Jump to content
Sign in to follow this  
Lasse Tikka

Hammers 2009-10

Recommended Posts

Onhan jo korkea aika

 

Ihan justiinsa alkavan uuden kauden ensimmäinen todellinen superhankinta, Hammer-of-the-year (mutta ei tänä vuonna...): GABS!!!

 

http://www.sportinglife.com/football/premiership/westham/news/story_get.dor?STORY_NAME=soccer/09/05/27/SOCCER_Wales_Gabbidon.html&TEAMHD=westham

 

Tämä on todella hyvä uutinen, oikeasti. Keskuspakki joka on nopea ja hyvä jalalla ja todistetusti loistava. Toivottavasti pysyy terveenä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika paha alku kaudelle hei. Elokuussa vieraspelit Wolvesia ja Bburnia vastaan, kotipelit Villaa ja Spursia vastaan, todnäk. antavat 5 pojoa. Syyskuun kotimatsi Poolia vastaan ja vieraspelit Wigania ja Cityä vastaan ehkä yhteensä 1-3! Eli, jotta Zola saa rauhan, on vieraformun oltava ihan tikissä. Muuten voipi olla että ollaan ekan 7 pelin jälkeen alle pinnan per peli tahdissa ja silloin vetelee brittimedia jo taas ihan omissa sfääreissään!

 

Syyskuun jälkeen helpottuu selvästi. Lokakuussa kotimatsit Fulhamia ja Arsenalia ja vierasmatsit Stokea ja Sunderlandia vastaan on yhtäkun 9 pinnaa. Marraskuun kolme matsia (Everton ja Burnley vieraissa, Hull kotona) siihen vielä 6 lisää.

 

Joulukuussa on 6 matsia ja viidennen jälkeen ollaan puolivälissä. Vierasmatsit ManUa, Chelseaa ja Pompeytä vastaan plus kotimatsit Bhamia ja Boltonia vastaan kun antavat 7 pinnaa niin sittenhän onkin kasassa 28-30, joka riittää ihan hyvin europaikoille.

 

Mutta alku on paha. Onneksi koko seura on nyt to-del-la hyvässä nosteessa. Gabs, Dyer ja Ashton terveinä, Parker ja Behramikin mukana parin ekan matsin jälkeen, Zola ja Clarke saavat ekan kerran vetää kesätreenit jengille, nuoret kehittyvät kohisten, Duxburyn lanseeraama Project toimii täpöllä, hyökkäävä peli taas kunniassa ja fanit ihan täpinöissään.

 

Hauskaa muuten, reeneissä entinen hyökkääjä Zola vetää pakkeja ja entinen pakki Clarke hyökkääjiä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saas nähä, Ashton ei lähtenyt Itävaltaan muun jengin mukana. Joko se on taas saanu uuden kolhun tai sitte sitä myydään. Olen antanu itselleni kertoa että oli vaatinut Zolalta takuupaikkaa avaukseen mutta Zola - tietenkään - tähän suostunut kun ei ole edes nähnyt hemmon pelaavan. Oli vaan että näytä ensin ja katotaan sitte. Voipi siis olla että kaveri haluaa poies. Ja jos tollasesta syystä, niin menköön. Mä menen tilalle, mullakin on vähän massaa vyötäröllä enkä ole vähään aikaan pelannu. MUTTA SAMAN PALKAN MÄ HALUAN KUN ASHTON!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ashton ei lähtenyt Pekingiin mutta ei sinne lähteny Behramikaan, saas nähä.

 

Gudjohnsenista - taas kerran - huhutaan mutta ei se kyllä mulle ainakaan West Hamin mieheltä näytä. The Project määrittää sen lisäksi että Tottenhamille ei enää myydä ketään myös, että vanhoja miehiä ei ostella mistään.

 

Eidur on syyskuussa jo 31 eikä sen tilastotkaan nyt niin ihmeelliset ole: se on viimeisen kolmen kauden aikana pelannut yllättävän monessa matsissa, yhteensä 74:ssä ja tehnyt niissä yhteensä kaikkiaan 9 maalia. Kun ottaa huomioon että yksi noista kausista meni Chelseassa ja kaksi Barcassa, on kaveri ainakin saanut maailmanluokan tarjoilua keskikentältä.

 

Kiteyttää vaan edelleen sitä mitä mieltä olen ollu siitä aina: ei se nyt niin ihmeellinen maalintekijä ole.

