Jump to content
Sign in to follow this  
MinnaA

Liigacup 2009-2010

Recommended Posts

Canal+ näyttää tällä kaudella ainakin jonkin verran liigacupia. Ei paha, ei paha.

 

Tänään tulee suorana klo 21.40 Darlington-Leeds. Huominen peli on Bury-WBA.

 

 

 

Jos tätä aihetta käsitellään jo muualla, saa siirtää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eka kierros (11.8.)- tulokset

 

Accrington Stanley 2-1 Walsall

Barnet 0-2 Watford

After Extra Time

Brentford 0-1 Bristol City

Bristol Rovers 2-1 Aldershot

Bury 0-2 West Brom

Cardiff 3-1 Dag & Red

Carlisle 1-0 Oldham

Cheltenham 1-2 Southend

Colchester 1-2 Leyton Orient

Crewe 1-2 Blackpool

Crystal Palace 2-1 Torquay

Exeter 0-5 QPR

Gillingham 2-1 Plymouth

Hereford 1-0 Charlton

After Extra Time

Huddersfield 3-1 Stockport

Lincoln City 0-1 Barnsley

Millwall 4-0 Bournemouth

MK Dons 1-4 Swindon

Notts County 0-1 Doncaster

Preston 5-1 Morecambe

Reading 5-1 Burton Albion

Rotherham 2-1 Derby

Scunthorpe 2-1 Chesterfield

Sheff Utd 1-2 Port Vale

Sheff Wed 3-0 Rochdale

Shrewsbury 3-3 Ipswich

Ipswich win 4-2 on penalties

Southampton 2-0 Northampton

Swansea 3-0 Brighton

Tranmere 4-0 Grimsby

Wycombe 0-4 Peterborough

Yeovil 0-4 Norwich

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toinen kierros (pelataan 24.8. alkavalla viikolla)

 

West Brom v Rotherham

Norwich v Sunderland

Tranmere v Bolton

QPR v Accrington

Bristol City v Carlisle

Leyton Orient v Stoke

Port Vale v Sheffield Wednesday

Hull v Southend

Leeds v Watford

Cardiff v Bristol Rovers

Portsmouth v Hereford

Crystal Palace v Manchester City

Wolves v Swindon

Gillingham v Blackburn

Blackpool v Wigan

Southampton v Birmingham

Preston v Leicester

Newcastle v Huddersfield

West Ham v Millwall

Hartlepool v Burnley

Nottingham Forest v Middlesbrough

Reading v Barnsley

Swansea v Scunthorpe

Doncaster v Tottenham

Peterborough v Ipswich

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään jos pitäs valita joku peli paikan päällä, ni ehdottomastti West Ham-Millwall !! West hamille laittaisin vedot kenttäpeliin, mutta entä katsomossa...?

 

Tosin kun olin pari vuotta sitten Denilla, ne sano et meininki on menny tosi paljo rauhallisempaan suuntaan... :depressed:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eiks se sun paikallinen Millwallin mies oo nykyään Brysselissä? Valtavirran mukana, pyörtäny kaikki puheensa ja kannattaakin nykyään varmaan FC Brüggea... :scared:

 

Mut kova peli tulossa silti!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä se vielä Millwallia kannattaa, perjantai-iltanakin sillä oli sen pelipaita päällä. Ja nythän sillä on helppoo käydä jos aikaa vaan iltasin riittää: Brysselistä Lontooseen junalla kaks ja puoli tuntia!

 

On tää vaan outo kylä. Pikkutaajama ja kaikki kaverit fanittaa jotain brittijengiä. Ainoo vaan että kavereistakin löytyy Millwallia, Arsenalia ja Spursia. Ja Chelseaa. Niin, ja Millwallmiehen vaimo kannattaa QPR:ää joten että Lontoo lontoo, mutta väärä lontoo. Paikallisessa vedessä on pakko olla jotain, etenkin kun mä ja poika ollaan ainoita moukarimiehiä. Ja mehän ei vettä käytetä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Syytä lienee parempi siis etsiä lähiöbaarin keski-oluesta? :blink:

 

Ja edelleen hyvä matsi tulossa, edelleen harmi etteivät näytä tv:ssa ja sitte se, että mäkin Denilla käyneenä olen sen EU-miehen kans samalla puolella!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu, en ole siellä käyny, mut Denilla kuitenkin!

