, mikäli seurassa pysyy. Kuitenkin kyseessä on lahjakas ja hyvä torjuja. Ongelmat tulevat esiin enemmän sijoittumisessa, puolustuslinjan käskyttämisessä sekä kommunikoinnissa. Nämä asiat yleensä/toivottavasti kehittyvät iän tuoman kokemuksen myötä.

Puolustukseen tarvitaan ehdottomasti toppari. Valitettavasti en usko tähän, ellei Gallas/Toure lähde kesän aikana. Djourou on kohtuullinen korvaaja, vaikkei olekkaan sitätasoa mitä huippujoukkueessa kuuluisi olla. Myös Senderos palaa (ehkä) lainalta ja Sveitsiläinen on hyvänpäivän sattuessa myös kelvollinen toppari. Laitapakkitilanne on kunnossa. Sagnalla on ollut valitettavan paljon huonoja pelipäiviä ja ainoa realistinen korvaaja olisi passmaster. Tästä syystä Eboueta ei voida siirtää joukkueesta pois koska pystyy näköjään pelaamaan missä vain.. Ensikaudella sitten varaveskarinaki.

Keskikenttä ei sitten ole kunnossa. Se tiedettiin jo viime kesänä. Pelipaikka suorastaan huutaa voimakasta johtohahmoa, joka imee tilan Cescin ympärille. Siihen kuitenkin Arsenalin nykyinen pelityyli perustuu. Myös toinen varsinainen laituri puuttuu. Nykyään vasemmalla nähty Nasria, Diabya, Arshavinia sekä Bendtneriä. Yksikään heistä ei ole parhaimmillaan laiturina ja menee tavallaan äijiä hukkaan. Kärkeen olisi harkittava viimeistelijää. Arsenalilla on toki paljon potentiaalia sille pelipaikalle, mutta "viimeistelijän" osto olisi enemmän symbolinen sille, että joukkueen johto todella haluaa voittaa. Se loisi uskoa paljon ympärille.

 

Ensikauden mahdollinen kokoonpano

 

Almunia

Sagna-Gallas(osto)/-Toure-Clichy(Gibbs)

Walcott-osto(Song)-Fabregas-Nasri(osto)

RVP/Adebayor-Arshavin

 

Muokataan nyt tähän senverran, että henkilökohtaisesti toivon, että saadaan se keskikenttäpelaaja. Vaikka sitten "tappaakin" nuoret lahjakkuudet (Denilson, Diaby, Song). Se paikka huutaa sitä Flamini-tyyppistä jannua. Kärkeen nyt en jaksa millään uskoa, että ketään ostetaan.. Ei ainakaan isolla rahalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä teksti Matilta! Jezzyan kanssa olen samaa mieltä Fabianskista, ei tuo ikävä kyllä vielä ole missään määrin kunnollinen korvaaja tai kirittäjä. Mannonenkaan varaan ei voi laskea mitään. Yohann Pelen sopimus on Ranskassa loppumassa ja mies tähyillyt mahdollisuutta ulkomaille. Arsenal on ollut yksi vaihtoehto. Sopisi sinänsä hyvin jos ei tarvisi siirtokorvausta maksaa, kohtalainen palkka ja allekirjoitusbonus niin saisi ehkä hieman tasokkaamman kirittäjän. Fabianski pitäisi saada lainalle voidakseen tehdä tarkempaa analyysia, koska esityksethän saattavat parantua peliajan myötä.

 

Ebouesta olen samaa mieltä, ilman muuta pitää rotaatiossa. Varsinkin pakkina on tullut ihan ok esityksiä, muutama parempi peli myös keskikentällä. Nuorempi Hoyte ei taida olla vielä valmis, jos on koskaan. Coquelin on toki vedellyt oikeana pakkinakin mutta luonnollinen pelipaikka on keskikentällä. Kerrea Gilbertin laina loppuu, joten tämä voisi olla jokerikortti. Tosin hyvät esitykset divarissa eivät tarkoita vielä paljoa. Laitapuolustuksessa riittää leveyttä ainakin näennäisesti, tosin ensi kaudella Sagnan ja Clichyn otteiden toivoisi paranevan viime kauden tasolle. Ebouen kohdalla vielä sellainen pointti, että mies tuntuu tyytyvän vähäisempäänkin rooliin, ja on myös ilmeisesti hyvä hahmo pukuhuoneessa. Ei avauksen kamaa mutta tasokas vaihtoehto rotaatioon. Maailman luokan toppari olisi tervetullut!

