Jump to content
Sign in to follow this  
JamesPotkukelkka

Norwich - Manchester United FC

Recommended Posts

Tänään tälläistä tarjolla.

 

Mestaruus tuntuu olevan nyt liian kaukana mutta toivottavasti pojat taistelevat toisesta sijasta niinkuin varmaan tekevätkin.

 

Alan Smith tai Louis Saha tullaan varmaan näkemään kentällä Sir Alexin haastattelujen mukaan ja suurin ehdokas tilantekijänä on Ruud Van Nistelrooy.

 

Ryan Giggs ei pelaa tänään loukaannuttua Fulhamia vastaan viime viikonloppuna alkuminuuteilla. Korvaajana tullaan varmaan näkemään Quinton Fortune.

 

Ottelusta tulee varmaan vauhdikas ja runsas maalinen ja Norwich pistää varmaan hyvin kampoihin mutta eiköhän ManU vie tämän ottelun 1-4,5 ;)

 

 

Avauskokoonpano:

 

G.Neville-Silvestre-Rio-Heinze--

Fortune-Scholes-Keano-Ronaldo

----------Smith-Rooney----------

 

Ottelu tulee suorana mm. Canal+Sportilta 19:10. Selostajan Mikko Innanen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kun ei pelaajia kiinnosta pelata niin ei kiinnosta. Ja paljon kehuttu puolustus tuuliajolla enemmän kuin laki sallii. Tässä matsissa tulee taas esiin se keväisin ilmenevä motivaatiokärpänen. ManUa ei kiinnostanut voittaa ja Norwich halusi pinnat ja ansaitsi ne. Jos joku kehtaa väittää muuta, niin ihmettelen niin vallan kauhiasti...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eipä ole pahemmin jälkipolville kerrottavaa pelistä. Todella surkeaa peliä. Muutama tilanne joista olisi hyvällä tuurilla tullut maaleja esim. Scholesin yritys. Eka puoliajalla luulin, että Becksi on tullut takaisin Manuun, mutta sehän olikin vain Phizza. Onkohan se käynyt Becksin potkutekniikka kursseilla, koska pidemmät syötöt yritti potkaista samalla tyylillä kuin Becksi.

 

Puolustajat saavat mun mielestä ottaa toisen maalin täysin omaan piikkiinsä. Vaikka Rooney menettikin pallon ennen maalia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipas järkyttävä kokemus :cry: .Ei perskule minkälaisia syöttöjä välillä ja Heinzekin aiheutti ylimääräisiä sydämenlyöntejä muutamaan otteeseen. Sitä taidettiin lähteä pelaamaan takki auki ja täs on lopputulos, nyt jäätiin sit jumimaan tohon kolmannelle sijalle, ei voi muuta ku peukkua näyttää :evil: .

Hienoa, että Sahakin kävi mutkan kentällä ja taas mennään punaiselle ristille muutamaksi viikoksi. Klebersonilta ihan ok peli pitkän loukkaantumisen jälkeen.

No eiköhän Ferguson oo avannu tuulitunnelin pukukopissa, toivottavasti nappikset ei lentele tällä kertaa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Piti ihan lähtee lenkille pelin jälkeen, niin paljon vit**** :evil: Täysin munatonta peliä! Huonoja syöttöjä, surkeita keskityksiä, aneemista peliä jne. Viime pelin jälkeen toivoin että taistelu kakkostilasta kiinnostaisi...No tänään siihen saatiin vastaus.

 

Mukava oli nähdä Klebe pelaamassa ja kohtuu hyvin pelasikin. Sahalle varmaan jo paikallinen kela maksaa sairaspäivärahaa, sen verran paljon kaveri on ollut osastolla! Smith oli tänään hengetön...Mistäköhän johtuu??? RVN tuli kentälle, se olikin näkyvintä Ruudia! Rooney taisi saada kerran syötettyä omille. Molemmissa maaleissa Rooney oli osallisena. Heinze keskitti ainakin kymmenen kertaa ja lähes kaikki jäi ensimmäiseen puolustajaan. Ronaldo kaksi vaarallista vetoa...tosin ohi molemmat.

 

Odotukset ei näillä otteilla kovin korkeella ole loppukautta ajattelen. Oikeestaan toivon että kopissa nappulakenkä lentäisi...vaikka sitten SAF päähän. Jotain herätystä on tapahduttava. 5x45min tahkottu ilman maaleja... Vastassa maailman kovimmat puolustukset: Fulham, Blackburn ja Norwich.

 

Ei jaksa enempää avautua vaikka mieli tekisi. Todella surkeaa peliä!!! P.Neville pelasi parhaiten MINUN mielestäni... Parhaan pelaajan titteliin ei tänään kovin kummoista suoritusta tarvittu.

 

Norwichille kaikki kunnnia, kaksi upeaa maalia. Kärkimiehet Norwichilla paljon parempia kuin Manulla(tänään).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kasvaa tällä hetkellä ainakin 50 senttinen sukupuolielin otsasta niin karemea v*tutus päällä. Mikään ei onnistunut tänään ja Norvitsillä kaikki. Fergusonin ilmeestä jo näki, että pojat tulee samaan pukuhuoneessa ykstellen lättyynsä. Tuolla pelillä sen ansaitseekin. Guidon kanssa samaa mieltä, että Phizza oli ManUn paras pelaaja tai molemmat Nevillen veljeksistä ja Rio.