 

Jatkikselle meni! Sit Hammers voitti. Eli ns. häviäjänä totean sen perinteisen: paska tuomari ja säkämaaleja! :superhappy:

 

Ei vaan, kyl mä vedot meinasin laittaa Hammersille, mut onneks sitte vaihdoin sen idean paremmin maksavaan Hulliin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se voitto olikin sitte se ainoa positiivinen juttu eilisestä. En muuten jatka kommentointia tämmösestä paskasta Englantilaisen jalkapallo-aiheen alle. Tämä kun ei sitä ole, vaikka valitettavasti kyllä kuuluisikin "Hammers 2009-10" -säikeeseen.

 

Eli jatkoa kohdassa Vapaa sana...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keane on katastrofi,joka kohtasi meitä!

 

:wallbang:Ei jumaklavita.

En ole vielä sanonut täällä sanaakaan Roy Keanesta sitten Ipsu-manageriksi valinnan viime keväänä. Olin niin yllättynyt koko jutusta ja äkkiä tuli kesä. Silloin viime keväänä Keano saattoi motivoida helposti enää mistään taistelemattoman joukkueen heti pariin voittoon, mutta sen jälkeen tämä herra on todellakin vienyt meidät sellaiselle tielle,että vituttaa.

 

Syntilistaa raskauttamisjärjestyksessä tai ei missään järjestyksessä:

 

-myi lupaavimman maalintekijämme Jordan Rhodesin Huddersfieldiin.

 

-teki jatkosopimukset jatkavien junnupelaajien kanssa ihan hatusta vetäen kuten Ed Upson,joka oli/on menetetty tapaus.

 

-on hankkinut lähinnä ainoastaan irlantilaisia (=Cork vielä tarkemmin) pelaajia kuten Colin Healy,Damien Delaney ja Shane O’Connor.Uskomatonta.

 

-on haukkunut joukkueen julkisesti jo monta kertaa eli kommunikoi pelaajien kanssa pelkällä pelottelulla lähinnä lehtien kautta. Lauantain jälkeen sanoi,että joukkueesa oli 1-2 pelaajaa,jotka eivät enää koskaan pelaisi hänelle….Eilisessä Peterboroughhin reissussa liigacupissa nämä identifioituivat sitten mitä ilmeisimmin Oven Garvaniksi,joka sentään kuuluu porukan luovaan osastoon ja on oma kasvatti,edelleen vain 21 ja Jonathan Steadiksi, joka sentään oli paras maalintekijämme viime kaudella, 12 kaapilla.

 

-rakentaa meistä jotain uutta Stokea,pitää olla ISO päästäkseen Royn jengiin. ERO on on se,että Stokellakin on mm. Liam Lawrence, erinomainen taitoyksilö, jonka YLLÄTYS YLLÄTYS juuri eräs Roy Keane myi Sunderlandistä! Muistaakseni niitä joista Keano Sunderlandissa totesi ettei enää pelaisi hänelle koskaan…

 

-Keanella ei selvästikään ole paskankaan hajua hampparin erilaisuudesta toimintaympäristönä verrattuna haisevaanrahakasaliigaan(Ai että edes vähän helpotti kun pääsin ilmnausta taas käyttämään), jossa onnistuikin lähinnä polttamaan Sunderlandin rahoja merkillisiin hankintoihin ensin kyllä heidät sinne toivottomista asemista (4 tappiota kauden alussa Nial Quinnin alaisuudessa) nostettuaan toki.Mutta siinä tohinassa taisi Keaneltä jäädä hampparitodellisuus aika vieraaksi sitten.

 

-äskeinen suomennettuna: ei siis näytä tuntevan yhtään tätä oman ja sitä alempien sarjojen pelaajistoa! Puhumattakaan että ymmärtaäisi seuran traditioita= hitaasti hyvää ja koitetaan edes kasvattaa omista.

 

-tuntuu näin hinkuavan lähinnä vain Manun ja Sunderlandin ylijäämäpelaajia, joita sitten lainaksi tai omaksi. Tämä on entisen oman seuran syndrooma pahimmillaan.

 

-sanoi heti alkuunsa tähtäävänsä nousuun kahdessa kaudessa ja antoi ymmärtää pitävänsä sitä ikään kuin ponnahduslautana tulevalle uralleen.