 

Laiturin tarpeesta on paha sanoa, riippuu paljon minkälaisella ryhmityksellä Wenger aikoo jatkossa peluuttaa. Rosicky on palannut harjoittelemaan edustuksen kanssa. Rotsi kyllä pärjää laidalla jos jalat vaan kestää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän se on jo täälläkin foorumilla useaan otteeseen jo kailoteltu että rosteri huutaa sitä ÄIJÄÄ sinne keskikentälle. Kuten Mati jo mainitsi, Cescin rinnalle on saatava pelaaja joka taklaa,raastaa repii ja antaa kipparille tilaa "hengittää".

 

Toppariosastolle kaipaisi leveyttä,eri asia sit on tuleeko sitä ainakaan jos nykyiset jatkavat.Upson tai Lescott kyllä kelpaisi.

Nuorista alakerran tulevaisuuden nimistä nostaisin Gibbsin lisäksi esiin Kyle Bartleyn joka on ollut todela hyvä näkemissäni ressupeleissä.Ehkä jo ensi kaudella saa vähän minuutteja ykkösjengissä?

 

Rocisky tosiaan oli palannut harjoituksiin.......saa sit nähdä milloin paikat pettää uudelleen.En jaksa enää paljon laskea hänen varaansa(toivon tietty että olen pahasti väärässä)

 

Kärkeen en usko että ketään hankitaan edes siinä tapauksessa että Ade lähtee.

Simpsonkin saa varmaan mahdollisuuden näyttää osaamistaan.

 

Kyllä minäkin Almuniaan luotan ykkösvahtina ja ehkä Fabista vielä kehittyy luotettava kakkonen kokemuksen myötä,mut hölmöilyt on saatava arsittua kyllä pois.

 

Jos leikitään ajatuksella että saisi kaksi toivetta(kolmehan olisi jo liikaa),niin ne olisivat Lescott ja Flamini takaisin.Mut Wengerhän ei ole tunnetusti hankkinut kerran myymiään pelaajia takaisin joten Sennakin kelpaisi vaikka hänen tapauksessaan ikä taitaa tulla esteeksi,mut vois kai sitä vähän AW;kin periaatteistaan tinkiä?:nervoussmile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mielestäni Almunia on pelannut todella hyvän kauden, enkä näe maalivahtiasiassa asiassa korjattavaa vähään aikaan. Nuori Argentiinalainen Damian Martinez on tulossa kokeilemaan ilmeisesti, joten kunhan Almuniasta aika jättää ovat Fabianski ja mahdollisesti myös nämä nuoret argentiina-italia-puola-ranskalaiset kehittyneet valmiiksi kunnon haasteisiin.

 

Ensi kesänä haluaisin nähdä pari täsmähankintaa. Aivan sama onko pelaajien hinta 2 vai 20 miljoonaa, kunhan ovat olennaisia pelaajia ensi kauden kannalta. Olennaisella haen varmaa topparia keskuspuolustukseen, sekä flaminimaista työmyyrää Fabregasin rinnalle keskikentälle. Käsi ylös kuka yllättyi! Tällä hetkellä leikittelen ajatuksella Matthew Upsonin paluusta gunneriksi. West Ham on aika heikossa taloudellisessa tilanteessa, ja jos joukkue ei europeleihin pääse, tulee kesällä luultavasti tarvetta velkojen maksuun. Upson voisi tuoda melkolailla vahvaa kokemusta ja johtotaitoa, ja toki sitä brittistatusta! :thumbsup1: Tähän väliin en Wengerinä lähtisi ehkä kuitenkaan ostamaan mitään Bassong/Richards –osastolta, vaikka aiemmin olen kenties sellaistakin huhuillut.. :rolleyes_ani:

 

Flaminimainen keskikenttä. Hmm… Tämän hankinnan haluaisin olevan myös hyökkäyssuuntaan kelpo. Song hoitaa melko hyvin vieirailun, joten toinen samanlainen pelaaja tälle paikalle ei olisi järkevää. Mikäli Song nyt keskikenttäpelaaja edes Wengerin papruissa on. Moni näkee hänet enemmän puolustajana, mm. arsenal.comin ylläpito. Kun nyt näitä päiväunia tykkään ottaa, niin olen alkanut haaveilemaan Xabi Alonson hommaamisesta Arsenalin riveihin. Alonson yhteispelin Fabregasin kanssa luulisi toimivan, ja joukkueeseen saataisiin hänen muodossa pitkästä aikaa oikealla jalalla vapareista suoraa maalia yrittävä pelaaja! Gareth Barry on vahva ehdokas siirtymään Liverpooliin, joten Xabi saattaisi ehkä jopa olla halukas Arsenaliin tulemaan. En ole mieheltä itse kysynyt, joten tämä on siis vain omaa hourailua. Toinen vetävä asia saattaisi olla Cescin rinnalla pelaaminen. Miehet tulevat käsittääkseni hyvin juttuun kentän ulkopuolella. Tällä hetkellä mies vakuuttelee pysyvänsä Poolissa, ja onhan hänelle varmasti muitakin ottajia valmiina. Toivoisin kuitenkin edelleen, ettei raha ratkaisisi ensi kesänä kaikkea. Wenger saisi kerrankin toimia suuren managerin elkein; valita pelaaja jonka haluaa riveihinsä, ja sitten hankkia hänet keinolla millä hyvänsä.

