Jump to content
Sign in to follow this  
Lasse Tikka

Kaikkien aikojen jengit

Recommended Posts

Nonni, kun tossa toppifloppisäikeessä oli 25 viime vuoden ajalta parhaat jengit, niin kasasin itekseni kaikkien aikojen jengit, noin keskustelun pohjaksi:

 

1. ManU 2006-09

2. ManU 1995-99

3. Arsenal invincibles

4. Pool 80-luvun alku

5. Pool Keegan

6. ManU 60-luku

7. Chelsea Mourinho

8. Nottingham Cloughie

9. Pool 1987-90

10. Arsenal George Graham

 

Just alapuolelle jäivät Arsenal Charlie George ja Tottenham Jimmy Greaves.

 

Ai 50-luku ja sitä vanhemmat? Eeii kai....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä topicci, luulisi herättävän keskustelua. Oma tietämys tosin rajoittuu tuonne 90-luvun puolen välin tienoille, siitä kauemmas pitää mennä mutulla ja muiden mielipitellä. Jos menestystä käytetään mittarina niin Manu ilman miehittää kaksi kärkisijaa. Itse voisin heittää jopa tuon Lassen laittaman 95-99 ykköseksi. Juurikin vuosituhannen viimeinen kausi oli sellainen näyte, että oksat pois. Eikä sen tarvitse himmentää lainkaan tätä viimeisintä menestysjengiä. Jos taas etsii silmiä hiveleviä peliesityksiä niin tuo Arsun 02-04 on omassa kastissaan. Wengerin tuolloinen taktiikka sai keskinkertaisenkin pelaajan näyttämään loistavalta. Toki tässä oli myös osansa sillä, että joukkueessa oli todellisia huippupelaajiakin. Mourinhon Chelsea kuuluu kyllä listalle. Onnistuihan se iskemään kiilan miltei vuosikymmenen kestäneeseen Manun ja Arsenalin kaksinhallintaan. Toisaalta se saattaisi olla listalla paljon korkeammalla jos Mourinho olisi pääosin yksin vastannut pelaajien ostoista ja myynneistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eipä tohon Lassen listaan ole hirveästi täydennettävää. Unitedin 60-luvun tiimiä voisi tiputtaa pari sijaa, Cloughin Nottinghamia pari sijaa ylemmäs, ja Mourinhoa hitusen alemmas. Mauno 1995-99 voisi muokata muotoon 96-99, ja jos nyt ei top kymppiin mahtuisi niin ainakin bubbling under United 1991-1994. Shanklyn Liverpool (65-74) ansaitsee myös ainakin maininnan, ja Paisleyn Pool tietenkin pelkästään pyttymäärän perusteella listoilla.

 

Laitetaan nyt vielä listamuotoon selkiyttämisen vuoksi:

 

1. United 1996-2001

2. United 2006-

3. Pool 1976-1983

4. Arsenal 2002-2004

5. Cloughin Ei-mikään-kinkku

6. Shanklyn Pool 60-70-luvun puolin ja toisin

7. Poolin 80-luvun loppu

8. Unitedin 60-luvun europyttyporukka

9. Mourinhon Selssi

10. Grahampiirakka-arsenal

 

...

 

Spurs 60-luvun alku, United 1991-1994

 

....

 

Ei 50-lukua tai vanhempia joo joo... 50's busby babes, 30-luvun Arsenal, 20-luvun Huddersfield, Villa joskus kivikaudella, Preston joskus ennen alkuräjähdystä ja aatamia ja eevaa.... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

jatketaan tämän numero14 viitoittamalla tiellä.. sen verran tasokas janari kyseessä vuodesta toiseen ja modet käy pyyhkimässä sen pyllyn aina, varmaan nuolee päälle..

 

Mutta itse asiaan !

 

Betlehem Superstar – mut mä muistankin aikakauden se oli 5 eKr. tai ei välttämättä saatto olla vuotta aiemmin elikkäs 6eKr.

 

GloryHunters United - kaikki mestarit, palataan sitten asiaan kun kaudet ympäri telluksen on saatu taas kerran päätökseen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×