Jump to content
Sign in to follow this  
School of Science

Viikinsaari kutsuu citizeneitä!

Recommended Posts

Tervehdys!

 

Lauantaina 11.7 käydään Englannin liigan kannattajien Viikinsaaren jalkapalloturnaus, järjestyksessään jo 18. Yksi joukkue on North West Blues ja siinä pelaavat myös Manchester Cityn kannattajat, esim. Evertonin kannattajien lisäksi. Esitänkin avoimen kutsun kaikille Cityn kannattajille saapua Tampereen kauniiseen Viikinsaareen, ja etenkin sellaisille jotka fanittamisen lisäksi haluavat itse juosta pallon perässä.

 

Pelioikeus on vain ELK:n jäsenillä, mutta jäsenmaksun voi suorittaa myös Viikinsaaressa ennen pelejä. Otteluita tulee vähintään kolme (2 x 13 min) 1 + 6miehisin joukkuein rajattomalla vaihto-oikeudella. Finaaliin (klo 18.00) menevät lohkojen parhaat. Kaikki halukkaat pääsevät taatusti pelaamaan, meillä on joskus ollut jopa hieman "verenvähyyttä".

 

North West Bluesin pelit ovat: klo 12.00 v Liverpool, klo 13.30 v Manchester United (tähän löytyy varmasti teikäläisiltä motivaatiota!) ja klo 16.30 v Yorkshire (mm. Koillis-Englannin joukkueet, Sheffieldin joukkueet ja Leeds). Meidän joukkueella on turnauksen avausottelu (klo 12.00) ja tämä merkitsee sitä, että on syytä ehtiä Laukontorilta klo 11.00 lähtevään laivaan (suurin osa sillä muutenkin menee).

 

Tervetuloa mukaan! Parempaa paikkaa, pelien lisäksi, ei ole nähdä tuttuja tai tavata uusia kavereita ja käydä keskusteluja menneestä kaudesta ja ennustella tulevaa kautta.

 

terveisin Hans

manager of North West Blues

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mois!

 

Kaikki jalkapallon peluusta kiinnostuneet Cityn kannattajat Tampereen Viikinsaareen lauantaina 10.7 ELK:n jokavuotiseen futisturnaukseen!

ELK:iin voi liittyä vielä Viikinsaaressa ja saada näin pelioikeuden.

 

Tällä kertaa joukkueen nimi on Blueland. Kello 11:n lauttaan on hyvä ehtiä, sillä Blueland pelaa heti avauspelissä kello 12. Turnauksen ohjelmasta katsokaa ELK:n foorumilta tai sivuilta.

 

Kaikki jotka ovat olleet paikalla ovat aina nauttineet olostaan. Eli "vanhat tekijät" taas mukaan ja uudet kokemaan "Viikinsaarielämyksen".

 

terveisin Hans

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×