 

Mihinkään paniikkiostoksiin en toivo, enkä usko Wengerin sortuvan. Nykyinen runko on lupaava, siihen vain pari kokeneemman kaartin hankintaa tasapainoksi. Toivon myös, ettei kovin montaa pelaajaa myydä pois. Toki mukana on nyt joitakin ”turhia” pelaajia (Bischoff, Randall, Silvestre), mutta jos joka kesä menetetään kolme avainpelaajaa, on vaikea nähdä joukkueella kovin ruusuista ja yhtenäistä tulevaisuutta. Mikäli tilanne topparien keskuudessa on niin paha, mitä tammikuussa annettiin ymmärtää, on jompikumpi riitapukareista fiksua ulostaa. Myöskin Aden voisi myydä, jos sopiva hinta löytyy. Ensi kaudella Bendtner kuitenkin tulee luultavasti olemaan näistä kahdesta se parempi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos nyt joku Iniesta tai Reyes Arsenalin riveihin voisi hankita Cesc ja Aa rinnalle. Myös puolustavaksi keskikenttä pelaajaksi Sennan hankkisi :icon_lol: mutta tuskin Iniestan siirtoo tapahtuu kun pelannut Barcal todella hyvän kauden. Niinkuin mainitsin jo joku viimeistelijästä olisi todellakin Arsenalille hyötyä jos nyt liigamestaruutta havittelee. Jos Tevez Manulta lähtisi niin olisi varmasti tervetullut Arsenaliin.

 

Ja niinkuin Cesc sanoi joku huippu toppari olisi tervetullut.

Phil lahm olisi hyvä ostaa vaikka Arsenalil on hyviä laitapuolustajia.

 

 

En mene maalivahdista mitään mutta 2 maalivahdiksi joku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No kuten jo monet muutkin ovat maininneet, niin toppari ja puolustava keskikenttä on ne tärkeimmät hankinnat. Vasta sitten voidaan alkaa puhumaan muista hankinnoista, kun saadaan aloituskokoonpanoon tarvittavat pelaajat ja nähdään ketä joudutaan korvaamaan kesällä. Pelottaa vaan tuo Real ja Barca, joille tuntuu taas uudet pelaajat kelpaavan. Real Madrid varsinkin tarvitsee aloitukseen lukuisia pelaajia. No toivottavasti hankkivat Gallasin isolla rahalla, kun kerta kaikki puheenjohtajaehdokkaat vuorollaan hehkuttavat 300 miljoonan siirtobudjettia. Arsenalilla on kuitenkin vielä Emirates maksettavana, joten uskoisin ettei rahaa välttämättä hirveästi ole käytettävänä. Onhan lehdistössä huhuiltu myös Usmanovin rahoittavan siirtoja tulevana kesänä. Ja eihän rikas venäläinen halua pudota neljän suurimman ulkopuolelle ja uskoisin hänellä olevan kovat halut voittaa ja lisätä omistustaan seurassa.

 

Lahmin hankintaa en kyllä puolla. Vaikka hän onkin loistava pelaaja hyökkäys suuntaan, niin hän on puolustus suuntaan sen verran heikompi, että vähänkin parempi laituri pyyhkii ohi ja helposti. Mies ei toisi mitään kipeästi tarvittavaa peleihin pienempiä seuroja vastaan ja toisi lisää vaikeuksia puolustukseen pelattaessa suuria seuroja vastaan. Toki vasemman puolustajan paikalle löytyy omasta jengistä jo Clichy, Gibbs, Traore palattuaan lainalta, Eboue ja Silvestrekin kykenee siellä pelaamaan. Suotavaa olisi, että Silvestreä ei tarvitse katsoa ens kaudella edes penkillä. Topparin tontille voidaan joutua hankkimaan useampikin pelaaja, jos Senderos jää Milaniin. Milanilta kuitenkin lopettaa tämän kauden jälkeen Maldini ja edellisessä pelissä toisena topparina pelasi Favalli, jolla on ikää jo kunnioitettavat 35 vuotta.