Rooneylla meni yliyrittämiseksi. Yritti saada kuitattua mokaansa josta syntyi Norvitsille kassi jollakin mahdottomalla.

 

 

:twisted: :twisted: P.Neville

:twisted: Rio

Share this post


Link to post
Share on other sites

jumankauta et oli hirveetä TAAS kerran. En tiedä mut mun mielest on ihan sama montako hyökkääjää sinne heittää jollei kukaan keskikentällä pysty rakentamaan peliä, niin sitten käy rooneyt kun ne hakee alhaalt palloa ja yrittää yksinään viedä sitä ylös ja kun olen täs hehkutellut smithin asennetta niin tänään sitä ei ollut. V**un masentavaa kattottavaa :( . paljon on muututtava jos nää miehet aikoo taistella viel ens kaudellakaan mestaruudesta :evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli ehkä vuosisadan huonoin peli tänään. Paljonko taktiikka muuttui hyökkäävämmäksi 2-0 -maalin jälkeen? Ei yhtään. Joukkue luovutti. Täysin munaton peli sarjajumboa vastaan, ilman yhtäkään maalintekopaikkaa. Munaton esitys ja paljon täytyy tapahtua, että voitamme Newcastlen cupissa ensi viikolla. Tänään oli jo toinen peli putkeen ja vaikka monesk ilman maalia tällä kaudella.

 

Niin hyviä pelaajia/manageri kun meillä onkin, osalla ei vain yksinkertaisesti ole enää mitään annettavaa joukkueelle.

 

United Rantin mukaan syyllinen on...

Share this post


Link to post
Share on other sites

niinpä niin, kyllähän me voidaan keskustella loppuun asti meidän materiaalista mutta totuus on se että:

 

carroll

kleberson

miller

richardson

fortune

bellion

 

ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi hyviä pelaajia, noilla jätkillä ei ole mitään tekemistä manussa. sen lisäksi en sitä haluaisi myöntää mutta kyllähän jos aletaan vertailemaan esim. scholes vs. lampard, ni onhan lampard ollut niin paljon parempi tällä kaudella.

 

ps. jotenki alkaa tuntuun siltä että jäämme vanhojen huippu-suoritusten vangiksi, emmekä tajua korvata fergietä, keanoa, scholesiä ja kumppaneita ennekuin on jo myöhää... toiv. essien liittyy meidän riveihin jo ensi kesänä!

totuus on silti se että manun paras avaus vastaan esim. chelsean paras avaus on ihan tasanen, mutta meidän penkki ei vaan yksinkertaisesti pärjää chelsean penkkiä vastaan!!! noh en nyt jaksa jauhaa tätä samaa mitä aina jauhan, mutta ei me voida ostaa jätkiä sunderlandin reservistä, celtic.in avauksesta/penkiltä ja luulla et sellasilla jätkillä voitetaan yhtään mitään!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meinasin kirjoittaa kun joku valitteli pelaajien haluttomuutta, niin ketä voimme syyttää siitä ensisijaisesti. En kuitenkaan viitsi enää toistaa samaa minkä olen jo kymmenen kertaa aikaisemmin täällä sanonut. Menkää sinne Mazin united rant-linkkisivulle niin ymmärrätte mitä ajan takaa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

On tää ihan naurettavaa, ei voida pelaa tällä tavalla seuraavissa otteluissa.. esim newcastlea vstaan FA-cupissa..

Scholes ja Heinze pelasivat aivan surkeasti ja kärkihyökkääjilläkään ei mikään onnistunut.. nyt kyllä vitu****!

Share this post


Link to post
Share on other sites

No ei voi muuta sanoo ku v*tun huono peli. Näki jo alusta asti, et takki oli auki. Kaikkein pettynein olin Alan Smithiin, näytti iha siltä, et se ei olis yrittänykkää pelaa, ei yhtää kunnon spurttii palloo eikä mitää duunii joukkueelle, ei mikää ihme jos on siirtolistalla tolla pelillä. Muutenki koko jengi pelas tosi huonosti, Scholes on ollu jo pari pelii aika kateissa. Rooney yritti kyl parhaansa, mut noita päivii tulee ku mikää ei onnistu, myös Ronaldol oli hyvää yritystä ja Nevilleil. Harmi ku Saha loukkaantu taas se oli kyl iha pirtee alussa, Rudiki oli pelas ihan ok lopun. Mut kyl mä uskon, et ManU sytttyy taas Newcastlee vastaa ja hoitaa homman.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Enpä kyllä yhtään ihmettele, ettei saada paljoa aikaan, kun käytännössä melkein koko kauden penkillä istuneet miehet oli hyökkäämässä (Saha&Smith).

 

En kyllä lukenut ihan jokaista viestiä kokonaan, mutta onkohan jollain tietoa miksi "kauden kuumin hyökkääjämme" Rooney istui penkillä? Ei tässä vaiheessa kautta (jäljellä olevien pelien määrä < 10 & taistelu suorasta UCL paikasta kävi kuumana) tarvitsisi lepuutta miehiä. Iso H:n sanoin : KAIKKI PELIIN !

 

Nyt on näköjään kaikki jopa Gary Nevilleä myöten alkanut avautumaan lehdille & netissä : Tarvii pelata paremmin.

 

No, miks ette sit pelaa paremmin? Ei se enää kannata murehtia, kun on löysät housussa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×