 

Tristanissahan se nyt viimeksi nähtiin mitä tapahtuu kun vanhoja raakkeja ostellaan. Kun kerran ovat tollasen The Projectin värkänneet niin toivottavasti pitävät kiinni ja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En nyt Barcan otteita oo kovin tarkkaan seurannu, mut uskoisin, et Eidur on viimeisen kolmen vuoden aikana pelannut enemmän keskikentällä kuin hyökkäyksessä.

 

Pelasi Wembley Cup:ssa Spursia vastaan nimenomaan keskikentällä ja oli hyvin keskinkertainen. Toki pari hyvää pystysyöttöä puolustuksen taakse.

Tänään muuten West Ham - Spurs Canalplussalla. :fero:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näkikö kekään Pekingin matseja? Jostain luin että Hammersin peli olisi ollut melkosen päätöntä juoksentelua ympäriinsä, pitäneekö paikkansa kun kyse oli matsista Spursia vastaan - ja kun hävittiin niin tollasiahan ne rapparit pyrkii oleen yleensä. Jos oltasiin voitettu niin "hienoa juoksuvoimasta tahtopeliä"...

 

Enidei, Gabs teki kiinalaisia vastaan voittomaalin. Teki varmana hyvää, vaikka olen ymmärtäny että vastustajalla oli tossa melkosen beejengi kentällä, runkopelaajat kun oli kaiketi matkalla jo paikallisen liigan tärkeään vieraspeliin.

 

En ehkä ole vielä tarpeeksi hehkuttanu Gabbidonia. Se on yksi harvoista aikuisista miehistä koko liigassa, vaatimaton, hiljanen, asenteeltaan kymppi, ei valita, ei kiukuttele, ei sukeltele, pelaa vaan ja pitää oman ruutunsa parhaalla mahdollisella tavalla. Pehmeä kosketus palloon, hyvä liike ja sijottuminen. Mentaalipuolella hyvin Zolan mieleen tuova mies.

 

Kauden alussa tulee vielä oleen varmana vähän yössä, mutta viimeistään ensi vuoden puolella taas iskussa, ja se onkin paljon se. Kun vaan pysysi terveenä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä alku kaudelle, joskin puolustuksen keskusta oli melkosen haavottuvan olonen. Mutta etenkin Faubert oli laihempana kun ennen todella hyvä. Enidei, tärkeät pinnat ja jaettu kakkospaikka avauskierroksen jälkeen.

 

Mutta, sitten onkin taas aika välillä velka- ja omistussotkuille. Tarina menee nyt näin että Straumur on ilmoittanut että jokaisen ostoksen on seuran rahoitettava itse, eli että tarvittavan kärkimiehen tai jopa kahden osto edellyttäisi muiden pelaajien myymistä, ja että seuran sisällä olisi asiasta täysi sota päällä välillä Straumur - Duxbury/Zola/Clarke, kun jälkimmäiset eivät suostu avainpelaajia eikä etenkään Upsonia myymään. Muista myytävistä kun Boa Morte ja Ashton ovat loukkaantuneina ja Quashie, Davenport ja Faubert eivät käy kaupaksi. Sama tarina kertoo että Lähi-idästä kotoisin oleva konsortio olisi vetäytynyt seuran ostosta juuri tämän sotatilan takia, ja koska huomasivat että olisivat saaneet täysin sekaisin olevan seuran jossa Upson olisi myyty ja Duxbury/Cola/Clarke sen takia eronneet.

 

Uskoo ken haluaa, sillä ei kait Neillin ostoa edelleen hämmennettäisi jos kaikki tämä pitäisi paikkansa. Paitsi siis jos Neillin osto on sen oman agentin ylläpitämää tuubaa. Jotta saisi vedätettyä kaverin hintaa ylemmäksi siellä mihin se todellisuudessa olisi menossa.

 

Hei hulinaa, eikä aprillipäivä ole vielä lähelläkään. Eikä siirtojen takaraja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perkele, Davenportia ja sen äitiä vastaan on hyökätty niiden himassa viime yönä. Äiti ok mutta Calumia puukotettu jalkoihin, ja se on leikattu tänään. Vammoista ei tuon enempää tässä vaiheessa mutta tässä sen verran taustaa, mitä just nyt löysin:

 

A spokeswoman for Bedfordshire Police said: 'Police were called to Springfield Avenue in Kempston at 5am after a report of a person being stabbed.

'A 26-year-old man was taken to hospital for treatment for serious injury which is not thought to be life-threatening at this time.

'A 19-year-old man was arrested shortly after the incident in connection with the assault.

'But the investigation is still ongoing and house to house inquiries, scenes of crime officers and a cordon are at the scene at this moment in time.'

The arrested man was taken into custody for questioning.