 

Muistaakseni Reyes lähti mielellään takaisin Espanjan maille, joten tuskin haikailee takaisin Arsenalin paitaan. Ja mies on muutenkin joutunut siirtymään Portugalin liigaan lainalle Atletico Madridista, jossa hän pelasi aivan surkean kauden. Siitä ei ole mitään käsitystä miten mies on tällä kaudella Benfican paidassa esiintynyt, mutta maalimäärät ei ainakaan ole kovinkaan suuret ole olleet. Iniestaa taas en haaveilisi siitä syystä, että mies on Barcan kasvatti ja vaatii aikamoisia erimielisyyksiä, joko valmentajan tai johtoportaan kanssa ennen kuin mies rakastamastaan seurasta suuntaan tai toiseen päättää lähteä. Ja kumpikaan näistä pelaajista ei istu siihen puolustavan keskikentän rooliin, joten mielestäni jo siitäkin syystä heidät voidaan unohtaa. Ja toki hyökkääviä keskikenttäpelaajia seurassa riittää, varsinkin Rosickyn tervehtyessä, mutta hänen tasonsa 1,5 vuoden pelaamattomuuden jälkeen on suuri arvoitus.

 

Hyökkäykseen ei kaivata muuta muutosta kuin Robin van Persielle uusi jatkosopimus. Kukin pelaajista on kykenevä pelaamaan sekä laidalla, että piikissä, joten taktisella muutoksella voidaan korvata myös puuttuvia keskikenttäpelaajia. Monilla nuorista pelaajista on mahdollisuuksia kehittyä reilustikin. Hyvänä esimerkkinä näistä on Bendtner, joka osaa hakeutua hyviin paikkoihin, mutta nämä paikat hän suurimmaksi osaksi tuhlaa. Hän on kuitenkin tekniikaltaan aika jäätävän huono, joten hänen peluuttaminen laidassa voitaisiin kyllä ensi kaudella unohtaa. Myöskin keskitysharjoituksia olisi hyvä ensi kautta ajatellen tehdä. Adebayor, Bendtner ja van Persie ovat osoittaneet kykenevänsä voittamaan pääpalloja. Toki usein nämä pallot eivät mene oikeaan osoitteeseen ja välillä varsinkin Theon ja Clichyn huonot keskitykset ovat jääneet mieleeni. Tämän toisen maalivahdin voi hankkia, jos sopiva kohde tulee vastaan ja se ei syö liian suurta lovea kesän siirtobudjetista. En myöskään näe haittana korkeaa ikää, koska tätä maalivahtia ei välttämättä tarvita kuin yksi kausi. Samalla myös Fabianskin voisi lainata esimerkiksi johonkin Championship seuraan hakemaan kokemusta tulevaisuutta ajatellen. Toivoisin jonku heittävän useampia vaihtoehtoja keskikentän pohjalle. Itselläni on Ranskan liigan seuraaminen jäänyt aika vähälle. Onko esimerkiksi Jean Makoun tarpeeksi hyvä pelaajana?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivoisin jonku heittävän useampia vaihtoehtoja keskikentän pohjalle.

Gareth Barry, Aston Villa ?

Toisi kokemusta muuten nuoreen joukkueeseen ja olisi viela englantilainen. Toki se tuonee muutaman millin siirtokorvaukseenkin. Taisi olla huhuissa jo viime kesalla.

 

Daniele De Rossi, AS Roma ?

Taysin paasta keksitty, mutta miksi ei. Jos Roma ei selviydy Mestareiden liigaan niin voisi irrota, toki isolla rahalla (25-30M?). Maailmanluokan pelaaja.

 

Christian Poulsen, Juventus ?

Tanskalainen ei onnistunut vakuuttamaan paikkaansa Juventuksen avauskokoonpanossa, voisi irrota sopuhintaan. Onko tarpeeksi hyva ?

 

Thiago Motta, Genoa ?

Ei lyonyt lapi Barcelonassa. Genoassa kulkenut hienosti ja ollut joukkueen avainpelaajia.

 

Miguel Veloso & Joao Moutinho, Sporting Lissabon ?

Olleet huhuissa jo aiemmin. Riittaisiko fyysisyys kovaan Valioliigaan, mielestani ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oman käsityksen mukaan Moutinho sopii paremmin hyökkäävämpään rooliin kuin Veloso. Mutta ovat varmaan pois suljettuja vaihtoehtoja, jos fyysisyys ei riitä. En jaksa uskoa Barryyn, koska hänestä on ollut myös Liverpool kiinnostunut ja tämä hintakilpailu todennäköisesti nostaisi hänen siirtosummansa pilviin. Ja Rafa on varmaankin valmis myymään kasan pelaajia rahoittaakseen tämän ja muutaman muun siirron.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wenger:

 

I have money and I will buy

Koko juttu tässä.

 

Hyvä jos Wenger on myöntänyt oston tarpeen, se on ilman muuta askel oikeaan suuntaan. Vain seura tietää kuinka paljon rahaa on käytössä mutta lienee 10-20 M£ välillä. Jonkin verran liikettä on myös seurasta ulos ja tällöin rahan pitäisi riittää jos tavoitellaan kahta kunnon pelaajaa.