 

-todennäköisesti juuri Keanon hinku hankkia irlantilainen kakkosmokke (Murhphyn laki) oli sitten Shane Supplellekin (Irlanti,hänkin...) viimeinen pisara ja poika lopetti uransa 22-vuotiiana lupaavana maalivahtina

 

Ainoa hankinta jota pidän jatkon kannalta onnistuneena on Unkarin maajoukkuekärki Tamas Priskin Watfordista. Ainoa asia,joka Keanolla on nyt , on hänen mahtava maineensa Manusta.Nyt miehen on syytä nöyrtyä ja alkaa tehdä tosissaan töitä ja lopetta media kautta horinointi heti. Tai sitten toivottavasti nopeasti yläkertamme älyää,että vapaana onlisi sellaisiakin managereja, jotka tästä sarjasta jotain ymmärtävät kuten Alan Curbishley.

 

Tämä on muuten ensimmäinen kerta kohta 40 vuoden Ipsu-kannattajauralleni,kun alan olla todella vihainen omalle managerilleni…SANONKO MA? Eli jos Keano kurssimme tästä kääntää, menen katolilaseen koppiin kirkkoon Corkin kaupunkiin tunnustamaan silloin syntini…

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikka tappio tulikin, niin aika ylpeä sitä on omistaan. Poolilla oli tietty ressuvetoinen sikermä muutamalla ykkösen ukolla höystettynä, tämähän on se tyyli näissä kakkosluokan kisoissa. Matsista jäi jonkin verran spekuloitavaa, se meidän hylätty maali, Mascheranon kyynärpää yms. Yleisilme Leedillä oli kuitenkin hyvä, peli kulki valtaosin mukavasti - tämä lupaa toivottavasti lentoisan alkukauden jatkuvan liigassa.

 

Sen verran harvoin näkee omiaan TV:ssä kuitenkin, että kaikki kelpaa - on se sitten Liverpoolin reservit tai Darlington tai whatever. Seuraavaa odotellessa...

 

"Leeds caused Benitez’s shaky defence endless problems, particularly when the outstanding Snodgrass ran at Dossena.

 

During one mazy dribble, the winger beat the left-back twice. One more and Snodgrass would have got to keep Dossena. Elland Road loved it. “He had the left-back on toast at times,’’ smiled Grayson. "

Share this post


Link to post
Share on other sites

LillyWhites

 

Moit!

 

Oli kyllä yllättävän :eek: wahwaa peliä valkosilta ja todella hyvin pistivät kampoihin.

Sekin oli huomattavaa, et dumari antoi pelata erittäin kovaa ja Maskerano = :hug: pig!

*

Onx jossain näkynyt virallisesti miksi maali hylättiin, luuliko linja et se "hölmö" pelaaja osu palloon,

miksi yleensä :wallbang: edes meni koskemaan siihen vai oliko linja väärä paitsioliputus?

*

Kyl tolla menolla "Englannin suurimman kaupungin, jolla ei ole jengiä ylimmällä sarjatasolla"

nousu alkaa olla omissa jaloissa tai ainakin karsintapaikka jaossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuli juuri Blackburn Roversilta tieto, että tämän illan ottelu Roversien ja Aston Villan välillä on peruutettu sääolojen takia. Poliisiviranomaiset ovat todenneet, että tiestön tila on tänään niin vaarallinen Blackburnin ja stadionin lähistöllä, että riskit vakaville onnettomuuksille olisivat liian suuret, jos ottelu pelattaisiin tänään.

 

Tuntuu hyvältä, että en lähtenyt tällä viikolla Englantiin katsomaan pelejä. Olisi ollut ihan hyvä ohjelma kyllä (huipennus sunnuntain Pool-Tottenham). Päätin kuitenkin odotella Easyjetin tuloa markkinoille ja mennä keväämmällä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eipähän tuohon finaaliin sitte sisältänyt juurikaan dramatiikkaa, eikä edes erotiikkaa.... Mauno vei sen taas, eikä Villasta sitte ollu ku haastajaksi, harmi niin. Alun nopeitten maalien jälkeen odottelin vähän enemmän, etenkin Villalta, kun meni 1-0 johtoon. Olis ny edes tullu rp-kisa! Eikä vähiten siks, että mulla oli vetolapuissakin Villa+1;) Milner oli hyvä!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×