 

Eli siellä on mennyt murtovarkaus pieleen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja lisää:

Calum Davenport is understood to have received multiple stab wounds in the attack which could have killed him last night.

 

According to a source, the Hammers defender is thought to have sustained a series of injuries - to both legs, his groin and his neck - during the frenzied attack which is said to have taken place at his home in Bedford last night.

 

The former England under-21 is understood to have intervened in a row between a family member and a close acquaintance during a evening out in Bedford last night. It is said that the row esculated at the family home which ended up with both Davenport and his mother receiving numerous knife wounds.

 

The 26-year-old centre half - who has only recently recovered from a broken neck sustained whilst playing for Watford (on loan) last season - was initially placed on the critical list but is thought to be responding well to treatment, despite being told that he is lucky to be alive.

 

As mentioned in earlier report, a 19-year-old man is helping police with enquiries.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näyttäs siltä että Calumin pari vuotta vanhempi sisko hengailee vääränlaisten hemmojen kanssa. Calum oli sitä ojentanut siitä niin nää hemmot soitti ovikelloa, hyökkäsi kimppuun ja alko viilteleen. Tarkotuksena oli, ettei Calum pelaisi fudista enää ikinä joten siksi molemmat jalat. Pari seuraavaa vuorokautta on kriittisiä, ja pahimmassa tapauksessa voi amputointikin olla edessä. Sairasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Calum selvinnee mutta jalka on vaarassa ja peliura ainakin melko varmasti.

"Laatu"lehti News of the World:

 

Hammers star Calum knifed

Docs battle to save player's leg

http://www.newsoftheworld.co.uk/news/466189/Hammers-star-Calum-knifed-Docs-battle-to-save-Davenportrsquos-leg.html

 

A PREMIER LEAGUE football star was fighting for his life last night after crazed thugs repeatedly stabbed him in BOTH LEGS.

 

West Ham defender Calum Davenport's mum was also knifed in the horror attack at her house.

 

It is thought the attackers were determined to ensure dad-of-one Calum, 26, never plays again.

 

Sources last night said his injuries were so severe his left leg may have to be amputated - and the next 48 hours are critical.

 

The knife severed a main artery, causing Calum to lose PINTS of blood. Surgeons yesterday battled for FOUR HOURS to save his life.

 

 

He needed a major blood transfusion and was for a time put on a life support machine.

 

Last night the player - whose wife is seven months pregnant with their second child - was in intensive care at hospital in Bedford.

 

A police guard was put on the door of his private cubicle.

 

His mum Kim Stupple, 49, was in a "serious condition" in the same hospital with stomach wounds. A source said: "It looks like Calum was stabbed twice in each leg. The next day or so are crucial. He suffered huge blood loss, which is why they operated for so long.

 

"Everyone close to him is very, very concerned. His mum appears to be out of danger but things are much, much worse for Calum."

 

West Ham bosses have sent their chief medical officer Nikos Tzouroudis to the hospital. A spokesman said: "Our thoughts are with Calum and his family."

 

It is thought the 6ft 4ins defender - who signed for the Hammers for £3million in 2007 - was involved in a family row soon before the knifing. He had been on a golf day with pals on Friday then went to his mum's semi-detached home in Kempston, Beds, that evening.

 

His sister Cara, 28, was also at the house, which Calum bought for his mum. He is thought to have told Cara he did not like the crowd she was mixing with.

 

Soon afterwards two men turned up with a knife. A source said: "The family have been worried for a long time about the types of people Cara hangs about with.

 

"Calum mentioned this to her and a little while later there was a knock at the door. Calum opened it and that's when the attack happened."

 

The fight spilled on to the street and cops were called at 5am. Yesterday Calum's distraught wife Zoey - mum to his four-year-old daughter Angel-Skye - was being comforted by relatives at A&E.

 

Cops cordoned off the road where his mum lives road for several hours while they carried out forensic tests and inquiries.

 

Last night a police spokesman said two men, aged 19 and 25, had been arrested in connection with the attack and were being questioned at stations in Bedford - where Calum and Zoey also have their home.

 

Two years ago, Calum - who joined West Ham from Tottenham - suffered a broken bone in his neck after a clash on the pitch.

 

Last week Nottingham Forest confirmed they were hoping to get the former England under-21star player on loan to solve their defensive crisis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja tämän lisäksi Collisonin faija kuoli moottoripyöräonnettomuudessa just ennen Spurs-matsia. Ja Ashtonin nilkkavamma on niin paha ja krooninen että ilmoitusta uran päättymisestä odotellaan. Spesialisti oli todennut että jatkuvan kivun poistaminen saattaa ehkä onnistua, mutta mikäli kaveri jatkaa pelaamista, sitä odottaa pyörätuoli.