 

Toivoisin jonku heittävän useampia vaihtoehtoja keskikentän pohjalle. Itselläni on Ranskan liigan seuraaminen jäänyt aika vähälle. Onko esimerkiksi Jean Makoun tarpeeksi hyvä pelaajana?

Saattaa olla loputon suo lähteä arvailemaan vaihtoehtoja. Onko Wenger hakemassa pikemmin Flaminin tyyppistä kaveria, jolla riittää juoksu- ja rikkomisvoimaa vai kenties ohjaavampaa älykästä pelaajaa. Tabloidit tulevat varmasti tarjoamaan ties ketä tuolle tontille. Ihan johdonmukaisesti Arsenal yhdistetään afrikkalaistaustaisiin pelaajiin, koska näitä Wenger on suosinut, etenkin Ligue 1:ssä pelaavia. Makounia huhuttiin kovasti jo viime kesänä. Lyonissa kausi on ollut kai ihan hyvä, vaikkei kovin tarkkaan ole tullut seurattua. Taso ja tyyli voisivat sopia Englantiin. Lyonista voisi Makoun tai samanikäinen Toulalan irrota fiksuun hintaan. Makoun on ollut ainakin wikipedian mukaan kohtalaisen tehokas, Lyonissa tällä kaudella viisi maalia. Maajoukkueessa otteluita 27 ja maaleja 8. Hieman nuorempi vaihtoehto olisi Rennesin Stephane Mbia. Varmaan myös Y. Toure ja M. Diarra pyörivät huhuissa.

 

Ranskan liigasta on sitten vielä ainakin aiemmin huhuissa esiintyneet Cana ja Perrin. Nämä ovat sitten pelityyliltään lähempänä Flaminia. Ja olihan Flamsterkin yhdistetty huhuissa Arsuun, mutta enpä kyllä jaksa tuota uskoa. Senna olisi hyvin Gilberton kaltainen pelaaja, mies on tasonsa osoittanut. Kaikesta huolimatta on vaikea nähdä Wengerin hankkivan 32-vuotiasta pelaajaa. Xabi Alonso kelpaisi monelle, mutta hinta lienee aika kova, ellei pelaaja itse pyydä siirtoa. Eikä Alonso edes välttämättä halua vaihtaa maisemaa. Alonsossa toki houkuttaisi kokemus Valioliigasta. Veloso olisi mielenkiintoinen JOS hinta on kohdillaan.

 

Idässä voisi löytyä myös hyviä vaihtoehtoja, mikäli seura on Arshavin saagan jälkeen halukas tekemään kauppaa siihen suuntaan. Anatoli Tymoschuk Zenitistä on ihan kovan luokan DMF. Venäjän kapteeni Sergei Semak oli viime kesänä myös kova EM-kisoissa, ikää on 33 vuotta, ehkä hivenen liikaa. Yllätyskorttina olisi meitin Roman Eremenko. Ei ehkä edustaisi kokemusta mutta muutoin olisi Wengerin tyyppinen hankinta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Xabi Alonso kelpaisi monelle, mutta hinta lienee aika kova, ellei pelaaja itse pyydä siirtoa. Eikä Alonso edes välttämättä halua vaihtaa maisemaa. Alonsossa toki houkuttaisi kokemus Valioliigasta.

Alonsoa on kovasti yhdistetty niin Real Madridiin, Arsenaaliin ja yllätys yllätys Manchester Cityyn. Xabin agentin - Ignacio Ibanez - mukaan mitään tarjouksia tai tiedusteluja Alonson perään ei ole kuitenkaan vielä tullut ja hän kertoo myös, että Xabi on erittäin tyytyväinen rooliinsa Liverpoolissa ja aikoo keskittyä siihen jatkossakin.

 

Eli Xabi Alonso vaihtaa seuraa ainoastaan, jos hänet väkisin myydään ja tuodaan esim. Barry tilalle, mutta hyvän kauden jälkeen tuossa skenaariossa ei ole mitään järkeä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En usko Xabin lähtöön, enkä tajua miksi vaihtaisi edes seuraa varsinkaan neljän suuren välisesti ellei sitten kyseessä ole eripuraa liverpoolin "systeemin" kanssa. Toki mainio mies Francescin rinnalle olisi.

 

Arsenalin kesän siirrot näyttää juuri siltä kuin viime kesänäkin, lööpit sanoo että rahaa on ja lietsoo suuriin siirtoihin, uskon että näitä suuria siirtoja ei todellakaan kesällä nähdä, nuorissa on potentiaalia ja keskikentälle mies varmasti hankitaan n. 5-10 miljoonalla punnalla.

 

Toivon itse että joukkue säilyy samana ensi vuonnakin ja panostetaan kehittämään nykyisiä nuoria pelaajia eteenpäin. Ongelmia on puolustavan keskikentän kanssa on, pelaajia tuntuu siihen riittävän mutta ei sopivaa, siksi ei edes tiedä kuka siinä Cescin rinnalla paikkansa ottaa ensi vuonna mutta veikkaan villisti Nasria.

 

Sitten myymiseen, Pelaajat Diaby,Denilson,Song, Ade, Gallas on mielestäni myyntimarkkinoille alttiita pelaajia joko itsensä tai seuran kannalta. Jos paikkaa

ei kolmelle ensimmäille pelaajalla joukkueesta löydy aloituksesta ovat hyviä paikkaamaan

loukkaantumiset keskikentällä mutta näytöt joukkueessa ovat olleet pelaajien kohdalla hyvin ailahtelevaisia joten jonkun ykkösjoukkuepelaajan vaihto johonkin muuhun pelaajaan voisi tuottaa tulosta. Ade ja Gallas on sitten eri asia, Gallasin kohdalla toivon että jää mutta toisaalta toppariparin olisi hyvä tulla toimeen henkilökohtaisellakin tasolla, uskon Arsenen väitteeseen ettei kaikkien tarvitse tulla toimeen toistensa kanssa siviilissä mutta toppari/hyökkääjä/keskikenttäparin kohdalla en tähän ihan usko. Ade lähteekön jos itse niin haluaa mutta liian isolta menetys se olisi, Bendtner ei korvaisu Adea muualla kuin ilmassa, Arshavin/RVP Hyökkääjäparina tuntuu liian hepposelta.

 

Lopuksi tiivistelmä arvailuista, 2 nousevaa staraa joukkueesee ja 2 lainalle tai myyntiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos Xabi menisi johonkin joukkoeeseen rahan takia niin Manchester cityyn varmasti mutta en usko että xabi menee Manchesteriin.

Enkä usko että Xabi Arsenaliin koska Arsenal häviäisi rahassa.

Real Madridiin voisi ehkä mennä mutta Madridilla on erillainen pelityyli kuin Liverpoolil. Suosittelen Xabin jäävän pooliin siis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manu-Arsenal

 

Huomenna Manu - Arsenal :drool: toivottavasti Arsenal vie.

Arsenalin pitäis kokoajan painostaa.

 

Tässä kokoonpanot: Manchester United: Van der Sar, Foster, Kuszczak, Rafael, O'Shea, Neville, Vidic, Evans, Evra, Ronaldo, Nani, Carrick, Scholes, Fletcher, Anderson, Park, Giggs, Rooney, Tevez, Berbatov, Macheda.

 

Arsenal: Fabianski, Sagna, Toure, Silvestre, Gibbs, Arshavin, Song, Fabregas, Walcott, van Persie, Adebayor, Mannone, Nasri, Eboue, Bendtner, Denilson, Diaby, Djourou, Vela. (Jotenkin turvaton olo kun Fabianski on tolppien välissä:nervoussmile:) ja Ade on pelaamassa :hug:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ainakaan Fabianski ei voi väittää että ei ole saanut näytönpaikkoja. Taitaa kaatua veskariin huomennakin. Uusi kakkonen tilalle ensi kaudeksi ja Fabianski lainalle Championshipiin.

Siirroista sen verran että lienee turha unelmoida jostain 20m pelaajista sillä Wenger ei ikinä maksa sellaisia summia kenestäkään.

5-10m toppari hakusessa ja sellaisesta kannattaakin (ja nyt on pakko) maksaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo katoin ton Arsenal - Manu ottelun Antaisin tunnustusta Fabianskille vaikka mies pääsi aika helpolla.

 

Ei ollut joka tilanteessa ihan mukana mutta ei päästänytkään yhtään maalia.

Mutta olisi kuitenkin hyvä jos Fabianski pistettäisiin jonnekki lainaan missä saisi pelikokemusta lisää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.goal.com/en/news/9/england/2009/05/17/1270409/arsenal-gunning-for-juventus-defender-giorgio-chiellini

 

Tommonen oli goalissa. Eipä mistään muualta tollasta uutista vois löytääkkään :icon_lol:

Saisi pistää aika paljon tiskiin jos haluis ostaa Juventuksen ehkäpä tärkeimmän pelaajan