 

Niin että kahdenlaista ongelmaa: nää hlökohtaset tragediat jotka on tietty niitä ihan oikeita tragedioita, ja sitten seuran probleemat jotka näihin liittyy. Davenport, Ashton ja Boa Morte piti myydä pois jotta saataisiin rahaa hyökkääjien ostoon. Boa Mortenkin kausi on ohi, kun se Pekingin Spurs(!)-matsissa sai niin pahan polvivamman.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämän hyvän kirjoituksen "West Ham Till I Die"-sivustolta voin tänne Hammers-säikeeseen laittaakin:

 

Just in case people run away with the impression that West Ham is a club full of mindless idiots, they should think again.

 

Jack Collison made himself available for selection last night, less than forty eight hours after learning his father had died on the way to watch him play on Sunday. None of us expected Jack to play, but the fact that he did says a lot about his strength of character.

 

Those who invaded the pitch did more than let down the club. They also let down Jack Collison.

 

Jack left the pitch in tears last night. All he wanted was to escape from the traumas of the last few days and play a game of football. He wanted to escape into normality. Those who invaded the pitch prevented that from happening and made Jack’s already parlous state of mind, all the worse.

 

And if that doesn’t make them feel a sense of shame, nothing will.

 

Ja Zolalta:

I've been involved in difficult games and things happened. Here, I've played seven years and I've never seen it like this. It's certainly not good for football. I was completely shocked. Totally.

 

I knew it was a game that meant a lot for the two sets of supporters, but I didn't imagine it like this. What can I say? I'm a sport man. I love the game. I love to go on the pitch and try and make it exciting for the supporters and enjoyable for everybody to watch. This was beyond my powers."

 

Jokainen joka ollut osallisena eilisillan tapahtumiin -ja kaiken lisäksi vain muutama päivä Davenportin puukotuksen ja Collison faijan kuoleman jälkeen - on aivoton ääliö.

 

Ristiriitasta: tulee tässä mieleen vanha fraasi suurin piirtein näin: "vihaan väkivaltaa niin paljon että annan turpaan jokaselle joka sitä harrastaa"...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hauska poiminta Alvin Martinista ja räkänokka-Incesta entisen West Hamin pelurin Mark Wardin elämäkerrasta:

 

Paul Ince was a cocky young kid. I liked that in a player… He was nowhere near the hardman he portrayed himself to be. Once, after an argument over a game of cards on the team bus, Paul came running to me with a bloody lip. “Wardy, David Kelly has just punched me in the mouth. What should I do?” I was shocked, as Kelly was the last man you would think of punching anybody. I told Paul he should have given him a dig back.

 

Alvin [Martin] put him in his place in the old fashioned way. We were getting beaten on the plastic pitch at Luton and Alvin barked at Incey to keep it simple. To which the petulent, young midfielder retaliated with “F*** off, you Scouse c***.” I heard him say it and thought, ‘You’ve overstepped the mark there, Paul’.

 

The whistle blew for half time… Paul was just in front of me walking up the tunnel when a big hand pushed me to one side. Alvin grabbed Incey and held him up against the wall. Unbelievably, he then head-butted Incey right in the face and let him fall to the floor. “Don’t ever speak like that to me again,” Alvin told him.

 

Paul picked himself up and we all sat waiting for John to give his half time team tak. Incey was crying and John asked what had gone on. Alvin said, “Don’t worry, John. It’s sorted.”

Share this post


Link to post
Share on other sites

Semmonen muuten on ehkä jäänyt hiukka vähemmälle huomiolle Millwall-matsista että Robin poika Oliver Lee oli jo penkillä. Poika on 18vee ja keskikenttämies kuten faijansakin. Teki ammattilaissopparin seuran kanssa kesällä.

 

Oliverin lisäksi sarjassamme isät ja pojat ovat vielä odottelemassa Zolan poika Andrea 18vee, Rob Leen toinen poika Elliot sekä John Moncurin poika George, myös 18vee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Davenport news

 

Davenport news

 

Former Coventry City defender Calum Davenport is in a stable condition according to the Bedford Hospital where he has been since he was stabbed last Friday night.

 

No more about his injuries have been said other than that he is stable.

 

Davenport's sister's boyfriend Worrell Whitehurst was in court on Monday, charged with grievous bodily harm, actual bodily harm, disqualified driving and possession of a bladed article.