Eikös Chiellinia huhuiltu jo viime kesänä Arsenaliin. Tyyliltään varmaan olisi lähellä sitä mitä Arsun puolustus kaipaisi. Pelaajana en Chiellinistä osaa suurempia sanoa, varmasti ihan pätevä kaveri. Italiassa on paljon hyviä puolustusorientoituneita pelaajia. Valioliigassahan ei ihan hirveästi italialaisia ole, joten vaikea arvioida kuinka helposti tällainen kaveri uuteen liigaan ja joukkueeseen sopeutuisi. En jaksa Jagon tavoin uskoa tähän lähteeseen, jos siinä kuitenkin mitään perää olisi niin luulisi Juven tahtovan jonkun vaihdossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikös Chiellinia huhuiltu jo viime kesänä Arsenaliin. Tyyliltään varmaan olisi lähellä sitä mitä Arsun puolustus kaipaisi. Pelaajana en Chiellinistä osaa suurempia sanoa, varmasti ihan pätevä kaveri. Italiassa on paljon hyviä puolustusorientoituneita pelaajia. Valioliigassahan ei ihan hirveästi italialaisia ole, joten vaikea arvioida kuinka helposti tällainen kaveri uuteen liigaan ja joukkueeseen sopeutuisi. En jaksa Jagon tavoin uskoa tähän lähteeseen, jos siinä kuitenkin mitään perää olisi niin luulisi Juven tahtovan jonkun vaihdossa.

Itse voisin nähdä Chiellinin Arsenalissa jos nyt Arsenalilla riittää rahaa Chiellinin kaltaisen pelaajan ostaa. Mutta se on myös iso kysymys onko Juventus valmis myymään Chiellinin koska Chielinni on kuulunut Juven vakiokokoonpanoon.

 

Chiellinilla on viellä 2 vuotta sopimusta jäljellä joten tuskin Juve miestä myy, mikä on todella harmillista

sillä Arsenalilla on ollut puolustuksessa ongelmia viimeaikoina. Jos vaikka Gallas myytäisiin niin Chielliini olisi täydellinen korvaaja.

Myös sopeutuminen vaikuittaa pelaamiseen. Niikui Cesc sanoi ei valioliigassa ole paljon italialaisia pelaajia, Chiellini voisi tuoda italialaisia kannattajia englantiin :D.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos tuo Berlusconin kommentti Adebayorista on ihan tosissaan hänen sanomansa, niin eiköhän kellot togolaisen kohdalla ala soida. Wengerin kommentit viime viikolla olivat kuitenkin jotain muuta kuin on totuttu huhujen keskipisteinä olevista Tykkimiehistä. Arsenalin kannalta olisi tietenkin etu jos sekä Milan että Chelsea olisivat kiinnostuneita. Tämä voisi johtaa pienehköön tarjouskilpaan. Vielä kun saisi Cityn mukaan pumppaamaan hintaa ylöspäin. Tosin Milan taitaa olla ainut edes jollain tasolla kinnostuksensa varmistanut joukkue. Lähdön todennäköisyys kasvaa jos Ade pelaa Stokea vastaan viikonloppuna. Perinteisesti Wenger on heittänyt junnuja viimeiseen peliin. Poislähtijät ovat sitten päässeet hyvästelemään fanit, mm. Lehmann viime vuonna. Mene ja tiedä, itsellä ei ole kovin selkeää mielipidettä miten Aden kanssa pitäisi toimia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wenger kyllä sanoi että Ade kuuluu viellä hänen suunitelmiinsa mutta ei olla Adea nähty kentällä.

 

Olisi hyvä Milanille jos Ade sinne nytten löytää tiensä, sillä Ade on hyvä hyökkääjä viimekaudella Ade paukutteli valioliiga maaleja 24, ja Milan tarvitseekin Aden tapaista pelaajaa. Sillä Ade osaa puskea todella hyvin mikä auttaa Milania kulmissa.

 

Jos nyt Wenger antaisi togolaiselle peliaikaa niin lähtö ei olisi niinkää varmaa.

Ade on viimekauden jälkeen ollut Arsenalin avainpelaajia vaikka tämä kausi ei ole ollut Aden parhaita. Ensikausi sitten jos mies on viellä Arsenalin riveissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitä mieltä olette Bremenin Per Mertesackerista? Mies on sopivan ikäinen, hänellä on runsaasti kokemusta ekä maajoukkueessa että Bremenissä, ja hänen fyysinenkin puoli on kunnossa. Taitotaso on myös mielestäni kohdillaan, eikä sopeutuminenkaan veisi mieheltä kauaa. Täydellinen paketti joka on ns. "valmis" pelaaja jota Wenger kipeästi tarvitsee puolustuslinjaan. Jos en aivan väärinkään muista, niin Arsenal taitaa myös kuulua Mertesackerin lempiseuroihin.

Kaiken kaikkiaan Mertesacker olisi erinomainen hankinta, riippuen tietysti minkä hinnan Bremen hänestä vaatii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adebayor on puhunut jälleen. Miestä taitaa painaa kannattajien käytös aikalailla. On helppo ymmärtää kannattajien ketutus viime kesän kuvioiden jälkeen. Siitä mies on jotain oppinut, koska nyt Inter, Milan ja Chelsea ovat pyörineet huhuissa, mutta Ade ei millään tasolla ole ottanut kantaa näihin. Olen kuitenkin osittain samaa mieltä Aden ja Wengerin kanssa, fanien käytös ei ole ollut kovin hienoa. Harmituksen ymmärtää, mutta voiko omille buuaaminen lopulta johtaa mihinkään positiivisiin tuloksiin? Tämä kausi ei ole ollut kovin hyvä, mutta buuata kaverille, joka on kahden kauden aikana tehnyt seuralle 46 maalia. Tämä juttu tuntuu olevan loogista jatkoa aiemmille puheille, epäilen Aden todella lähtevän kesän aikana.

 

Mitä mieltä olette Bremenin Per Mertesackerista?

Ehkei ole noussut ihan niin kovaksi nimeksi, ainakaan vielä. Kuitenkin hyvä pelaaja. Omasta mielestäni tällainen ilmatilan herra olisi erittäin tervetullut. Gallasin vierellä voisi kehittyä edelleen, jos kestää sanansäilän viuhumisen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikea kyllä uskoa Chiellinin kiinnostuvan Arsenalista. Mies pelaa tärkeää roolia Juvessa ja se varmasti merkitsee italialaiselle paljon. Pelaajana olisi kyllä sopiva, hieman ilkeämpi (tyyliin terry, vidic) puolustaja. Mutta, mies joka on omaan päähäni vaihtoehdoksi viime päivinä Italian maalta jumittunut, on Cristian Chivu. Kyseessä on yksi lempipelaajistani, joten mielelläni toivottaisin tervetulleeksi Arsuun:lick: Chivuhan on varsinaiselta koulutukseltaan toppari, mutta Interissä on pistetty vasemmaksi laitapakiksi. Pelaa tarvittaessa myös puolustavan keskikentän roolia, mutta ehkäpä kuitenkin omimmillaan on topparina. Kokemusta myös löytyy mm. Hollannin triplamestaruuden, Italian ties kuinka monen mestaruuden yms. muodossa, joten toisi kyllä kokemusta kovista panoksista mukanaan. Jos Hollannissa ja Romaniassakin on asunut, niin luulisi sopeutumisen Englantiin hoituvan hieman helpommin kuin pelkkää spagettia vetäneen Chiellinin kohdalla. Inter myöskin on metsästämässä uutta laitapuolustajaa (mm. Cashleyn muodossa!:mad:) joten Chivun tontti ehkä hieman heikkenisi Interissä tulevina vuosina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En itse usko Chiellini tulevan Arsenaliin, sillä Chiellinillä menee hyvin Juventuksessa ja en todellakaan usko että Juventus olisi valmis myymään Chiellinin. Uskon että Chiellini ehkä Espanjaa voisi jopa lähteä jos jonnekki lähtee mutta Englantii ei Chivu tuskin lähe sillä miehellä kestää varmaan kauan sopeutua Englantiin. Mutta jos Chivu olisi valmis tulemaan niin eikun Gallasin viereen :D.

 

 

Puhutaanpas nytten Adebayorista, Adea on viety Mm: Ac Milaniin.

Itse en haluaisi Adea Milaniin vaikka siellä Ade voisi kehittyä todella hyväksi pelaajaksi, mutta jos Ade siirtyisi Milaniin voisi mies heiketä samallalailla kuin esim: Shevtshenko kun siirtyi Milanista - Chelseaan ei ole mieheltä sitä loistetta löytänyt niinkuin aikoinaan. Ymmärrän toki Adea sillä ei mies ole saanut peliaikaa ja kannattaja eivät ole antanut positiivistä palautetta tästä kaudesta Adelle. No sen kyllä huomaa sillä 07/08 kaudella Ade paukutteli valioliigassa 24 maalia. Tällä hetkellä Ade on paukuttanut vain 8? maalia. Mutta ei jokainen kausi voi mennä todella hyvin. Verrataan nyt vaikka C.Ronaldoa viimekaudella paukutteli 32 valioliiga maalia, tällä kaudella vain 18. Mutta Ronaldohan oli loukkaantunut. Adelta odetetaan sitten paljon ensikaudelta mikäli on viellä Arsenalin rivissä. Samallalailla kuin viime kaudella :D. --->[ame=http://www.youtube.com/watch?v=eYsr84AfTIY]YouTube - Adebayor Goal vs Villarreal[/ame] Tuollaisia lisää vaa niin pian mies on maailmanhuipulla:boogy:.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×