 

He was remanded in custody at Bedford Magistrates Court, and is due to appear at Luton Crown Court in November.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, näyttäsi siltä että jalkaa ei jouduta poistamaan, peliuran jatkumisesta ei ole vielä mitään tietoa. Näkee kun toipuu.

 

Ja samalla kun Calumin vaimo odottaa perheeseen toista lasta, Calumin sisko on raskaana tälle veljensä puukottajalle ja äitinsä pahoinpitelijälle.

 

Ja vain muutaman päivän päästä tästä tapauksesta Millwall-matsin alla Hammersin "kannattajat" otti mallia ja puukotti - tämä kaikki poliisin eikä brittimedian mukaan - tavallisen rauhallisen keski-ikäisen miehen joka oli perheensä kanssa tulossa matsiin mutta erehtynyt Upton Parkilla portista ja joka yritti vain paeta. Nämä hullut saivat miehen erotettua perheestään, hyökkäsivät sen kimppuun ja puukottivat. Miehen omat pojat löysivät sen sitten bussipysäkin vierestä maasta makaamasta. Vammat olivat vakavat mutta onneksi henki pystyttiin pelastamaan.

 

Mihin tässä salkkareita tarvitaan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ikkuna sulkeutumassa ja hevosmiesten mukaan West Ham joutu kääntymään sponsorinsa Spobetin puoleen, että pystyivät ostamaan Diamantin.

 

Tällä hetkellä tietävät kertoa myös, että Fiorentina ja West Ham lainaisivat päittäin Savion ja Manuel Da Costan loppukaudeksi. Saviohan ei ole kotiutunut vielä, ja yksi kausi Serie A:ssa kotimaisemissa voisi tehdä pojulle hyvää.

 

Collinsia yritetään myydä, ja Ewood Parkilla olivatkin sekä O Neill että Moyes, ehkä sen takiakin Collins pelasi todella hyvän pelin. Jos Collinsia ei myydä, ei uusia ostojakaan pystytä tekemään - ellei Upsonia myydä. Fiorentinahan on läiskässyt virallisesti 8 millin ostopyynnön, mutta West Ham on tarjouksen hylännyt suoralta kädeltä. Kaverista kun on julistettu haluttavan ainakin 15.

 

Ja Neill "harkitsee vaihtoehtoja manner-Euroopasta". Aahhahhahhahhh....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gudjohnsen meni - onneksi - Monacoon, joten se jo muutenkin kylmennyt huhu oli siinä.

 

Savio ja Da Costa menivät sitten päittäin. Pieni ylläri oli ettei ollutkaan molemminpuolinen kauden kestävä laina vaan pysyvät siirrot molemmille. Seurat on hyväksyneet Collinsin siirtymisen Villaan 5 millillä ja tänään Villa neuvottelee miehen kanssa hölökohtasista ehdoista. Niistähän se Stokeen siirtyminenkin jäi kiinni joten anskattoony. Tosin, vähän luulen että kyse taisi enempi olla siitä että Stokeen siirtyminen olisi ollut selkee askel alaspäin.

 

Chamakh saattaa vielä tulla. Katselin viikonloppuna toisella silmällä Bordeauxin peliä Marseillea vastaan ja ihan hyvältähän poika näytti. Ei mikään sateentekijä ja aika pulassa välillä kovien pakkien kanssa. Hiukan helposti meni maihin, mutta isokokoinen, ketterä ja irtonainen juoksuissaan. Hyvä tekniikka.

 

Muutenkin taas kun en vähään aikaan ollut Ranskan liigaa katsonut, niin hyviltä näyttivät pelaajat noin ylipäänsä. Tekniikka kunnossa ja vauhtikin ihan ok. Ei ihme että sieltä päin pelureita britteihin tulee.

 

Niin että eilisen saldo: hyökkääjä ulos, pakki sisään. Näinhän sen pitikin mennä, vai?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä toi väite ,että Collinsin siirto Stokeen olisi selvää takapakkia tuntuu pahalta Stoken kannattajan sydämessä.Stoke-on-Trent on varmasti kaukana mediaseksikkäästä Lontoosta.Stokella on varmasti äänekkäimmät kannattajat valioliigassa.Viime kauden alussa Tony Pulis ja Stoke tiputettiin ennen ensimmäistäkään potkua sarjaa alemmaksi kaikkien asiantuntijoiden taholta.Loppu tulos oli 12sija ja vain kuusi pistettä vähemmän kuin West Ham.

On mielenkiintoista katsoa sarjatulukkoa keväällä kumpi on korkeammalla West Ham vai Stoke.

t,juhani rajala

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×